انشالله بریم واسه بردی دیگر...
خیلی بد بودیم،این موسوی معلوم نیست چیکار میکنه؟ تا دم 6 قدم رفته توپو نگه میداره!!! خب بزن لامصبو دیگه نگه داشتنت چیه؟
امیدوارم تو بازیای بعدی خیلی بهتر از این باشیم ، اون سپاهان داره با چنگودندون بازی میکنه تا عین پارسال مفت خوری بیاد صدرو بگیره،بازیکنای ما وسط بازی خوابشون برده بود.خب الان باید حواسشونو جمع بکنن واز پارسال درس عبرت تا این آخرکاری هم تموم شه بره دیگه.
شل بازی کردن ، من نیمه اول رو درست و حسابی ندیدم ، اما فقط وقتی گل خوردیم تازه به خودشون اومدن ، میشد ببریم ، اما ...
گل بدی هم خوردیم
عیبی نداره دیگه گذشته ، مهم آخرشه که ایشالله قهرمان میشیم
سلام
فقط امیدوارم پایان فصل افسوس این دو امتیاز رو نخوریم
نفت تیمی نبود که نتونیم ببریمش
ولی مهم اینه که ما الان با اختلاف امتیاز صدر جدولیم و قهرمانیم دست خودمونه.خودمون باید کارا تموم کنیم که دیگه بحث به کاشکی این بزنه و اون بخوره نکشه
من که نذر میکنم اگه استقلال قهرمان شد نصف مردم آغاجاری رو پسته بدم
آره نباید گهرو داماشو دست کم بگیریم و اگه اون استقلالی باشیم که مقابل الریان بودیم و مقابل العین ،حتما فولادو تو زمین خودش میبریم و سپاهانو هم تو زمین خودمون لوله میکنیم.
امیدوارم از لحاظ مالی هم تامین شن تا واسه بازیای آخر فصل شارژ بشن .
عکسی قدیمی از اسطوره استقلال
ناصر حجازی در دوران حضور در تیم ملی
![]()
اوفففففف تریپو نیگاه... خدابیامرزدش.
کد مطلب: 204742
سلامی به بلندای دماوند و سلامی به پهنای خلیج همیشه فارس..........
سلام به هم دلای خودم........آقا سال نو مبارک زیر سایه حق در پناه امام زمان سال خوبی داشته باشید.....
سر جشن قهرمانی ستاره سوم میبینم تون با امید دیدار می دونم خیلی زود خواهد بود خیلی خیلی زود.........سال 92 سال قهرمانی استقلال تو آسیاست ببیند من کی گفتم..........
یا علی
این بود پیام آخر من.....![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |