تمرکز لازم* براي* هدايت* پرسپوليس را نداشتم سرمربي مستعفي پرسپوليس گفت: به دليل بيماري همسر و پدرهمسرم و مشکلات خانوادگي تمرکز لازم براي هدايت پرسپوليس را ندارم. |
|
پس از مرخصي*هاي طولاني مصطفي دنيزلي و غيبت او در تمرين*هاي پيش از فصل، محمد رويانيان امروز با دنيزلي تماس تلفني داشت که در نهايت سرمربي پرسپوليس از سمت خود استعفا کرد. سايت باشگاه پرسپوليس در اين باره نوشت: "مدير عامل سرخپوشان از مصطفي دنيزلي خواسته بود يک دنيزلي تمام عيار باشد و با تمرکز کامل و با تمام توان هدايت اين تيم را بر عهده گيرد. رويانيان به دليل احترامي که براي اين مربي نام آشنا قائل بود، چندين بار با مرخصي*هاي پي در پي وي موافقت کرد اما تا آخرين لحظه نيز اين مشکلات برطرف نشد. در پايان اين مذاکره تلفني، دنيزلي اعلام کرد؛ شرايط حضور در پرسپوليس را ندارد و به دليل بيماري همسر و پدر همسرش، تمرکز لازم را براي اداره پرسپوليس نخواهد داشت؛ لذا وي پس از عذرخواهي از رويانيان و هواداران از سرمربيگري اين تيم استعفا کرد. وي همچنين اعلام کرده که در چند روز آينده براي تسويه حساب اقدامات لازم را انجام خواهد داد." |
دنيزلي از سرمربيگري پرسپوليس استعفا کرد مصطفي دنيزلي در تماس با مديرعامل باشگاه پرسپوليس از سرمربيگري اين تيم استعفا کرد. |
|
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، مصطفي دنيزلي که پيش از اين چندين بار از مدير عامل باشگاه پرسپوليس درخواست مرخصي کرده بود تا مشکلات شخصي و خانوادگي*اش را رفع کند، امروز (جمعه) در آخرين مذاکره با مديرعامل اين باشگاه، به دليل مرتفع نشدن اين مشکلات با عذرخواهي از وي و هواداران، از سمت سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس استعفا کرد. به گزارش فارس مسئولان باشگاه پرسپوليس براي جانشيني دنيزلي با متسو و کالدرون مذاکراتي انجام داده*اند. ضمن اينکه رويانيان اعلام کرده با يک گزينه ديگر هم مذاکره خواهد کرد. |
ورمزيار: استقلال از پرسپوليس جا مانده است کارشناس فوتبال ايران گفت: با توجه به يارگيري هاي انجام شده در فصل نقل و انتقالات توسط دو تيم پرطرفدار پايتخت بايد اشاره کنم که قطعا در مورد اين موضوع استقلال از پرسپوليس جا مانده است. |
|
صادق ورمزيار در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: تيم فوتبال استقلال تهران در فصل نقل و انتقالات عملکرد ضعيف تري نسبت به رقيب ديرينه خود داشته اما هنر امير قلعه نوعي اين است که با همين تيم بتواند اقتدار آبي پوشان را به رخ تيم هاي ليگ برتر بکشاند ضمن اينکه در مورد انتخاب سرمربي استقلال بايد اشاره کنم که اين مهم از سوي هر کسي که صورت گرفته اتفاق خوب و مهمي براي اين باشگاه بود و اما پرسپوليس نيز نشان داده که با يکي، دو تغيير در بازيکنان مي تواند نام تيم ملي را بر روي خود به جاي پرسپوليس بگذارد. وي تصريح کرد: محمد رويانيان مدير عامل تيم فوتبال پرسپوليس با عملکردي که از يارگيري خود در فصل نقل و انتقالات نشان داده که با قدرت و کارشناسي بالا در تلاش است در اين باشگاه حضور پيدا کند و به عقيده من يکي از مديران خوب و موفق فوتبال ايران به شمار مي آيد. ورمزيار در خصوص حضور ميثم بائو، سياوش اکبرپور و هاشم بيک زاده در ميان آبي پوشان گفت: اين بازيکنان اگر از جمله بازيکنان خوب استقلال بوده اند چرا از اين تيم به تيم ديگري رفته بودند و اگر بازيکنان خوبي نبودند چرا دوباره به اين باشگاه بازگشته اند اما در هر صورت اين بازيکنان جديد نيز از جمله بازيکنان اسمي فوتبال ايران هستند و نبايد کارشان دست کم گرفته شود. |
