نمونه ش جناب جهان پهلوان.........بعد شوما میگی چون من بعد از چن وقت اومدم کسی نمیاد........چی مگه میشه؟؟![]()
من آمدم سلام به همگی بخصوص داش محسن خودم...............
منم سلام ........من آمدم سلام به همگی بخصوص داش محسن خودم...............
منم ناییریکا هستم........هیچ کاره کلوپبه به چهره های جدید مبینم........معرفی می کنم جهان پهلوان هستم مدیرعامل اسبق کلوپ![]()
من آمدم سلام به همگی بخصوص داش محسن خودم...............
به به چهره های جدید مبینم........معرفی می کنم جهان پهلوان هستم مدیرعامل اسبق کلوپ![]()
چی شد چی شد؟؟؟؟؟؟ قصه چیه من نبودم از اول برام توضیح بدین ببینم من این وسط چیکاره بیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمونه ش جناب جهان پهلوان.........بعد شوما میگی چون من بعد از چن وقت اومدم کسی نمیاد........![]()
منم ناییریکا هستم........هیچ کاره کلوپ
خوشبختم......![]()
منم محسنم همه کاره باشگاه مهندسان![]()
منم همین طور خشبختم...........ببخشیدا...........محسن که اسم منو لو داد بی زحمت شما هم خودتون رو دقیق معرفی کنید نمی تونم بگم mrk360 سخته............منم mrk360 هستم بسیاربسیار خوشبختم...
من جدیدم!!!!!!!!!!!!!!سلام.......سلام بهمه جدیدائو قدیما.!!
بعنوان سرمربی خوشحالم که چنتاییتونو واسه تمرین دادن پیدا کردم.
داداش مجید گل چوطوره؟؟
نرگس خانم دختر شوماس؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم خوشبختم دو روز با محسن بپری دست و بالتو یه جا بند میکنه......... نترس بزار دخترم بیاد یه مسئولیتی بهت میده...........
همه کاره ملقب به الاف الدوله.........محسن دخترم کوووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم همین طور خشبختم...........ببخشیدا...........محسن که اسم منو لو داد بی زحمت شما هم خودتون رو دقیق معرفی کنید نمی تونم بگم mrk360 سخته............
سلام بهمه جدیدائو قدیما.!!
داداش مجید گل چوطوره؟؟
یا ابوالفضل سلام بر داداش گلم داش ابوالفضل عزیز چطوری آبیدل.......... دیگه همه خوبان جمع شدند...............سلام بهمه جدیدائو قدیما.!!
داداش مجید گل چوطوره؟؟
اتفاق خاصی نیفتاده.......خیالتون راحت........چی شد چی شد؟؟؟؟؟؟ قصه چیه من نبودم از اول برام توضیح بدین ببینم من این وسط چیکاره بیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم خوشبختم دو روز با محسن بپری دست و بالتو یه جا بند میکنه......... نترس بزار دخترم بیاد یه مسئولیتی بهت میده...........
همه کاره ملقب به الاف الدوله.........محسن دخترم کوووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم همین طور خشبختم...........ببخشیدا...........محسن که اسم منو لو داد بی زحمت شما هم خودتون رو دقیق معرفی کنید نمی تونم بگم mrk360 سخته............
نرگس خانم دختر شوماس؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله.......فهمیدم......بله با اجازه شمااااا..............
اتفاق خاصی نیفتاده.......خیالتون راحت........![]()
اولا هنوز 3 صفحه نشده.........بابا بگو دیگه.........من حال ندارم برم کل 15 صفحه ای که نبودم رو بخونم...........
من جدیدم!!!!!!!!!!!!!!سلام.......
خوش اومدید.خوشحالم از دیدنتون.سلام قربان خوبید... خوشبختم....
خوبی داداش.یا ابوالفضل سلام بر داداش گلم داش ابوالفضل عزیز چطوری آبیدل.......... دیگه همه خوبان جمع شدند...............
باو الاف الدوله چیه
دختر تویه از من میپرسی؟؟
من کلا کارم لو دادنه
مربی سلاام![]()
اوشون آهن ربا هستن که مارو جذب کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوش اومدید.خوشحالم از دیدنتون.
خوبی داداش.
زود زود سر بزن بازیکنای جدیدی رو که از راه میرسن رو جذب کن.ناییریکا و mrk360 رو سریع جذب کن.بازیشون خوبه.
سلام.الافالدوله![]()
مجید جان این تازه فارغ شده الاف چیه؟
خوش اومدید.خوشحالم از دیدنتون.
خوبی داداش.
زود زود سر بزن بازیکنای جدیدی رو که از راه میرسن رو جذب کن.ناییریکا و mrk360 رو سریع جذب کن.بازیشون خوبه.
سلام.الافالدوله![]()
مجید جان این تازه فارغ شده الاف چیه؟
باو الاف الدوله چیه
دختر تویه از من میپرسی؟؟
من کلا کارم لو دادنه
مربی سلاام![]()
اوشون آهن ربا هستن که مارو جذب کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که این مدته بالا سره این خانواده نبودم..........به امید تو ابوالفضل ول کردم رفتم............
ضرب و شتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما آهنین مگه؟
البته آهن باشی خوبه؟واسه مواقع ضروری که بخوایم پاهارو کبود کنیم بدرد میخوره.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |