سلام
دوستان من برای پروژم نیاز به یک ورق استیل دارم۲۰*۲۰ که روی اون سوراخهایی به قطر ۰.۵ میلیمتربه تعداد زیاد ایجاد شده باشد.به نظرتون جایی هست که این سوراخکاری رو برام انجام بده.
با تشکر
سلام
دوستان من برای پروژم نیاز به یک ورق استیل دارم۲۰*۲۰ که روی اون سوراخهایی به قطر ۰.۵ میلیمتربه تعداد زیاد ایجاد شده باشد.به نظرتون جایی هست که این سوراخکاری رو برام انجام بده.
با تشکر
سلام
با تشکر
سلام دوست عزیز کار شما رو اینجایی که می گم انجام می دن:
تهران - بزرگراه فتح(انتهای جاده قدیم کرج-به سمت شرق)-نرسیده به میدان شیر پاستوریزه
یه سری خیابان هست به نام فتح(فتح 1 - فتح 2 و ... )تمامی این خیابان ها کارگاهای صنعتی مرتبط هستند.برید اونجا ببینید کدوم برشکاری و دریلینگ لیزری دارند
موفق باشید
سلام
با تشکر
مرسی از دوستان .اره مجبور شدم همون ورق پانچ بخرم.ولی خوب فاصله بین دو سوراخ تقریبا 1 میل.من فاصله کمتری می خواستم چون سطح اکتیوش زیاد می شه.باید ببینم تو ازمایش جواب می ده.