ناگهان چه زود دیر می شود! مرجع خبری پرسپولیس : مصطفی دنیزلی سرمربی ترکیه ای و محبوب هواداران پرسپولیس ظهر امروز در تماس با محمد رویانیان اعلام کرد به دلیل مشکلات شخصی قادر به ادامه همکاری با سرخپوشان نیست. وی ضمن عذرخواهی از مدیرعامل باشگاه و هواداران پرسپولیس اعلام کرد قرار است بزودی کارهای مربوط به تسویه حساب را انجام دهد. او در بازگشت دوباره اش به پرسپولیس با وجود همه کاستی هایی که در ترکیب این تیم وجود داشت یک پیروزی حماسی در دربی پایتخت را به برگ های تاریخ افزود و با شش تایی کردن الشباب و گرفتن انتقام شکست سنگین گذشته از الغرافه در دوحه، سرخپوشان را به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا رساند. محمد رویانیان پس از نتایج ضعیف حمید استیلی روی نیمکت پرسپولیس که با 2 شکست در دربی پایتخت، حذف از جام حذفی و نتایج دور از انتظار در لیگ برتر همراه بود با خواست هواداران به ترکیه سفر کرد و مقابل مصطفی دنیزلی نشست تا این مربی مطرح را پس از مدتی استراحت به مستطیل سبز بازگرداند. |
خلعتبري: در جدايي من از الغرافه متسو مقصر نبود من از دو، سه تيم اماراتي پيشنهاد دارم و اگر شرايط مناسب باشد دوست دارم بمانم ولي مطمئنا پيشنهاد تيم*هاي ايراني را هم بررسي مي*کنم. |
|
سايت گل – محمدرضا خلعتبري مهاجم فصل گذشته باشگاه الوصل امارات هنوز براي سال آينده تصميم خاصي نگرفته و اين در حالي است که شايعات زيادي در دو، سه هفته اخير در مورد حضور او در تيم فوتبال پرسپوليس مطرح شد. خلعتبري در گفت*وگو با سايت گل ابتدا در مورد وضعيتش براي فصل آينده مي*گويد:«*من به مسافرت رفته بودم و تازه به امارات آمدم. اول بايد وضعيتم در باشگاه الوصل مشخص شود تا بعدا تصميم بگيرم. مديران باشگاه الوصل تغيير کرده*اند و حالا بايد در مورد فصل آينده با آنها صحبت کنم.» خلعتبري در پاسخ به اين سوال که مگر قرار نبود سال بعد به ايران بيايي تاکيد مي*کند:«* من هميشه گفته*ام که اولويت اولم ماندن در امارات است و مي*توانيد مصاحبه*هاي قبلي*ام بخوانيد. من از دو، سه تيم اماراتي پيشنهاد دارم و اگر شرايط مناسب باشد دوست دارم بمانم ولي مطمئنا پيشنهاد تيم*هاي ايراني را هم بررسي مي*کنم. بازي کردن در ايران خوبي*هاي خاص خودش را دارد ولي بايد شرايط مورد نظر هم فراهم شود.» مي*گويند اگر برونو متسو سرمربي پرسپوليس شود، خلعتبري به اين تيم نمي*آيد. او در پاسخ به اين سوال که آيا اختلاف با متسو دليل جدايي تو از الغرافه قطر بود مي*گويد:«من با متسو مشکل خاصي ندارم و جدايي من تقصير او نبود. در الغرافه اتفاقاتي افتاد که بيشتر به مسوولان اين باشگاه و فشارهاي آنها مربوط مي*شد ولي بايد بگويم که من از کار کردن با متسو خاطرات خوبي ندارم. او رفتارهاي خاص خودش را دارد و کار کردن با اين مربي سخت است ولي راستش را بخواهيد هنوز تصميم نگرفتم که اگر اين متسو در پرسپوليس باشد به اين تيم بيايم يا خير.» در دو، سه روز اخير شايعات زيادي در مورد مذاکره جدي استقلال با خلعتبري مطرح شده ولي خودش دراين خصوص مي*گويد:«*هيچ کس از باشگاه استقلال با من تماس نگرفته ولي معمولا اين شايعات در فوتبال ايران وجود دارد. اگر تماسي گرفته مي*شد خيلي راحت مي*گفتم.» |
پروين: مربي خارجي به درد نمي*خورد عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: باز هم مي*گويم که تا صد سال ديگر مربي خارجي به درد ما نمي*خورد. |
|
به گزارش خبرگزاري فارس، علي پروين در حاشيه تمرين پرسپوليس گفت: رويانيان کارهاي بزرگي کرده است. او به پيشکسوتان احترام مي*گذارد و مي*دانيم مي*تواند جزو افتخارات پرسپوليس باشد. او به من لطف زيادي دارد و تاکنون به جز حرف زدن عمل هم کرده است. بايد ياد بگيريم به جاي حرف زدن عمل کنيم و کارهاي زيادي انجام دهيم. وي افزود: رويانيان از طريق خاص به پرسپوليس پول آورده و مطمئن باشيد از پول نفت و بنزين در پرسپوليس خرج نکرده است. امسال تيم خوبي بسته شده و هر وقت پرسپوليس و استقلال قوي بوده*اند تيم ملي هم خوب بوده و هر وقت ضعيف بوده*اند فوتبال ما روند خوبي نداشته است. پروين درباره رعايت نشدن سقف قرارداد در باشگاه*ها اظهار داشت: بايد 18 مديرعامل ليگ برتر با هم جلسه*اي تشکيل دهند و در آنجا قيمت مثلا علي پروين، علي کريمي و ساير بازيکنان را مشخص کنند. آنجا مشخص مي شود چه کسي عاشق پيراهن چه کسي است. يعني براي پيراهن تيم*ها ارزش*گذاري داشته باشيم. تنها راهي که سقف قرارداد رعايت مي*شود همين است. برخي از يک جا 200 ميليون تومان پيشنهاد دارند اما از جاي ديگر يک ميليارد تومان مي*گيرند. ما نفهميديم اين چه وضع فوتبال است. پروين در پاسخ به اين سؤال که چرا در زمان آنها چنين شرايطي نبود،* گفت: قسمت ما نبود که اين طوري شود. ما رفتيم پيراهن پرسپوليس را به دست بياوريم ولي باز خدا را شکر به لطف اين مردم علي پروين شديم. وي درباره جدايي دنيزلي و معرفي سرمربي جديد عنوان کرد: دنيزلي از حضور در پرسپوليس عذرخواهي کرد و تا دوشنبه، سه*شنبه در خصوص سرمربي تصميم مي*گيريم تا نيمکت*مان هم مثل زمين قوي باشد. عضو هيئت مديره پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال که آيا مربي خارجي بهتر است يا علي دايي، گفت: بعد از چند سال به حرف من رسيديد. من باز هم مي*گويم تا صد سال ديگر مربي خارجي به درد ما نمي*خورد. اين حرف*ها را زدم اما همه گفتند علي پروين سنگ خودش را به سينه مي*زند. مربي خارجي با اين بازيکنان جواب نمي*دهد. اکنون کار به جايي رسيده که هواداران به خاطر تعصب*شان مي*خواهند سرمربي را انتخاب کنند. ما به خاطر هواداران دنيزلي را آورديم اما در 4 بازي 16 گل خورديم. آيا سابقه داشت که پرسپوليس اين همه گل بخورد؟ تاريخ پرسپوليس را ورق بزنيد اين طور نبوده. طوري شده بود که رويمان نمي*شد از خانه بيرون بياييم. چند بازي افتضاح بوديم. وي افزود: امسال اميدواريم با بازيکنان خوبي که داريم گذشته را جبران کنيم و به فکر کهکشاني و فوق کهکشاني نيستيم. بازيکنان هر چقدر که عرق بريزند همان مقدار هم برداشت مي*کنند. تيمي بسته شده که حرف و حديث ندارد و حالا بايد بچه*ها مرد عمل باشند. |
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | ||
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | ||
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | ||
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | ||
کلوپ آبیدلان. | فوتبال ایران | 53998 |