کشیش تندرو : ما قرآن را آتش نخواهیم زد ... ( بیخود میکنی آتیش بزنی ! )

XPARS

عضو جدید
کاربر ممتاز
خبرگزاري فارس: كشيش افراطي آمريكايي كه چندي پيش موضوع برگزاري مراسم "قرآن‌سوزي " را در سالروز حملات يازده سپتامبر مطرح كرده بود، در مراسم يادبود قربانيان اين حملات در نيويورك اعلام كرد كه كليساي وي هرگز هيچ قرآني را به آتش نخواهد كشيد.

به گزارش فارس، "تري جونز " كشيش افراطي آمريكايي كه فراخوان مراسم "قرآن‌سوزي " را مطرح كرده بود، در گفت‌وگو با شبكه تلويزيوني "ان‌بي‌سي " در نيويورك، جايي كه مراسم يادبود نهمين سالگرد حملات يازده سپتامبر برگزار مي‌شد، اعلام كرد كه كليساي وي هرگز قرآني را آتش نمي‌زند.

اين كشيش افراطي گفت: ما قطعنا هيچ قرآني را آتش نخواهيم زد، نه امروز بلكه هرگز.
بنا بر اين گزارش، جونز اعلام كرده بود كه براي ديدار با امام "فيصل عبدالرئوف " مسئول پروژه مركز اسلامي نيويورك به اين شهر آمده است. اما در گفت‌وگو با برنامه "امروز " شبكه ان‌بي‌سي اعلام كرد كه هيچ ديداري ميان وي و امام فيصل برنامه‌ريزي نشده است.
اين كشيش آمريكايي پيشتر از توافق خود با امام فيصل براي توقف مراسم‌ "قرآن‌سوزي " در ازاي انتقال مكان مركز اسلامي نيويورك خبر داده بود؛ توافقي كه امام فيصل در گفت‌وگو با شبكه تلويزيوني "سي‌ان‌ان " آن را كاملا رد كرد.
جونز در ادامه تأكيد كرد: هدف ما مطرح كردن اين مسئله بود كه بخشي از اسلام بسيار خطرناك و افراطي است. و قطعا به اين هدف نيز دست يافتيم.
"اما جونز " دختر "تري جونز " در گفت‌وگو با هفته‌نامه آلماني "اشپيگل " اعلام كرد كه پدرش عقل خود را از دست داده و به كمك نياز دارد.
اما بسياري از تحليلگران مسائل سياسي در جهان بر اين باورند كه مطرح شدن موضوع برگزاري مراسم "قرآن‌سوزي " در يك كليساي كوچك مسيحي در ايالت فلوريدا طرحي بوده كه دولت آمريكا پشت آن است. طرحي كه واشنگتن براي پيشبرد پروژه اسلام‌ستيزي و ترويج اسلام‌هراسي، چندي پيش نيز با عنوان كردن موضوع ساخت مركز اسلامي در نيويورك، به راه انداخته بود.
مقامات آمريكا و غرب همواره تلاش كرده‌اند تا براي رسيدن به مقاصد خود در گوشه اي از دنيا مسئله‌اي را مطرح كنند و با استفاده از رسانه‌هاي جمعي آن را بزرگ جلوه دهند تا افكار عمومي را با خود همراه كنند و به دنبال آن قوانيني را تصويب كنند و به گوشه كنار دنيا لشكركشي كنند و يا با حمايت از گروه هاي مختلف موجبات دستيابي به خواسته‌هاي خود را فراهم كنند.

اظهارات اخير مقامات عاليرتبه آمريكا و ديگر كشورهاي غربي و همچنين نمايندگان سازمان‌هاي غربي درباره آتش زدن صدها قرآن توسط يك كليساي كوچك مسيحي در ايالت فلوريدا كه در رسانه‌هاي جهان منعكس شد، بيشتر جنبه تبليغاتي دارد تا ضمن ايجاد جوي رواني عليه دين اسلام، افراد تندرو در جهان را به انجام اين كار كه به ظاهر وي آن را منع كرده بود، ترغيب كند.
طبيعي است كه چنين اظهارنظرهايي خود به طور غيرمستقيم مي‌تواند افراد ديگري را كه از ماجرا آگاه نبودند، دعوت به اهانت به مقدسات اسلامي و مسلمانان كند.

فارس

XPARS

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من نه همه آمریکایی ها بلکه تندرو هاشون ثابت کردند دشمن واقعی مذهب هستند

و مسلمانان هم ثابت کردند که هنوز بیدارند و هشیار

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز

"اما جونز " دختر "تري جونز " در گفت‌وگو با هفته‌نامه آلماني "اشپيگل " اعلام كرد كه پدرش عقل خود را از دست داده و به كمك نياز دارد.

وقتی دخترش این رو بگه دیگه ما چی بگیم!!

hamidreza.m

عضو جدید
من این لینکو امروز توی یه تاپیک دیگه زده بودم، تاپیکه زود پاک شد کسی ندید، دوباره میذارم:
صدها جلد کتب انجيل و تورات تحريف شده هنگام ورود به کشور در يکي از مناطق مرزي سردشت کشف و سوزانده شد(جهان نیوز)
جالبه این کار رو مثلا یک روحانی مستقل نکرده ، ماموران حکومت انجام دادند.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی مسلمونای پیرو الله هنوز به توهین کردن به مقدسات بقیه ادامه میدند.
آمریکایی ها ثابت کردند با شعورند
اما اسلام ....
شما بهتره یک مقدار دقت کنید که آیا این حرکت رو مسلمانان ابتداً شروع کردند یا رفتار اون کشورها با مسلمانان و جنگ و خونریزی توی کشورهاشون و غارت منابع طبیعیشون باعث شده نفرتشون رو اینجوری نشون بدن؟
یه کم تفکر خیلی خوبه، آقا میلاد:gol:

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
از همون اول هم معلوم بود که سیاسیه،وگرنه اینا جرات این کارارو ندارن.

من یکی خودم سوزوندم سنگ هم نشدم بازم میسوزنم ترس خرافاتی ها بریزه
حتما قرار نیست که سنگ بشی.
الان مطمئنی چیزیت نیست؟

XPARS

عضو جدید
کاربر ممتاز

الان مطمئنی چیزیت نیست؟

حالا یه چی میگه تو جدی نگیر بابی ... میبینی که خودت ! حالش مساعد نیست !!! :w01:

آذرمهر

عضو جدید
کاربر ممتاز
جای تاسف داره که بعضیا اینقدر بیگانه پرستند!
اون فردی که گفته سوزوندم و سنگ نشدم ، سنگ شدن همینه که نمی فهمی ! ارزش سنگ از امثال تو خیلی بیشتره مطمئنا به سنگا برمیخوره وقتی خودتو باهاشون مقایسه می کنی!

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قران فرستاده خداست و تنها به مسلمان تعلق نداره بلکه متعلق به همه بشریت است. اگه کسی این عمل شنیع رو مرتکب میشه به خودش مربوطه و خدای خودش. پروردگار سزاش رو میده. متاسفانه بجای اینکه اهمیتی برای این موضوع قایل نشیم و این افراد رو دیوانه بشماریم بیشتر سبب میشیم که دین اسلام صدمه بخوره.

hamidservat

عضو جدید

الان مطمئنی چیزیت نیست؟

حالا یه چی میگه تو جدی نگیر بابی ... میبینی که خودت ! حالش مساعد نیست !!! :w01:

اون فردی که گفته سوزوندم و سنگ نشدم ، سنگ شدن همینه که نمی فهمی ! ارزش سنگ از امثال تو خیلی بیشتره مطمئنا به سنگا برمیخوره وقتی خودتو باهاشون مقایسه می کنی!

جدا حال من مساعد نیست یا شما از بچگی هر چی تو مختون کردن باور کردین مطمئنم حتی یکیتون معنی فارسی قران رو بصورت کامل نخونده

شما هنوز خودتون رو پیدا نکردین ما ایرانی هستیم نه عرب من که کلا با دین مخالفم ولی اگر هم قرار باشه کتاب مقدسی رو بپرسم یه چی میپرستم که لااقل معنیش رو بدونم

شما مطالعتون کمه اگر یه عرب که به زبان فارسی هم مسلط هست بخواد قران رو معنی کنه هیچی از توش در نمیاد چرا چون این قران جمع اوری شدس اونم نه به دست علی البته علی یه قران جمع کرد اورد ولی دیر شده بود چون معاویه برای اینکه شر بخوابه

نتیجه قران از چندین لهجه عربی و عبری وپارسی و...تشکیل شده هر چی هم الان توش هست به فارسی تفسیر هست ؟

میدونید که تفسیر با ترجمه خیلـــــــــــــــــــــــــــــــی فرق داره

حالا همین قران اصل شما که یه سری ایاتشم حذف شده بازم مورد داره

چرا تو قران گفته زن رو بزن یعنی چی ؟ قران ما نه بابا
بله یه زنگ 144 ایه یکی مونده به اخر سوره لقمان

