[h=1]
برهانی: مشکلات نکونام و جباری نباید به بیرون درز پیدا میکرد/ مطمئنم قهرمان آسیا میشویم[/h]
آرش برهانی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره شرایط استقلال، خودش، خریدهای جدید استقلال و ... صحبتهای زیر را انجام داد.
* تسنیم: از اردوی اوکراین راضی هستید؟
بله، خدا را شکر کمپ تمرینی ما امکانات خوبی دارد و همه بازیکنان از این شرایط راضی هستند. در این اردو ترکیب اصلی استقلال مشخص و با اضافه شدن چند بازیکن دیگر تیم کاملتر خواهد شد.
* تسنیم: استقلال با تیمی ناقص به اوکراین رفته و چند بازیکن هنوز به اردوی استقلال اضافه نشدهاند. برای بازی روز سهشنبه مقابل دیناموکیف، کارتان سخت نیست؟
نتیجه در این دیدار برای ما مهم نیست. هدفمان این است که هماهنگتر شویم تا در مسابقات لیگ این هماهنگی بیشتر به چشم بیاید. دیناموکیف تیم قدرتمندی دارد ولی امیدوارم روز بازی اکثر بازیکنان ما باشند.
* تسنیم: هدف آرش برهانی در فصل آینده چیست؟
هدفگذاریهایی دارم که یکی از آنها این است که با پیراهن استقلال بدرخشم.
* تسنیم: یکی از هدفگذاریهایت رفتن به جام جهانی 2014 برزیل است؟
همانطور که گفتم هدفهای زیادی دارم که یکی دیگر از آنها کسب ستاره سوم قهرمانی آسیا با استقلال است. پس از این به هدفهای دیگر نیز فکر میکنم.
* تسنیم: هواداران استقلال در تمرینات از مسئولان استقلال ناراحت بودند که چرا این تیم با وجود داشتن آرش برهانی سراغ آرش افشین رفته است. چه صحبتی در این زمینه داری؟
در مورد این مسئله نمیتوانم خیلی صحبت کنم ولی هواداران استقلال همیشه به من لطف داشتهاند. حتما صلاحدید کادر فنی بوده که به دنبال افشین باشند اما در مورد خودم باید بگویم امیدوار هستم با بازیهای خوب جواب محبت هواداران استقلال را بدهم.
* تسنیم: از مسئولان استقلال ناراحت نیستی؟
در مورد خودم سوء تفاهمی بود که حل شد. حتی در صحبتی که با قلعهنویی داشتم پیغامها آنطوری نبود که به من رسانده بودند. امیدوارم در فصل آینده جواب اعتماد کادر فنی را بدهم و به هدفگذاری که برای خودم ترتیب دادهام، برسم.
* تسنیم: تکلیف جواد نکونام با استقلال مشخص نشده و مجتبی جباری هم از استقلال جدا شد.
نکونام و جباری جزو خانواده استقلال هستند و در هر خانواده مشکلاتی بوجود میآید که البته مشکلات این 2 بازیکن نباید به بیرون درز پیدا میکرد. مطمئنم با مدیریت فتحاللهزاده و تدبیر امیر قلعهنویی موضوع نکونام حل میشود.
* تسنیم: نظرت در مورد خریدهای استقلال چیست؟
آنها بازیکنان خیلی خوبی هستند و به درد استقلال میخورند. این بازیکنان سختیهای فوتبال را دیدهاند و همین باعث آبدیده شدن آنها شده است. آنها از لحاظ فنی بازیکنان با کیفیتی هستند و امیدوارم در کنار هم بتوانیم سومین قهرمانی استقلال در آسیا را کسب کنیم.
* تسنیم: ظاهرا به قهرمانی استقلال در آسیا خیلی امیدوار هستی...
قطعا همینطور است. بازیکنانیکه به استقلال آمدهاند و بازیکنانیکه قراردادشان را با تیم تمدید کردهاند همه بازیکنان با کیفیتی هستند و به شخصه یکی از آرزوهای من کسب جام قهرمانی آسیا است. مطمئن هستم به این عنوان هم دست پیدا میکنم.
* تسنیم: سیاوش اکبرپور گفته در استقلال همه به محمد قاضی کمک میکنیم تا نشان دهیم از وی در پرسپولیس نتوانستند به خوبی استفاده کنند. موافق صحبتهای اکبرپور هستی؟
پیش از این نیز گفتهام قاضی بازیکن خوبی است. او سال گذشته نتوانست تواناییهایش را نشان دهد اما امسال بهخوبی خودش را نشان خواهد داد.