کمک برای انتخاب رشته

parsninja

عضو جدید
سلام.دوست من توی زیر گروه ریاضی منطقه 2 رتبه ی5800 شده.بر و بچ ورودی 86 یه لطفی کنید با توجه به رتبه های سال گذشته خودتون یه راهنمایی در مورد رشته هایی که امکانش زیاده بیاره(دور و بر معماری،شهرسازی،مهندسی صنایع و مهندسی شیمی)بکنین.
ممنون از لطفتون :heart:

ROBOTICS

کاربر فعال مهندسی رباتیک
مهندسی رباتیک

دانشگاه صنعتی شاهرود

روزانه احتمال 20 درصد
شبانه 100 در صد

دانشگاه صنعتی همدان

امسال تازه آورده - یعنی نامعلوم

mehrazin_f

عضو جدید
عمران شبانه چمران اهواز---کامپيوتر چمران شبانه يا روزانشو نميدونم---متالوژی چمران---مکانيک شبانه چمران---معماری روزانه دزفول---عمران آب و عمران سازه روزانه دزفول---کامپيوتر روزانه دزفول---شيمی دزفول روزانه.چن فقط راجع به شهر خودم ا دانشگاه خودم اطلاع داشتم در همين حد تونستم راهنمايی کنم.موفق باشی...;)

mim-shimi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.دوست من توی زیر گروه ریاضی منطقه 2 رتبه ی5800 شده.بر و بچ ورودی 86 یه لطفی کنید با توجه به رتبه های سال گذشته خودتون یه راهنمایی در مورد رشته هایی که امکانش زیاده بیاره(دور و بر معماری،شهرسازی،مهندسی صنایع و مهندسی شیمی)بکنین.

سلام
خسته نباشی از کنکور....
ببین ترازتو بگو.آخه من مطقه یکیم تو رتبه منطقه نمی تونم مقایسه کنم
من خودم ترازم 9562 بود..که الان دارم میم شیمیه روزانه اصفهان می خونم...
اما یه توصیه ..به این رتبه ها اعتماد کامل نکن..می تونه تو انتخاب رشته کمکت کنه..اما نه تو تصمیم نهایی...چون هر سال فرق می کنه
موفق باشی:gol:

petroshimiuut

عضو جدید
سلام دوست عزیز
من خودم دانشجوی مهندسی پتروشیمی دانشگاه صنعتی ارومیه هستم شما میتونی مهندسی صنایع و مهندسی شیمی این دانشگاهو و البته روزانه قبول بشی
موفق باشی;)

mahkame

عضو جدید
من دانشجوي الكترونيك هستم دوست شما حتما عمران شبانه امام خميني قزوين قبول ميشه:)

بالا