بازم خواستی برات میگم

در کل من چیزی رو که قدرتی نداشته باشه نمی پرستم همین الان بگو خدایی که میپرستی یا دینت و یا پیغمبرت یه معجزه مثل قبل بکنن به جون خودم حاضر جونمم بدم

چر الان که ظلم وفساد بیشتر شده پیامبری نمیاد البته اگر بیاد میگن بیا ثابت کن

نمخواد اینجا جای کل کل بشه ولی باید به عرضتون برسونم حق باشماست چون من فرشته ام;)

وقتی 70 سالت شد میفهمی یه عمر اب تو هاونگ میکوبیدی ولی من یه لطف بزرگ میتونم بهت بکنم

تمام گناه هایی که کردی به اسم دین ما من جهنم دربست مال من شما برو بهشت کولر گازی داره:biggrin:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جدا حال من مساعد نیست یا شما از بچگی هر چی تو مختون کردن باور کردین مطمئنم حتی یکیتون معنی فارسی قران رو بصورت کامل نخونده

شما هنوز خودتون رو پیدا نکردین ما ایرانی هستیم نه عرب من که کلا با دین مخالفم ولی اگر هم قرار باشه کتاب مقدسی رو بپرسم یه چی میپرستم که لااقل معنیش رو بدونم

شما مطالعتون کمه اگر یه عرب که به زبان فارسی هم مسلط هست بخواد قران رو معنی کنه هیچی از توش در نمیاد چرا چون این قران جمع اوری شدس اونم نه به دست علی البته علی یه قران جمع کرد اورد ولی دیر شده بود چون معاویه برای اینکه شر بخوابه

نتیجه قران از چندین لهجه عربی و عبری وپارسی و...تشکیل شده هر چی هم الان توش هست به فارسی تفسیر هست ؟

میدونید که تفسیر با ترجمه خیلـــــــــــــــــــــــــــــــی فرق داره

حالا همین قران اصل شما که یه سری ایاتشم حذف شده بازم مورد داره

چرا تو قران گفته زن رو بزن یعنی چی ؟ قران ما نه بابا
بله یه زنگ 144 ایه یکی مونده به اخر سوره لقمان

بازم خواستی برات میگم

در کل من چیزی رو که قدرتی نداشته باشه نمی پرستم همین الان بگو خدایی که میپرستی یا دینت و یا پیغمبرت یه معجزه مثل قبل بکنن به جون خودم حاضر جونمم بدم

چر الان که ظلم وفساد بیشتر شده پیامبری نمیاد البته اگر بیاد میگن بیا ثابت کن

نمخواد اینجا جای کل کل بشه ولی باید به عرضتون برسونم حق باشماست چون من فرشته ام;)

وقتی 70 سالت شد میفهمی یه عمر اب تو هاونگ میکوبیدی ولی من یه لطف بزرگ میتونم بهت بکنم

تمام گناه هایی که کردی به اسم دین ما من جهنم دربست مال من شما برو بهشت کولر گازی داره:biggrin:
دوست عزیز میگم یه کاری کن، قبل اینکه این همه ادعا کنی یه نگا به آیه یکی مونده به اخر سوره لقمان بنداز بعد بیا، ما در خدمتتیم:gol:;)

gagas

عضو جدید
جونه شما که سهله بزرگتر از شما هم بیان درخواست کنن خدا هر وقت مایل باشه و این امر رو ضروری بدونه معجزه را به وسیله اولیاش انجام میده:razz:
یعنی شما از انسانهای 1400 سال پیش که به قول دوستانتان متحجر بوده اند متحجر ترید که انتظاره معجزه دارید؟
خدا واسه اونا که نمی فهمیدند معجزه می فرستاد شما که ادعای علامه ی دهر بودن دارید دیگه چرا؟
معجزه از وجود خودت بالا تر می خواهی؟
انسان با این همه پیچیدگی.......... بزرگترین معجزه ،خلقت است
معیار شما برای سنجش قدرت چیه؟
اگه می گی خدا قادر نیست پس حتما یکی قادر تر از اوست از اون با اون همه قدرت بخواه که جلوی مرگت رو که خدا مقدر کرده بگیره

آخرین ویرایش:

electricalpapa

عضو جدید
من این لینکو امروز توی یه تاپیک دیگه زده بودم، تاپیکه زود پاک شد کسی ندید، دوباره میذارم:
صدها جلد کتب انجيل و تورات تحريف شده هنگام ورود به کشور در يکي از مناطق مرزي سردشت کشف و سوزانده شد(جهان نیوز)
جالبه این کار رو مثلا یک روحانی مستقل نکرده ، ماموران حکومت انجام دادند.

خوبه خودتم میگی تحریف شده.........