تعداد سوالای درست ضربدر 3منهای تعداد جوابهای غلط همه اینها تقسیم بر تعداد سوالها ضربدر 3 که در کنکور میشه تقسیم بر 90! فهمیدی؟سلام دوستان
کسی می دونه چطوری باید درصدی که زدیم رو حساب کنیم ؟؟؟؟؟؟؟
من فقط اونایی که مطمئن بودم رو زدم. اونایی که شک داشتم رو هم اصلا نزدم. ولی آلودگی و شناخت، از نظر خودم بهترین درصدارو میارم از بین بقیه درسا.
خوش به حالت عزیزم. ایشالا قبول میشی! من که اگه قبول بشم نمیتونم برم :| ممکنه حتی انتخاب رشته هم نکنم.
نه گلم. فایل رو نگرفتم هنوز. وقت کردم میرم کافی نت میگیرمش. سرعتم خیلی کمه. نمیتونم چیزی دانلود کنم. بعد میذارم جوابامو. پاسخنامه هنوز نیومده؟!
سلام. خوش آمدی!سلام دوستان
کسی می دونه چطوری باید درصدی که زدیم رو حساب کنیم ؟؟؟؟؟؟؟
چرا رزا؟ چرا نتونی بری؟؟؟
ایشالا قبولی و میری دانشگاه! این حرفا چیه؟!
نه میگن اول اسفند کلیدش میاد!
نه. ضرایب درسا فقط توی رتبه موثره!برای محاسبه درصد ضرایب دروس فرقی نمیکنه ؟
یه سوال دیگه ؟؟
حد مجاز قبولی در هر کدوم از روزانه و شبانه و پیام نور چقده ؟؟؟؟
پارسال روزانه 99 نفر گرفتهنه. ضرایب درسا فقط توی رتبه موثره!
روزانه پارسال تا 80اینا قبول بودن. از 80-90تا 120یا 150شبانه. از 150تا 200 رو میدونم پیام نور قبول شدن!امسال هنوز مشخص نیست. چون داوطلب امسال کمتر بوده!
سلام آریاناجان خوبی؟ منم موافقم دیروز که کلید رو دیدم گفتم شاید من اشتباه خوندم نمی دونم چرا اینجوریه یه سوالم از بخش شناخت محیط زیست حس می کردم اشتباه ولی بازم نمی دونماین کلید سوالای سازمان سنجش چرا غلطه؟ چرا این بیو رو اینجوری کردن آخه؟!!!درصدام افتضاح اومد پایین!
دست و پای سگ سانان زده ج!!! خدایاااااا![]()
جزوه هارو ازکجا باید ازکجا تهیه کرد دوستان
سلام
من از تابستون میخوام برای ارشد محیط زیست بخونم همه کتابارو دارم اما از هرکسی پرسیدم میگن کتابارو ولش جزوه باید بخونی میخواستم اگه ممکنه اسم جزوه و نام نویسنده هاشونو به من بدین که تهیه کنم ..اگه کسی کمکم کنه واقعا لطف بزرگی بهم کرده .
باتشکر![]()
همین تاپیک رو دنبال کن. تویِ پست اول هم منابع نوشته شدهسلام
من از تابستون میخوام برای ارشد محیط زیست بخونم همه کتابارو دارم اما از هرکسی پرسیدم میگن کتابارو ولش جزوه باید بخونی میخواستم اگه ممکنه اسم جزوه و نام نویسنده هاشونو به من بدین که تهیه کنم ..اگه کسی کمکم کنه واقعا لطف بزرگی بهم کرده .
باتشکر![]()
عزیزم من پارسال همه کتابارو خوندم اما به دردم نخوردن سعی کن حتما جزوات تهران و گرگان و اصفهانو گیربیاری بیشتر سوالا از ایناس فقط سه تا کتابو اگه خیلی خوب بخونی واقعا برات مفیدهسلام
باتشکر![]()
جزوه اکثرش تو انتشاراتی دانشگا تهران هسخوشحالم بابت قبولیتون امیدوارم در همه مراحل زندگی موفق باشید
من بیشتر کتابارو گیر آوردم اما کربزو ندارم حتما میخرمش ولی جزوه اصلا نمیدونم از کجا باید خریداری کنم ، من پیام نوری بودم اصلا با جزوه سرو کار نداشتم..بازم ممنون بابت راهنماییتون![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
" زبان عمومی کنکور کارشناسی ارشد " | منابع طبیعی | 4 |