کلوپ آبیدلان.

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب دیگه باید باشن آدمایی که حرفای حکیمانه بزنن

منم این وظیفه ی خطیرو به عهده گرفتم

توهم که ید طولایی در اسپم گذاری داری:biggrin::biggrin:
پروژت چی شد؟
چن صفحه شده تا الان؟:biggrin:

وای احمد مثل یه جغد شوم افتادی تو زندگیم
هر چی تایپ کرده بودم پرید...نمیدونم ویروس بود چی بود.بدبخت شدم

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]استقلال_ دیناموکیف در فیفا ثبت می شود[/h]

درحالی که بازی استقلال_دیناموکیف پخش تلوزیونی نخواهد داشت اما مسئولان باشگاه اوکراینی از فیفا خواسته اند بازی شان با استقلال در تاریخ بازی های دوستانه فیفا ثبت بشود...

به گزارش قدس آنلاین، آخرین اخبار از تیم استقلال که در اردوی اوکراین حضور دارد صباین است که تمرینات آبی ها صبح امروز انجام نشد تا بازیکنان برای تمرینات عصر از نشاط کافی برخوردار باشند. این طور که مسئولان باشگاه استقلال در کیف پیگیری کرده اند دیدار دوستانه این تیم مقابل دیناموکیف از هیچ کدام از شبکه های تلویزیونی این کشور پخش نمی شود. مسئولان باشگاه دیناموکیف در نامه ای از فدراسیون فوتبال ایران خواسته اند تا با رایزنی های خود مقدمات ثبت شدن بازی دوستانه استقلال با دیناموکیف را در فیفا ثبت کنند که این خواسته با موافقت فیفا همراه شده است. دیدار تیم های استقلال و دیناموکیف که فردا شب برگزار می شود نشست خبری ندارد. استقلالی ها امشب ساعت 20 و 30 تمرین خود را پیگیری می کنند.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]خوشحالیم که باشگاه از طالب‌لو تقدیر کرد ابراهیم‌زاده: راه‌آهن می‌خواهد سهمیه آسیایی بگیرد/مربی تیم ملی امید باید معلم باشد[/h]
به گزارش خبرگزاری فارس، منصور ابراهیم‌زاده در حاشیه مراسم دانش‌افزایی مربیان لیگ برتری در خصوص این جلسه اظهار داشت: این جلسه مربوط به تعامل و ارتباط بین مربیان و مدیران کل باشگاه‌ها است. بیشتر این جلسه به مباحث اداری مربوط است و شاید بخش فنی‌اش مربوط به ما باشد ولی عمده‌ترین مسئله این است که اطلاعات کسب کنیم.

وی در خصوص شرایط راه‌آهن گفت: بازیکنانی که جذب کردیم بازیکنان خودمان بود و اردوی سرین و بازی‌های تدارکاتی خوبی پشت سر گذاشتیم. در نهایت فکر می‌کنم چند بازیکن جوان هم به تیم اضافه شود راحت تر کار کنیم.

سرمربی راه‌آهن تاکید کرد: وقتی باشگاه دچار تغییراتی می‌شود مشکلاتی به وجود می‌آید ولی باید بر اساس زمان‌بندی کارهایمان را جلو ببریم.

وی در خصوص وضعیت تیمش در ادامه راه گفت: خوشحالم در این مدت کم اهدافی را در پیش گرفتیم و بازیکنانی را جذب کردیم که خودمان خواستیم. شاید در این راه نفراتی را هم می‌خواستیم که موفق به جذب آنها نشدیم اما نفرات حاضر در تیم با نظر مستقیم من جذب شده‌اند.

سرمربی تیم راه‌آهن در ادامه در خصوص پیش‌بینی‌اش از جایگاه این تیم در لیگ آینده گفت: هیچ وقت جایگاه تیمم را پیش‌بینی نمی‌کنم ولی این مسئله برای باشگاه تعریف شده و می‌خواهیم که سهمیه آسیایی بگیریم.

