کلوپ آبیدلان.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]گزارش تمرین استقلال/ حضور قاضی بدون پورشه[/h]
هافبک تیم فوتبال استقلال در تمرین این تیم شرکت نکرد.

به گزارش اوج نیوز، احمد جمشیدیان که آسیب دیده است، با کسب اجازه از کادرفنی در تمرین امروز استقلال حاضر نشد.

* تمرین امروز از ساعت 18:30 در کمپ استقلال آغاز شد.

* در تمرین امروز محمد قاضی بدون پورشه اش در کمپ حاضر شد. این در حالی است که ظرف روزهای گذشته جو بدی علیه پورشه قاضی به وجود آمده بود.

* در کمپ استقلال فقط یک پورشه وجود داشت که آن هم متعلق به سیاوش اکبرپور است.

* بازیثکنان ابتدا زیر نظر حاج قاسم به دویدن پرداختند، سپس حرکات کششی را در دستور کار خود قرار دادند. در ادامه موانعی قرار داده شد و بازیکنان از میان آنها عبور کردند. در ادامه بازیکنان آقاوسط و بازی تمرینی در قالب دو تیم فسفری و نارنجی را در دستور کار قرار دادند.

* قبل از شروع تمرین مدال قهرمانی و لوح افتخار فرهادمجیدی از سال گذشته را مسئولان استقلال به او دادند که مجیدی مدالش را به یکی از هواداران خردسال حاضر در تمرین اهدا کرد.

* امیر قلعه نوعی در تمرین امروز آرام در کنار زمین نشسته بود و حرکات بازیکنانش را نظاره می کرد.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]تمرین عصر امروز تیم استقلال از ساعت 18:30 در کمپ زنده‌یاد حجازی آغاز شد[/h]
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تمرین عصر امروز تیم استقلال از ساعت 18:30 در کمپ زنده‌یاد حجازی آغاز شد.
*حدود 300 هوادار برای تماشای این نوبت از تمرین به کمپ استقلال آمده و تیم را مورد تشویق قرار دادند.
*احمد جمشیدیان و فردین عابدینی که در تمرین صبح غایب بودند، در این نوبت تمرینی نیز حضور نداشتند.
*منصور پورحیدری، سیروس دین‌محمدی و شاهرخ بیانی میهمانان این نوبت تمرینی استقلال بودند.
*خسرو حیدری بعد از دویدن در کنار تیم، زیر نظر امیر حاج‌قاسم به انجام تمرینات اختصاصی پرداخت و در کارهای گروهی شرکت نکرد.
*امیر قلعه‌نویی نظارت ویژه‌ای بر این نوبت تمرینی تیم داشت.
*دروازه‌بانان استقلال زیر نظر حمید بابازاده، مربی دروازه‌بان‌های تیم به انجام تمرینات اختصاصی پرداختند.
*سایر بازیکنان تیم در 2 گروه به فوتبال درون تیمی پرداختند که مهمترین تاکید کادرفنی در این بخش، روی دادن پاس‌های کوتاه بود.

.eliii.

عضو جدید
کاربر ممتاز

yafa 7

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کسی از yafa 7 خبر نداره؟؟؟!!!!مدتیه نیست!!!!!!!:surprised:

سلـاااااااااااااااام ...
من اومدم.:w42:........

خوبید بچه ها؟:w36:
چه دوستای خوبی دارم. ممنون که به یاد من هستید. :gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:
راستش درگیر نوشتن پایان نامه ام. تو یه ماه و خورده ای آینده باید دفاع کنم. چقد دوست جدید اومده انگار، جای منم خالی کنید.....

قربان شما.
فعلاً خدافظ.:w27:.................................

sara20012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلـاااااااااااااااام ...

چه دوستای خوبی دارم. ممنون که به یاد من هستید. :gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:
راستش درگیر نوشتن پایان نامه ام. تو یه ماه و خورده ای آینده باید دفاع کنم. چقد دوست جدید اومده انگار، جای منم خالی کنید.....

قربان شما.

موفق باشین دوست عزیز ..
جاتون واقعا خالیه :gol::gol::gol::gol:

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایشالله که حالش خوبه ، منم خبری ندارم ، اما این نرگس هم دوباره رفت و غیبش زد

همون بهتر که دوبار رفت..........مثل اینکه می خوای ما رو بپرونیاااااااااا............:razz:
کسی از ابوالفضل و محمد و بقیه خبر نمیگیره...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلـاااااااااااااااام ...

قربان شما.

سلام خیلی خوش اومدی............بابا بیخیال منم تا آخر تابستون باید تحویل بدم اصلا نگرانم نیستم........
ایشالا موفقی

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
همون بهتر که دوبار رفت..........مثل اینکه می خوای ما رو بپرونیاااااااااا............:razz:

ابوالفضل ک خیـــــــــــــــــــلی وقته رفته ! بالاخره ی روز همه رفتنین دیه !

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

هوم نرگس؟ با نرگس خصومت داري مجيد؟:D

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
ابوالفضل ک خیـــــــــــــــــــلی وقته رفته ! بالاخره ی روز همه رفتنین دیه !
بله انا لله و انا الیه راجعون....... ما هم رفته بودیم.....ولی برمون گردوندن........تازه خواهرم هم برگردوندم........:D
هوم نرگس؟ با نرگس خصومت داري مجيد؟:D
سلام داش محسن خوبی؟؟؟؟؟؟؟

اینی که میگی کی هست من باید بشناسم؟؟؟؟؟

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله انا لله و انا الیه راجعون....... ما هم رفته بودیم.....ولی برمون گردوندن........تازه خواهرم هم برگردوندم........:D

سلام داش محسن خوبی؟؟؟؟؟؟؟

اینی که میگی کی هست من باید بشناسم؟؟؟؟؟

ريشه خصومت يني اينقده عميقه؟:surprised:

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز

تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و فولاد خوزستان از ساعت 21 امشب در ديداري دوستانه در ورزشگاه تختي به مصاف يکديگر رفتند.

* اين ديدار در نهايت با پيروزي دو بر يک فولاد به پايان رسيد. براي فولاد مهدي نوري 17 پنالتي، اسماعيل شريفات 55 و براي پرسپوليس قاسم دهنوي 61 پنالتي گلزني کردند.

* نيلسون دروازه‌بان پرسپوليس لباس مشکي به تن داشت که همرنگ بازيکنان فولاد بود که به همين دليل کاور سفيد به تن کرد.

* حدود 4 هزار هوادار از اين مسابقه ديدن کردند.

* محمد پنجعلي، ضيا عربشاهي، عليرضا حقيقي تماشاگران ويژه اين مسابقه بودند.

* فولاد در دقيقه 15 صاحب پنالتي شد بازيکن اين تيم وقتي قصد زدن ضربه را داشت رضا حقيقي براي او مزاحمتي ايجاد کرد که داور دستور به تکرار ضربه پنالتي و تصميم به اخراج بازيکن پرسپوليس گرفت.

* در ابتداي مسابقه تمام بازيکنان فولاد سمت علي دايي رفتند.

*کادر فني پرسپوليس سمت حسين فرکي رفتند و به اين مربي خوش‌آمد گفتند.

* سيدجلال حسيني همچنان با سري بانداژ شده در ميادين حاضر مي‌شود.

* اميد نمازي تماشاگر ويژه اين مسابقه بود.

* هواداران پرسپوليس علي دايي و اکثر بازيکنان خود را تشويق کردند.

* با توجه به 10 نفره شدن پرسپوليس در نيمه دوم فولاد نيز يک بازيکن خود را بيرون کشيد و با 10 نفر به بازي ادامه داد.

* در دقيقه 61 ميلاد همايوني دروازه‌بان فولاد مرتکب خطاي پنالتي شد و داور او را از زمين اخراج کرد.

* با توجه به اينکه فولادي‌ها در آغاز نيمه دوم يک بازيکن خود را بيرون کشيده بودند دروازه‌بان دوم اين تيم به جاي همان يار وارد زمين شد.

* در دقيقه 75 عبدالله کرمي و محمد عباسي با يکديگر دچار درگيري شدند.

* در نيمه اول مسابقه خطاي خشن ميثم حسيني بازيکن پرسپوليس از چشم داور دور ماند که اين مسئله با اعتراض نيمکت‌نشيان فولاد همراه شد.

* در آواخر نيمه دوم فرزاد حاتمي بازيکن سابق استقلال به جاي اسماعيل شريفات وارد ميدان شد حضور حاتمي در ميدان با شعارهاي هواداران پرسپوليس عليه او همراه شد.

