aryana446
عضو جدید
مشاهده پیوست 92.pdfسلام. سوالای امسال(کنکور 92) رو یافتم! هر کی میاد مقایسه کنیم اعلام کنه! من که از استرس نتونستم فعلا نگاش کنم!
عزیزم الان رفتم جزوه هامو دیدم. اکسید نیترو درسته واسه سوال 33!یعنی این فرمول:N2O!ND دی اکسید نیتروژن این فرمولشه:NO2!خیلی سوال گیج کننده ای بود! 41 هم شک داشتم اما تو فرمول شوینده ها قسمت اصلیش فسفر که فسفر نبود. نمیدونم.ببینیم بقیه نظرشون چیه!سلام آریانا جان خوبی؟
من سوال 33 رو زدم گزینه سه چون دی اکسید نیتروژن گاز گلخانه ایه
41 رو زدم 3
47 رو زدم 4
بله تقریبا ولی بعضیاشو جواب ندادم فقط همین 3تا سوالم با شما جوابش فرق داشتعزیزم الان رفتم جزوه هامو دیدم. اکسید نیترو درسته واسه سوال 33!یعنی این فرمول:N2O!ND دی اکسید نیتروژن این فرمولشه:NO2!خیلی سوال گیج کننده ای بود! 41 هم شک داشتم اما تو فرمول شوینده ها قسمت اصلیش فسفر که فسفر نبود. نمیدونم.ببینیم بقیه نظرشون چیه!
یعنی تستاتو عین من زدی؟من درست زدم؟!
اره چراکه نه من اکو خیلی خیلی خیلی کم زدمحال داری بریم یه درس دیگه هم بزنیم با هم؟ اکو خوبه یا شناخت؟
سوال 102 رو مطمئنی؟من سوال 92 رو 2 زدم
98 دو
100 دو
102 سه
118 سه
سوال 102 رو به این خاطر زدم فسفر چون خیلی چرخه اش طولانیه و حتی میشه گفت چرخه اش یه طرفه است و خیلی سال طول میکشه تا دوباره برگردهسوال 102 رو مطمئنی؟
98 رو اشتباه زدم. تو درست زدی. تنوع در سطوح غذایی در زیستگاه متنوع بیشتره دیگه! شد تا الان 2 تا سوال غلط!
آریاناجان شما که این زحمت رو کشیدید جوابای ارزیابی و بیولوژی رو هم لطف کن خیالمون راحت شه
دست گلت درد نکنه . باشه امیدوارم بهنازجان زودی بیاد جوابا رو بزارهبیولوژی رو چشم تا شب میزارم. ارز و اکو تخصص بهناز جونه. اون بیاد بزاره بهتره .من اینقدر شک داشتم تو سوالا که یادم نیست لحظه آخر چی زدم؟!
توهم انگار خیلی بد ندادی که! مثل منی! امیدوار باش بابا. شاید همکلاس شدیم!![]()
دست گلت درد نکنه . باشه امیدوارم بهنازجان زودی بیاد جوابا رو بزاره
من آلودگی و شناخت رو خوب زدم ولی متاسفانه اکو فقط 10تا جواب دادم که مثل اینکه اکثرا غلطه فقط امیدوارم منفی نشه
مرسی عزیزم
بهنازجان سلامبچه ها من الان همه سوالارو ارسال میکنم استادمون هروقت ج داد همه جوابای درستو میذارم رو سایت
احتمالا تا فردا ظهر ج میده
اریانا من نزدیک7 یا 8تا از جوابام باتو فرق دارهبیولوژی که من زدم:
151-4
152-2
153-فک کنم 3بین 3 و 1شک داشتم
154-3
155-3
156-4یا نزدم!
157-1
158-4
159-4
160-1
161-نزدم
162-فک کنم 2
163-4
164-1
165-4
166-3
167-1
168-نزدم
169-1
70-نزدم
171-3
172-2
173-2
174-3
175-1
176-1
177-3
78-4
179-4
180-1
آخی! pdfفایله نمیتونم جور دیگه ای بزارم که تو هم ببینیش!سرعت من کمه! نمیتونم چیزی دانلود کنم :|
تا حالا که چک کردید، درست زدید یا نه؟!
رزا ریدینگ اولیه pycnocilne رو یادته چی زدی؟والا من سوالا و جوابام اصلا یادم نمونده. انقدر استرس داشتم که حد نداره. کسی زبان نزده؟!![]()
من فقط اونایی که مطمئن بودم رو زدم. اونایی که شک داشتم رو هم اصلا نزدم. ولی آلودگی و شناخت، از نظر خودم بهترین درصدارو میارم از بین بقیه درسا.آخی! pdfفایله نمیتونم جور دیگه ای بزارم که تو هم ببینیش!
من تا حالا آلودگی 2تا غلط 6تا سوال که نمیدونم درسته یا نه!
شناختم 2یا 3 غلط! فک کنم دو تا هم نزدم!
بیو هم توکل به خدا ولی 2 یا 3 تا نزده داشتم.!جو.اب غلطا هم کسی تا حالا نیومده مقایسه کنه!
اکو هم که هنوز بهناز خانوم نزاشتن ببینیم چه کردیم؟!
یه چیز حدود 60 ایناست همه درسام! 8تام زبان زدم!نمیدونم درست بود یا نه؟!!![]()
رزا ریدینگ اولیه pycnocilne رو یادته چی زدی؟
ریدینگ دومیه هم ultimately چی زدی؟
اینا رو یادته؟!یا نه؟!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
" زبان عمومی کنکور کارشناسی ارشد " | منابع طبیعی | 4 |