کلوپ آبیدلان.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز من از مجیدی خوشم میاد ولی درمورد باند بازی بهتره از میثم منیعی ، پیروز قربانی و.... سوال کن.......
من از خود اقبالی سرپرست استقلال زمان مرفاوی شنیدم که مجیدی هم تو ترکیب تیم دخالت می کرد و هم اخلاقش جوریه که بازیکنان هم اتاقیش تو اردو ها رو به انحاع مختلف تخریب می کنه....
واسه همیت تو اردو ها بیشتر خارجی ها رو هم اتاقیش می زاشتن.....
اصلا قلعه نوعی واسه همین نزاشت برگرده استقلال.......

کلی جواب دارم اما بهتره حرفی نزنم چون نمیخوام با استقلالیا کل کل کنم
عزیزی جهان پهلوان

fantastic girl

عضو جدید
سلام.من نمیدونم منظورت ازون قسمت 1 بیانیه چیه.همه تون میدونین من واقعا خیلی دوستون دارم و جدا از بحث تیمی جدا خوشم میاد بینتون باشم چون دوستون دارم قلبا اینو میگم جمع دوست داشتنی و با عشقی هستین منم از خون گرم جماعت خوشم میاد دست خودم نیست.از بحثای تیمیتون یک درصد هم ناراحت نمیشم چون هر کسی رو تیمش تعصب داره و کوری خوندن اصلا قشنگی فوتباله خدا وکیلی عشق میکنم میبینم خوش هستین برعکس هم تیمی های خودم که عرضه ی چرخوندن یک تاپیک رو ندارم و اینو به خودشون هم گفتم.من سعی کردم فقط بخندونمتون و خدایی دوس دارم خنده ی ادما رو ببینم قلبا نمیدونم اسم این خوبه یا بده یا دلقک بازیه.اما خدایی هدفم چسبوندن خودم به اینجا یا تحمیل نبود و اگه منظورت از اون حرف من هم بودم کاش بهم میگفتی
واااااااااااااای اجی جوون من اصلا منظورم تو نبودی!!:surprised:مگه پرس پلیسی هستی؟؟!!!
اصلا پرس پلیسی هم که باشی رنگت مهم نیست چون لیلی جون خودمی اجی گل خودمی.اصلا با شناختی که از من داری و دوستیمون به من میاد درباره تو این حرف و زده باشم!!؟؟؟(منظورم از بقیه سیامک بود نه تو):cry::cry:
تو قرمزم که باشی اول از همه اجی جون خودمی هروقتم بیای اینجا قدمت رو چشممونه اصلا خودم توVIPتاپیک جات میدم;)

خییییییییییلی شرمنده اگه سو تفاهم شد.:(خودت میدونی که جات تو قلبمه:gol::gol:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلی جواب دارم اما بهتره حرفی نزنم چون نمیخوام با استقلالیا کل کل کنم
عزیزی جهان پهلوان

مخلصیم داداش ولی اگه نظری داری بگو من که با تو کل کل نمی کنم گفتم که منم مجیدی رو دوست دارم واسمون زحمت کشیده خداییشم بازیکن غیرتی هستش ولی این حرف ها پشت سرش هست .
همه می دونن امیر خان باند باز درجه یکه ولی چون عاشق استقلاله همه دوسش داریم.......
ان شاا.. 14 هم که امتحانم تموم شد میام باهات حسابی بحث می کنم........
غریبه ی آشنا تو دل مایی!!!!!!!! :w24:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقایون و خانم های محترم خودتون رو آماده کنید برای شنبه 17 تیر ماه 1 بازی تدارکاتی با تیم محبوبم اینتر ایتالیا تدارک دیدم باید حداکثر تلاشتون رو بکنید که به اوج امادگی برسید....
در ضمن غیبت های آبجی نرگس و سرمربی (ابوالفضل) غیر قابل توجیه می باشد به همین دلیل 50% از مبلغ قرار دادشون کم شد.......
از کاپیتان رضا هم به دلیل ترک تیم تو شرایط بحرانی 30% کم شدش........
التماس دعا......

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
به مناسبت سالگرد درگذشت رایکوف

به مناسبت سالگرد درگذشت رایکوف

آبیته-کمتر استقلالی است که اسم رایکوف رو نشنیده باشه.
سرمربی که وقتی به تاج اومد باعث تحول بزرگی تو تیم شد و استعدادهای بی نظیری مثل ناصر حجازی ، منصور پورحیدری ، غلامحسین مظلومی ، حسن روشن و… رو به فوتبال ایران معرفی کرد
و این تنها یکی از دستاوردهای مهم رایکوفــــــــــــ کبیـــــر بود
یه مصاحبه جالب از رایکوف که مربوط میشه به اواخر عمرش سال های ۸۴ یا ۸۵ که به شما دوستان استقلالی پیشنهاد میکنیم بخونید
رایکوف بزرگ پس از سالهای سال:
اگر پروین را به من می دادند قبول نمی کردم
حتی نسل جوان فوتبال ایران، کسانی که کمتر از یک ربع قرن نیز سالها را تجربه کرده اند، نام «رایکوف» را شنیده اند. جدا شدن نام مردی که مربیگری تیم ملی و تاج را بر عهده داشت، هرگز از کتیبه فوتبال ایران محو نخواهند شد. آرزویی بود برای بسیاری تا بتوانند یکبار دیگر حرفهای این مربی قدیمی فوتبال ملی ایران را بشنوند. دیروز یک شبکه تلویزیونی با رایکوف گفت و گو کرد. باور می کنید؟ او هنوز ما را یادش هست… حتی زبانی که با آن سخن می گفت!
ایرانی ها عوض نمی شدند
من تنها نبودم. به همراه پنج یا شش مربی دیگر که از گوشه و کنار کاندیده شده بودند به ایران آمدیم، ولی مرا انتخاب کردند. من به این شکل سرمربی تیم ملی کشور شما شدم. هنوز یادم هست که فوتبال شما چقدر سخت عوض می شد. اصلاً تغییر نمی کرد! وقتی به ایران آمدم، دیدم تمامی تیمها به سبک انگلیسی بازی می کنند. سانتر کردن و سر زدن برنامه اول همه آنها بود. در حالی که می دانستم فوتبال ایران قابلیتهای دیگری دارد. خیلی سعی کردم که آرام، آرام نوع بازی ملی پوشان ایرانی را عوض کنم، ولی هیچ فایده ای نداشت. آنها با سیستم یوگسلاوی که من در نظرم بود کنار نمی آمدند.
آنها مال من بودند
من مجموعاً شش سال در ایران مربیگری کردم. این یک بخش فوق العاده از زندگی من محسوب می شد. وقتی یکسال و نیم گذشت، به راحتی فارسی حرف می زدم. ابتدا در تیم ملی و بعد تاج توانستم استعدادهای زیادی را کشف کنم. پور حیدری را پیدا کردم، مظلومی و ناصر حجازی را کشف کردم. آیا می دانید آنها کجا هستند؟ روشن یکی از استعدادهای نابی بود که از پیدا کردنش واقعاً خوشحالم. روشن حرکات بدون توپی انجام می داد که نظیرش را کمتر پیدا می کنید.
نه … خیلی ها می گویند من در زمان انقلاب رفتم، در حالی که اصلاً واقعیت ندارد! من قبل از انقلاب از ایران رفتم و دیگر فرصتی نشد که بر گردم. من زمانی که از ایران رفتم، چهار سال در لوزان سوئیس زندگی کردم. مربیگری آن زمان باز هم شغل من بود. پانزده سال دیگر از زندگی ام را در یوگسلاوی مربیگری کردم. بعد به الجزایر رفتم. توانستم برای آنها جام ملتهای آفریقا را به دست آورم. دوست داشتم در آنجا بمانم. بعد از ایران، الجزایر یکی از عزیزترین کشورهایی بود که در آن عمرم را سپری کردم. اما به خاطر مشکلات خانوادگی مجبور شدم به کرواسی بر گردم!
آرزو داشتم مظلومی داشته باشم
عجب بازیکنی بود. من اولین بار روشن را در تیم ملی جوانان دیدم. یک بازیکن فوق العاده تکنیکی که شخصیت محکم و با ثباتی داشت. وقتی از او می خواستم در کارهای گروهی شرکت کند، خیالم راحت بود. چون همه را تحت تأثیر قرار می داد. خیلی خوب می توانست با توپ کار کند، ولی فقط برای خودش. همیشه با او می جنگیدم. از صمیم قلب دوستش داشتم، ولی مجبور می شدم با او بجنگم. چون تیم را دنبال خودش می کشید نه این که به نفع تیم کار کند!
مظلومی چیز دیگری بود. دلم برایش تنگ شده است. وقتی از او جدا شدم، همیشه آرزو داشتم مثل او را پیدا کنم، چون فوتبال در خونش بود. او بزرگترین بازیکنی بود که در ایران دیدم. سالهای بعد وقتی یک بازیکن مثل روشن بزرگ شد، دیگر می خواست با کارهای فردی اش ستاره بماند. اما مظلومی این شکلی نبود. او برای تیم کار می کرد، نه ستاره شدن.
مژدهی کوچولوی من کجاست؟
بازیکنانی در تیم من بازی می کردند که بلد بودند پاس بدهند. پاسکاری و یک و دو کردن اصل کاری ما بود. زمان ما امکان آن نبود که بازیکنی سر از اروپا در آورد، وگرنه خیلی از بازیکنان ایرانی آن دوران لیاقت بازی با بزرگان دنیا را داشتند. یادم است پسری در تیم من بازی می کرد که اسمش مسعود مژدهی بود. آن قدر دوستش داشتم که حد نداشت… همیشه او را مژدهی کوچولو صدا می زدم. از مسعود خبر دارید؟ او الان کجا است؟
۶ بر یک به پرسپولیس باختیم!
روزهای با شکوهی را در ایران تجربه کردم. در داربی تاج و پرسپولیس چشم باز کردم و یکصد هزار ایرانی را در ورزشگاه آزادی دیدم. واقعاً تصویر فوق العاده ای بود. من کمتر در داربی شکست می خوردم. ۳ یا ۴ بازی را بردیم، ولی در یک مسابقه ۶ بر یک شکست خوردیم… چی؟ اشتباه می کنم؟ بله… بله … یادم افتاد. ۶ بر صفر باختیم. چرایش راهیچ وقت نفهمیدم. تاج تیمی بود که یا همه بود و یا هیچ نبود! ما آن روز انگیزه بردن نداشتیم. یعنی هیچی نبودیم. وقتی گل اول و دوم را خوردیم، پرسپولیس می توانست تا فردا صبح به ما گل بزند. روز ۶ بر صفر وحشتناک بود، خیلی روز بدی بود… یکی از روزهای بد زندگی من!
با یاد شاگردانم زندگی می کنم
خیلی خوشحالم که بعد از ۳۰ سال فراموشم نکردید. من هنوز یاد همایون عزیزم (شاهرخی) هستم. بهزادی، وفاخواه. این آخری حرکات بدون توپش خیلی خوب بود. همگی جزو شاگردان من بودند. هنوز با یادشان زندگی می کنم. می خواستم یک روز به ایران برگردم، ولی آن زمان با عراق جنگ داشتید. من همیشه تحت تأثیر شخصیت بازیکنان ایرانی بودم. ما رابطه پدر و پسر با هم برقرار کردیم. شخصیتشان محکم و سخت بود. در زمینه یادگیری فوق العاده زیرک و باهوش بودند. اما ذهنیتشان عوض نمی شد. چون در باشگاهها روی آنها خوب کار نمی کردند. من وقتی از تاج جدا شدم، شنیدم پورحیدری مربی این تیم شده است. او یک انسان فوق العاده با شخصیت بود. خوب کار می کرد و همه برایش احترام قائل بودند. متأسفانه از او هم بی خبرم!
کی معروف شد؟
یادش به خیر حشمت مهاجرانی. او از ما نبود… جزو پاسی ها محسوب می شد. قدرت بدنی و هوش بالایی داشت. الان مهاجرانی کجا است؟ محمود یاوری چه کار می کند؟ از پورحیدری خبر دارید؟ شما می دانید از بین شاگردان من کدام یکی بیشتر از بقیه معروف شدند!؟ هر کاری می کنم حسن روشن از یادم نمی رود. او بدون این که حرف گوش کند بهترین راه حل را پیدا می کرد. بچه سر به راهی نبود، ولی همه دوستش داشتیم. همیشه کاری را خراب می کرد، مشکلاتی به وجود می آورد و جالب این که خودش هم می فهمید و زود کارهایش را درست می کرد.
پروین را می دادند، ردش می کردم!
گفتید علی پروین. بله! خیلی خوب یادم می آید. آن موقع در پرسپولیس بازی می کرد. همه می گفتند بازیکن خوبی است، ولی اگر پروین را به من می دادند، قبولش نمی کردم. او وقتی پا به توپ می شد خیلی فکر می کرد. بازیکن سریعی نبود. با بقیه بازیکنان همکاری نداشت. می خواست فقط خودش باشد. البته پروین به تنهایی خوب کار می کرد. من بازیکنان هم تیپ پروین را نمی پسندیدم. می خواستم بچه هایم تک ضرب کار کنند. پاسکاری برایم از دریبل خیلی مهمتر بود.!
کسی یادم نیست
هیچ کس دیگر یادی از من نمی کند. کسی سراغم را نمی گیرد. الان در مرز مجارستان زندگی می کنم. از بین شاگردان گذشته ام در ایران کسی با من در تماس نیست. نگفتید… شماره مرا از کجا به دست آوردید؟ هیچ کس مرا تا به حال پیدا نکرده بود!
روحش شــــــــــــــــاد…
ردیف پایین نفر سوم از سمت چپ