ابراهیم‌زاده در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه چطور در باشگاهی که تازه خصوصی شده است بازیکنی مثل طالب‌لو به خاطر پوشش مناسب در تلویزیون مورد تقدیر قرار می‌گیرد اما در دیگر باشگاه‌ها این اتفاق نمی‌افتد گفت: اعتقاد دارم هر انسانی با پوشش مناسب و مرتب بودن و البته با ساده‌ پوشیدن بهترین راه را در پیش می‌گیرد و از شخصیت اجتماعی خوبی برخوردار هستند درست مثل فوتبال که باید ساده و سریع بازی کنی. لباس پوشیدن نیز تاثیرات مثبتی دارد و خوشحالیم که باشگاه راه‌آهن این کار را انجام می‌دهد البته موارد دیگری هم وجود دارد که مثلا هر بازیکنی وارد دانشگاه می‌شود باشگاه هزینه تحصیل او را هم پرداخت خواهد کرد.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]فردا در تالار وحدت/لیگ سیزدهم قرعه کشی می شود[/h]
مراسم تجلیل از برترین‌های لیگ دوازدهم و قرعه‌کشی لیگ سیزدهم فوتبال فردا برگزار می‌شود.

به گزارش اوج نیوز، مراسم تجلیل از برترین‌های لیگ دوازدهم و قرعه‌کشی سیزدهمین دوره لیگ برتر فوتبال (جام خلیج فارس) روز سه‌شنبه هجدهم تیر ماه از ساعت 18 در تالار وحدت برگزار خواهد شد.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]تور 5/2میلیاردی سپاهان برای آندو/ تیموریان پول را انتخاب می کند یا استقلال؟[/h]
به گزارش قدس آنلاین، این روزها باشگاه سپاهان به شدت تلاش دارد تا ستاره های فوتبال ایران را با خرج های آن چنانی دور هم جمع کند. پس از اینکه این باشگاه موفق شد آرش افشین را با پرداخت مبلغی نزدیک به 7/1 تومان جذب کند مجتبی جباری را هم از چنگ استقلال در آورد. گفته می شود سپاهانی ها برای جباری مبلغ پایه 1/1 میلیارد با شرط افزایش تا 2 میلیارد تومان را در نظر گرفته اند. در واقع قرارداد با جباری به گونه ای تنظیم شده است که این بازیکن اگر دچار مصدومیت نشود و بیش از 70 درصد برای سپاهان بازی کند 2 میلیارد تومان از این باشگاه دریافت خواهد کرد. علی حمودی، یعقوب کریمی،شجاع خلیل زاده و رحمان احمدی نیز مبالغ بسیار هنگفتی از سپاهان دریافت کرده اند. به بازیکنانی که سپاهان برای شان نزدیک به 2 میلیارد تومان هزینه کرده می توان هادی عقیلی را هم افزود. این مدافع نیز هزینه فراوانی روی دست سپاهانی ها گذاشت است. اما آخرین اقدام های باشگاه سپاهان در راستای جذب ستاره ها به پیشنهاد 5/2 میلیاردی به آندرانیک تیموریان مربوط می شود. برادر تیموریان با تایید این خبر اعلام کرد باشگاه سپاهان از چندی قبل برای به خدمت گرفتن آندو تلاش می کند. به این ترتیب به درازا کشیده شدن توافق آندو با استقلال را می توان به این موضوع نسبت داد. استقلالی ها که به اندازه سپاهانی پول ندارند می ترسند تیموریان نیز به واسطه پیشنهاد اغوا کننده باشگاه سپاهان از چنگ شان بپرد. این پیشنهاد در حالی به آندو داده شده است که 3 روز دیگر به طور رسمی زمان نقل و انتقالات به پایان خواهد رسید. حالب اید منتظر ماند ودید آندو این بار پول بیشتر را انتخاب می کند یا باشگاه استقلال را. آندو فصل قبل به پیشنهاد 5 میلیارد تومانی باشگاه الخریطیات پاسخ مثبت داد و از استقلال رفت.البته تفاوت پیشنهادی که باشگاه الخریطیات به آندو داد با پیشنهاد سپاهان بسیار زیاد است و شاید این بازیکن در نهایت تصمیم بگیرد به پیشنهاد 1/5 میلیاردی باشگاه استقلال پاسخ مثبت دهد و با در یافتی یک میلیارد کمتر در استقلال بماند. بدون شک اگر آندو به سپاهان برود رکورد نقل و انتقالات در فوتبال ایران می شکند.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]آخرین تمرین استقلال، امشب در زمین اصلی[/h]

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تیم فوتبال استقلال تهران، فردا شب در دیدار تدارکاتی خود در اوکراین به مصاف دیناموکیف می رود.

طبق برنامه، استقلالی ها امشب آخرین تمرین خود را پیش از رویارویی با این تیم در ورزشگاه ملی المپیک(محل انجام بازی دو تیم) برگزار خواهند کرد.

*تمرین صبح امروز استقلال با نظر کادرفنی تعطیل اعلام شد و بازیکنان راهی استخر شدند.

*بازیکنان و کادرفنی استقلال، شب گذشته با حضور در ورزشگاه ملی المپیک اوکراین به تماشای بازی دوستانه دیناموکیف و اسپارتاک مسکو نشستند.

البته با توجه به ساعت انجام بازی، آبی پوشان تنها 60 دقیقه از این بازی را از نزدیک نظاره گر بودند.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]فرهاد مجیدی: خداراشکر بازیکنان اصلی حفظ شدند[/h]
کاپیتان تیم استقلال از اینکه می بیند باشگاهش بازیکنان اصلی را حفظ کرده بسیار خوشحال است. مجیدی این روزها در کلاس های مربیگری مشغول گذران دوران مربیگری است...

فرهاد مجیدی این روزها در پس کسب تجربیات تازه در عرصه مربیگری است. وی با شرکت در کلاس های مربیگری می کوشد در این عرصه نیز به موفقیت های چشمگیردست یابد. فرهاد حضور در این کلاس ها را بسیار مثبت توصی می کند و می گوید:« کلاس خیلی خوبی را در مدت یک هفته است که سپری کرده ایم. این کلاسها در ورزشگاه شهید کاوه دانشکده تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار می شود که مدرس آن جناب آقای حسین صالح، سرمربی تیم ملی نونهالان ایران است.» مجیدی حضور در این کلاس ها را بسیار مفید می داند. کاپیتان استقلال ادامه داد:« فکر می کنم که در این کلاسها می توان تجربیات مهم و جدیدی کسب کرد. به همین جهت تلاش می کنم تا بتوانم مدارج مربیگری حرفه ای کنفدراسیون فوتبال آسیا را به طور جدی دنبال کنم.»
اما مهم ترین بخش صحبت های فرهاد مجیدی اختصاص دارد به وضعیت کنونی باشگاه استقلال. فرهاد خوشحال است که باشگاه توانسته بازیکنان بزرگ را حفظ کند. او در پایان حرف هایش می گوید:« اخبار را در روزهای اخیر با وجود درگیری در کلاسهای مربیگری پیگیری کرده ام و خداراشکر می کنم که بازیکنان اصلی همچنان در استقلال هستند. به نظرم شرایط تیم خیلی خوب است و تمام تیم بایستی تمرکزشان را بگذارند روی بازی های لیگ و همینطور لیگ قهرمانان آسیا که بازی های سختی در آن پیش رو دارند.»

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]پيشكسوت استقلال بستري شد/مظلومي صبح سه شنبه عمل مي شود[/h]
پيشكسوت استقلال در بيمارستان بهمن بستري شد.

به گزارش اوج نيوز،غلامحسين مظلومي روز دوشنبه براي انجام مراقبت هاي وي‍ژه پيش از عمل جراحي روي معده خود در بيمارستان بهمن بستري شد.

مظلومي صبح روز سه شنبه زير تيغ جراحان خواهد رفت.

اوج براي اين پيشكسوت ارزنده فوتبال ايران آرزوي سلامت و شفا كامل دارد.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]برهانی: مشکلات نکونام و جباری نباید به بیرون درز پیدا می‌کرد/ مطمئنم قهرمان آسیا می‌شویم[/h]
آرش برهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره شرایط استقلال، خودش، خریدهای جدید استقلال و ... صحبت‌های زیر را انجام داد.

*‌ تسنیم: از اردوی اوکراین راضی هستید؟

بله، خدا را شکر کمپ تمرینی ما امکانات خوبی دارد و همه بازیکنان از این شرایط راضی هستند. در این اردو ترکیب اصلی استقلال مشخص و با اضافه شدن چند بازیکن دیگر تیم کامل‌تر خواهد شد.

*‌ تسنیم: استقلال با تیمی ناقص به اوکراین رفته و چند بازیکن هنوز به اردوی استقلال اضافه نشده‌اند. برای بازی روز سه‌شنبه مقابل دیناموکیف، کارتان سخت نیست؟

نتیجه در این دیدار برای ما مهم نیست. هدف‌مان این است که هماهنگ‌تر شویم تا در مسابقات لیگ این هماهنگی بیشتر به چشم بیاید. دیناموکیف تیم قدرتمندی دارد ولی امیدوارم روز بازی اکثر بازیکنان ما باشند.

*‌ تسنیم: هدف آرش برهانی در فصل آینده چیست؟

هدف‌گذاری‌هایی دارم که یکی از آنها این است که با پیراهن استقلال بدرخشم.

* تسنیم: یکی از هدف‌گذاری‌هایت رفتن به جام جهانی 2014 برزیل است؟

همانطور که گفتم هدف‌های زیادی دارم که یکی دیگر از آنها کسب ستاره سوم قهرمانی آسیا با استقلال است. پس از این به هدف‌های دیگر نیز فکر می‌کنم.
*‌ تسنیم: هواداران استقلال در تمرینات از مسئولان استقلال ناراحت بودند که چرا این تیم با وجود داشتن آرش برهانی سراغ آرش افشین رفته است. چه صحبتی در این زمینه داری؟

در مورد این مسئله نمی‌توانم خیلی صحبت کنم ولی هواداران استقلال همیشه به من لطف داشته‌اند. حتما صلاحدید کادر فنی بوده که به دنبال افشین باشند اما در مورد خودم باید بگویم امیدوار هستم با بازی‌های خوب جواب محبت هواداران استقلال را بدهم.

*‌ تسنیم: از مسئولان استقلال ناراحت نیستی؟

در مورد خودم سوء تفاهمی بود که حل شد. حتی در صحبتی که با قلعه‌نویی داشتم پیغام‌ها آن‌طوری نبود که به من رسانده بودند. امیدوارم در فصل آینده جواب اعتماد کادر فنی را بدهم و به هدف‌گذاری که برای خودم ترتیب داده‌ام، برسم.

*‌ تسنیم: تکلیف جواد نکونام با استقلال مشخص نشده و مجتبی جباری هم از استقلال جدا شد.

نکونام و جباری جزو خانواده استقلال هستند و در هر خانواده مشکلاتی بوجود می‌آید که البته مشکلات این 2 بازیکن نباید به بیرون درز پیدا می‌کرد. مطمئنم با مدیریت فتح‌الله‌زاده و تدبیر امیر قلعه‌نویی موضوع نکونام حل می‌شود.

*‌ تسنیم: نظرت در مورد خریدهای استقلال چیست؟

آنها بازیکنان خیلی خوبی هستند و به درد استقلال می‌خورند. این بازیکنان سختی‌های فوتبال را دیده‌اند و همین باعث آبدیده شدن آنها شده است. آنها از لحاظ فنی بازیکنان با کیفیتی هستند و امیدوارم در کنار هم بتوانیم سومین قهرمانی استقلال در آسیا را کسب کنیم.

*‌ تسنیم: ظاهرا به قهرمانی استقلال در آسیا خیلی امیدوار هستی...

قطعا همین‌‌طور است. بازیکنانی‌که به استقلال آمده‌اند و بازیکنانی‌که قراردادشان را با تیم تمدید کرده‌اند همه بازیکنان با کیفیتی هستند و به شخصه یکی از آرزوهای من کسب جام قهرمانی آسیا است. مطمئن هستم به این عنوان هم دست پیدا می‌کنم.

*‌ تسنیم: سیاوش اکبرپور گفته در استقلال همه به محمد قاضی کمک می‌کنیم تا نشان دهیم از وی در پرسپولیس نتوانستند به خوبی استفاده کنند. موافق صحبت‌های اکبرپور هستی؟

پیش از این نیز گفته‌ام قاضی بازیکن خوبی است. او سال گذشته نتوانست توانایی‌هایش را نشان دهد اما امسال به‌خوبی خودش را نشان خواهد داد.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]فتح‌الله‌زاده: تکلیف نکونام امشب مشخص می شود[/h]
قرار است امشب با جواد نکونام جلسه داشته باشم و در خصوص همه چیز با او صحبت کنم. مطمئن هستم که در این جلسه به جمع‌بندی نهایی خواهیم رسید

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال دکتر علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل باشگاه استقلال،‌ در خصوص مسائل مختلف و نحوه یارگیری بازیکنان استقلال صحبت‌هایی را انجام داده که در زیر می‌خوانیم.

*از نقل و انتقالات و روند کلی مذاکره با آندرانیک تیموریان چه خبر؟
ساعتی پیش با برادر آندو صحبت کردم که اتفاقاً جلسه خوبی هم داشتیم و قرار شد آنها پیشنهاد قطرشان را بررسی کنند که اگر این بازیکن به قطر نرفت استقلالی شود.

* ظاهراً تیموریان علاقه خاصی به استقلال و شما دارد؟

انصافاً آندو یک استقلالی تمام عیار است. او قول داد که در ایران به جز استقلال در تیم دیگری بازی نمی‌کند و البته جا دارد از سرژیک تیموریان برادر مؤدب آندو تشکر کنم که هر زمان از او خواستیم با ما صحبت کند، بدون هیچ مشکلی به دفتر ما آمد و هیچ منتی هم بر سر ما نگذاشت. هم آندرانیک و هم سرژیک بچه‌های خوبی هستند و خیلی به من لطف داشته‌اند.

*از اردوی تیم استقلال در اوکراین خبری دارید؟

خوشبختانه بازیکنان در حال آماده‌سازی خود هستند. قلعه‌نویی وقتی آنجا حضور دارد خیال من راحت است. هر روز منتظر این هستم که کارهای اینجا را تمام کنم و به اوکراین بروم اما با شرایطی که می‌بینم تصور می‌کنم استقلال باید برگردد و من به آنجا بروم (باخنده).
* قرارداد خسرو حیدری را هم تمدید کردید، خودش اعتقاد داشت از پای پرواز او را به پای میز مذاکره کشاندید؟
اینجا از تجربه دوستانمان در شورای امنیت ملی استفاده کردم و آنها (ریگی) را پائین کشیدند من هم خسرو را از پای پرواز پائین کشیدم (باخنده).

* بعد از حضورتان در برنامه ورزش و مردم و اتفاقات این یکی دو روز صحبتی با رویانیان نداشتید؟

از آن روز به بعد نه، اتفاقاً بعد از پایان برنامه‌ها رویانیان من را در آغوش گرفت و خیلی دوستانه با هم صحبت کردیم و قرار شد برنامه‌های مشترکمان را انجام دهیم. اما صبح که از خواب بلند شدم دیدم که ایشان مصاحبه کرده است، ای کاش اگر حرفی بود رویانیان به خودم می‌گفت.
* اما بازیکنان پرسپولیس هم در خصوص بنز، بی‌ام و و پورشه صحبت می‌کنند و ظاهراً می‌خواهند علیه شما حرف بزنند؟
ایرادی ندارد من به پرسپولیسی‌ها می‌گویم اگر یار کم دارند به دو سه بازیکن استقلال بگویند که مصاحبه کنند و بگویند که از پرسپولیس پورشه نگرفته‌اند.

* ظاهراً تغییراتی هم در سایت استقلال انجام داده‌اید؟

من با اهالی رسانه تعامل خوبی دارم و دوست دارم که سایت ما هم ارتباط تنگاتنگی با رسانه‌ها داشته باشد. هواداران هم می‌توانند از طریق سایت باشگاه و مراجع رسمی اخبار را دنبال کنند.
* تکلیف جواد نکونام چه شد؟

قرار است امشب با جواد نکونام جلسه داشته باشم و در خصوص همه چیز با او صحبت کنم. مطمئن هستم که در این جلسه به جمع‌بندی نهایی خواهیم رسید.

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلــــــــــــــــــــــــــــــــــــام بر ابیدلان.
حالو احوالاتون؟منو یادتونه یا نه؟
تعداد صفحاتم ترکوندین اخه:D
تیم در چ حاله؟
دیگه دوران تنبلی به سر اومد از فردا تمرینات شروع میشه:D

آخرین ویرایش:

sara20012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تیم در چ حاله؟

سلام ...
خوش اومدین ...

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
تیم در چ حاله؟

:surprised:
به به شما کجا اینجا کجا ؟؟
از وقتی چشم زدمت دیگه نیومدیا
خوب خدا رو شکر سالمی ، پس اون نظریه در مورد چشمای من درست نبود و اینجوری تکذیب میشه

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ...
خوش اومدین ...
سلام سارای عزیز.
ممنون عزیزم
ای دوست بابا ما اینجا امپراطوری داشتیم
:D
:surprised:
به به شما کجا اینجا کجا ؟؟
از وقتی چشم زدمت دیگه نیومدیا
خوب خدا رو شکر سالمی ، پس اون نظریه در مورد چشمای من درست نبود و اینجوری تکذیب میشه
سلام غریبه.:D
اره دیگه یه مدت نبودم رفته بودم فرنگ روشهای نوین مدیریت بیاموزم بیام
:cool:
کوجا صدق نمیکنه برا چند وقت که صدق کرد نگو
:razz::biggrin:

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تیم در چ حاله؟

اوه ببين كي امده.....نرگسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس:D