پروژه: آنالیز سازه ها یا وسایل کامپوزیتی دارم اگه راهنمایی یا نمونه ای دارید ممنون میشم کمک کنید
N navid_hades عضو جدید Nov 29, 2008 #1 پروژه: آنالیز سازه ها یا وسایل کامپوزیتی دارم اگه راهنمایی یا نمونه ای دارید ممنون میشم کمک کنید
M mohsenfattahi عضو جدید Dec 15, 2008 #2 composite composite navid_hades گفت: پروژه: آنالیز سازه ها یا وسایل کامپوزیتی دارم اگه راهنمایی یا نمونه ای دارید ممنون میشم کمک کنید کلیک کنید تا باز شود... man rajebe composite matalebe ziyadi baladam va daram, agar mayrelid ba in shomare tamas begirid 09361201373 man proje shomaro mitoonam anjam bedam
composite composite navid_hades گفت: پروژه: آنالیز سازه ها یا وسایل کامپوزیتی دارم اگه راهنمایی یا نمونه ای دارید ممنون میشم کمک کنید کلیک کنید تا باز شود... man rajebe composite matalebe ziyadi baladam va daram, agar mayrelid ba in shomare tamas begirid 09361201373 man proje shomaro mitoonam anjam bedam
pinion کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 17, 2008 #3 دوست من به ارشیو موضوعی : http://eng2007ali.blogfa.com اینجا سر بزن حتما پیدا میکنی