کشف حجاب دختر مدیر ایرانی در مقابل دوربین تلویزیون ملی آمریکا+تصاویر

شما بی حجابی رو با بی بند و باری یکی می دونید.. در تمثال ایشون موهاشون کاملا پیداست ، بی حجابی به این منظور مگه کلمه اشتباهیه؟ نه تنها ایشون آسیه هم که جزء 5 زن برتر هستی است حجاب بی معنای پوشاندن مو نداشتن...خواهشا تفسیرتون از بی حجابی رو به امثال ایشون نسبت ندین...

چشم ها را باید شست ، جور دیگر باید دید.

دوست عزیزم یک سوال کوچیک دارم از شما؟!
شما مسیحی هستید؟ یا مسلمان؟!
در دین مسیحیت مصداق حجاب با اسلام فرق داره. توی مسیحیت شاید پوشاندن موها جزیی از مصادیق حجاب نباشه اما توی اسلام هست. شما نباید بیای و یک بانوی مسیحی یا یهودی رو با خانم های مسلمان مقایسه کنی که!!!!
حضرت خدیجه هم قبل از اسلام خداپرست بود و مطمئنا بخشی از مصادیق حجاب رو داشته و زنی محجوب بوده!!!! می تونید در این مورد تحقیق کنید. اما باید ببینید که بعد از مسلمان شدنشون هم همونطور مونده بودند یا اینکه حجاب اسلامی رو پذیرفته بودند.
شما برای مثال زدن باید از بانوان بزرگ اسلام مثال بزنی که همگی هم مصادیق حجاب اسلامی رو به طور کامل داشتند. نمونه ها: حضرت فاطمه زهرا(س)، حضرت زینب(س)، حضرت فاطمه معصومه (س) و خیلی از زنان مسلمان دیگر چه اونها که به اهل بیت منتسب هستن و چه اونها که نیستن.
به نظر من مقایسه شما بر مبنای غلطی هست.

خو ب شما هم نبودین...ولی تمثال مسیحی ها اینه ... در حالی که راهبه هاشون حجاب دارن ....در مورد آسیه هم چون زن فرعون بوده شواهد تاریخی دال بر اینه که ایشون حجاب مو نداشته..حتی حضرت خدیجه که از تاجران عربستان بوده..که به هر حال از تقدسشون چیزی کم نمی کنه ...

بی اعتقادی نسبت به ارزش های انسانی

دوست عزیز یک سوال کوچیک از شما دارم؟!
می تونم بپرسم که شما مسلمان هستید یا پیرو ادیان الهی دیگر؟
شما مقایسه ای رو انجام میدین که بر مبنای غلطی بنا شده. در دین های دیگر ما مساله حجاب رو داریم ولی ممکنه مصادیقشون کمی با هم متفاوت باشه مثل اینکه موی سر پیدا باشه یا نباشه. شما چنان می فرمایید حضرت مریم و آسیه همسر فرعون بی حجاب بودند که انگار اصلا هیچ یک از مصادیق حجاب رو نداشتن. ضمن اینکه اگر آسیه همسر فرعون مطابق دین الهی رفتار نمی کرد و خلاف دستورات فرعون و مقتضیات زمانش که به دست فرعون کشته نمی شد. شما باید ببینید که آسیه بعد از دینداریش چه نوع حجابی داشته که فکر نمی کنم در این مورد بتونید منبعی رو پیدا کنید. یا اینکه حضرت خدیجه رو نباید قبل از مسلمانی مثال بزنید. شما ببینید
آیا حضرت خدیجه بعد از اسلام آوردنشون هم حجاب اسلامی نداشتن؟! مطمئنا داشتند.
اگر می خواهید مثال بزنید و مقایسه کنید در مورد هر کس باید بر مبنای دینی که داره مثال بزنید. یعنی اگر مسلمان هست باید بانوان بزرگ اسلام رو مثال بزنید. اگر تونستید از جایی نقل کنید که مثلا حضرت فاطمه زهرا(س) موهاشون رو نمی پوشوندن می تونید بگید که مسلمان ها نیازی ندارن که این کار رو انجام بدهند. و یا در مورد مصادیق دیگر هم به این صورت.
در هر حال بحث رو باید طوری شروع کنید که با منطق جور در بیاد نه اینکه چیزهایی رو با هم مقایسه کنید که اصلا دارای پایه و اساس یکسانی نیستند.

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
در دین مسیحیت مصداق حجاب با اسلام فرق داره. توی مسیحیت شاید پوشاندن موها جزیی از مصادیق حجاب نباشه اما توی اسلام هست. شما نباید بیای و یک بانوی مسیحی یا یهودی رو با خانم های مسلمان مقایسه کنی که!!!!
حضرت خدیجه هم قبل از اسلام خداپرست بود و مطمئنا بخشی از مصادیق حجاب رو داشته و زنی محجوب بوده!!!! می تونید در این مورد تحقیق کنید. اما باید ببینید که بعد از مسلمان شدنشون هم همونطور مونده بودند یا اینکه حجاب اسلامی رو پذیرفته بودند.
شما برای مثال زدن باید از بانوان بزرگ اسلام مثال بزنی که همگی هم مصادیق حجاب اسلامی رو به طور کامل داشتند. نمونه ها: حضرت فاطمه زهرا(س)، حضرت زینب(س)، حضرت فاطمه معصومه (س) و خیلی از زنان مسلمان دیگر چه اونها که به اهل بیت منتسب هستن و چه اونها که نیستن.

دوست عزیز یک سوال کوچیک از شما دارم؟!
می تونم بپرسم که شما مسلمان هستید یا پیرو ادیان الهی دیگر؟
شما مقایسه ای رو انجام میدین که بر مبنای غلطی بنا شده. در دین های دیگر ما مساله حجاب رو داریم ولی ممکنه مصادیقشون کمی با هم متفاوت باشه مثل اینکه موی سر پیدا باشه یا نباشه. شما چنان می فرمایید حضرت مریم و آسیه همسر فرعون بی حجاب بودند که انگار اصلا هیچ یک از مصادیق حجاب رو نداشتن. ضمن اینکه اگر آسیه همسر فرعون مطابق دین الهی رفتار نمی کرد و خلاف دستورات فرعون و مقتضیات زمانش که به دست فرعون کشته نمی شد. شما باید ببینید که آسیه بعد از دینداریش چه نوع حجابی داشته که فکر نمی کنم در این مورد بتونید منبعی رو پیدا کنید. یا اینکه حضرت خدیجه رو نباید قبل از مسلمانی مثال بزنید. شما ببینید
آیا حضرت خدیجه بعد از اسلام آوردنشون هم حجاب اسلامی نداشتن؟! مطمئنا داشتند.
اگر می خواهید مثال بزنید و مقایسه کنید در مورد هر کس باید بر مبنای دینی که داره مثال بزنید. یعنی اگر مسلمان هست باید بانوان بزرگ اسلام رو مثال بزنید. اگر تونستید از جایی نقل کنید که مثلا حضرت فاطمه زهرا(س) موهاشون رو نمی پوشوندن می تونید بگید که مسلمان ها نیازی ندارن که این کار رو انجام بدهند. و یا در مورد مصادیق دیگر هم به این صورت.
در هر حال بحث رو باید طوری شروع کنید که با منطق جور در بیاد نه اینکه چیزهایی رو با هم مقایسه کنید که اصلا دارای پایه و اساس یکسانی نیستند.

دوست عزیز من مسلمانم..شخصا با مسئله حجاب به معنای پوشیدگی و آن چه در اسلام آمده موافقم...
اما برخی دوستان عفت و حیا رو در داشتن حجاب به خصوص در حجاب مو می دونن نه در سادگی و پوشیدگی... من با این موضوع مخالفم...نمیشه فقط از اسلام به بعد معنای عفت در حجاب باشه .... خصوصیات و خصلت های ذاتی زن و مرد که قبل و بعد از اسلام فرقی نکرده... فقط بعد از اسلام گفتن پوشش باید باشه...اما کسی حق نداره به کسی صرف نداشتن حجاب مارک بی عفتی بزنه ..که مصادیقش رو گفتم.

دوست عزیز من مسلمانم..شخصا با مسئله حجاب به معنای پوشیدگی و آن چه در اسلام آمده موافقم...
اما برخی دوستان عفت و حیا رو در داشتن حجاب به خصوص در حجاب مو می دونن نه در سادگی و پوشیدگی... من با این موضوع مخالفم...نمیشه فقط از اسلام به بعد معنای عفت در حجاب باشه .... خصوصیات و خصلت های ذاتی زن و مرد که قبل و بعد از اسلام فرقی نکرده... فقط بعد از اسلام گفتن پوشش باید باشه...اما کسی حق نداره به کسی صرف نداشتن حجاب مارک بی عفتی بزنه ..که مصادیقش رو گفتم.

