n30e
عضو جدید
ولی حالا که داری میخونی همینو ادامه بدهیعنی این کتاب توضیحاتشم کامل هست برا منکه مثلا ریاضیم ضعیفه؟؟؟؟؟
ولی حالا که داری میخونی همینو ادامه بدهیعنی این کتاب توضیحاتشم کامل هست برا منکه مثلا ریاضیم ضعیفه؟؟؟؟؟
کتاب خالد احمد الی راحت گیر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولی حالا که داری میخونی همینو ادامه بده
کتاب خالد احمد الی راحت گیر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ان شاالله موفق باشین---چه خوب شد حالا شدیم سه نفر--حقیقتش من ریاضیم خیلی ضعیفه وقتی ریاضی میخونم روحیه م برا بقیه درسا هم ضعیف میشه حالا گفتن همین کتاب خوبه ببینیم چی میشهسلام دوستان
با آرزوی موفقیت برای همه.منم اگه همت کنم و بخونم زهکشی امتحان میدم.
کتاب خالد احمد انتشارات شهرآب و تا جایی که من از بچه های سالای قبل شنیدم چون سوالات تکرار میشه خیلی مفید بوده براشون .
چقد خوب میشه که این تبادل نظرات تا آخر آزمون ادامه داشته باشه و جزوه هامونو اینجا به اشتراک بذاریم.
سلام ان شاالله موفق باشین---چه خوب شد حالا شدیم سه نفر--حقیقتش من ریاضیم خیلی ضعیفه وقتی ریاضی میخونم روحیه م برا بقیه درسا هم ضعیف میشه حالا گفتن همین کتاب خوبه ببینیم چی میشه
اره منم صبح یادگیریم افتضاحه واسه همین سعی میکنم بیشتر خلاصه نویسی کنم صبح تا درس بخونم چون خوابم میگیره---من اگه بتونم 7-8تا تست ریاضی بزنم اون روزو تو تقویم ثبت میکنم اینقد که من از این ریاضی میترسم از بابام نمیترسمبعضیا ریاضیشون زیاد خوب نیس رو زبان وقت میزارن!اگه زبانت خوبه میتونی زبانم بخونی!!ریاضی لازم نیس تموم مبحثارو بخونی من خودم دامنه و برد زیاد بلد نیستم یا تعویض انتگرال گیری یه باراینارو محض آشنایی خوندم .ولی میخام رو بقیه مبحثا مث ماتریس حد وپیوستگی اعداد مختلط بردارها خط و صفحه مشتق توابع دومتغیره این چیزایی که بیشتر بلدم تمرکز کنم ک حداقل بتونم از30تاتست بااطمینان10-15تاشوبزنم!روحیتم ضعیف نکن همه مث همن در یه حدیم فقط اونی که تلاشش بیشتره موفقتره!به امید خدا !وقتی حوصله نداری ریاضی نخون اینجوری حتی نمیتونی تمرینارو تا آخرش حل کنی اول صب ریاضی بخون یا آخرشب که همه جا سکوته و حوصله داری من خودم شبا درس میخونم روزا حوصلم نمیگیره که این به نظرم بستگی به خود طرف داره
سلام دوستان
من قراره منابع امتحان بدم. همه درسا تموم شده به جز منابع که از اول آبان شروع کردم. راستش دیگه از درس خوندن خسته شدم. من چون فارغ التحصیلم وقت بیشتری نسبت به عزیزانی که هنوز میرن دانشگاه دارم.این مساله هم خوبه و هم بد .خوبیش اینه که بیشتر میشه خواند و بدیش اینه که روزام خیلی تکراری شدن.هر روز درس. برای روز امتحان لحظه شماری میکنم تا از شرش خلاص شم.
به امید موفقیت همه
سلام وارد مراحل ثبت نام که بشی فکر کنم خودش میاد که کدوم دانشگاه چه کد رشته ای دارهبا سلام
یه سوال داشتم: کد رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی میشه:404
و کد رشته امتحانی هم میشه: 1302
متاسفانه منابع ضریبش شده 3
توی دفترچه شماره 1 کد رشته ها و دانشگاه ها رو ندادن.
من از روی دفترچه سال 92 پیدا کردم. لطفا سریع جوابمو بدین.
ممنونم
سلام بچه ها--میدونستید هیدرولوژی سه واحدی شده مدیریت منابع آب هم سه واحدی؟؟؟؟
حالا منابع هم به اندازه هیدرولوژی مهم شدمن هیدرولوژیرو دوس داشتم آخه چراکمش کردن!
نترس برا من وشما تنها ضریب 3 نشده برا همه ست اگه جزوه نیست همه ندارن پس زیاد استرس به خودت وارد نکن همون پی دی اف هارو بخونی میتونی بالا بزنی--پس من چی بگم که هنوز منابع رو شروع نکردمبا سلام
بله ثبت نام کردم.راستی دوستان درس منابع الآن کجایین؟ من به فصل قانون توزیع رسیدم. بد بیاری پشت بد بیاری. دلمو خوش کرده بودم که خوبه ضریب منابع 2 .ولی حالا............ خیلی پشیمانم که این گرایشو انتخاب کردم. ای کاش زهکشی انتخاب میکردم. خدا به آخر عاقبتمون رحم کنه.
سلام به همگی تایپیک مارو که انتقال دادن یه مشورت هم باهامون نکردن---باید راهپیمایی راه بندازیم
یه سوال داشتم اینکه شماها که هیدرولوژی میخونین این فرمولا رو حفظ میکنین؟؟؟آخه میدونین تو کتاب تست دیباگران سوال از فرمول های تجربی زیاده ولی کنکوراش بیشتر آزاد و ملی سالهای 80 اینجور سوالا اومده من تستای 88 به بعد رو که نگاه میکنم خیلی به ندرت سوالی هست که از فرمول های تجربی حل بشه اگه هم باشه همون معروفاشه مثله زمان تاخیر (فرمول SCS)
سلام بچه ها خسته نباشید ..... کسی هست بهم کمک کنه برای برنامه ریزی واسه کنکور امسال ؟ لطفا راهنماییم کنید؟؟؟
چه رشته و گرایشی هستین؟