سلام دوسته آبیدلم.همتون لطف دارید ک یادی از ما کردید.منم خوشالم ک با ی دوسته آبیدله دیگه آشنا شدم.سلام دوستم خوبی خیلی از آشناییت خوشبختم...... دیشب ذکر خیرتون بود......
سلام دوسته آبیدلم.همتون لطف دارید ک یادی از ما کردید.منم خوشالم ک با ی دوسته آبیدله دیگه آشنا شدم.سلام دوستم خوبی خیلی از آشناییت خوشبختم...... دیشب ذکر خیرتون بود......
زنده باد آبی دلان ..
زنده باد.....
بچه ها چه خبر؟؟؟؟
مونم اومدوم
درود بر ابی دلان و ابی چشمان(اگه داشته باشیم.سیاه هم کفایت میکنه)
مرگ بر ضدولایت قلعه نویی
مونم اومدوم
درود بر ابی دلان و ابی چشمان(اگه داشته باشیم.سیاه هم کفایت میکنه)
سلام سعید جان
این جمله آخرت زیاد جالب نبودا
خیلی از استقلالیا با برخورد و فرهنگ قلعه نویی مشکل دارن ، به لحاظ فنی قبولش دارن اما اخلاقی ....
حالا نمیدونم منظورت از این حرف چی بود دوست گلم
سلام سعید جان
این جمله آخرت زیاد جالب نبودا
خیلی از استقلالیا با برخورد و فرهنگ قلعه نویی مشکل دارن ، به لحاظ فنی قبولش دارن اما اخلاقی ....
حالا نمیدونم منظورت از این حرف چی بود دوست گلم
سلام به به چه چهره های جدیدی دیدم من اینجا
حیف که دارم اخراج میشم![]()
به به سرمربی چشمم روشن.دیگه چی.بدون اجازه مدیر چرا الکی قول میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:دیبعله فک کردی چی؟سرمربی بیکار نیست که.بین خودمون بمونه اخراجت نمیکنم یمدت میذارم توپ جمع کنی بعدش ...
![]()
شماره 7 يکشنبه در تمرينات استقلال [h=1]قراداد مجيدي فردا ثبت ميشود[/h] [h=2] بازيکن جديد تيم استقلال فردا با حضور در هيئت فوتبال قرارداد خود را ثبت خواهد کرد.[/h] |
![]() |
فرهاد مجيدي که روز دوشنبه با حضور در دفتر مديرعامل باشگاه استقلال با اين تيم قرارداد يکسال و نيمهاي را منعقد کرد، فردا با حضور در هيئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را به ثبت خواهد رساند. اين بازيکن از روز يکشنبه در تمرينات آبيپوشان پايتخت شرکت خواهد کرد. |
بهروان خبر داد: [h=1]بازي استقلال - گهر شنبه برگزار ميشود[/h] [h=2] رييس سازمان ليگ فوتبال کشور از برگزاري ديدار استقلال و گهر در روز شنبه خبر داد.[/h] |
![]() |
پس از تصميم ناظر داوري ديدار امروز (جمعه) تيمهاي فوتبال استقلال و گهر مبني بر لغو اين مسابقه به دليل بارندگي شديد، غلامرضا بهروان از تعويق 24 ساعته در برگزاري اين مسابقه خبر داد و گفت: بخاطر شرايط جوي و بعضي از کمبودهايي که در ورزشگاه دورود وجود دارد، خوشبختانه تمام مسوولان شهر دورود از فرماندار گرفته تا ساير مديران اين شهر به ميدان آمدند و در حال آماده کردن شرايط انجام اين بازي هستند. وي افزود: اما بنابر تصميم ناظر داوري مبني بر لغو بازي بخاطر نامساعد بودن شرايط زمين، اين مسابقه با 24 ساعت تعويق فردا (شنبه) ساعت 13:30 برگزار ميشود. |
[h=1]فتحاللهزاده: بازيکنان در اتوبوس حبس شده بودند[/h] [h=2] استقلاليها ترجيح ميدادند با وجود شرايط جوي نامناسب دورود، مسابقه با گهر همين امروز برگزار ميشد.[/h] |
![]() |
علي فتحاللهزاده مديرعامل باشگاه استقلال در مورد تعويق مسابقه اين تيم با گهر ميگويد: «بچههاي ما از صبح توي اتوبوس هستند. در مسيري که بارش سنگين و زمين لغزنده بوده با اتوبوس آمدند و متاسفانه چند تصادف منجر به مرگ ديدند توي راه. دو تا پيکان از مسير خارج شده بودند و هموطنانمان فوت کردند و من تسليت ميگويم به خانواده آنها. شرايط بچههاي ما خيلي سخت بود. هواشناسي از ابتدا هم اعلام کرده بود که چنين شرايطي در دورود داريم و ميشد حدس زد که وضعيت اين طوري شود.» فتحاللهزاده ادامه ميدهد: «ما اين بار همه کار کرديم که هيچ حرف و حديثي پيش نيايد. اما خب حرف ناظر حکم است. وقتي ما از کمبود امکانات دورود گفتيم همه جور انگ به ما زدند. ولي امروز نصف همان ورزشگاه طرفداران استقلال بوده اند. پس خداي نکرده چطور ما مي توانيم به مردم درود حرف بزنيم و چيزي عليه آنها بگوييم؟ ولي چيزي که وجود دارد اين است که بسياري از شهرهاي کوچک مثل دورود و شهر خود من، امکاناتي در اندازه برگزاري يک بازي ليگ برتري ندارند. همين الان بازيکنان من پشت در ورزشگاه يک ساعت و نيم در اتوبوس حبس شدهاند. هشت ملي پوش و باقي بازيکنان سرشناس استقلال ماندهاند توي اتوبوس. الان هم بايد آنها را سوار کنيم و برگرديم اراک تا دوباره فردا برگرديم دورود. ما ترجيح مي داديم امروز در هر شرايطي که هست بازي کنيم ولي تصميم نهايي چيزي است که ناظر مي گويد.» او در پايان ميگويد: «شايد اين بار تجربه خوبي باشد که وقتي يک چيزي شرايطش نيست اين قدر اصرار نکنيم و نگوييم تيم حريف بهانه ميگيرد. ما اين بار سه روز تيم را زودتر فرستاديم تا ديگر هيچ حرف و حديثي نباشد اما داشته باشيد که باز هم هرچه مي خواهند مي گويند. من از بازيکنان تشکر مي کنم و مي دانم اين شرايط سخت را تجربه کردند در اين چند روز و اين وضعيت همچنان ادامه دارد.» |
