کمک در رابطه با error توی تحلیل آباکوس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MSS13

عضو جدید
دوستان من فرایند کله زنی رو تو آباکوس به صورت دو بعدی مدل کرم تو 3 تا استپ اما موقع آنالیز تو همون استپ اول به ارورهای زیر میخورم راه حلش چیه :
1- to many attempts for increments
2- time for increments is less than
:cry::(

miladmech

عضو جدید
سلام
شايد increment ها را كوچك و maximum number of increment را زياد كني درست بشه
دوست داشتي فايل CAE را برام ايميل كن تا درستش كنم:
mech_sh64@yahoo.com

a.n.a

عضو جدید
سلام
من با یه همچین error تو اباکوس مواجه میشم باید چکارکنم
Fixed time increment is too large
میدونم مقدار باری که میذارم زیاده ولی با اون بار هنوز به مرحله پلاستیک هم نمیرسه
خیلی مهمه تحویل دارم

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان من فرایند کله زنی رو تو آباکوس به صورت دو بعدی مدل کرم تو 3 تا استپ اما موقع آنالیز تو همون استپ اول به ارورهای زیر میخورم راه حلش چیه :
1- to many attempts for increments
2- time for increments is less than
:cry::(

با سلام

واقعا متحیرم از برخی عزیزان مثلا مهندس

عزیز دل
مهندس
کاربر !!!

چیزی نمیدونی مگه مجبوری پرت و پلا جواب بدی !!!؟؟؟

و اما پاسخ شما :

ارور اول :

ببینید اگه بخوام ساده بگم: شما تمام مراحل رو درست انجام دادین ولی بطور غالب یکی از داده هاتون با بقیه ی داده ها همخوانی نداره . منظورم این نیست که غلطه بلکه همخوانی نداره

بطور مثال همه داده های شما بر مبنای متر هست و یکی رو بر مبنای میلیمتر دادین اینجا اباکوس دچار تناقض میشه و این ارور رو میده
پس داده هاتونو چک کنید

2 - این ارور در ماژول استپ باید رفع بشه

ماژول استپ --- برگه اینکریمنتیشتن --- مقدار ماکزیمم و مینیمم رو باید افزایش دهید
با نگاهی اجمالی به ارور متوجه میشید که اباکوس داره میگه : مقدار زمانی که شما برای حل اختصاص دادید کمه پس باید اون رو افزایش بدین.

موفق باشید

a.n.a

عضو جدید
سلام
ممنون که جواب دادین؛حالا1 سوال دیگه چطوری برای یه تیر خمیده خمش خالص بذارم،نمی‌دونم بار و شرایط مرزی رو چطوری اعمال کنم؟
:(

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
ممنون که جواب دادین؛حالا1 سوال دیگه چطوری برای یه تیر خمیده خمش خالص بذارم،نمی‌دونم بار و شرایط مرزی رو چطوری اعمال کنم؟
:(

دوست عزیز لرای پاسخ گرفتن لطفا سوالاتتون رو در تاپیک مخصوص اباکوس مطرح کنید

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
برای طرح این سوال تاپیک مجزایی وجود داره لطفا در اون تاپیک مطرح کنید و اینکه قبل از ایجاد تاپیک قوانین تالار رو مطالعه نمایید
قفل شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.