سلام به همه دوستان گلم.
می خواستم ببینم کسی میتونه در مورد ترسیم ایمپلرها اطلاعاتی در اختیارم بذاره؟
مراحل ساخت مخازن تحت فشارسلام منبعی در مورد طراحی مخزن نیاز دارم یا نرم افزار
معر.ف ترین نرم افزار های طراحی مخازن تحت فشار pvelite و tank می باشند.سلام منبعی در مورد طراحی مخزن نیاز دارم یا نرم افزار
سلام منم کارشناسی نقشه کشی صنعتی شاهرود میخونم میخام مکانیکا یاد بگیرم چه کتابی خوبه[/QUO
اگر منظورتون برنامه مکانیکال هستش . می تونید هم کتاب مکانیکالی که من و یکی از دوستانم نوشتیم تهیه کنید(انتشارات دانش و فن طبق سر قصل های سازمان فنی و حرفه ای)البته از خود انقلاب و دفتر انتشارات, سعی کردیم با تصویر و گام به گام آموزش بدیم(اطلاعات بیشتر داخل وبلاگم) و هم می تونید کتاب آموزش و پرورش از وبلاگم دانلود کنید
mrdraft.blogfa.com
سلام عزيزان.من نياز فوري به پيدا كردن جايي دارم كه دوره هاي نقشه كشي صنعتي داشته باشه.ديگه خسته شدم بس كه سرچ كردم![]()
در رابطه با منبعی که خواسته بودید:کتاب مرجع نقشه کشی صنعتی نشر طراح-نویسنده :عبدالله ولی نژاد
در رابطه با منبعی که خواسته بودید:کتاب مرجع نقشه کشی صنعتی نشر طراح-نویسنده :عبدالله ولی نژاد
کاغذ | اندازه کاغذ به میلیمتر |
A0 | 1189*841 |
A1 | 841*594 |
A2 | 594*420 |
A3 | 420*297 |
A4 | 297*210 |
A5 | 210*148 |
A6 | 148*105 |
موارد استعمال | انواع خط |
اضلاع مریی دوره ی ظاهری | 1)خط پر کلفت |
خط اندازه، رابط اندازه، خط هاشور، محدوده ی قطعات مجاور، برش موضعی | 2)خط پر نازک |
خط و دوره ی نامریی | 3)خط چین |
محور تقارن، قسمتهایی از جسم که در جلوی صفحه برش واقع شده باشند، مکان هندسی مرکز سوراخها | 4)خط نقطه نازک |
مشخص کردن سطوحی که عملیاتی روی انها انجام میشود | 5)خط نقطه کلفت |
صفحه برش | 6)خط نقطه نازک دوسر کلفت |
سلام
من میخوام سالید یاد بگیرم میخوام ببینم از چه منبعی استفاده کنم بهتره. سی دی، کتاب،... ؟؟
در ضمن من کاردانی ساخت و تولید دارم و اتو کد و کتیا رم دو بعدی و سه بعدی کار کردم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلاس بندی رزوه ها | ساخت و تولید | 0 | |
S | آموزش MoldFlow | ساخت و تولید | 10 | |
![]() |
کلیپ فارسی آموزش اصول موقعیت دهی قطعه کار مناسب برای درس قید و بند | ساخت و تولید | 0 | |
![]() |
آموزش طراحی چرخدنده در کتیا | ساخت و تولید | 2 | |
![]() |
آموزش جوشکاری تیگ | ساخت و تولید | 0 |