کمک در مورد ساخت یک قطعه

pegi100

عضو
سلام
دوستان من برای پروژم نیاز به یک ورق استیل دارم۲۰*۲۰ که روی اون سوراخهایی به قطر ۰.۵ میلیمتربه تعداد زیاد ایجاد شده باشد.به نظرتون جایی هست که این سوراخکاری رو برام انجام بده.
با تشکر

farshid992006

عضو جدید
اگه ضخامت ورق مورد نظرتون بالا نباشه(من حدود ضخامتش رو نمی دونم) گمونم باید به جایی مراجعه کنید که دستگاه برش با لیزر داشته باشند

pegi100

عضو
اگه ضخامت ورق مورد نظرتون بالا نباشه(من حدود ضخامتش رو نمی دونم) گمونم باید به جایی مراجعه کنید که دستگاه برش با لیزر داشته باشند

اره منم دقیقا همینو میخام فکر کنم اسمش فوتو اتچینگ باشه آیا تو تهران جایی رو سراغ دارید.
ضخامت کارم پایینه 1 یا 2 میل.

farshid992006

عضو جدید
من که تهران نیستم اما شما باید تو شهرک صنعتی های تهران دنبال جایی باشید که جنین چیزی داشته باشند

raminbabak

اخراجی موقت
سلام
دوستان من برای پروژم نیاز به یک ورق استیل دارم۲۰*۲۰ که روی اون سوراخهایی به قطر ۰.۵ میلیمتربه تعداد زیاد ایجاد شده باشد.به نظرتون جایی هست که این سوراخکاری رو برام انجام بده.
با تشکر

فقط با سوپر دریل اینکارو میتونی بکونی از لیزر هم ارزونتر در میاد

raminbabak

اخراجی موقت
ممنون ميشم يكم در موردش توضيح بدين وا يا جايي هست كه انجام بدن

در کل::ستگاه سوپر دریل با قابلیت سوراخکاری فلزات با ضخامت بالا و قطر کم.

من نمی دونم شما کجا تشریف دارین و لی :w18:در جاهای صنعتی قسمتهایی که قالبهای صنعتی حساس تولید بشه اونجا موجوده ...اکثر جاها هستش ...

Pro shuttle

عضو جدید
سلام
با تشکر
سلام دوست عزیز کار شما رو اینجایی که می گم انجام می دن:
تهران - بزرگراه فتح(انتهای جاده قدیم کرج-به سمت شرق)-نرسیده به میدان شیر پاستوریزه
یه سری خیابان هست به نام فتح(فتح 1 - فتح 2 و ... )تمامی این خیابان ها کارگاهای صنعتی مرتبط هستند.برید اونجا ببینید کدوم برشکاری و دریلینگ لیزری دارند
موفق باشید

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
با تشکر

اگه 20 در 20 و ضخامت کم داری که دریل نمیشه
چون تعداد سوراخها خیلی زیاده- چند سوراخ- نمیتونی از پانچ CNC استفاده کنی
چند پانچ به چه فاصله ای؟

از لیزر شاید بتونی

اما چرا ورق پانچ نمی خری

pegi100

عضو
اگه 20 در 20 و ضخامت کم داری که دریل نمیشه
چون تعداد سوراخها خیلی زیاده- چند سوراخ- نمیتونی از پانچ CNC استفاده کنی
چند پانچ به چه فاصله ای؟

از لیزر شاید بتونی

اما چرا ورق پانچ نمی خری
مرسی از دوستان .اره مجبور شدم همون ورق پانچ بخرم.ولی خوب فاصله بین دو سوراخ تقریبا 1 میل.من فاصله کمتری می خواستم چون سطح اکتیوش زیاد می شه.باید ببینم تو ازمایش جواب می ده:(.

بالا