کمک من معتاد شدم

ترانه

عضو جدید
کاربر ممتاز
من معتاد شدم .معتاد به یه بازی بازی آنلاین. شاید بهتر باشه دقیق تر توضیح ندم . تا شما اگه تا به حال آشنا نشدین به درد من گرفتار نشین. تمام وقت آزادم رو پر کرده. من از ساعت 7 تا 4 بعد از ظهر سر کارم . و بقیه وقت آزادم رو یا بازی می کنم یا به اون فکر می کنم. مثلا شبها توی این فکرم نکنه کسی به دهکدم حمله کنه!!!!!!!!!! :confused:
حالا نمی دونم چیکار کنم. نه دیگه درس می خونم و نه بخصوص مطالعه ای در زمینه کارم دارم...........
حالا از شما می پرسم برای ترک اعتیاد باید چیکار کرد؟؟؟

niloo_sh.sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجججججججب
سعی کن خودتو با کار های دیگه مشغول کنی

ایشالا زودتر ترک میکنی

Schneider

مدیر بازنشسته
بنظر من DVDفیلمهای جدید هالیوود رو بخر_از انقلابی جایی_بشین نیگاه کن!

solar flare

مدیر بازنشسته
بايد به خودت بگي نه به ما ترانه خانم گل:D
هيچ كس نميتونه كمكت كنه جز خودت
پس بايد عادتتو ترك كني
من هم يه زماني به يه گيم معتاد شده بودم اونقدر اه خودم محك زدم تا ترك كردم

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ای ول ، خیالی نیست ، یک حمله جانانه بکن به تمام دهکده های مجاور تا بزنند نیست و نابودت کنند ، ولی وای به حال روزی که همرو شکست بدی اون جا ، دیگه کلاً بیخیال زندگی میشی و میشینی سر بازی :)

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
من معتاد شدم .معتاد به یه بازی بازی آنلاین. شاید بهتر باشه دقیق تر توضیح ندم . تا شما اگه تا به حال آشنا نشدین به درد من گرفتار نشین. تمام وقت آزادم رو پر کرده. من از ساعت 7 تا 4 بعد از ظهر سر کارم . و بقیه وقت آزادم رو یا بازی می کنم یا به اون فکر می کنم. مثلا شبها توی این فکرم نکنه کسی به دهکدم حمله کنه!!!!!!!!!! :confused:
حالا نمی دونم چیکار کنم. نه دیگه درس می خونم و نه بخصوص مطالعه ای در زمینه کارم دارم...........

میدونم چیو میگی آره خیلی اعتیاد آوره ولی خوب میشه ی کارایی کرد من خودم رفتم باشگاه ورزشی که وقتی بر میگشتم اینقد خسته بودم که دیگه حالشو نداشتم ( البته بعد ی مدت به اینم معتاد میشه چون ته صفاس ولی خوب حد اقل مفیده )
راه دیگه بریدن سیمه !!

بنظر من DVDفیلمهای جدید هالیوود رو بخر_از انقلابی جایی_بشین نیگاه کن!

اون خودش ی اعتیاد دیگس اینجوری مشکلش دوتا میشه چون بازم پشته pc هستو بعد فیلم میشینه پای بازی

buddy

کاربر بیش فعال
توفك ميكني معتادي به راحتي ميتوني بزاريش كنار ;)

البته ميتوني به يكي از مراكز ترك اعتياد مراجعه كني :biggrin:

ترانه

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون. از راهنماییاتون. الان داشتم با یکی صحبت می کردم می گفت دهکدهتو واگذارش کن به یکی دیگه . فکر کنم این بهتر باشه .چون تا دوباره شروع کنم بازی تموم شده. اما دل کندن سخته
خشت روی خشت گذاشتم و ساختمش:biggrin:
ولی به خاطر اینکه نشون بدم خیلی اراده دارم الان واگذارش می کنم. مرگ یک بار شیون یک بار ;)

ramtinteymouri

عضو جدید
ممنون. از راهنماییاتون. الان داشتم با یکی صحبت می کردم می گفت دهکدهتو واگذارش کن به یکی دیگه . فکر کنم این بهتر باشه .چون تا دوباره شروع کنم بازی تموم شده. اما دل کندن سخته
خشت روی خشت گذاشتم و ساختمش:biggrin:
ولی به خاطر اینکه نشون بدم خیلی اراده دارم الان واگذارش می کنم. مرگ یک بار شیون یک بار ;)
آره بهترین کار همینه!;)

shanli

مدیر بازنشسته
میدونم چی میگی ترانه! منم یه مدتی اینجوری بودم..اول سعی کردم با خودم حرف بزنم و خودم رو متقاعد کنم که باید اعتیادم رو ترک کنم! حدود 5 روز تونستم مقاومت کنم!ولی خب همش 5 روز بود..بعد دوباره روز از نو روزی از نو! تنها کاری که برای ترک اعتیادم تونستم بکنم این بود که به مدت 1 ماه و 15 روز کامپیوتر رو جمع کردم! اوایل به شدت سخت بود برام ولی دیگه تصمیم جدی گرفتم که سراغش نرم.. اتفاقا موفق هم شدم!! نمیگم کارم درست بود ولی خب نتیجه داد! امتحان کن..امیدوارم جواب بده!

ترانه

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونم چی میگی ترانه! منم یه مدتی اینجوری بودم..اول سعی کردم با خودم حرف بزنم و خودم رو متقاعد کنم که باید اعتیادم رو ترک کنم! حدود 5 روز تونستم مقاومت کنم!ولی خب همش 5 روز بود..بعد دوباره روز از نو روزی از نو! تنها کاری که برای ترک اعتیادم تونستم بکنم این بود که به مدت 1 ماه و 15 روز کامپیوتر رو جمع کردم! اوایل به شدت سخت بود برام ولی دیگه تصمیم جدی گرفتم که سراغش نرم.. اتفاقا موفق هم شدم!! نمیگم کارم درست بود ولی خب نتیجه داد! امتحان کن..امیدوارم جواب بده!

