منظورتون اینه که همه ی موارد آزمون رو با هم کار کنیم ؟!بله دیدم منظورم این بود کل کتابایی که باید خونده بشه مشخص بشه ( کتاب های پست اول فقط اکولوژی ، شناخت محیط زیست و آمایش بود) تا زمانمون رو بتونیم درست مدیریت کنیم زمان هایی که باید فقط به مرور برسه باید مشخص شه و ............
شاد باشید
سوال سه که در مورد الویت پارامتر های ارزیابی توان اکولوژیکی تفرجه . اونی که تو میگی سوال چهارمه که میشه منابع اقتصادی اجتماعی . جوابشم درسته .سوال 2رو مطمئنم خود گزینه 4 صحیح می باشد!
سوال 3 هم من تو نکته هام نوشتم منابع اکولوژیکی،مطمئنی اقتصادی اجتماعی میشه؟من کتاب دم دستم نیست!
سوال 5 هم فکر کنم همون دومیه درست تره!بازم روش فکر می نماییم!![]()
در مورد سوال آخر هم فکر میکنم همون 2 باشه . polsar تو چی فکر میکنی ؟!
از نت گرفتی ؟! پس بگو از کدوم سایت خریدی که از همونجا بخرم . آخه من شنیده بودم جزوه هایی که توی نت به فروش میرسه کیفیت ندارن . یه جورایی ناخوانان .جزوه ها قابلتو نداره عزیزم.ایمیلمو برات خصوصی میزارم بگو کدوم شهری بفرستم برات! البته تو نت هم خرید و فروشش بگردی هست.جزوه های سنجش تکمیلی هم دارم!برا درس آلودگی خیلی کامل و خوبه!میخوای بگو چه منابعی رو داری هماهنگ شیم از رو همونا برنامه بریزیم و تست بزنیم.
من جزوه هام کامل نیست . اکولوژی اردکانی ، آلودگی مینو دبیری ، بوم شناسی و مدیریت حیات وحش دکتر مصداقی ، تنوع حیات وهاب زاده رو دارم به علاوه ی یه سری خلاصه از باقی درسا که یا به صورت پی دی افه یا دست نوشته های خودم یا ورد .
زبان عمومی رو هم دارم از روی کتاب پردازش میخونم . زبان تخصصی رو هم از روی واژه های آخر کتاب شناخت محیط زیست یا از باقی کتابا که به صورت زیرنویسه .
فعلا همینا رو دارم که اگه کامل بخونمشون خیلی خوب میشه . گهگاهی هم تستارو مرور میکنم . سرعتم خیلی کمه . در حد روزی دو سه ساعت میخونم .
حالا با هر کدوم که موافق باشید شروع میکنیم . اگه کتابشو هم نداشته باشم ، گیر میارم از کتابخونه . آلودگی عرفان منش و افیونی رو هم همین طوری خوندم

تا اونجا که میدونم سنجش تکمیلی آزمون نداره . درسته ؟! جزوه هاش خوبن ؟!
با این یکی برنامه موافقید ؟!سلام.خیلی خوش اومدین.ما هم خوشحالیم که کم کم داریم دوستای محیط زیستیمونو دور هم می بینیم.به رزا جان هم گفتم شما هم بیاین منابع و کل کتابایی که دارین رو بنویسید بر اساس اهمیتشون همه تهیه میکنیم و برنامه رو میریزیم. دو کتاب اکولوژی اردکانی و آمایش سرزمین مخدوم رو فکر میکنم همه داشته باشن که شروع کردیم به خوندنش!حجمشون زیاد نیست شمام زودتر با ما شروع کنین.موفق باشید
ما غیر از زبان تخصصی ، 5 درس باید امتحان بدیم . موافقید از هر کدوم یه کتاب رو انتخاب کنیم و بخونیم ؟! یه زمانی رو مشخص کنیم برای تموم کردن هر کتاب . اینجوری همه شونو کار میکنیم نه یکی دو کتاب مثل شناخت و ارزیابی . هوم ؟!
آره حتما ادامه داره .سلام خدمت شما دوست عزیز مرسی ممنون امیدوارم ادامه دار باشه.
به نظرتون کتاب آمایش برای شروع سنگین نیست؟
میشه اکولوژی اردکانی و شناخت وهاب زاده رو شروع کنیم؟
من که از ارزیابی متنفرم . دوست دارم فقط آلودگی بخونم

آره منم موافقم با ارزیابی . به قولی باید قورباغه رو قورت بدمکتاب آمایش خیلی جامع و کامله.اگه از الان شروع کنیم و بتونیم حداقل دوبار مرور کنیم خیلی عالی میشه.خب میخواین حجمش رو کم میکنیم.چون ضریبش بالا هست من نظرم بود که تابستون بخونیمش.
شناخت وهاب زاده رو من ندارم.باید برم از کتابخونه بگیرم.اما اکولوژی اردکانی رو دارم و امروز قراره که 3 فصلشو تموم کنم میرم سراغ تست.اگه رزا جان هم موافقم میتونیم از وهاب زاده هم برای شناخت بخونیم.

هر چی دوتاتون بگید . فقط باید زودتر به نتیجه برسیم . نتیجه گیری رو توی یه پست بذاریم که اگر باقی بچه ها هم میخواستن تاپیک رو دنبال کنن ، از برنامه مون اطلاع داشته باشن .
فقط یه چیزی ! بچه ها اگه اطلاعاتی از رتبه ها و درصدا و این جور چیزا دارید یا از نت گیر آوردید بذارید اینجا تا بقیه هم استفاده کنن . مرسی