بله حرف شما رو قبول دارم که صرف اینکه حجاب کاملا رعایت نشه از طرف کسی، معنیش این نیست که بی عفته.
اما قبول کنید که مثال هاتون خیلی با ربط نبودن. ضمن اینکه به نظر من مشکل از جای دیگه (البته قصد ندارم به کسی توهین کنم و می دونم که خودم از همه بدترم توی این زمینه و دوستان هیچ کدوم اینطور نیستن):
مشکل از اونجایی شروع می شه که بعضی از ما (به خصوص خود من) توی زندگی بعضی چیزها (نه فقط دین) رو قبول می کنیم بدون اینکه در موردش مطالعه کنیم و یا حتی قوانینش رو بخونیم (نمونه بارزش این عضویت هایی که توی سایت های اینترنتی داریم. به شخصه یادم نمی یاد توی سایتی عضو شده باشم و قبلش تمام قوانین رو خونده باشم) البته این موضوع یک مقدارش تقصیر خود ماست. یک مقدارش تقصیر پدر و مادرهای ما و مقداریش تقصیر نظام آموزشی ما. چون وقتی انسان به سن تکلیف می رسه باید انتخاب کنه و اگر بخواد راهی غیر از اسلام رو انتخاب کنه کسی جلودارش نیست. اینکه می گن اگر کسی از اسلام خارج بشه مهدور الدم هست برای کسانی است که در سن تکلیف اسلام رو انتخاب کردن و بعدا قصد خروج کردن.
اما این عدم اطلاع ها و ندانستن ها و انتخاب هایی که بر اساس ندانسته ها انجام میشن بعدا باعث اینطور مشکلات هم میشن و میبینیم که خیلی موارد هستند که با ذائقه ما جور نیستند و اون رو انجام نمیدیم (من خودم بیشتر از همه این کار رو انجام می دم) که واقعا جای تأمل داره.

نه چون هرچیزی گوهرو منزلتی داره...منزلت وگوهر وجود زن با عفت بودنشه...نه خود جلوه دادنش

یکی از بزرگواران این خانم رو "حقیر" خطاب کرده بودند اگر اشتباه نکنم
شما چنین توهینی به ایشون نکرده بودید
من هیچ کاری به صحت عمل ایشون ندارم
اما توهین به ایشون خودش مصداق حقارت هست

این طرز فکر این خانم بوده
باید یک جایی جلوی این رویه ی غلط رو بگیریم
و به هیچ کس اجازه ندیم به خاطر "طرز فکر متفاوت" به دیگران توهین و جسارت کنه

طبق اصل بیست و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
تفتیش عقاید ممنوع است و هیچ کس را نمی توان به صرف داشتن عقیده ای مورد تعرض و مواخذه قرار گیرد.

این خانم هم در کشور دیگری با قوانین متفاوتی به ابراز عقیده ی خودشون پرداختن
به هیچ وجه قوانین مدنی کشور ما رو زیر پا نگذاشتن
این نهایت بی ادبی است که از اینجا ایشون رو "حقیر" خطاب کنیم

نه چون خودشان را به بهایی می فروشند، شاید من در اشتباهم و نه ... باز من در اشتباهم، دنیا را نگهدارید می خواهم پیاده شوم

دقیق نمی دونم مقصود شما از "بهایی" چیست
شاید در نظر ایشان ارزش های متفاوتی تعریف شده
همانطور که در نظر میلیون ها و میلیاردها زن دیگر هم همینطور بوده
ما حق نداریم چون برخلاف ما می اندیشند ایشون رو "خودفروش" و "حقیر" خطاب کنیم

درست نمیگم؟

بدون توجه به درست یا غلط بودن کارش ....
به هیچ عنوان فکر نکنم نداشتن حجاب مساوی بی عفتی باشه...:razz:
:gol:

نمی دانم خانمید یا اقا ...من خانمم پس میفهمم..ارزش یک زن حیا وعفت اوست...یک زن وقتی حیا عفتش بره خودش حس میکنه دیگه ارزشی نداره

خوب تعریف حیا عفت برا ی یک زن چیه....بازیچه نگاه یک عده ای نشدن....مگر عفت حیا ی یک زن تعریف دیگه ای داره...

اگردارد بفرمایید
یک سوال
بالاترین و برترین حجاب چیست؟ چادر مشکی؟
آیا کسانی که از چادر مشکی استفاده می کنند ممکن نیست "بازیچه ی نگاه یک عده ای" بشن؟
با هم روراست باشیم

هرزگی نگاه مردان رو به حساب بی عفتی زنان نگذاریم

daryanian

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیق نمی دونم مقصود شما از "بهایی" چیست
شاید در نظر ایشان ارزش های متفاوتی تعریف شده
همانطور که در نظر میلیون ها و میلیاردها زن دیگر هم همینطور بوده
ما حق نداریم چون برخلاف ما می اندیشند ایشون رو "خودفروش" و "حقیر" خطاب کنیم
درست نمیگم؟
[/QUOTE]
شما درست می گویید من گفته ام که من در اشتباهم،

دوست بزرگوارم
بر مبنای دین اسلامی که من میشناسم
"لا اکراه فی الدین"
بر مبنای اسلامی که من بدان معتقدم
"اسلام آوردن" اجباری نیست
هرکسی به هراندازه ای که می تواند و علم دارد باید در اصول دین پیش برود
و
این حق نیست که به صرف مسلمان بودن پدرش مسلمان خطاب شود

آیا غیر از اینه؟
ما در اینجا 2 تا مبحث رو با هم قاطی کردیم
حجاب سیاسی
و حجاب اسلامی

این خانم که توسط برخی از دوستان خیلی عجولانه "حقیر" نیز خطاب شدند به هیچکدام از موارد فوق بی احترامی نکردند

حجاب سیاسی مقوله ایست از قوانین در حیطه ی مرز ما
نه فراتر از آن
و حجاب اسلامی مقوله ایست کاملا شخصی
حجاب اسلامی از "مسلمان بودن" شخص نشئت می گیره و مسلمان بودن امریست شخصی

لا اکراه فی الدین

daryanian

عضو جدید
کاربر ممتاز
لا اکراه فی الدین
من قصد بحث رو دارم و بلد هم نیستم و پیش اساتید کم میارم، ولی لا اکراه فی الدین معنی اش یه چیز دیگه است، اگر تفسیر در خانه دارید به تفسیر آیه نگاه کنید یا هم در اینتر نت هست داونلود کنید و به تفسیر این آیه که آیت ا... طباطبایی نوشته اند بخوانید، تفسیر به رای از لا اکراه فی الدین الان زیاد شده، خواهش می کنم کارتان را ول کنید و تفسی را بخوانید بعد ببینید که لا اکراه فی الدین اصلا یعنی چه؟

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
من قصد بحث رو دارم و بلد هم نیستم و پیش اساتید کم میارم، ولی لا اکراه فی الدین معنی اش یه چیز دیگه است، اگر تفسیر در خانه دارید به تفسیر آیه نگاه کنید یا هم در اینتر نت هست داونلود کنید و به تفسیر این آیه که آیت ا... طباطبایی نوشته اند بخوانید، تفسیر به رای از لا اکراه فی الدین الان زیاد شده، خواهش می کنم کارتان را ول کنید و تفسی را بخوانید بعد ببینید که لا اکراه فی الدین اصلا یعنی چه؟
خب اگه بلدی بگو روشن شیم.........

دوست بزرگوارم
بر مبنای دین اسلامی که من میشناسم
"لا اکراه فی الدین"
بر مبنای اسلامی که من بدان معتقدم
"اسلام آوردن" اجباری نیست
هرکسی به هراندازه ای که می تواند و علم دارد باید در اصول دین پیش برود
و
این حق نیست که به صرف مسلمان بودن پدرش مسلمان خطاب شود

آیا غیر از اینه؟
ما در اینجا 2 تا مبحث رو با هم قاطی کردیم
حجاب سیاسی
و حجاب اسلامی

این خانم که توسط برخی از دوستان خیلی عجولانه "حقیر" نیز خطاب شدند به هیچکدام از موارد فوق بی احترامی نکردند

حجاب سیاسی مقوله ایست از قوانین در حیطه ی مرز ما
نه فراتر از آن
و حجاب اسلامی مقوله ایست کاملا شخصی
حجاب اسلامی از "مسلمان بودن" شخص نشئت می گیره و مسلمان بودن امریست شخصی

لا اکراه فی الدین

دوست عزیزم ممنون از نظرت در مورد حرف بنده
اما بحث بنده چیز دیگه ای بود ها!!! دوست داشتم بیشتر بهش دقت می شد. من هم نگفتم که اون خانم رو حقیر بخونیم یا اینکه جلوی ابراز عقایدش رو بگیریم. تنها چیزی که بنده به دوست عزیزمون گفتم این بود که مقایسه حجاب حضرت مریم با حجاب اسلامی برای اینکه نتیجه بگیریم کدوم بهترن درست نیست.
در اینکه هرکس می تونه اسلام رو انتخاب کنه یا نکنه هیچ شکی نیست. از شما می خوام که پست شماره 64 رو بخونید تا ببینید که بنده در این زمینه با شما هم عقیده هستم.
موفق باشید.