می دونی مشکل من چیه. مشکل من اینه که کارم هم مرتبط با کامپیوتر و اینترنته. حالا نمیدونم شما یا بقیه آشنایی به بازار برق و کار نیروگاهها دارین. من یه بخش از کارم بازار برقه که باید هر روز کامپیوتر همراهم باشه و به اینترنت دسترسی داشته باشم. یادمه به خاطر کنفرانس نیروگاهها که توی قزوین برگذار شد و من توی مسیر بودم با اینکه کامپیوتر داشتم ولی به اینترنت دسترسی نداشتم 100 میلیون تومن شرکتمون جریمه خورد. حالا تازه سیستم حوادث و سوخت نیرو داره اینترنتی میشه

لکوربوزیه

عضو جدید
من جای تو بودم معتاد سیگار می شدم،و یکمی الکل مصرف می کردم ،و بعد از ظهر برای قدم زدن به بیرون می رفتم، وغروب خورشید رو می دیدم،!!
اما انگار به نظر می رسد که خیلی سوسول هستی ، پس خوبه که یک رمان بخونی، مثل قمارباز داستایوسکی، یا همه میمیرن ، نوشته سیمون دوبووار را بخونی!
این یک پیشنهاد بود ، فقط همین، سخت نگیر !!

pmehdiq

عضو جدید
کاربر ممتاز
جمع کنین این مسخره بازی ها رو " من خودم مدتی معتاد بازی فیفا بودم " مامانم اومد گفت پسر جمع کن این مسخره بازیها رو الان بچت بایدبشینه بازی کنه
خوب منم جمش کردم!!!!!!!!!!

omidiesel

عضو جدید
جمع کنین این مسخره بازی ها رو " من خودم مدتی معتاد بازی فیفا بودم " مامانم اومد گفت پسر جمع کن این مسخره بازیها رو الان بچت بایدبشینه بازی کنه
سلاااااااااااااااااااااااااااااام
ایول مهندس
راست میگه دیگه جمع کن این سوسول بازیارو
یه کم غیرت داشته باش...من الان 3 ساعت پاکی دارم
شاد باشی وعاشق

ترانه

عضو جدید
کاربر ممتاز

واقعا ایول داره!!!!!! منم الان درحال ترکم بخوام هم دیگه نمی تونم بازی کنم. چون دهکدم رو به یکی از همسایه هام بخشیدم تازه بهش هم گفتم در اولین فرصت پسوردشو عوض کنه. این همه خشت روی خشت گذشتم. کشاوزی کردم . توی معدن کار کردم به طور کلی بگم جون کندم تا دهکدم رو به سامان رسوندم. اما از دستش دادم ای روزگار:biggrin:

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
می دونی مشکل من چیه. مشکل من اینه که کارم هم مرتبط با کامپیوتر و اینترنته. حالا نمیدونم شما یا بقیه آشنایی به بازار برق و کار نیروگاهها دارین. من یه بخش از کارم بازار برقه که باید هر روز کامپیوتر همراهم باشه و به اینترنت دسترسی داشته باشم. یادمه به خاطر کنفرانس نیروگاهها که توی قزوین برگذار شد و من توی مسیر بودم با اینکه کامپیوتر داشتم ولی به اینترنت دسترسی نداشتم 100 میلیون تومن شرکتمون جریمه خورد. حالا تازه سیستم حوادث و سوخت نیرو داره اینترنتی میشه

اون 100 میلیون و نیستم دیگه :) ما خودمون ساختمون کج میسازیم گند میزنیم نمیگیم 100 میلیون خسارت زدیم :)

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا ایول داره!!!!!! منم الان درحال ترکم بخوام هم دیگه نمی تونم بازی کنم. چون دهکدم رو به یکی از همسایه هام بخشیدم تازه بهش هم گفتم در اولین فرصت پسوردشو عوض کنه. این همه خشت روی خشت گذشتم. کشاوزی کردم . توی معدن کار کردم به طور کلی بگم جون کندم تا دهکدم رو به سامان رسوندم. اما از دستش دادم ای روزگار:w18:
به نظر من كار اشتباهي بوده كه دهكده رو بخشيدي . آدم به چيزي علاقه داشته باشه كه نمي بخشه , بهبودش ميده. خصلت بد آدمي جورييكه تنوع طلبه مطمئنا اگه يك ماه ديگه ادامه مي دادي خود بخود به يه نظم تو اين كار مي رسيدي. دور از جون شما يكي كه خيلي درس خون و عاشق اين كار باشه به اون هم مي گن خرخون, دليل نميشه كه ترك عادت كنه. به نظر بنده آدم بايد به كارهاش نظم بده كه هر كاري رو سر جاش انجام بده و به آنچه كه دلخواهش هست و عرف قبولش داره دست بزنه.
ايميل كه عوض نشده يه فورگات پسوورد بزن حله.:w05:

danial_kj

عضو جدید
واقعا دهکده تو بخشیدی؟منم با نظر دوست قبلی موافقم ..باید تا اخرش می رفتی..حیف شد:w43:

negooli

عضو جدید
اریگامی
البته اونم اعتیاد آوره ولی هم به روحیت کمک میکنه
هم سرگرمت میکنه
و هم باعث میشه از اعتیاد به نت در بیای..

hossein58

عضو جدید
منم این مشکلات رو داشتم، تو خیابون که را می رفتم همش داشتم بالای ساختمونا رو نگاه می کردم که نکنه بم حمله بشه!!:D