* ايوب کلانتري در دقيقه 90 با خطا روي قاسم دهنوي کارت زرد دوم را دريافت کرد و از زمين مسابقه اخراج شد.

* با توجه به اينکه اين بازي دوستانه بود اما بازيکنان دو تيم بسيار محکم بازي مي‌کردند و خشونت بسيار زياد اين ديدار منجر به دريافت کارت قرمز براي سه بازيکن شد.

ghazaleh_heidari

کاربر بیش فعال
سلـاااااااااااااااام ...

قربان شما.

آره دوستم ميبيني !به فكرتن!اما من نه!هيشككككككككككككككييييييي منو دوس نداره:(
من ي گوله برفيه تنهام:w09:

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
5
[h=1]شکست پرسپولیس برابر فولاد[/h]
تیم فوتبال پرسپولیس در دیداری دوستانه برابر فولاد شکست خورد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دیدار دوستانه تیم‌های فوتبال پرسپولیس و فولاد دیشب در حضور بیش از چهار هزار تماشاگر در ورزشگاه تختی تهران برگزار شد. این بازی با 10 دقیقه تاخیر از ساعت 21:10 آغاز شد.

علی دایی در نیمه اول؛ نیسلون جونیور، میثم حسینی، سید جلال حسینی، حسین ماهینی، محسن بنگر، رضا حقیقی، قاسم دهنوی، میلاد غریبی، پیام صادقیان، غلامرضا رضایی و سید مهدی سید صالحی را در ترکیب اصلی قرار داد.

در دقیقه 18 این بازی داور به نفع تیم فولاد اعلام خطای پنالتی کرد که این پنالتی راهی اوت شد اما داور خواستار تکرار ضربه پنالتی شد و رضا حقیقی را هم از زمین بازی اخراج کرد و در نهایت مهدی نوری هافبک تیم فولاد اولین گل بازی را به ثمر رساند.

در آغاز نیمه دوم و در دقیقه 52 اسماعیل شریفات گل دوم تیم فوتبال فولاد را به ثمر رساند و در دقیقه 65 بازی هادی نوروزی ضمن گرفتن یک پنالتی زمینه ساز اخراج دروازه‌بان تیم فولاد شد که این پنالتی را قاسم دهنوی تبدیل به گل کرد.

حسین فرکی در آغاز نیمه دوم با توجه به 10 نفره بودن پرسپولیس تصمیم گرفت تیم فولاد هم با 10 بازیکن به بازی ادامه دهد. البته پس از اخراج دروازه‌بان فولاد این تیم به جای اینکه 9 نفره بازی کند با 10 بازیکن به کار خود ادامه داد.

حسین فرکی و علی دایی که قبل از بازی خوش و بش گرمی با یکدیگر داشتند در طول بازی نیز بر رعایت بازی جوانمردانه و پرهیز از خشونت به منظور جلوگیری از آسیب دیدگی بازیکنان تاکید می‌کردند.

هادی نوروزی، مهرداد کفشگری، محمد عباس‌زاده و حمیدرضا علی عسگری چهار بازیکنی بودند که با تصمیم علی دایی در نیمه دوم مورد استفاده قرار گرفتند. یک بازیکن دیگر تیم فولاد هم در دقیقه 91 اخراج شد.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]حاتمی: اختلافات باعث جدایی‌ام از استقلال شد/ خوشحالم که مقابل پرسپولیس پیروز شدیم[/h]

مهاجم تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: وجود برخی اختلافات باعث شد از استقلال جدا شده و به فولاد بپیوندم

به گزارش خبرگزاری فارس فرزاد حاتمی پس از پیروزی دو بر یک تیمش مقابل پرسپولیس گفت: الحمدالله بازی بسیار خوبی بود و توانستیم به پیروزی برسیم. با توجه به اینکه هر دو تیم بدنسازی خوبی انجام داده بودند بازی بسیار جنگنده و محکم دنبال می‌شد. هرچند که در دیدارهای دوستانه برد و باخت تأثیری ندارد اما خوشحالم که توانستیم به پیروزی برسیم.

وی در مورد اینکه چه اختلافاتی باعث شد از استقلال جدا شود، عنوان کرد: نمی‌خواهم در مورد این موضوع صحبت کنم. اکنون بازیکن فولاد هستم و می‌خواهم با این تیم قهرمان شوم، برخی اختلافات مانع شد تا در استقلال بمانم و با جدایی از این تیم به فولاد پیوستم. از انتخابی که انجام دادم کاملاً رضایت دارم.

مهاجم فولاد در مورد اینکه انتظارات از این تیم بالا رفته است، اظهار داشت: فولاد سال گذشته به قهرمانی نزدیک شد و با از دست دادن تمرکز نتوانست به این عنوان برسد. امسال تمام تلاش‌مان را انجام می‌دهیم تا در سه جبهه به موفقیت برسیم و بتوانیم نتایج ایده‌آلی کسب کنیم.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]ماجدی:هنوز برای شماره 8 تصمیمی نگرفته ایم/انصاری فرد با آن کریمی که می شناختم تفاوت زیادی کرده بود[/h]
سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت:مطمئن هستم نکونام خیلی سریع خودش را مهیای همراهی تیم در فصل مهم آینده می کند.

میرشاد ماجدی در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره اینکه با جدایی مجتبی جباری از استقلال شماره 8 آبی ها به چه بازیکنی می رسد عنوان کرد:ما هنوز در این باره به تصمیمی قطعی نرسیده ایم.البته ممکن است تقاضایی از سوی یکی،دو بازیکن برای پوشیدن این شماره وجود داشته باشد اما فعلا برنامه ای برای شماره 8 و دادن آن به بازیکنی نداریم.

وی درباره اینکه گفته می شود پژمان نوری کاندیدای نخست پیراهن شماره 8 استقلال است گفت:پژمان شماره 18 را برتن می کند.آنچه مسلم است اینکه تا به امروز تصمیم قطعی درباره این مساله نگرفته ایم.

سرپرست استقلال درباره اینکه وضعیت جواد نکونام با آبی پوشان به کجا رسید اظهار داشت:در این یک ماه اخیر آن قدر درباره این موضوع حرف زده ام که خسته شده ام.نکته مهمی در این باره وجود دارد و آن اینکه جواد ذاتا یک استقلالی اصیل است.او خودش بارها و بارها در گفت و گوهایی که با مدیریت داشته ،به بزرگی استقلال و علاقه اش به باشگاه تاکید کرده است

ماجدی افزود:من نمی خواهم وارد جزییات شوم اما این را با اطمینان می گویم که نکونام علاقه زیادی به استقلال دارد و این علاقه با پول قابل خرید و فروش نیست.بنابراین امیدوارم حرفهایی که باید زده شود هر چه سریعتر بیان شود.مطمئن هستم نکونام خیلی سریع خودش را مهیای همراهی تیم در فصل مهم آینده می کند.

وی درباره تصمیم کریم انصاری فرد برای پیوستن به تراکتورسازی و اینکه آیا او در لیست استقلال بود یا نه گفت:مذاکره استقلال با انصاری فرد مربوط به گذشته بود.کریم در تیم جوانان شاگرد خودم بود.او را روز یکشنبه دیدم و کلی یاد خاطرات را مرور کردیم.البته انصاری فردی که من یکشنبه دیدم با آن بازیکنی که چند سال قبل در تیم جوانان بازی می کرد خیلی تفاوت داشت.بالاخره او در این فوتبال ستاره شده است و طبعا سرش هم شلوغ است .امیدوارم در تراکتورسازی موفق باشد و روزهای خوبی را تجربه کند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] پیشنهاد رسمی الشارجه به نکونام + تصویر

[/h]
» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال

کد خبر: 92042415117
دوشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۲

باشگاه الشارجه امارات با ارسال دعوتنامه رسمی از کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران دعوت کرد، یک سال آینده را در این تیم توپ بزند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، جواد نکونام که به دلیل بی‌نتیجه‌ ماندن مذاکراتش با باشگاه استقلال و فراهم نشدن شرایطش با وجود مصاحبه‌های فراوان از سوی استقلالی‌ها وضعیت نامشخصی برای فصل آینده دارد، با پیشنهادی جدی از سوی باشگاه شارجه روبه‌رو شده است. البته این پیشنهاد دو ماه پیش و در تاریخ 20 مه 2013 برای نکونام ارسال شده است اما با توجه به این که این بازیکن علاقمندی خود را برای تداوم حضور در استقلال بارها اعلام کرده و هواداران استقلال هم خواهان ادامه حضور در او در این تیم هستند، به این دعوتنامه پاسخ نداده است. با این حال با توجه به این که باشگاه استقلال هنوز تکلیف کاپیتان تیم ملی را در فاصله یک سال تا شروع جام جهانی مشخص نکرده است، نکونام با حضور در فدراسیون فوتبال مسئولان فدراسیون فوتبال را در جریان این پیشنهاد قرار داده است.
پیشنهاد شارجه به نکونام