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقایون و خانم های محترم خودتون رو آماده کنید برای شنبه 17 تیر ماه 1 بازی تدارکاتی با تیم محبوبم اینتر ایتالیا تدارک دیدم باید حداکثر تلاشتون رو بکنید که به اوج امادگی برسید....
در ضمن غیبت های آبجی نرگس و سرمربی (ابوالفضل) غیر قابل توجیه می باشد به همین دلیل 50% از مبلغ قرار دادشون کم شد.......
از کاپیتان رضا هم به دلیل ترک تیم تو شرایط بحرانی 30% کم شدش........
التماس دعا......
سلام دوستانه گلم.
اقا دکترم اینقد بیکار.:mad:
شما که روانشناس نمیخاستید چرا به من گفتید بیا روانشناس شو:D.هاااا(خوبه خودم پیشنهادشو دادم.:biggrin:)

پهلوون تو اصن بیا کله قرار داده منو نده.منو از چی میترسونی;):D

h@med_1

عضو جدید
کاربر ممتاز
مجیدی: عدد چهار رمزی است بین من و هواداران و تا همیشه باقی خواهد ماند

به گزارش آبیته دات کام به نقل از ایسنا ، این روزها صحبت‌هایی مبنی بر حضور مجیدی در تیم مس کرمان مطرح است،در متن زیر میتوانید مصاحبه فرهاد مجیدی با سایت ایسنا را مطالعه کنید.
- امیر قلعه‌نویی در مصاحبه‌ای عنوان کرده است بازیکنی باید به استقلال بیاید که به این تیم عرق داشته باشد و پول را فراموش کند. نظر شما در این رابطه چیست؟ آیا به استقلال بر می‌گردید؟
من به صحبت‌های دیگران کاری ندارم اما از شنیدن چنین حرف‌هایی تعجب می‌کنم. استقلال تیم محلی نیست که هر کسی بخواهد بر سر آن منت بگذارد. استقلال همیشه استقلال بوده و هست و خواهد بود. هنگامی که باشگاه استقلال به شدت به خسرو حیدری و جان ‌واریو نیاز داشت آقایان این دو را از استقلال جدا کردند و یا در فصل گذشته و با وجود اصرارهای زیاد من برای تمدید قرارداد امیر حسین صادقی، عوامل همین آقایان در باشگاه مانع تمدید قرارداد او شدند چون قول او را به تراکتورسازی داده بودند. سوال من این است که آن زمان تعصب کجا بود؟ خواهش می‌کنم که با مردم رو راست باشید و صادقانه صحبت کنید.
سه پیشنهاد بسیار خوب از تیم‌های داخل ایران دارم. شرط اول و اصلی من برای تیم آینده ام این است که بپذیرد که در دو بازی رفت و برگشت در برابر استقلال بازی نکنم. هر چند این شرط حرفه ای نیست اما این خواسته من است
آقایانی که همه را متهم به پول دوستی می‌کنند و خود را مظهر تعصب می‌دانند بدانند که در سال ۲۰۰۰ میلادی که بهترین بازیکن فوتبال ما سالی هفت میلیون تومان دستمزد می گرفت از قرارداد من با تیمهای اتریشی و اماراتی پول زیادی به استقلال رسید و این درحالی بود که بودجه سالانه تیم در آن زمان حدود ۲۰۰ میلیون تومان بود. به گواه صحبت‌های مدیر عامل محترم باشگاه آقای فتح الله زاده من همواره به باشگاه استقلال از نظر مالی کمک زیادی کرده‌ام. همان اول فصل که پیشنهادی ۱٫۵ میلیون دلاری داشتم آقای فتح الله زاده در جریان این پیشنهاد بود و از من خواست که به خاطر هواداران بمانم و من هم پذیرفتم. من زمانی که از النصر به استقلال آمدم هم قراردادی یک میلیون دلاری داشتم اما در سال اول و دوم حضورم در استقلال با سالی ۱۷۰ میلیون تومان بازی کردم که این مبلغ در سال سوم به ۱۹۰ میلیون تومان افزایش یافت و دو سال آخر را سقف گرفتم. من از فوتبال به همه چیز رسیده‌ام و نیازی به پول نداشتم و هیچگاه برای استقلال شرط مالی نگذاشته‌ام. ولی باید بگویم که حاضر نیستم به خاطر زیر پا گذاشتن اصول، در هر شرایطی با آقایان کار کنم. اکنون نیز خیلی شفاف می‌گویم که من خود را شاگرد مکتب ناصر حجازی می‌دانم و از کارکردن با افرادی که برای رسیدن به هدفشان ارزش‌های اخلاقی را به بازی می گیرند پرهیز می‌کنم.
- وضعیت فوتبالت در فصل آینده چه می‌شود؟
اکنون سه پیشنهاد بسیار خوب از تیم‌های داخل ایران دارم و با توجه به این‌که اماراتی‌ها بحثی را مطرح کرده‌اند که نباید بازیکنان ایرانی را جذب کنند ترجیح می دهم در ایران به فوتبالم ادامه بدهم . شرط اول و اصلی من برای تیم آینده ام این است که بپذیرد که در دو بازی رفت و برگشت در برابر استقلال بازی نکنم. هر چند این شرط حرفه ای نیست اما این خواسته من است.
نظر شما درباره تیم ملی و مقدماتی جام جهانی چیست؟
شک نکنید که ما با کی‌روش به جام جهانی می‌رویم. فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش حمایتهای خوبی از تیم ملی دارند و با دانش و تجربه کی‌روش صعود به جام جهانی حتمی است.
چرا خیلی کم مصاحبه می کنید؟
من خیلی عادت ندارم مصاحبه کنم. حرف نزده را همیشه می شود زد. هر موقع احساس کنم که باید با هواداران درد ودل کنم، صحبت می کنم. در اینجا از زحمات و تلاش‌های خبرنگاران عزیز در صداوسیما ، مطبوعات و خبرگزاری ها که همواره در سرما و گرما همراه و حامی ما بودند تشکر کرده و از همه آنها قدردانی می کنم.
ماجرای عدد ۴ چیست که هواداران آن را نشان می دهند؟
برای من همین افتخار کافی است که عدد چهار به مانند یک رمز بین من و هواداران ماندگار شده است. این چهار همان چهار برد داربی بود که تا پایان عمرم بین من و هواداران باقی خواهد ماند.

و حرف آخر؟
هواداران بدانند من برای آمدن به استقلال هنگامی که تیم صدر جدول است هیات نمی گیرم که نماینده مجلس را به آن دعوت کنم و قول فصل آینده را بگیرم. من زمانی به استقلال می‌آیم که هواداران با تمام وجودشان من را بخواهند. استقلال برای من حکم خانواده را دارد و جزیی از خانواده ماست اما انسان برای هر کاری باید به خدا توکل کند نه به بنده خدا. من چه باشم و یا نباشم برای استقلال و هواداران آن آرزوی موفقیت دارم.

h@med_1

عضو جدید
کاربر ممتاز
مربي فصل قبل استقلال مي‌گويد مشكلي براي حضور او در باشگاه مس كرمان وجود نخواهد داشت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آتيلا حجازي مربي فصل قبل استقلال در گفت‌وگويي درباره روند مذاکراتش با مسوولان مس کرمان و استقلال حرف زد:

* فرهاد مجیدی در تازه‌ترین گفتگوی خود عنوان کرده است که خود را شاگرد مکتب ناصر حجازی می‌داند و از این‌رو حاضر نیست با کسانی که برای رسیدن به اهدافشان ارزشهای اخلاقی را زیر پا می‌گذارند کار کند. نظر شما راجع به صحبت‌های فرهاد مجیدی چیست؟

مجیدی بازیکن مورد علاقه پدرم بود که محبوبیت بسیاری نیز نزد دوستداران استقلال دارد. بی تردید یکی از شاخصه‌های محبوبیت، داشتن شخصیت بالا است و باعث خوشحالی است که بازیکنان محبوب و با شخصیتی چون فرهاد مجیدی خود را شاگرد مکتب ناصر حجازی بدانند. افرادی همچون مجیدی که خود را از مکتب پدرم می‌دانند، مهمترین اصل زندگی ناصر حجازی که همان حفظ و پایبندی به ارزشهای اخلاقی است را رعایت می‌کنند و جز این طرز تفکر، انتظار دیگری از آنها نمی‌رود.

* ظاهرا سرمربی فعلی استقلال در مصاحبه‌ای با کنایه به مجیدی ، جدایی فصل قبل وی از استقلال را پول دانسته است. نظر شما که سال گذشته مربی مجیدی بودید، چیست؟

هر شخصی مختار است تا دیدگاه خود را آزادانه بیان کند و این مردم هستند که با توجه به شخصیت، رفتار، تعصب و سابقه افراد راجع به آنها قضاوت می‌کنند. از نظر من مجیدی نیازی به پول نداشت که از استقلال فقط به خاطر آن جدا شود. مجیدی از راه فوتبال میلیاردها بدست آورده بود و اینکه بگوییم فقط برای پول در آن شرایط از استقلال جدا شد، حرف غیر منطقی است و به طور یقین دلایل دیگری نیز در جدایی مجیدی دخیل بوده است که خود وی بهترین شخص برای پاسخگویی است اما فرض بر این می‌گیریم که دلیل جدایی مجیدی، فقط پیشنهاد مالی بالای الغرافه بوده است. اینکه برای 4 ماه به بازیکنی چنین پیشنهادی از سوی تیمی خارجی داده شود و وی به آنجا برود، رفتاری است حرفه‌ای که نباید از مجیدی و حتی باشگاه استقلال خرده گرفت. ضمن آنکه مجیدی تا زمانی که در استقلال بود، بهترین عملکرد را داشت و ذره ای از توانش کم نگذاشت و خاطراتی که با هواداران استقلال دارد، بیانگر این نکته است .

* دوستداران ناصر حجازی پیگیر وضعیت حضور شما در تیم مس کرمان هستند.

صحبتهای خوبی با مسوولان مس کرمان داشتم که هر زمان نهایی شد، دوستداران پدرم که همواره به من و خانواده ما لطف داشته اند را در جریان خواهم گذاشت . به احتمال بسیار بعید می‌دانم که در همکاری من با مس کرمان مشکلی وجود داشته باشد.

*اخبار استقلال در فصل نقل و انتقالات را پیگیری کرده اید؟

بودن یا نبودن من در استقلال باعث نمی‌شود که از اخبار تیم محبوبم دور باشم‌. بین استقلال و خانواده ما پیوندی جدا نشدنی است که باعث می‌شود در هر شرایطی تیم محبوبمان را دوست داشته باشیم و مسایل مربوط به آن را کم و بیش پیگیری كنيم. مدیریت استقلال در فصل نقل و انتقالات عملکرد خوبی داشته است و اگر واقع بینانه نگاه کنیم با حفظ 90 درصد از اسکلت اصلی تیم فصل قبل و با جذب نفرات مد نظر کادر فنی ، تیمی مطابق خواسته آنها تحویل داده است که قهرمانی حداقل خواسته‌ای است که هواداران و مدیریت استقلال می توانند از آنها داشته باشند .

*و صحبت پایانی.

با توجه به اینکه در این گفت‌وگو صحبت از مجیدی بود، بد نیست این را بگویم که سال 86 که استقلال از لحاظ مالی شرایط خوبی نداشت و پدرم با آگاهی از این مساله، هدایت استقلال را قبول کرد، مجیدی نیز در آن شرایط به خاطر استقلال و ناصر حجازی با صرف نظر از پیشنهاد تیمهای عربی و با کمترین دریافتی از امارات به استقلال آمد که نشان از تعصب مجیدی به تیم محبوبش داشت.

...SPARTACUS

عضو جدید
کاربر ممتاز
قلعه نویی : در شان من نیست جواب مجیدی را بدهم !

امیر قلعه‌نویی پس از ثبت قرارداد در هیات فوتبال استان تهران درباره شرایط استقلال توضیح داد . او در پاسخ به این پرسش که چه جوابی برای اظهارات فرهاد مجیدی دارد؟ تنها به ذکر یک جمله بسنده کرد: " در شان من نیست که به این اظهارات جواب دهم "

...SPARTACUS

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر همه دوستان....
میخوام اینجا نظرتونو در مورد اختلاف فرهاد و ژنرال بگید!!!
به نظرتون فرهاد مقصره که نیم فصل از استقلال رفت؟؟یا امیر که نذاشت فرهاد دوباره به استقلال برگرده؟؟
همه بیایم نظرامونو بگیم!!

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
تیر روزنامه های پیروزی( لنگ 1 ) و پرسپولیس ( لنگ 2 )
بعد از بازی با الهلال ( چند ماه پیش)
علی کریمی : تا آخر فصل تحملم کنید ، خودم میروم
پایان فصل و بعد از تمدید یکساله ( دو هفته پیش )
علی کریمی :این یک سال را تحملم کنید در پایان فصل میروم و حاشیه سازان به خواسته خود میرسند
سال بعد و پس از تمدید قرار داد
علی کریمی : بعد از جام جهانی میروم
...
...
...
علی کریمی : 2 سال دیگر میروم
...
...
علی کریمی : دیگه کم کم دارم میرم
...
...
علی کریمی : یه چایی هم بخورم دیگه رفتم
و ...

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
اندر حکایات انتخاب سرمربی لنگ :
بعد از پایان لیگ ........ دنیزلی تا دو هفته دیگر در تهران
دو هفته بعد ....... دنیزلی تا پایان هفته در تهران
پایان هفته ....... دنیزلی تا 2 روز دیگر در تهران
2 روز دیگر ........ دنیزلی تو رو خدا بیا
و دنیزلی نیامد ....... برنو متسو گزینه اول
چند روز بعد ....... کالدرون گزینه دوم
چند روز بعد ...... مانوئل گزینه سوم
چند روز بعد ........ هولیه گزینه چهارم
سرمربی تا 72 ساعت آیند مشخص میشود
72 ساعت بعد ..... سرمبی تا 48 ساعت آیند مشخص میشود ..... 48 ساعت بعد .... سرمربی تا فردا تعیین میشه .... فردا ... سرمبی تا امشب تعیین میشد
علی پروین سرمربی شد ... پروین : میخواهم وارد گود شوم ..... فردا : علی پروین استعفا داد... رویانیان استعفا داد .... پروین برگشت... رویانیان برگشت... علی دایی گزینه اصلی... مذاکره با مایلی کهن ادامه داره .... متسو انصراف داد ... پروین: خودم مربی رو انتخاب میکنم
دوباره ، تا امشب سرمربی تعیین میشه ...... تا 72 ساعت دیگه .... تا صبح زود ...... یکم دیگه صبر کنید
آخرین خبر :برنده فینال اروپا روی نیمکت پرسپولیس ..... پراندلی یا دل بوسکه؟؟؟ کدامیک ؟؟ سردار در راه اوکراین
آخرین خبر: مذاکره با گواردیولا ، پپ اوکی داد
آخرین خبر : یوآخیم لو تمرین دهنده ، ناصر ابراهیمی سرمربی ، امشب قرارداد نهایی میشود
...
لیگ شروع میشه و میرسیم به هفته پنجم : تا هفته دهم سرمربی رو تعیین میکنیم ........ تا نیم فصل دیگه مربیمون میاد
این فصل که دیگه داره تموم میشه و استقلالم که قهرمانه
فصل بعد مربی رو انتخاب میکنیم

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درود بر همه دوستان....
به نظرتون فرهاد مقصره که نیم فصل از استقلال رفت؟؟یا امیر که نذاشت فرهاد دوباره به استقلال برگرده؟؟

سلام دوست عزیزم خوبی؟؟
مشکل تو فقط رفتن مجیدی تو نیم فصله؟؟!!
قلعه نویی که خودش بارها این کارو کرده!!!

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر همه دوستان....

مهمتر از همه اینها خود استقلاله ، مجیدی و قلعه نویی مطمئنا اگه چیزی دارن از استقلاله نه بالعکس
اما بهتره حرفی نزنیم و کاری نکنیم که خودمون قبلا انجامش دادیم
مگه امیر بعد از بازی با مس مشتهاش رو گره نکرد؟ مگه وقتی پرسپولیس 3-2 استقلال رو برد خنک شدن دل امیر حتی تو مصاحبه هاش معلوم نبود؟؟ جایی که میگفت من باید التماس ایمون زاید رو کنم که گل نزنه؟؟؟ مگه بعد از بازی استقلال و تراکتور تو تبریز کلی بر ضد استقلال حرف نزد ؟؟
حالا برگشته درسته که وقتی رفت خیلیها رو با خودش برد و چوب لای چرخ استقلال گذاشت اما حالا که برگشته بخاطر استقلال باید حمایت شه
اینم حق قلعه نوییه که مجیدی رو نخواد اما ای کاش دلایل فنی داشت

به قول پورحیدری و فتح الله زاده که میگفتن حتی اگه از استقلال بریم ذخیره استقلال میمونیم و هر وقت لازم شد برمیگردیم ، حالا مجیدی هم ذخیره استقلاله و شاید یه روزی برگرده

در پایان .... فقط استقلال

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهمتر از همه اینها خود استقلاله ، مجیدی و قلعه نویی مطمئنا اگه چیزی دارن از استقلاله نه بالعکس
اما بهتره حرفی نزنیم و کاری نکنیم که خودمون قبلا انجامش دادیم
مگه امیر بعد از بازی با مس مشتهاش رو گره نکرد؟ مگه وقتی پرسپولیس 3-2 استقلال رو برد خنک شدن دل امیر حتی تو مصاحبه هاش معلوم نبود؟؟ جایی که میگفت من باید التماس ایمون زاید رو کنم که گل نزنه؟؟؟ مگه بعد از بازی استقلال و تراکتور تو تبریز کلی بر ضد استقلال حرف نزد ؟؟
حالا برگشته درسته که وقتی رفت خیلیها رو با خودش برد و چوب لای چرخ استقلال گذاشت اما حالا که برگشته بخاطر استقلال باید حمایت شه
اینم حق قلعه نوییه که مجیدی رو نخواد اما ای کاش دلایل فنی داشت

به قول پورحیدری و فتح الله زاده که میگفتن حتی اگه از استقلال بریم ذخیره استقلال میمونیم و هر وقت لازم شد برمیگردیم ، حالا مجیدی هم ذخیره استقلاله و شاید یه روزی برگرده

در پایان .... فقط استقلال

اره درسته استقلال از هر چیز دیگه مهم تره
تو رابطه مجیدی و قلعه نویی یک حلقه گم شدس که کسی بهش اشاره نکره..................ناصر حجازی

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر همه دوستان....

قصه دعوای امیر و فرهاد دیگه خیلی الکی بالا گرفته به نظر من فرهاد مقصر بود که فصل قبل تیم رو تنها گذاشت...... ولی من فکر می کنم فرهاد با این حرکتش می خواست ببینه چقدر مردم و مسئولین خاطرش رو می خوان که به نظر من جوابش رو گرفت
در مورد امیر باید بگم با این که خیلی دوسش دارم ولی وقتی دو فصل پیش گفت لباس کشاورزی می پوشه ولی استقلال نمیاد..... هم به هواداران توهین کرد هم محبت مردم نسبت بهش کمرنگ شد ولی به نظر من فرهاد از امیر با غیرت تر و متعصب تر هستش......
در کل من به لحاظ عملکرد برای استقلال امیر رو موثر تر از فرهاد می دونم و بدرد بخور تر........

h@med_1

عضو جدید
کاربر ممتاز
72 ساعت بعد ..... سرمبی تا 48 ساعت آیند مشخص میشود ..... 48 ساعت بعد .... سرمربی تا فردا تعیین میشه .... فردا ... سرمبی تا امشب تعیین میشد
علی پروین سرمربی شد ... پروین : میخواهم وارد گود شوم ..... فردا : علی پروین استعفا داد... رویانیان استعفا داد .... پروین برگشت... رویانیان برگشت... علی دایی گزینه اصلی... مذاکره با مایلی کهن ادامه داره .... متسو انصراف داد ... پروین: خودم مربی رو انتخاب میکنم
دوباره ، تا امشب سرمربی تعیین میشه ...... تا 72 ساعت دیگه .... تا صبح زود ...... یکم دیگه صبر کنید
آخرین خبر :برنده فینال اروپا روی نیمکت پرسپولیس ..... پراندلی یا دل بوسکه؟؟؟ کدامیک ؟؟ سردار در راه اوکراین
آخرین خبر : یوآخیم لو تمرین دهنده ، ناصر ابراهیمی سرمربی ، امشب قرارداد نهایی میشود
...
لیگ شروع میشه و میرسیم به هفته پنجم : تا هفته دهم سرمربی رو تعیین میکنیم ........ تا نیم فصل دیگه مربیمون میاد

:biggrin::biggrin::biggrin:

وااااااییی مردم از خنده .........

h@med_1

عضو جدید
کاربر ممتاز
حمید عسکری" خواننده مطرح موسیقی پاپ کشورمان که همیشه خود را به عنوان یک استقلالی مطرح کرده است، در گفتگویی مفصل راجع به وضعیت این تیم و اختلاف بین فرهاد مجیدی و امیر قلعه نویی صحبت کرده است.
گفتگوی این خواننده با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، را در ادامه می خوانید:

هواداران استقلال طاقت مساوی در دربی را هم ندارند

استقلال با توجه به بازیکنان نخبه ای که امسال در اختیار دارد حتما باید قهرمان لیگ شود. استقلال توانست بازیکنان خوبی جذب کند و قرارداد امثال رحمتی، حیدری، منتظری، برهانی و میداودی را هم تمدید کند. پس با این شرایط استقلال حتما باید قهرمان شود. درست است که پرسپولیس بازیکنان ملی پوش را خریده است اما آنها در تیم ملی نیمکت نشین بازیکنان استقلال هستند. هواداران استقلال به واسطه بردهای پی در پی در دربی دیگر حتی تحمل تساوی را هم ندارند. ما فقط به برد عادت کرده ایم و امسال هم باید بتوانیم پرسپولیس را شکست دهیم.

این آقا از محبوبیت مجیدی می ترسد

می خواهم درباره فرهاد مجیدی صحبت کنم. در مطبوعات دیده ام که نظر سنجی گذاشته اند و 62 درصد مردم به محبوبیت فرهاد مجیدی رای داده اند و نصف این درصد به یک فرد دیگر رای داده اند. همین مسایل نشان دهنده همه چیز است. مجیدی محبوبترین بازیکن استقلال است. اگر آقایان مجیدی را نخواستند به این دلیل بود که می دانستند اگر بازی اش ندهند با یک استادیوم طرف می شوند. این آقا از محبوبیت فرهاد می ترسید که او را به استقلال برنگرداند.

امالیا

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قصه دعوای امیر و فرهاد دیگه خیلی الکی بالا گرفته به نظر من فرهاد مقصر بود که فصل قبل تیم رو تنها گذاشت...... ولی من فکر می کنم فرهاد با این حرکتش می خواست ببینه چقدر مردم و مسئولین خاطرش رو می خوان که به نظر من جوابش رو گرفت
در مورد امیر باید بگم با این که خیلی دوسش دارم ولی وقتی دو فصل پیش گفت لباس کشاورزی می پوشه ولی استقلال نمیاد..... هم به هواداران توهین کرد هم محبت مردم نسبت بهش کمرنگ شد ولی به نظر من فرهاد از امیر با غیرت تر و متعصب تر هستش......
در کل من به لحاظ عملکرد برای استقلال امیر رو موثر تر از فرهاد می دونم و بدرد بخور تر........
منم با نظر شما موافقم فرهاد مجیدی فصل قبل نباید تیم رو تنها میذاشت. اما با این حال جاش توی تیم خیلی خالیه.

elissa_astro

عضو جدید
آبجی جون ما هم دوست داریم کلا لنگیا نمی تونن تو ورزشگاه شعاراشون رو هماهنگ کنن حالا تو توقع داری تو یه تاپیک که هیچ کسی اون یکی رو نمی بینه با هم کار کنن........
دلیل اینکه ما اینجا جمعیم همون طور که قبلا گفتم فقط به خاطر یه چیزه.........آبیدل بودن که خودت گفتی بخاطر چلسی ابیدلی .
در ضمن صعود ایتالیا ، آبیدلان اروپا رو هم به آبیدلان عزیز تبریک می گم........
سلام داداشی خوبم.خیالت راحت با وجود همه ی اینا من عمرا به این راحتی ازینجا برم.بیش ازین حرفا دوستون دارم با اینکه یه بخشی از قلبم قرمزه اما هیچوقت اینجا نه موری خوندم نه دوست دارم بخونم چون اینجا رو به خاطر دوس جونی هام دوس دارم.خیالت راحت حالا حالاها شر من کنده نمیشه:smile:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
حمید عسکری" خواننده مطرح موسیقی پاپ کشورمان که همیشه خود را به عنوان یک استقلالی مطرح کرده است، در گفتگویی مفصل راجع به وضعیت این تیم و اختلاف بین فرهاد مجیدی و امیر قلعه نویی صحبت کرده است.
گفتگوی این خواننده با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، را در ادامه می خوانید:

هواداران استقلال طاقت مساوی در دربی را هم ندارند

استقلال با توجه به بازیکنان نخبه ای که امسال در اختیار دارد حتما باید قهرمان لیگ شود. استقلال توانست بازیکنان خوبی جذب کند و قرارداد امثال رحمتی، حیدری، منتظری، برهانی و میداودی را هم تمدید کند. پس با این شرایط استقلال حتما باید قهرمان شود. درست است که پرسپولیس بازیکنان ملی پوش را خریده است اما آنها در تیم ملی نیمکت نشین بازیکنان استقلال هستند. هواداران استقلال به واسطه بردهای پی در پی در دربی دیگر حتی تحمل تساوی را هم ندارند. ما فقط به برد عادت کرده ایم و امسال هم باید بتوانیم پرسپولیس را شکست دهیم.

این آقا از محبوبیت مجیدی می ترسد

می خواهم درباره فرهاد مجیدی صحبت کنم. در مطبوعات دیده ام که نظر سنجی گذاشته اند و 62 درصد مردم به محبوبیت فرهاد مجیدی رای داده اند و نصف این درصد به یک فرد دیگر رای داده اند. همین مسایل نشان دهنده همه چیز است. مجیدی محبوبترین بازیکن استقلال است. اگر آقایان مجیدی را نخواستند به این دلیل بود که می دانستند اگر بازی اش ندهند با یک استادیوم طرف می شوند. این آقا از محبوبیت فرهاد می ترسید که او را به استقلال برنگرداند.

من کاملا مخالفم که امیر از فرهاد می ترسه من با داش محسن و gharybeh موافقم هیچکس از استقلال بزرگتر نیست ولی باید یادمون باشه افتخاراتی که قلعه نوعی با استقلال کسب کرده هیچ کس نکرده حتی رایکوف.............

elissa_astro

عضو جدید
...
با اینکه قرمزم اما ایول انصافا باحال بود.بهش بگو اخه ادم حسابی میری بازیکن میلیاردی میگیری هنوز سرمربیت معلوم نیست.این برنامه ریزیش منو کشته تا اخر فصل این موهای منو سفید میکنه.حالا ببینید کی گفتم.از همین حالا دق مرگم کرده.تو مخش معلوم نی چی میگذره.

oil boy 90

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشگاه استقلال هنوز با هيچ بازيکن خارجي به توافق نرسيده اما مذاکرات مسئولان اين باشگاه با چند بازيکن خارجي ادامه دارد.

يکي از بازيکنان مدنظر باشگاه استقلال، "ديه گو لئون" است که تا سال 2000 در تيم رئال مادريد حضور داشت. استقلالي ها مذاکرات ابتدايي را با مديربرنامه هاي اين بازيکن آغاز کرده اند.

oil boy 90

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]موافقت مس کرمان با شرط کاپيتان[/h]
شب گذشته مدير برنامه هاي فرهاد مجيدي با عبدالرضا داوري رئيس هيئت مديره باشگاه مس کرمان جلسه داشت. در اين جلسه دو طرف به توافق هايي دست پيدا کردند که از جمله آن مي توان به موافقت مسئولان باشگاه مس با شرط فرهاد مجيدي براي بازي نکردن در دو ديدار رفت و برگشت مقابل استقلال در ليگ اشاره کرد.
قرار است مجيدي در روزهاي آينده به ايران بيايد و براي عقد قرارداد با باشگاه مس جلسه اي با داوري داشته باشد.

کانون هواداران باشگاه مس کرمان نيز در تدارک برگزاري مراسم استقبال باشکوه از مجيدي در فرودگاه کرمان است. ظاهرا قرار است جمع کثيري از هواداران مس براي خوشامد گويي به اين بازيکن به فرودگاه بروند.

oil boy 90

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان
به نظر منم فرهاد با کاری که پارسال با استقلال کرد و تو اون شرایط استقلالو تنها گذاشت نباید به استقلال برمیگشت و امیرخان کار درستی کرد.
ما الان مهاجمای خیلی خوبی داریم که وقتی امیرخان باشه اونا خیلی بهتر بازی میکنن همونطور که قبلا هم دیدیم که قلعه نوعی تو هر تیمی که هستش مهاجماش در هر سطحی که باشن اونا رو به شرایط ایده آل میرسونه.
پس نباید نگران خط حمله باشیم بدون کاپیتان فرهادم استقلال حتما موفق میشه

...SPARTACUS

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقای مجیدی تو کجا و مکتب حجازی کجا ؟ با خودت روراست باش فرهاد !

وقتی از ناصر حجازی حرف می‌زنیم یعنی مردی که تمام دارایی‌اش یک ساختمان چهار طبقه است نه املاک آنچنانی و نه شماره حسابی که تعداد صفرهایش سر به فلک می‌زند
اظهارات فرهاد مجیدی پس از آنکه امیر قلعه‌نویی در رسانه‌ها اعلام کرد او را نمی‌خواهم چندان غیر قابل پیش بینی نبود. او دیر یا زود جواب حرف‌های امیر را می‌داد. فرهاد برای اینکه جایگاه امیر قلعه‌نویی را در میان توده هواداران استقلال بیش از گذشته سست و متزلزل کند او را برابر ناصر حجازی قرار داد؛ تاکتیکی که در نخستین نگاه می‌توانست مجیدی را پیروز این بازی لقب بدهد.
مجیدی، امیر قلعه‌نویی را مقابل ناصر حجازی قرار داد تا او را خرد کند و رفتارش را به نقد بکشد اما آیا فرهاد مجیدی موفق شد با استفاده ابزاری از نام حجازی در تازه‌ترین اظهارنظرش به مقصود خود برسد؟ یک سوال ذهن را به گذشته می‌برد؛ آیا مجیدی با این مصاحبه به دنبال باز کردن روزنه‌هایی است تا شاید جایگاه از دست رفته خودش را باز یابد؟ قدری که تامل می‌کنیم به این نتیجه می‌رسیم که پاسخ همین است.
هدف اصلی فرهاد از انتشار این مصاحبه در درجه اول پس گرفتن جایگاهی است که به واسطه رهایی استقلال در میانه‌های فصل یازدهم از کف داد. بله، فرهاد مجیدی نیز مانند امیر قلعه‌نویی جایگاه خود را میان هواداران استقلال به واسطه رفتار‌ها و مشاوره‌های نسنجیده دوستان از دست داده است. او حالا می‌کوشد به گذشته رویایی خود بازگردد؛ گذشته‌ای که از او بازیکنی متفاوت میان هواداران ساخته بود. شاید فرهاد اندکی به توفیق رسیده باشد اما این مصاحبه حاوی نقد‌های فراوانی است.
نخستین نقد این است؛ چرا مجیدی از نام ناصر حجازی استفاده ابزاری می‌کند؟ آیا نام حجازی بازیچه است؟ و دومین سوال شاید مانند پتکی باشد بر سر فرهاد! تو که خودت را شاگرد مکتب ناصر حجازی می‌دانی چگونه استقلال را در میانه‌های راه رها می‌کنی و می‌روی؟ آن روز که هواداران با چشم‌های اشکبار فریاد نرو نرو سر داده بودند، آن روز که پرویز مظلومی و همکارانش (یکی از آنها آتیلا حجازی بود فرزند همین ناصرمرحوم) ملتسمانه نگاهت می‌کردند، آن روز که علی فتح‌ا...‌زاده در خفا کوشید تو را بر گرداند، آن روز را به خاطر داری؟ ناصر حجازی به تو یاد داده بود با استقلال اینگونه رفتار کنی؟ می خواهیم تو را به به مصاحبه‌ای به سال 1379 ببریم؛ مصاحبه‌ای که اختصاص داشت به زندگی نامه ناصر حجازی. آن روز ناصر وقتی با این سوال روبرو شد که چرا از ایران رفتی؟ گفت «اگرحتی دستمزد یک کارگر ساده را هم در ایران به من می‌دادند هرگز کشورم را ترک نمی‌کردم.»
ناصر حجازی و مکتبی که تو از آن یاد می‌کنی این است! فرهاد مجیدی برای له کردن امیر قلعه‌نویی کمی عجله کرد، اندکی شتابزده و تحت تاثیر مشاوره‌های غلط. راه تاختن به امیر قلعه‌نویی این نبود. اینکه از نام ناصر حجازی و مکتب او استفاده یا بهتر است بگوییم سوء استفاده کنی. فرهاد مجیدی باز هم دچار اشتباه بزرگی شد؛ مثل جدایی ناگهانی اش. مانند رفتنش که به مثابه تصمیمی کودکانه و برخاسته از احساس بود. او بار دیگر ذهن منتقدانش را قلقلک داد!
فرهادی که امروز حجازی، حجازی می‌کند چگونه به خود اجازه داد که ناگهان استقلال را که آن روزها به شدت نیازمندش بود رها کند. آموزگار این رفتار ناصر حجازی بود؟ نه! هیچ کس چنین رفتاری را ناشی از آموزش‌های مکتب ناصری نمی‌داند. مکتب حجازی چه بود آقای مجیدی؟ ایستادگی نخستین رکن آن نبود؟! ناصر حجازی تا دم مرگ ایستاد، او به معنای واقعی مرد بود و در برابر کوهی از مشکلات و سختی‌ها کمر خم نکرد. حرف‌های ناصر حجازی و مردانگی‌اش را در روزهای پایانی حیات به یاد بیاور. آیا ناصر حجازی پا پس کشید و فرار کرد؟
وقتی از ناصر حجازی حرف می‌زنیم یعنی مردی که تمام دارایی‌اش یک ساختمان چهار طبقه است نه املاک آنچنانی و نه شماره حسابی که تعداد صفرهایش سر به فلک می‌زند... در پس این مصاحبه می‌توان دلایل دیگری را هم یافت. شاید فرهاد مجیدی می‌کوشد اذهان عمومی را برای بازگشت خود به لیگ برتر آماده کند اما او به محض آنکه با مس کرمان قرارداد ببندد با این پرسش یا بهتر است بگوییم طعنه روبرو خواهد شد: «آقای مجیدی مگر نمی‌گفتی به خاطر دخترم نمی‌توانم در ایران به فوتبال ادامه بدهم؟» و اکنون مجیدی را با افکار و عقایدش تنها می‌گذاریم. این سیاهه به هیچ وجه در حمایت از امیر قلعه‌نویی نیست. این چند خط در نقد فرهاد بود و جملاتی که در مصاحبه‌اش به کار برده بود؛ شاید کارگر واقع بشود؟!