درود کردگار روزی رسان بر تمامی دوستان....
هر کی حالش خوبه دستا بالا مخصوصا جهان پهلوان....خودش میدونه
مجید دوباره یادم افتاد
لیلی خانم خوب هستید؟
هر کی حالش خوبه دستا بالا مخصوصا جهان پهلوان....خودش میدونه

لیلی خانم خوب هستید؟
سلام دوس جون امالیا.همینقدر با وقار و گلی که با اینکه خط نمینویسی تو باشگاه اما همیشه از همه ی دوستانی که پست میذارن تشکر میکنی.سلام دوست گلم ممنون که اسم منم آوردی. خیلی دوست دارم.
سلام بر خان داداش میدو.خوبی؟احوالت خوفه؟خانم بچه ها خوفن؟اصلا کل فامیل خوفن؟؟داداش مجیدم خوفه.منم خوفم.اصلا همه خوفیم.وای حالا کتکه رو میخورمدرود کردگار روزی رسان بر تمامی دوستان....
هر کی حالش خوبه دستا بالا مخصوصا جهان پهلوان....خودش میدونهمجید دوباره یادم افتاد
لیلی خانم خوب هستید؟
سلام بر خان داداش میدو.خوبی؟احوالت خوفه؟خانم بچه ها خوفن؟اصلا کل فامیل خوفن؟؟داداش مجیدم خوفه.منم خوفم.اصلا همه خوفیم.وای حالا کتکه رو میخورم![]()
خوب خوبه که خوبین.به خانمت بگو خواهر شوهر عزیزتر از جونت سلام میرسونه به بچت هم بگو عمه میگه نچسب به مانیتور چمشات ضعیف میشه(سوتی نبود ها خودم اینجوری میحرفم).به فامیلا هم نمیخواد چیزی بگیخانمم که خوبه..بچمم پیشم نشسته داره بای بای میکنه برات....
فامیلم که فکر کنم خوبن از عید تا حالا کسیو ندیدم
از کی کتک؟؟
hi .bashe chashm,dare goshet aroom JIGH mizanim esteghlal hamoni ke u migi.fantastic is my sister and i like her.hi every one
dare gosham arum begin esteghlal so fantastic !
hi .bashe chashm,dare goshet aroom JIGH mizanim esteghlal hamoni ke u migi.fantastic is my sister and i like her.gol khoshkel vase doste esteghlalimon.
خوب خوبه که خوبین.به خانمت بگو خواهر شوهر عزیزتر از جونت سلام میرسونه به بچت هم بگو عمه میگه نچسب به مانیتور چمشات ضعیف میشه(سوتی نبود ها خودم اینجوری میحرفم).به فامیلا هم نمیخواد چیزی بگی
عمرا" نگیم..مگه پرسپولیس چشه؟hi every one
سلام دوس جون امالیا.همینقدر با وقار و گلی که با اینکه خط نمینویسی تو باشگاه اما همیشه از همه ی دوستانی که پست میذارن تشکر میکنی.
چش نیست
فقط اس اس
عمرا" نگیم..مگه پرسپولیس چشه؟
Hi guyhi every one
with special thx dear sister I love u tooooooooooooooooohi .bashe chashm,dare goshet aroom JIGH mizanim esteghlal hamoni ke u migi.fantastic is my sister and i like her.gol khoshkel vase doste esteghlalimon.
Hi guy
Esteghlal is fantastic & their fans are so fantastic too!!
/QUOTE]
tnx darling !
بچم گفت باشه عمه جون...رفت خوابید...
دیشب حاجی با رویانیان دعواش شده بود خیلی خندیدم!!!
tnx a lot darling ! <3
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمshadie rohe naser hejazi salavat ! rohet shad bashe vase hamishe !
این رو هم میذارم برای یه عده ای که...
![]()
![]()
من که چمشامو بسته بودم هیچی ندیدماین رو هم میذارم برای یه عده ای که...
![]()
![]()
سلام نرگسی خوفی؟؟؟نماز روزه قبولسلام بر یاران آبیدلم.خوبید که همتون؟
دمت گرم داداش مرتضی.ایول.
میبینم که لحظه به لحظه بر یاران ابیدله باشگاه اضافه میشه.اورین
سلام بر لیلیه خودم.فدات ابجی.نماز روزه شماهم قبول.سلام نرگسی خوفی؟؟؟نماز روزه قبول
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |