barankavir
عضو جدید
اگه یه توضیح کوچیک راجع به True breeding واقعا ممنون میشدم.........
آخر هم در کنکور آمد...............

اگه یه توضیح کوچیک راجع به True breeding واقعا ممنون میشدم.........آخر هم در کنکور آمد...............
انگار که به دلم افتاده بود میاد .آپوگامی هم آمد به شکل دیگر کلا نظر شما راجع به آزمون چه طور بود؟سبک ژنتیک کلا عوض شده بود مفهومی بود .....حالا گزینه ی چند درست بود؟
به نظر شما سوال اصلاح نباتات که راجع به وراثت پذیری خصوصی بود اشتباه نبود؟طبق کتاب فارسی دقیقا
وراثت پذیری خصوصی برابر است با 4 تا رگرسیون تنی منهای دو تا رگرسیون والد نتاج :یعنی
2*0.25 -4*0.65=21 اما تو گزینه ها 21 درصد نبود......یه سوال ما بلد بودیم اون هم اینطوری شد.اما روی هم رفته آسون تر بود
خیلی نامردیه .....بیوشیمی از سالهای پیش سخت تر بود.......ولی آفات خیلی خوب بود... فیزیولوژی هم که عالی بود همه ی سوالا تکراری بودند...
راستی در درس ژنتیک Cd DNA , EST یه دفعه از کجا اومده بودند......![]()
این سوال گزینه هاش واسه من بود اینبرد لاین- لاین خالص -دابل هاپلوئید -واریته های حاصل از گزینش توده ای شما مطمئین هستید که اشتباه نمیکنید...
جالب شد امروز بعد از کنکور هم یه خانمی هم یه سوال زنتیک از من پرسید که من نمیدونستم اول فکر کردم که من جا انداختم اما هرچی فکرمیکنم چک کردم بعید میدونم .......الان هم که شما گزینه های این سوال رو طوری گفتید که با اون چیزی که من دیدم فرق میکنه..........
من که اصن بیوشیمی نخونده بودم ولی 9تاشو زدم...خیلی نامردیه .....بیوشیمی از سالهای پیش سخت تر بود.......ولی آفات خیلی خوب بود... فیزیولوژی هم که عالی بود همه ی سوالا تکراری بودند...
راستی در درس ژنتیک Cd DNA , EST یه دفعه از کجا اومده بودند......![]()
انگار که به دلم افتاده بود میاد .آپوگامی هم آمد به شکل دیگر کلا نظر شما راجع به آزمون چه طور بود؟سبک ژنتیک کلا عوض شده بود مفهومی بود .....حالا گزینه ی چند درست بود؟
به نظر شما سوال اصلاح نباتات که راجع به وراثت پذیری خصوصی بود اشتباه نبود؟طبق کتاب فارسی دقیقا
وراثت پذیری خصوصی برابر است با 4 تا رگرسیون تنی منهای دو تا رگرسیون والد نتاج :یعنی
2*0.25 -4*0.65=21 اما تو گزینه ها 21 درصد نبود......یه سوال ما بلد بودیم اون هم اینطوری شد.اما روی هم رفته آسون تر بود
ببخشید تعداد سوالام زیاد شد میشه لطفا راحع به سوالای زیر هم نظرتون رو بگید .یه سوالی که خیلی شک دارم:تنوع در صفات حاصل از کلونهای یک فرد هموزیگوت و هتروزیگوت هر دو میحیطیه دیگه؟
تو ژنتیک پیوند بین نوکلئوتیدها مگه فسفودی استراز نیست؟پس چرا تو گزینه ها نبود ؟یونی بود و هیدروکئولانتی یه همچنین چیزایی؟؟؟
سوالی که در مورد تقسیم بود اون چیزی که باعث کشیده شدن کروموزومهای یوکاریوتی به درون سلول های دختری میشه؟دوک جوابش میشد؟
واژه ی دیاد به مرحله آنافاز 1 گفته میشه یا کاهش دوبل؟
ممنون
من که سر جلسه انقدر استرس زمان داشتم که اصلا دقت نکردم ولی اگر این سه ژن روی یک کروموزوم باشند باید احتمال کراسینگ اور بین اونها هم خوب در نظر گرفته میشد والدینی:ABC abc کراسینگ اور مضاعف: AbC aBc
ABc abC Abc aBC یعنی 8 نوع و 4 تا گامت ممکنه توگزینه ها بود؟
دوستان اگه اینجوری ادامه بدیم من فک میکنم اکثر سوالاتو اشتباه جواب دادم. بهتر نیست یکمی صبر کنیم بعد اینکه دفترچه رو گرفتیم سوالاتو بررسی کنیم .اون طوری هم سوالات رو داریم هم مطمئن تریم. فقط یه پیشنهاده...