سلام
من دنبال یک وسیله می گردم که بتونه در یک لحظه ، یه چیزی مثله یه جعبه چوب کبریت پلاستیکی رو از یه محفظه خارج کنه و در واقع به جلو هل بده . یه چیزی مثه فنری که در یک لحظه کشیده بشه و دوباره به سایز اصلیش برگرده .
ممنون می شم اگه بهم معرفی کنین .
ببینید در واقع پروژه ای که دارم روش کار می کنم یه سیستم تحویل دارو ست . می خوام سر زمانی که برنامه نویسی شده ، بتونه محفظه دارو ( در ابعاد حدود 5*5 ) را به بیرون هل بده .
این وسیله ای که برای هل دادن می خوام فقط یه جعبه رو حرکت بده و هل بده . چنین چیزی سراغ دارین ؟
اما یه جعبه اصلی هم می خوام که همه قسمت های پروژه و جعبه های دارو و ... توش باشه . می دونین به کجا ها می شه سفارش داد ؟ یا مثلا اگه بخوام Mdf بسازم .
یا بهتره یه ظرف آماده بخرم توش یه کم تغییرات بدم ؟
منظور شما استفاده از فیکسچر ها هست...این وسایل در صنعت برای هل دادن و بیرون کشیدن قطعات از روی خط یا از یک کانوایر به کانوایر دیگر به کار میرود.
معمولا این قطعات پنیوماتیکی هستند و به قول دوست خوبم نمونه هیدرولیکی این قطعات نیز هست.عموما اینها به صورت یک پیستون یک طرفه هست که وقتی بهش فرمان میاد ، عمل میکنه....
اگه توضیح بیشتری میخواین در خدمتم.
خب شما Box ها رو روی یک نوار نقاله (که اصطلاحا) کانوایر گفته میشود حرکت میدین.
تحریک موتور این نوار نقاله ها به عهده استپ موتور هست. حالا وقتی این جعبه شما به جایی میرسه که باید از نوار نقاله بیرون بره..باید یه سنسوری باشه تا تشخیص بده که این قطعه به جای خودش رسیده ....بازم میام توضیح کاملی مینویسم....
منتظر باشین.
ببینید در واقع پروژه ای که دارم روش کار می کنم یه سیستم تحویل دارو ست . می خوام سر زمانی که برنامه نویسی شده ، بتونه محفظه دارو ( در ابعاد حدود 5*5 ) را به بیرون هل بده .
با تشکر از همه !
ببینید وقتی که به جایی می رسه که باید هل داده بشه با نرم افزار تشخیص می ده . الان مشکل فقط هل دادنشه .
اندازه کل سیستم هم یه چیزی حدود 7*10 . ولی box هایی که باید هل بده حدودا 3*3 یا یه کم بزرگترن.