حوضچه آرامش جزو کدامیک از انواع سازه ها میباشد؟
1-انتقال
2-اندازه گیری
3-ایمنی و حفاظ
4-خودکار
حداکثر سرعت در کانال خاکی چقدر است؟
1- 3.5فوت بر ثانیه
2- 3 فوت بر ثانیه
3- 35 فوت بر ثانیه
گزینه 1 ؟
گزینه 3 ؟
درصد رد شده خاکی از الک نمره 200 برابر 47 و مقدار ماسه 24 درصد کل خاک را تشکیل می دهد. بهترین نام این خاک در طبقه بندی به روش متحد چیست؟
GM
GW
SM
SC
ممنون میشم اگر یه نفر با توضیح به این سوال جواب بده.
مطلوب است تعین حالت جریان در شکل داده شده که از انداختن تکه سنگی در جریان بوجود آمده است.
1) جریان فوق بحرانی و v<c
2) جریان زیر بحرانی و v<c
3)جریان فوق بحرانی و v>c
4)جریان زیر بحرانی و v>c
سلام
ببین دوست عزیز 1 اصل اساسی وجود داره که در جریانهای زیربحرانی مقطع کنترل در پایین دست و در جریان فوق بحرانی مقطع کنترل در بالادست وجود داره و این یعنی اینکه در جریان زیر بحرانی اگر تغییری در پایین دست ایجاد بشه قابلیت این رو داره که این تغییرات به بالادست منتقل شده و به اصطلاح بر روی بالادست خودش تاثیر بذاره ولی در جریان فوق بحرانی بعلت سرعت بالای جریان این امکان وجود نداره که تغییرات به بالادست منتقل بشه و به اصطلاح میگن بالادست از پایین دست خودش بی اطلاعه و تغییرات فقط به وجود میاد و در جهت پایین دست حرکت کرده و سریع از بین میره
این تغییرات معمولا همون ایجاد موج میتونه باشه
حالا در مورد سوال ذکر شده
همونطوری که ملاحظه میشه موجی که با انداختن تکه سنگ بوجود اومده تونسته به سمت بالادست هم حرکت کنه که با توجه به این موضوع پس جریان حتما زیر بحرانیه و گزینه 1و3 حذف میشن و میمونه دوتا گزینه دیگه
اونطوری که نشون داده شده موج ها بیشتر به سمت راست و در جهت جریان متمایل شدن و با این تفاسیر سرعت جریان باید بیشتر از سرعت موج ایجاد شده باشه یعنی V˃C البته با شکل میشه اینطوری برداشت کرد
پس به احتمال زیاد جواب گزینه 4 میتونه باشه
امیدوارم توضیحات کامل باشه
سلام
ممنون از توضیح کاملتون،کاملا متوجه شدم(مشکلم رو برطرف کردید).
اما در جریان زیربحرانی چون :
F<1 →V<√gD →V<C
پس بین گزینه 2 و 4 ، فکر میکنم گزینه 2 صحیح باشه.
سلام من خیلی نیاز دارم من میخام ارشد سازه امتحان بدم چیکارکنم؟