کشف نامه ی یک عاشق قجری به معشوقه اش

azadeh_arch _eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک نامه عاشقانه به همراه یک سکه تاریخی در لباس یکی از زنان قاجاری که در اولینجشنواره تجسمی سنتی (ایرانیان، آیینه داران میراث کهن) به نمایش گذاشته شده بودکشف شد.
این نامه در یک کاغذ کوچک است که با جوهر آبی رنگ نوشته شده است و هیچتاریخی ندارد. نامه کلا در 7 خط است و 2 بیت شعر نیز در آن نوشته شده است. دبیرجشنواره و مدیرنگارخانه سعدآباد گفت: زمانی که مسئول امور هنری نگارخانه سعد آبادقصد داشت لباسی را که متعلق به دوره قاجار بود به یک مشتری نشان دهد، متوجه وجودیک نامه و سکه در جیب لباس شد.
در این نامه که هفت خط دست نوشته آمده است :
بنویس دلا به یار کاغذ
بفرست به آن نگار کاغذ
نه سیم و نه زر نیازداری
پس گلپرخانم تو به جهان چکار داری؟
پس از این دو بیت مرد عاشق نوشته است:
حاجی همه چیز دارد، حاجی متموله است، حاجی تو را دوست دارد، تو حاجی رادوست می‌داری؟
حاجی ملک دارد، کاروانسرا دارد، حاجی باغ دارد، حاجی خوشگل است، 36دندان پهلوی همدیگر دارد. تمام جا به جا است. وقت آب خوردن گلویش معلوم است.اگر به حاجی مایلی آن وقت مادر منوچهر را طلاق می‌دهم.

این مرد در پشت نامه عاشقانه‌اش برای گلپر نوشته است: خدمت حضورمحترم علیه عالیه خانم گلپر.
در قسمتی دیگر از این نامه حاجی از گلپر به دلیل بی‌وفایی‌اش گله کرده و نوشته است: فدایت شوم آن کاغذی که قبلا فرستاده بودم چراجواب ندادی؟

این لباس یک قبای زنانه است که پارچه اش دست باف و راه راه است و در زیر بغلدارای یک چاک است و آستر لباس چاپ قلمکار است. سکه کشف شده مربوط به سال 1219 استو محلی که نمایشگر ارزش آن استسائیده شده است و نشان شیر و خورشید دارد.

quester

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به
آزاده جان چه عجب .......چشمم به جمالتون روشن شد...............
مرسی عزیزم خیلی جالب بود........................

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم سندش

samaneh66

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب مردی بوده میخواسته زنش رو طلاق بده برای اینکه یکی دیگه بگیره عجب حاجی هوس بازی بوده
سهیل جان تو هم عجله نکن بلاخره نوبت تو هم میشه همه بچه های باشگاه با هم میرن برات خواستگاری تا طرف از همون اول بفهمه تو چقدر دوست داری

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب مردی بوده میخواسته زنش رو طلاق بده برای اینکه یکی دیگه بگیره عجب حاجی هوس بازی بوده
سهیل جان تو هم عجله نکن بلاخره نوبت تو هم میشه همه بچه های باشگاه با هم میرن برات خواستگاری تا طرف از همون اول بفهمه تو چقدر دوست داری
:confused::confused::confused:

samaneh66

عضو جدید
کاربر ممتاز
دعوت از جانب من

دعوت از جانب من

[]
تصور کن همه با هم بریم واست خواستگاری:lol:
شرمنده بچه ها تشکر ندارم
رفته مسافرت خونه ی عمه ی اسپاو
ای بابا مگر چند نفریم خودم ورزشگاه آزادی رو برای خواستگاریش قرق میکنم همه مهمون من مگر ما چند تا داداش سهیل داریم که میخواد زن بگیره :biggrin::biggrin:

SerpentoR

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایی زنای قاجار باید واسه مردا مینوشتن. با اون ابرو های تا به تا و سیبیلاشون!!!!