او چند روز پیش به کمیته‌ انضباطی فدراسیون فوتبال رفت تا درباره بندهای قراردادش با استقلال تحقیق کند اما در همان زمان در خبری اعلام شد که نکونام قصد شکایت از استقلال را دارد اما واقعیت این بود که او با حضور در فدراسیون قصد داشت، شرایط قراردادش با استقلالی‌ها را به لحاظ قانونی بررسی کند.
با این همه نکونام هم چنان منتظر پاسخ مسئولان باشگاه استقلال است ولی اگر جواب رسمی مانند روزهای گذشته به دست کاپیتان تیم ملی نرسد، احتمال دارد، در ظرف 48 ساعت آینده به پیشنهاد شارجه که افزون بر یک میلیون دلار عنوان می‌شود، پاسخ مثبت دهد.
به گزارش ایسنا در حالی این پیشنهاد رسمی به دست نکونام رسیده که در روزهای گذشته برخی بازیکنان از پیشنهادهای چینی و اماراتی خود خبر می‌دادند ولی در نهایت با تمدید قراردادشان بار دیگر در تیم سابق خود ماندگار می‌شدند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] فتح‌الله‌زاده: جباری خودش منظورم را فهمید / نکونام در استقلال می‌ماند
[/h]
» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 92042414943
دوشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۰

مدیرعامل باشگاه استقلال از شکایت از مجتبی جباری و همچنین حضور قطعی جواد نکونام برای فصل بعد خبر داد و گفت، قلعه‌نویی "نکو" را برای فصل بعد می‌خواهد.

علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره آخرین وضعیت جواد نکونام، اردوی استقلال در اوکراین و مجتبی جباری صحبت کرد.

متن پرسش و پاسخ ایسنا با مدیرعامل آبی‌ها در زیر می‌آید:

از باشگاه چه خبر؟
این روزها خیلی مشغله دارم. بستن استقلال به این شکل به عنوان یک تیم قوی و موفق کار بسیار سختی است. این روزها خیلی تلاش می‌کنم و نمی‌خواهم زحمت چند هفته‌ اخیرم به راحتی از دست برود.

حتما درباره انتقاداتی که از شما بابت اردوی اوکراین شده مطلع هستید...

کسی را که خواب است، می‌توان بیدار کرد اما کسی که خود را به خواب زده، نمی‌توان از خواب بیدار کرد. در اوکراین بهترین اردو را برگزار کردیم. به نظر شما این مساله عیبی دارد؟ فرض کنیم که پول این سفر داده باشیم، آیا کار بدی انجام داده‌ایم؟ تیم‌های دیگر در سال‌های قبل به اردوی ترکیه می‌رفتند ولی ما نمی‌توانستیم به اردو برویم. آن زمان به ما "گیر" می‌دادند که چرا به اردو نمی‌رویی یا چرا رقبا می‌روند و شما نمی‌توانید این کار را بکنید؟ حالا یک بار به اردوی مجانی اوکراین رفتیم و از آن مهم‌تر با تیم خوب دیناموکیف بازی کردیم. متاسفانه عده‌ای می‌گویند دینامو با تیم اصلی‌اش بازی نکرده است. آیا کسی نیست که برود از سایت دیناموکیف اسامی بازیکنانش را چک کند؟ شش بازیکن از تیم اصلی دیناموکیف بودند. باقی هم از بازیکنان ذخیره دیناموکیف محسوب می‌شدند. مساله بعدی هم این است که مگر خود ما به صورت کامل برابر دینامو حاضر شدیم؟ همه هزینه‌های ما را در اوکراین آقایان حدادی، گلستانه و مدیرعامل محترم تابان پرداخت کردند. برای کسانی که این حرف‌ها را درمی‌آورند، متاسفم.

به نظر شما برای چه تلاش می‌کنند تا استقلال را بزنند؟

عده‌ای بلد نیستند کار کنند و کار خوب دیگران را خراب می‌کنند. همین ظلم را به ما می‌کنند که خدا ما را قهرمان می‌کند. خدا چون می‌بیند ما به کسی ظلم نمی‌کنیم، به ما کمک می‌کند. متاسفانه به ما ناجوانمردانه حمله می‌شود. پول آنچنانی نداریم اما خدا را شکر اعتباری داریم که در این مواقع به ما کمک می‌کند. متاسفانه برخی از برخوردها منصفانه نیست و نمی‌دانم برخی از این حرف‌ها به دنبال چه چیزی هستند. اینکه ما اردو برویم بهتر است یا نرویم؟ فرض که هزینه هم کرده باشیم - که نکرده‌ایم - آیا کار بدی کرده‌ایم؟

دیروز خبری منتشر شد که نکونام از استقلال شکایت کرده است اما خود او این مساله را رد کرده. چقدر در جریان این مساله هستید؟

یک عده با هدف از جایی دیگر این صحبت را مطرح کرده‌اند که او از استقلال شکایت کرده است. اصلا شخصیت نکونام جوری نیست که از کسی شکایت کند. او سال گذشته کمترین پول را از ما گرفت و هیچ چیز نگفت. دیشب تا ساعت دو و نیم بامداد کنارم بود و با هم صحبت می‌کردیم. او هیچ وقت از استقلال شکایت نکرده و نخواهد کرد. نکونام در استقلال خواهد ماند و بازیکن ما در سال بعد خواهد بود. خود آقای قلعه‌نویی هم چند بار به من گفته که به جواد برای سال بعد نیاز دارد و ان‌شاءالله او سال بعد با ما خواهد بود. یک پروژه خاص در پشت نکونام وجود دارد که از آن آگاهی دارم اما این مساله کمی محرمانه است و نمی‌توان آن را بازگو کرد. اگر آن را مطرح کنیم، شاید بعدها علیه خودمان استفاده شود.

از وضعیت تیموریان بگویید. قبلا گفته بودید که اگر آندو و نکونام را جذب کنید، ساموئل را برای فصل بعد به خدمت نخواهید گرفت. آیا حضور ساموئل به معنای عدم حضور یکی از دو بازیکن نیست؟

زمانی که آن حرف را زدم، فکرمان روی دو بازیکن بود. بعدا با آقای قلعه‌نویی مشورت کردم و با توجه به حضورمان در میان هشت تیم آسیایی به این نتیجه‌ رسیدیم که به هر سه آنها نیاز داریم. آندو هم اگر با قطر به توافق نرود، به استقلال خواهد آمد.

قبلا می‌گفتید که اتاقتان دو دارد که از آنها برای عقد قرارداد با بازیکنان استفاده می‌کنید. یعنی به بازیکن می‌گویید اگر امضا نکند، از دری که به بیرون باز می‌شود او را به حیاط پرتاب می‌کنید. چرا با آندو این کار را نکردید؟

واقعیتش نشد با آندو این کار را انجام دهم (با خنده) حالا برود قطر. از قطر که برگشت این کار را با او می‌کنیم.

ولی سرژیک برادر آندو قابلیت این کار را داشت.

نه. سرژیک جوان است. دلم برایش می‌سوزد. حیف است که به حیاط پرتاب شود (با خنده!).

مساله بدهی استقلال به کجا انجامید؟
تنها ما بدهکار نیستیم. باشگاه‌های زیادی هستند که بدهکارند اما فقط اسم ما گفته می‌شود. طبق قانون گردنمان نازک است و هر چه قانون حکم کند، می‌پذیریم. به فدراسیون پیشنهاد داده‌ایم که 30 درصد از منابع درآمدی ما را برای بدهی‌ها کنار بگذارند و مابقی را برای مخارج ما در نظر بگیرند. آقای کفاشیان تقریبا با این مساله موافق است و ان‌شاءالله با این پیشنهاد به طور کل موافقت شود.

وضعیت ورزشگاه شهید کشوری که قرار بود به استقلال واگذار شود، به چه ترتیب است؟

هنوز این ورزشگاه را به ما تحویل نداده‌اند. مغایرت‌هایی پیش آمد؛ چرا که قرار است استقلال و پرسپولیس از حالت دولتی به خصوصی تبدیل شوند و مجلس شورای اسلامی به همین دلیل نسبت به این مساله ایراد وارد کرد. مجلس معتقد است که در این مواقع دولت نمی‌تواند کمکی به باشگاه انجام دهد. این مساله در حال پیگیری است و ما هم به دنبال حل آن هستیم.

