solo69
عضو جدید
نه بابا سمیه خائن تشریف دارهکدوم شاگرد ؟؟؟ من که هیچوقت قبول نکردم به کسی آموزش بدم !!. راستی سمیه و مریم استقلای هستن یا نه؟؟؟
مریمم هرتیمی ببره طرفدارشه

نه بابا سمیه خائن تشریف دارهکدوم شاگرد ؟؟؟ من که هیچوقت قبول نکردم به کسی آموزش بدم !!. راستی سمیه و مریم استقلای هستن یا نه؟؟؟
دستت درد نکنه
یعنی از آواتارم معلوم نبود پسرم؟
ئه این دفعه سمیه رو به راه راست هدایت کنیم بیاریم اینجا یه مراسم به عنوان ترک تیم یک پرسپولیسی بگیریم خخخخخ.نه بابا سمیه خائن تشریف داره
مریمم هرتیمی ببره طرفدارشه![]()
دقت نکردم![]()
برا چی نشستی زیر بارون خیس میشی
ئه این دفعه سمیه رو به راه راست هدایت کنیم بیاریم اینجا یه مراسم به عنوان ترک تیم یک پرسپولیسی بگیریم خخخخخ.
سلام مجدد ببخشید من یییییییهو رفتم............ببینم آخر سعید جواب رو داد یا شمارش لو رفت؟؟؟؟؟؟؟حخخخخخخخخخخخ
سلام مجدد ببخشید من یییییییهو رفتم............ببینم آخر سعید جواب رو داد یا شمارش لو رفت؟؟؟؟؟؟؟حخخخخخخخخخخخ
فکر نکنم تیمشو ترک کنه
تنهایی حریفشم ولیوقتی اون سمیه بیاد دیگه نه
من امروز چقد سوتی میدم![]()
خخخخخ منم فک میکردم بارونه . اوه عجب اوتاری عکس دوش گرفتن گذاشتی!!!!!!!!!!!!!!!اون دوش حمومه ها
گرم بود
اونیکی سمیه خیلی جدیه . من قبل اینکه بودنم از بچه های تاپیک خودمونه تو کل کل چند دفعه باهاش درگیر شدم وقتی تو تاپیک خودمون دیدمش کلی خندیم ک همشهریمه![]()
اون دوش حمومه ها
گرم بود
شام چی خوردی؟
خخخخخ منم فک میکردم بارونه . اوه عجب اوتاری عکس دوش گرفتن گذاشتی!!!!!!!!!!!!!!!
هیچیعصرونه خوردم سیر شدم
پس احتمالا الان گرسنه باشی
شایدم خوابت میاد
سلام دادا...........خوبی؟؟؟؟؟خوش اومدیسلام آبی دل
سلام خانم تازه وارد خوش اومدی.......خخخخخخخخخخسلام فک کنم جواب نداد . شماره هم لو نرفته .
آره خدا رو شکر..........دیشب تا 4 نشستم تمومش کردم امروزم خواهرم برام وبرایش کرد دیگه تموم شد استادم گفت 3 شنبه بیا برای دفاع.........سلام پهلوون
به سلامتی پروژتونم که تموم شد
اگه زحمتی نیست پروژه منم انجام بدید ی نگاشم نکردم
خسته نباشی
من حدودا2سالی میشه باهاش حرف نزدم
گزینه دوم درسته
خستم![]()
من اصا حرف نزدم .
آره خدا رو شکر..........دیشب تا 4 نشستم تمومش کردم امروزم خواهرم برام وبرایش کرد دیگه تموم شد استادم گفت 3 شنبه بیا برای دفاع.........
جالب شد آخرین روز رفتن من مصادف شد با اولین روز حضور داداشم تو همون دانشگاه..........خخخخخخخخخخخخ
من 3 شنبه میرم دفاع اوم میاد واسه ثبت نام..........![]()
سلام دادا...........خوبی؟؟؟؟؟خوش اومدی
سلام خانم تازه وارد خوش اومدی.......خخخخخخخخخخ
ای بابا پس این رضا کجاست روم نمیشه بهش اس بدم ببینم ماجرا چی شد؟؟؟؟/خخخخخخخخ
آره خدا رو شکر..........دیشب تا 4 نشستم تمومش کردم امروزم خواهرم برام وبرایش کرد دیگه تموم شد استادم گفت 3 شنبه بیا برای دفاع.........
جالب شد آخرین روز رفتن من مصادف شد با اولین روز حضور داداشم تو همون دانشگاه..........خخخخخخخخخخخخ
من 3 شنبه میرم دفاع اوم میاد واسه ثبت نام..........![]()
روت بشه اس بده خب!!! انگار به کی مبخوای اس بدی ک روت نشهسلام دادا...........خوبی؟؟؟؟؟خوش اومدی
سلام خانم تازه وارد خوش اومدی.......خخخخخخخخخخ
ای بابا پس این رضا کجاست روم نمیشه بهش اس بدم ببینم ماجرا چی شد؟؟؟؟/خخخخخخخخ
ای بابا
ای بابا نداره . اونیکی احسان نمیدونی چه تیمیه؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |