ddrraaggoonn
عضو جدید
اخی پرسپولیسیا دیگه کسی نمیره باهاشون کل کل مجبوری میان اینجا پارازیت میندارن.قرمززززززززته![]()
اخی پرسپولیسیا دیگه کسی نمیره باهاشون کل کل مجبوری میان اینجا پارازیت میندارن.قرمززززززززته![]()
اخی پرسپولیسیا دیگه کسی نمیره باهاشون کل کل مجبوری میان اینجا پارازیت میندارن.
باشه عزیز ولی دیگه انگولی اینطوری نزن.....نووووچ نوووچ نوووچینا من پرسپولیسی نیستم آبجی
داشتم رد می شدم گفتم یه انگولی به تاپیکتون بزنم
من اصلا فوتبالی نیستم و خوشمم نم یاد....
آره روحش شاد باشهبه نظر من بزرگترین و مهمترین اتفاقی که افتاد تو ساله نود درگذشت ناصرخان حجازی بودروحش شاد.
به امید موفقیت بچه هایاستقلالی.
سلام بچه ها
توو این عکس بازیکن اول از سمت چپ اسمش چیه؟؟ من هر کاری کردم یادم نیومد .... ایشالله بازی با الجزیره رو میبریم ......
خیلی ناراحتم فقط امیدوارم بازیهای بعدی نتیجه بگیریم
منم مثهشما.اینقد حرص خوردم گفتم امشب یه بلاییی سرم میاد.خدا وکیلی این همه موقعیت نباید یکیش گل بشه این عرباهم کافیه فوتشون بکنی میفتن زمین انگار چه خبره.ارشم که یه نگا به دروازه نمیندازه فقط میخاد محکم بزنه بعدشم که تصمصم گرفت اینجوری شد.بازم دم سپاهانیا گرم بردن.ولی ما چیییییییییییییی...............نرگس اعصابم خرابه
دوست دارم به زمین و زمان فحش بدم.
این عربای بی ...
بی ... بی...
این امیر آبادی با اون فرتی که داد
..................................................
اشکال نداره من انقدر حرص خوردم که دیگه واسم عادی شدهمنم مثهشما.اینقد حرص خوردم گفتم امشب یه بلاییی سرم میاد.خدا وکیلی این همه موقعیت نباید یکیش گل بشه این عرباهم کافیه فوتشون بکنی میفتن زمین انگار چه خبره.ارشم که یه نگا به دروازه نمیندازه فقط میخاد محکم بزنه بعدشم که تصمصم گرفت اینجوری شد.بازم دم سپاهانیا گرم بردن.ولی ما چیییییییییییییی...............
امیدوارم ببریم ولی اگه ببریم..............اشکال نداره من انقدر حرص خوردم که دیگه واسم عادی شده
به فکر بازی بعد باش که میبریم![]()
میبریم خیالت راحتامیدوارم ببریم ولی اگه ببریم..............
من که از خداما ببریم
ایناکه تو تهران اینجوری بازی کردن وای به روزی که بریم شهر خودشون.ولی امیدوارم زهرمونو اونجا بهشون بریزیم.فقط خدا کمکمون کنه.آخه اونهمه توپ یکیش نباید گل میشد؟؟؟
امیدوارم هرچی زودتر تیموریانو جباری برگردن.
امیدوارم تو امارات بتونیم اون آشغالارو ببریم تا روشون کم شه .
خدا کنه اینطور باشه که شما میگی.....میبریم خیالت راحت
استقلال تیم روزهای سخته![]()
ایناکه تو تهران اینجوری بازی کردن وای به روزی که بریم شهر خودشون.ولی امیدوارم زهرمونو اونجا بهشون بریزیم.فقط خدا کمکمون کنه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |