کمک و راهنمایی

کمک و راهنمایی

• عالی

رای: 0 0.0%
  • خوب

• متوسط

• ضعیف

• مجموع رای دهندگان
    0
  • نظرسنجی بسته .

sadaf

عضو جدید
سلام
من دنبال یک وسیله می گردم که بتونه در یک لحظه ، یه چیزی مثله یه جعبه چوب کبریت پلاستیکی رو از یه محفظه خارج کنه و در واقع به جلو هل بده . یه چیزی مثه فنری که در یک لحظه کشیده بشه و دوباره به سایز اصلیش برگرده .:(
ممنون می شم اگه بهم معرفی کنین .:gol:

MOSAJA

عضو جدید
هیدرولیک

هیدرولیک

با سلام
برای این کار میتوانید از سیستم هیدرولیک استفاده کنید.البته اگر توضیح بیشتری بدهید بیشتر می توانم شما را کمک کنم.

sadaf

عضو جدید
ببینید در واقع پروژه ای که دارم روش کار می کنم یه سیستم تحویل دارو ست . می خوام سر زمانی که برنامه نویسی شده ، بتونه محفظه دارو ( در ابعاد حدود 5*5 ) را به بیرون هل بده .

پرشيا

عضو جدید
فقط يه دونه جعبه؟ چقدر هزينه ش بشه؟ آماده ميخواي يا ميخواي طراحي كني؟

sadaf

عضو جدید
این وسیله ای که برای هل دادن می خوام فقط یه جعبه رو حرکت بده و هل بده . چنین چیزی سراغ دارین ؟
اما یه جعبه اصلی هم می خوام که همه قسمت های پروژه و جعبه های دارو و ... توش باشه . می دونین به کجا ها می شه سفارش داد ؟ یا مثلا اگه بخوام Mdf بسازم .
یا بهتره یه ظرف آماده بخرم توش یه کم تغییرات بدم ؟

farizin

عضو جدید
منظور شما استفاده از فیکسچر ها هست...این وسایل در صنعت برای هل دادن و بیرون کشیدن قطعات از روی خط یا از یک کانوایر به کانوایر دیگر به کار میرود.
معمولا این قطعات پنیوماتیکی هستند و به قول دوست خوبم نمونه هیدرولیکی این قطعات نیز هست.عموما اینها به صورت یک پیستون یک طرفه هست که وقتی بهش فرمان میاد ، عمل میکنه....
اگه توضیح بیشتری میخواین در خدمتم.:smile:

sadaf

عضو جدید
ممنون از راهنماییتون . من هیچ اطلاعی در مورد این سیستم ها ندارم . میشه لطفا یه کم بیشتر در مورد سایز و اندازه و روش کارشون توضیح بدین .
خیلی ممنون !

PATRIOT

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين خيلي راحته با يه موتور پله اي يا سرو موتور و تعدادي ليميت سوئيچ انجام بدي.

sadaf

عضو جدید
خب من box های مختلف دارو رو با step motor می چرخونم . ولی چطوری یه box رو هل بدم جلو؟

farizin

عضو جدید
خب شما Box ها رو روی یک نوار نقاله (که اصطلاحا) کانوایر گفته میشود حرکت میدین.
تحریک موتور این نوار نقاله ها به عهده استپ موتور هست. حالا وقتی این جعبه شما به جایی میرسه که باید از نوار نقاله بیرون بره..باید یه سنسوری باشه تا تشخیص بده که این قطعه به جای خودش رسیده ....بازم میام توضیح کاملی مینویسم....
منتظر باشین.
;)

kavoshgar

عضو جدید
ببینید در واقع پروژه ای که دارم روش کار می کنم یه سیستم تحویل دارو ست . می خوام سر زمانی که برنامه نویسی شده ، بتونه محفظه دارو ( در ابعاد حدود 5*5 ) را به بیرون هل بده .
در اندازه صنعت & خوانگی?

با يک لگو و چندتا سويچ پنما تيک ميشه.

kavoshgar

عضو جدید
ma keybord farsi nadaram
az narm afzar farsi saz estefade kardam.
dar avalin forsat tozihate kameli eraee midam.
khodam proje shabih be in kar kardam

sadaf

عضو جدید
با تشکر از همه !
ببینید وقتی که به جایی می رسه که باید هل داده بشه با نرم افزار تشخیص می ده . الان مشکل فقط هل دادنشه .
اندازه کل سیستم هم یه چیزی حدود 7*10 . ولی box هایی که باید هل بده حدودا 3*3 یا یه کم بزرگترن.

بالا