کمک برا طراحی

nilooch

عضو جدید
برا درس انسان طیعت باید یه کفش دوزک و تحلیل کنم و از روش ساختمان طراحی کنم میشه کمکم کنید نمیدونم چیکار کنم؟

Sina-Arch

عضو جدید
برا درس انسان طیعت باید یه کفش دوزک و تحلیل کنم و از روش ساختمان طراحی کنم میشه کمکم کنید نمیدونم چیکار کنم؟
بهترین کار تحلیل جز به جز عکس های کفشدوزکه
پاهاش اونقدر قدرت نداره که از سطح زمین بدن رو زیاد بالاببره.پس این اولین نکته که ساختارش با یه سری پایه بلند شده ولی پایه ها کوتاه اند
کل سیستم ساختاری بیرونی نیم کره ماننده. اینم رویکرد فرمیک رو نشون میده
وقتی پرواز می کنه بال های زیر پوسته قرمز و خال خالی رو در میاره که خاصیت لایه لایه ای بودن از درون رو نشون میده که توی پلان میتونه دیده بشه
رنگ روی بدنش تضاد خیلی خوبی رو داره و در عین حال میتونه با این رنگ ها در محیط پیرامونش استتار بشه که همین ویژگی می تونه توی متریال نمای تو تاثیر بذاره برای هماهنگی با محیط
از این تیپ چیزا کمکت می کنه...
به اینا میگن الهام گرفتن از ساختار یه حشره خیلی ساده ولی فوق العاده پیچیده!
نه اینکه یه گنبد قرمز و یه حجم ورودی مثل سر کفشدوزک ازش بزنه بیرون و ...
الهام باید از متن گرفته بشه نه از ظاهر

nilooch

عضو جدید
ساختار لایه لایه چیه برا پلان .من از مرم بدن موقعی میخواد پرواز کنه بیشتر خوشم برا طراحی ساختمون ولی نمیدونم از چی بهتره استفاده کنم؟

Sina-Arch

عضو جدید
ساختار لایه لایه چیه برا پلان .من از مرم بدن موقعی میخواد پرواز کنه بیشتر خوشم برا طراحی ساختمون ولی نمیدونم از چی بهتره استفاده کنم؟
لایه لایه یعنی فضای داخلی مثلا یکپارچه نباشه.از لایه های مختلف تشکیل شده باشه.به طور مثال اگر گالری طراحی می کنی یه فضا گالری نقاشی ها باشه،فضای کناریش گالری هنرمندان،... لایه های مختلفی رو در کنارهم داشته باشی.این ساده ترین تعریفه از لایه لایه بودن پلان
برای حس پرواز هم به ویژگی های بدنش توی عکسی که پرواز کفشدوزک رو نشون میده خوب توجه کن و مثل مثال های پست قبلی من به عکس کفشدوزک توجه کن

nilooch

عضو جدید
بچون فرم کفش دوزک ساده میشه و پلان لایه لایه داره نزدیک به چه سبکی میشه ؟چه متریالی بهتره برا ساختمونش ؟چه کاربری داشته باشه؟

MAT ARCHITECT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچون فرم کفش دوزک ساده میشه و پلان لایه لایه داره نزدیک به چه سبکی میشه ؟چه متریالی بهتره برا ساختمونش ؟چه کاربری داشته باشه؟

بهترین فرم و تعریف پلان لایه لایه دار سبک و کارهای فولدینگ است
معمولا تو درس انسان طبیعت خیلی کاربری مهم نیست و بیشتر برداشت و الهام از طبیعت مهمه پس خودتو خیلی درگیر کاربریش نکن
در تکمیل صحبت های سینا این رو هم به یاد داشته باش که همیشه برای طراحی کردن از روی طبیعن الهام گرفتن مستقیم از فرم خود موضوع ( حالا الان کفشدوزک ) سخت ترین کاره
مثالشم مغازه فروش ماکیان رابرت ونتوری یا کارای سبک رئالیسم

بالا