یک دختر خوب وقتی میدونه جلوی ما کم میاره هیچ وقت کل کل نمیکنه

سلام
كل سر چيه مام هستيم
اصلااااااااااااا
من ناراحت نمیشم
کسی هم دلش نمیاد ناراحتم کنه
یک دختر خوب وقتی میدونه جلوی ما کم میاره هیچ وقت کل کل نمیکنه![]()
سر نمکدار یا بی نمک بودن پسرها
چرا من دلم میاد
بین ح و ه یه حرف فاصله هست اگه تند تایپ کنی غلط املایی خواهی داشت
اگه مردهاهم بخوان همینجوری به شما گیر بدن باید در عرض یه هفته طلاقتون بدن
من چکار کنم مهندس؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- یک دختر خوب همیشه میگه چشم . چرا . چگونه تو کارش نیست
۲-یک دختر خوب هیچ وقت نمیزاره یه پسر اول بهش سلام کنه . این وظیفه دختر هاست که اول سلام کنن.
۳-یک دختر خوب هیچ وقت نباید طاقت دیدن ظرفهای نشسته تو خونه رو داشته باشه (بلا نسبت بعضی
ها باید مثل … کار کنه) )
۴-یک دختر خوب هیچ وقت نباید جای که پسر حضور داره اظهاره فضل کنه . فقط باید به عنوان یک
شنونده حضور پیدا کنه.
۵-یک دختر خوب وقتی میدونه جلوی ما کم میاره هیچ وقت کل کل نمیکنه(تکراری)
۶-یک دختر خوب باید به بهترین نحو لباسهای توی خونه رو بشوره (از قبیل : کهنه بچه و لباس زیر آقایون و … )
۷-یک دختر خوب هیچ وقت نباید جلوی مادر شوهرش در بیاد . اون باید همیشه حکم یک کنیز رو داشته
باشه چه برای شوهرش چه برای مادر و پدر شوهرش .
یک دختر خوب وقتی میدونه جلوی ما کم میاره هیچ وقت کل کل نمیکنه![]()
هیچی بابا سر برتری دخترو پسره که هر چی بهشون میگیم ما بهتریم باورشون نمیشه باز تمو توهمسلام
كل سر چيه مام هستيم
- یک دختر خوب همیشه میگه چشم . چرا . چگونه تو کارش نیست
۲-یک دختر خوب هیچ وقت نمیزاره یه پسر اول بهش سلام کنه . این وظیفه دختر هاست که اول سلام کنن.
۳-یک دختر خوب هیچ وقت نباید طاقت دیدن ظرفهای نشسته تو خونه رو داشته باشه (بلا نسبت بعضی
ها باید مثل … کار کنه) )
۴-یک دختر خوب هیچ وقت نباید جای که پسر حضور داره اظهاره فضل کنه . فقط باید به عنوان یک
شنونده حضور پیدا کنه.
۶-یک دختر خوب باید به بهترین نحو لباسهای توی خونه رو بشوره (از قبیل : کهنه بچه و لباس زیر آقایون و … )
۷-یک دختر خوب هیچ وقت نباید جلوی مادر شوهرش در بیاد . اون باید همیشه حکم یک کنیز رو داشته
هیچی انیس جوووون ...من چکار کنم مهندس؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
مگه ساعت چنده که بیدار شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اسکریم جان بیدارشو
- یک دختر خوب همیشه میگه چشم . چرا . چگونه تو کارش نیست
ها باید مثل … کار کنه) )
شنونده حضور پیدا کنه.
هیچی بابا سر برتری دخترو پسره که هر چی بهشون میگیم ما بهتریم باورشون نمیشه باز تمو توهماتشون هستن
مگه ساعت چنده که بیدار شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچی بابا سر برتری دخترو پسره که هر چی بهشون میگیم ما بهتریم باورشون نمیشه باز تمو توهماتشون هستن
مگه ساعت چنده که بیدار شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین.......................وقتی استثنا قائل شدیهیچی انیس جوووون ...
سیلام به روی ماهت....خوبیییییییییی؟سلام داداش مهندس گلم چطوري تو
راستي الان تازه موقع خابه نه بيدار شدن
يه ادم ممكنه دخترنباشه ولي پسرا محاله ادم باشن
بگو چشم و نگو چرا و چگونه...
می تونم خوبشم می تونم اما واسه من انجامش مایه خجالتهآقای suki اگه میتونید شما یه دو.نه از این حرکتارو بزنید ببینم![]()
مثل اینکه اینجا اصلا دختر خووووب نداریم....حالا تو از کجااا میدونی پسر خوب کیه؟؟؟یه پسر خوب وجود نداره!
مگه پسرا ميدونن كم اوردن؟ فهميدنش مهمهیه پسر خوب وقتی میدونه کم آورده نمیگه دخترا کم آوردن![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کل کل دختر پسرا | زنگ تفريح | 22 | |
![]() |
کل کل دختر پسرا...از دست نده... | زنگ تفريح | 634 | |
![]() |
کل کل شاعرانه دختر و پسر | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
کل کل دخترا وپسرا | زنگ تفريح | 90 | |
![]() |
کل کل دخترا با پسرا | زنگ تفريح | 2 |