وضعیت محمدرضا خلعتبری به چه ترتیب است؟ گفته می‌شود که می‌خواهید با عجمانی‌ها صحبت کنید تا او به استقلال بیاید؟
نه این خبرها نیست. اگر خلعتبری بتواند مجوزش را از تیمش بگیرد، در خدمت او هستیم اما اگر بخواهیم با تیم‌های عربی مذاکره کنیم، آنها قیمت‌های نجومی به ما می‌دهند که در توان ما نیست.

وضعیت جاجا چه شد؟ گفته می‌شود او به ترکیه رفته و احتمالا در آن کشور توپ می‌زند؟

جاجا قرار است چهارشنبه به ایران بیاید و آن کسی که در ترکیه است، تشابه اسمی با بازیکن ما دارد و آن طرف نیست.

صحبت شما که در آن لفظ "حشیش" به کار رفته بود با واکنش تند جباری مواجه شد. عده‌ای از هواداران نگران این هستند که این مساله به استقلال آسیب بزند، این طور فکر نمی‌کنید؟

نه. با رفتن یک بازیکن هیچ اتفاقی نمی‌افتد. حالا شما اسم آن چیز را آوردید ولی من اسمش را هم نمی‌آورم. به کار بردن آن کلمه از طرف من می‌رفت که با شیطنت بعضی همراه شود که جباری خودش متوجه موضوع شد و در یک روزنامه خودش شرح داد که ماجرا چیست و منظور من چیست. او خودش منظورم را فهمید. متاسفانه در جوابی که داده بود، گفته بود، من "شوالیه" خریده‌ام. ‌این در حالی است که شوالیه یک مساله اعتباری و خریدنی نیست. او به من تهمت زده که با پول باشگاه رفته‌ام، مدرک شوالیه‌گری خریده‌ام و مطالب کذبی را عنوان کرده است. او در مراجع قضایی باید پاسخگوی این ادعا باشد؛ چراکه برای دفاع از حیثیتم مجبورم از خودم دفاع کنم.

یعنی می‌خواهید از او شکایت کنید؟

بله. همواره از او در بحث فوتبالی تعریف کرده‌ و گفته‌ام، جباری بازیکن خوبی است. با خود شما صحبت کردم و برایش در سپاهان آرزوی موفقیت کردم اما متاسفانه بزرگ و کوچکی از بین رفته است. انصاری‌فرد به تراکتورسازی رفت. علی کریمی، اسطوره پرسپولیس از این تیم رفت و هیچ اتفاقی رخ نداد. از ما هم جباری جدا شده و هیچ عیبی ندارد. همان طور که به علی دایی برای جدایی انصاری‌فرد احترام می‌گذاریم باید الان هم به این مساله توجه کنیم. با هیچ کسی عقد اخوت نبسته‌ایم. شرایطی که جباری می‌خواست، فراهم نشد. در نهایت برای جباری در سپاهان آرزوی موفقیت دارم.

به عنوان سوال آخر، ماجرای دیدار شما با علیرضا منصوریان چه بود؟

منصوریان یک سری صحبت‌ها را قبلا کرد و آن روز هم آمده بود تا درباره آنها صحبت کنیم. استقلالی‌ها معمولا زیاد به ما سر می‌زنند و مسئله خاصی مطرح نبود.

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره دوستم ميبيني !به فكرتن!اما من نه!هيشككككككككككككككييييييي منو دوس نداره:(
من ي گوله برفيه تنهام:w09:
غزاله خانوم بیخیال بابا.........تو غزال تیزپای کلوپ مایی .......... ما 1سال تو این کلوپ بودیم........چند ماه کار داشتیم نبودیم.........وقتی برگشیتم هیچ کسی مارو یادش نبود.......
گوله برف تنها برو زودتر تو یخچال تو این هوا آب میشیااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin:
سلام آبیدلانه باشگاه:)

اومدم ی پرچم بگیرم بالا و برم:D

خواهر جونم دمت گرم بابا زحمت کشیدی............پرچمو بده من خسته نشی..........

آخرین ویرایش: