fantastic girl
عضو جدید
میسی خوبمسلام بانو عزیز خوبی؟؟
والا پایه که چه عرض کنم من ماشین حسابم!!!
مرسی شما چطوری؟؟
اتیلا چطوری مهربون؟؟(داد زدم)
گول جهان و نخور بیا پیش خودمون ی توطعه حسابی کنیم خییییییییییییییلی خوش میگذره اقای ماشین حساب!!!
میسی خوبمسلام بانو عزیز خوبی؟؟
والا پایه که چه عرض کنم من ماشین حسابم!!!
مرسی شما چطوری؟؟
اتیلا چطوری مهربون؟؟(داد زدم)
میسی خوبم
گول جهان و نخور بیا پیش خودمون ی توطعه حسابی کنیم خییییییییییییییلی خوش میگذره اقای ماشین حساب!!!
فعلا دارم یار جمع میکنم بعدش همه چیرو میریزیم بهمماشین حساب از این لحاظ که همتون میتونید رو من حساب کنید!!!!
میخواید چیکار کنید حالا؟؟؟اروم بگو کسی نفهمه![]()
آفرین دختر خوب به دلیل این حمایت بزرگت از سمت مربی روانشناسی با حفظ سمت به عنوان رییس مستعمرات همایونی( کمپ ناصر خان) انتخاب شدیییی!!!!!!!!!سلام بر یارانه ابیدل.ولی من میخام بخاطر منافعه خودم و باشگاه از پهاوون حمایت کنم(اخر نخاله بازی)و هر صحبتی مبنی بر توطئه از طرفه خودمو شدیدا تکذیب میکنم.
داداش فکر نمیکنی لفظ مناسبی نیست؟؟؟آفرین دختر خوب به دلیل این حمایت بزرگت از سمت مربی روانشناسی با حفظ سمت به عنوان رییس مستعمرات همایونی( کمپ ناصر خان) انتخاب شدیییی!!!!!!!!!
![]()
سلام به همه دوتسان آبیدل گل خوبین بچه ها؟
کسی اینجا نیست؟
سلام.خوبی داداش؟
نه فعلا منو شماییم تا بقیه بیان.
خیالت راحت!چه باشی چه نباشی ما توطعمونو میکنیم!!فنتستیکی گفتن باباا!!!من رفتم شما راحت نوطئه کنید پس چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بفرما!!سری پیش لیلی پایه نبود این سری هم نرگس!!!سلام بر یارانه ابیدل.ولی من میخام بخاطر منافعه خودم و باشگاه از پهاوون حمایت کنم(اخر نخاله بازی)و هر صحبتی مبنی بر توطئه از طرفه خودمو شدیدا تکذیب میکنم.
سلااااااااااااااااااااااااام بر اجی لیلی گل خودمسلام من باز دو روز نبودم چرا همه چیز اینجوری شد؟توطئه؟من خودم آخر توطئه هستم قبلا تو گروه توده بودم بابا حالا توطئه علیه کی؟؟؟؟؟راستی ببخشید سلام سلام دوس جونی های خودم خوبید؟؟؟؟یه سلام وی÷ه و وخصوص به کاپیتان و داداشی و محسن و آجی نرگس و آجی ماهم زهرا.
داداش فکر نمیکنی لفظ مناسبی نیست؟؟؟
خیالت راحت!چه باشی چه نباشی ما توطعمونو میکنیم!!فنتستیکی گفتن باباا!!!
سلااااااااااااااااااااااااام بر اجی لیلی گل خودم
فعلا 3تاییم من و محسن و اتیلا اگه توام بیای عالی میشه!راستی اینایی که جمع شدیم همه سابقه دارن
تو چند سال تو توده بودی؟!!!
شرمنده سری قبل چون وقت نداشتم نشد توطعه کنم ایشالا این دفعه جبران میکنم!!
فعلا رو رضا داریم برنامه ریزی میکنیم!!!!![]()
هیه .شلام خانومی.مثل یهودیا سلامیدم حالا شوتم میکنن بیرون.اجی رضا همشهریه ها گلم .بیا رو یکی دیگه توطئه کنیمخیالت راحت!چه باشی چه نباشی ما توطعمونو میکنیم!!فنتستیکی گفتن باباا!!!بفرما!!سری پیش لیلی پایه نبود این سری هم نرگس!!!خانومای کلوپ لطفا یکم اهل.......سلااااااااااااااااااااااااام بر اجی لیلی گل خودمفعلا 3تاییم من و محسن و اتیلا اگه توام بیای عالی میشه!راستی اینایی که جمع شدیم همه سابقه دارن
تو چند سال تو توده بودی؟!!!شرمنده سری قبل چون وقت نداشتم نشد توطعه کنم ایشالا این دفعه جبران میکنم!!فعلا رو رضا داریم برنامه ریزی میکنیم!!!!
![]()
رضا عشق منه نبینم کسی براش توطئه بکنه هااااا....
چشمشو دور دیدید؟؟
بچه ها شرمنده من امشب جایی باید برم نیستم...
بههههههههههههههههههههههههههههه ببین کی اینجاس!!!!!!!!!!!!!!!!چاکرتیم داش محمد دوست دارم.![]()
پایه ای؟اگه رو رضا باشه من پایماااااااااااا
ولی شک نکنید محمد مخالفه..... مگه یه باج مشتی بهش بدیم.............
هیه .شلام خانومی.مثل یهودیا سلامیدم حالا شوتم میکنن بیرون.اجی رضا همشهریه ها گلم .بیا رو یکی دیگه توطئه کنیم
بههههههههههههههههههههههههههههه ببین کی اینجاس!!!!!!!!!!!!!!!!
مرسی خوبم شما خوبی؟سلام
چه طوری آبجی خودم
کسی که از روز اول کلوپ اینجا بود.
خوبی؟
مرسی خوبم شما خوبی؟
کجا بودی داداشی مسافرت؟!!!!!!
اقا ما هم هستیمااااااااااااااااااااسلام به آبیدلان حاضر داش محسن و آقا رضای گل و غایبان عزیز
خوبین همگی؟خوش میگذره؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |