کمک و راهنمایی برای ترم بعد

mohsenjigar2002

عضو جدید
با سلام دوستان مهندس و عزیز و گرامی
من در این ترم که ترم 2 هستم حدود 19 واحد درس بر داشتم که شامل معادلات و ریاضی 2 و استاتیک و علم مواد و فیزیک 2 و آز فیزیک 1 و اندیشه 2 بودش که همشون رو پاس کردم اما با نمرات افتضاح و بسیار کم
حال با توجه به مساله اشتغالم و همینطور درس برای ترم پاییز ترسیدم و موندم چی کار کنم
ترم تابستونه بر نداشتم چون ترسیدم بیفتم این تابستون تا شروع ترم بعد من میتونم درس های ترم بعد رو بخونم یا برم کلاس کتیا چون خیلی علاقه دارم یادش بگیرم یا اینکه زبان بخونم و برم کلاس زبان شما ها اساتید که تجربتون از من بیشتره کمکم کنید برای ترم بعد دروسی مانند دینامیک و مقاومت مصالح و ترمودینامیک و ریاضی مهندسی و برنامه نویسی و اینها رو دارم اجباری به پاس کردن 6ترمه ندارم فقط میخوام چون این ترم حسابی گند زدم و اگه شانس کمکم کنه بشه معدلم 13 یا 14 میخوام برای ترم بعد معدل بالای 17 داشته باشم اما از اون طرف خیلی علاقه به یادگرفتن کتیا دارم و عجله ای ندارم زود درس تموم کنم همون 8 ترمه بسه فقط معدلم بالا 17 بشه تموم کنم راستی من دانشگاه آزاد هستم بگین چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بگین برای ترم بعد که ترم 3 هستش چه درسی رو بردارم و اینجا لامصب استاد ترمودینامیک خوب نداره!!

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی نیست جواب بده

سلام...
شما میتونین ترمی 12 واحد داشته باشین و راحت تموم کنین و نیازی نیست هر ترم 20-19 واحد بردارین...کم بردارین و کیفیت رو ببرین بالا.کاری که هم میخواین کنین سعی کنین سبک باشه و پاره وقت.
من نظرم اینه که نرم افزار کتیا رو برین و در کنارش درسی که احساس میکنین که ترم بعد براتون سخت هست رو بخونین...لازم نیست نیست کامل بخونین و تا هرجایی که تونستین ولی مفهومی بخونین..
سعی کنین بیشتر واسه درستون وقت بزارین ...با توجه به این که بعضی دانشگاه آزادا سرسری میگیرن.به اطرافیان خود نگاه نکنین که چند واحد برمیدارن...وضع و شرایط خود رو نگاه کنین و به همان تناسب قدم بردارین.
این که کار هم بکنین خیلی خوبه....این چهار تا درس تخصصی که گفتین که ترم بعد میخواین پاس کنین>>>>>>>به نظرم باید یکی رو حذف کنی...مثلا دینامیک...4تا درس تخصصی برات سخت میشه...
برای ترمودینامیک،سنجل رو حتما بخونین که خیلی مفهمومی توضیح داده.
باز سوالی بود در خدمتم

mohsenjigar2002

عضو جدید
ممنون از پاسخت واسه ترم بعد دینامیک و مقاومت واسم مهمه ریاضی مهندسی و شاید ترمو دینامیک 1 رو بر نمیدارم میذارم برای ترم 4
من چون فوق دیپلم داشتم دروس عمومی رو معادلسازی کردم و دیگه درس عمومی ندارم
ببین این برای ترم 3 یعنی ترم بعد خوبه:دینامیک و مقاومت مصالح 1 و مبانی برق 1 و آز فیزیک 2و برنامه سازی کامپیوتر جمعا 14 واحد
من بدبختی این ترم یعنی ترم 2 همزمان جوگیر شدم و ریاضی 2 با معادلات رو همزمان برداشتم که جفتشون رو با 10 پاس شدم
علم مواد هم حالیم نبود استاد چی میگه باید میزاشتم برای ترم 4 به بعد تا تنش کرنش و عملیات حرارتی رو بفهمم بعد برم سراغ علم مواد

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون از پاسخت واسه ترم بعد دینامیک و مقاومت واسم مهمه ریاضی مهندسی و شاید ترمو دینامیک 1 رو بر نمیدارم میذارم برای ترم 4
من چون فوق دیپلم داشتم دروس عمومی رو معادلسازی کردم و دیگه درس عمومی ندارم
ببین این برای ترم 3 یعنی ترم بعد خوبه:دینامیک و مقاومت مصالح 1 و مبانی برق 1 و آز فیزیک 2و برنامه سازی کامپیوتر جمعا 14 واحد
من بدبختی این ترم یعنی ترم 2 همزمان جوگیر شدم و ریاضی 2 با معادلات رو همزمان برداشتم که جفتشون رو با 10 پاس شدم
علم مواد هم حالیم نبود استاد چی میگه باید میزاشتم برای ترم 4 به بعد تا تنش کرنش و عملیات حرارتی رو بفهمم بعد برم سراغ علم مواد

......14 واحد خوبه ولی ریاضی مهندسی رو باید ترم 3 پاس کنی چون به دروس مبانی برق ربط داره البته کم و بیش به دروس سیالات و ترمو .... هم ربط داره.ضمنا از مدیر گروهتون مشورت بگیرین.....کار اشتباهی کردین،کلا ریاضیات پایه دروس بعدی هست،اگه یاد نگیرین برای فهم دروس بعدی اذیت میشین...خصوصا ریاضی مهندسی.

بالا