بهروان:چطور بعد از بازي با داماش برنامهريزي ما ضعيف نبود؟ [h=1]تصميمات به ضرر استقلال باشد بد ميشويم[/h] [h=2] رئيس سازمان ليگ برتر گفت: آنجايي که تصميم به ضرر استقلاليها باشد ما بد هستيم ولي هر وقت تصميمات به نفع آنها باشد برنامهريزي خوب است.[/h] |
![]() |
غلامرضا بهروان رئيس سازمان ليگ پس از لغو ديدار استقلال و گهر در خصوص اين اتفاق اظهار داشت: قانون ميگويد که اگر بازي به دليل مسائل جوي برگزار نشد با يک روز تاخير مسابقه انجام شود. وي در خصوص اظهار نظر پورحيدري مبني بر اينکه استقلال فردا بازي نميکند گفت: قانون برتر از افراد است و هر چيزي که قانون ميگويد بايد اجرا شود. اينکه پورحيدري بگويد ما بازي نميکنيم حرف درستي نيست. بهروان در خصوص بازگشت استقلال به اراک گفت: استقلاليها هتلهاي اينجا را قبول ندارند چون تا آنجا که من ميدانم هم در بروجرد و هم در خرمآباد هتل وجود دارد ولي دوستان اين مسئله را قبول ندارند. رئيس سازمان ليگ ادامه گفتوگو با فارس در خصوص اظهار نظر معاون باشگاه استقلال مبني بر اينکه برنامهريزي سازمان ليگ ضعيف است گفت: من جواب هيچ کس را نميدهم اما سئوال من اين است آنجايي که هر تصميمي به نفع استقلال باشد خوب است اما اگر به زيان آنها باشد ما بد ميشويم. وي تاکيد کرد: مگر آن روزي که آنها از پرواز جا ماندند بازي را به تعويق نينداختيم. چطور آن زمان برنامهر يزي خوب بود من براي دوستان متاسفم ولي آقايان لطف کنند و قانون را مطالعه کنند. بهروان در پايان گفت: مسابقه دو تيم گهر و استقلال فردا ساعت 13:30 قطعا برگزار خواهد شد. |
خفه شو مرتیکه ... چهارشنبه هم بازی داریم.
بهروان:چطور بعد از بازي با داماش برنامهريزي ما ضعيف نبود؟
تصميمات به ضرر استقلال باشد بد ميشويم
رئيس سازمان ليگ برتر گفت: آنجايي که تصميم به ضرر استقلاليها باشد ما بد هستيم ولي هر وقت تصميمات به نفع آنها باشد برنامهريزي خوب است.
![]()
غلامرضا بهروان رئيس سازمان ليگ پس از لغو ديدار استقلال و گهر در خصوص اين اتفاق اظهار داشت: قانون ميگويد که اگر بازي به دليل مسائل جوي برگزار نشد با يک روز تاخير مسابقه انجام شود.
وي در خصوص اظهار نظر پورحيدري مبني بر اينکه استقلال فردا بازي نميکند گفت: قانون برتر از افراد است و هر چيزي که قانون ميگويد بايد اجرا شود. اينکه پورحيدري بگويد ما بازي نميکنيم حرف درستي نيست.
بهروان در خصوص بازگشت استقلال به اراک گفت: استقلاليها هتلهاي اينجا را قبول ندارند چون تا آنجا که من ميدانم هم در بروجرد و هم در خرمآباد هتل وجود دارد ولي دوستان اين مسئله را قبول ندارند.
رئيس سازمان ليگ ادامه گفتوگو با فارس در خصوص اظهار نظر معاون باشگاه استقلال مبني بر اينکه برنامهريزي سازمان ليگ ضعيف است گفت: من جواب هيچ کس را نميدهم اما سئوال من اين است آنجايي که هر تصميمي به نفع استقلال باشد خوب است اما اگر به زيان آنها باشد ما بد ميشويم.
وي تاکيد کرد: مگر آن روزي که آنها از پرواز جا ماندند بازي را به تعويق نينداختيم. چطور آن زمان برنامهر يزي خوب بود من براي دوستان متاسفم ولي آقايان لطف کنند و قانون را مطالعه کنند.
بهروان در پايان گفت: مسابقه دو تيم گهر و استقلال فردا ساعت 13:30 قطعا برگزار خواهد شد.
به به سرمربی چشمم روشن.دیگه چی.بدون اجازه مدیر چرا الکی قول میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:دی
قراداد مجیدی فردا ثبت میشود/ شماره ۷ یکشنبه در تمرینات استقلال
دیدار گهر و استقلال لغو شد/برگزاری بازی در روز شنبه
کی میگه گل قرمزش خوش رنگه اینم یه گل آبی تقدیم به همه ی دوستان آبیدل
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |