کسی ازتون انتقاد کنه باهاش چطو برخورد میکنین؟؟؟؟

ensan1

عضو جدید
میتونم قانع نشم که..(به شیوه عادل)
ببینید الان مشکل جامعه ما همینه که همه چیزو میخوان توضیح بدن...حرف شوما در تئوری جالبه ولی در عمل از طرف مقابل نشخوار کننده ای میسازه که فقط به دنبال علوفه بیشتره و هیچ تامل و تفکری انجام نمیده
به نظر من مهمترین چیز تجربه، تفکرو کنکاش ذهنی هست که ما با توضیح بیش از حد اونو از طرف مقابل سلب میکنیم

به نظر من این مشکل فردی محسوب میشه...هرچی که گفتن همون رو که نباید ما تکرار کنیم تا دلیل یه چیز برای شما روشن نشه که نباید به عقیده و نظر تبدیل بشه دقیقا مثل همون عادل که گفتی...این دقیقا همون مشکلیه که در سیستم!! آموزش ما هست...اطلاعات میده اما روش فکر کردن رو یا نمیده...در صورتیکه باید دقیقا برعکس باشه...روش فکر کردن رو یا بدن به ما در هر زمینه ای با منطق البته ما خودمون بریم دنبال اطلاعات
اما این گفته شما کاملا درسته اما فقط در کلاس درس جواب میده نه بحث کردن
در بحث کردن و مباحثه باید پایه ی فکری خودتون رو مشخص کنید...

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من این مشکل فردی محسوب میشه...هرچی که گفتن همون رو که نباید ما تکرار کنیم تا دلیل یه چیز برای شما روشن نشه که نباید به عقیده و نظر تبدیل بشه دقیقا مثل همون عادل که گفتی...این دقیقا همون مشکلیه که در سیستم!! آموزش ما هست...اطلاعات میده اما روش فکر کردن رو یا نمیده...در صورتیکه باید دقیقا برعکس باشه...روش فکر کردن رو یا بدن به ما در هر زمینه ای با منطق البته ما خودمون بریم دنبال اطلاعات
اما این گفته شما کاملا درسته اما فقط در کلاس درس جواب میده نه بحث کردن
در بحث کردن و مباحثه باید پایه ی فکری خودتون رو مشخص کنید...
بحث کردنی که بخوایم جبهه بگیریم حرف خودمونو به کرسی بنشونیم و همونجا هم نتیجه گیری کنیم بله ولی بحثی که بخواین یه بحث باشه و شاید نتیجه گیری در همون لحظه انجام نشه و با کنکاش ذهنی طرف مقابل باشه نه

ensan1

عضو جدید
وقتي ما در جستجوي ساختارها هستيم از متغيرها بي خبر مي مانيم. فرهنگ و شيوه هاي قومي هر لحظه تغيير مي كند، پس روش ساختارگراها نمي تواند درست باشد و يك متن هرگز مفهوم حقيقي خودش را آشكار نمي كند، زيرا مؤلف آن متن حضور ندارد و هر بيننده و يا هركس كه آن متن را قرائت كند، مي تواند دريافتي متفاوت از قصد و هدف مؤلف داشته باشد.((ژاك دريدا))

ما در کلیت با هم، هم عقیده هستیم من هم مثل شما گفتم که باید در مسیر تفکر بود و طوطی وار نباید زیست،این موضوع خیلی گسترده ای هست که در بیشتر نظریات با هم هم عقیده ایم...

مثلا نگاه کنید همین جا خود شما 2 نوع بحث کردن را توضیح دادید که منظور من هم نوع دومش بود ...پس باید گاهی اوقات چیزی رو روشن کرد و ماهیتش رو فهمید تا به نتیجه ای معقول رسید...به همین سادگی

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتي ما در جستجوي ساختارها هستيم از متغيرها بي خبر مي مانيم. فرهنگ و شيوه هاي قومي هر لحظه تغيير مي كند، پس روش ساختارگراها نمي تواند درست باشد و يك متن هرگز مفهوم حقيقي خودش را آشكار نمي كند، زيرا مؤلف آن متن حضور ندارد و هر بيننده و يا هركس كه آن متن را قرائت كند، مي تواند دريافتي متفاوت از قصد و هدف مؤلف داشته باشد.((ژاك دريدا))

ما در کلیت با هم، هم عقیده هستیم من هم مثل شما گفتم که باید در مسیر تفکر بود و طوطی وار نباید زیست،این موضوع خیلی گسترده ای هست که در بیشتر نظریات با هم هم عقیده ایم...

مثلا نگاه کنید همین جا خود شما 2 نوع بحث کردن را توضیح دادید که منظور من هم نوع دومش بود ...پس باید گاهی اوقات چیزی رو روشن کرد و ماهیتش رو فهمید تا به نتیجه ای معقول رسید...به همین سادگی
درسته...
بحث جالبی بود هم رشته ای گرام...در باشگاه مهندسان بعید بود ولی بود بهرحال:D
شبتون خوش

ensan1

عضو جدید
اره خیلی جالب بود ممنون

فرصتی شد تا دوباره به این موضوع جالب فکر کنم و به خودم تذکر بدم که زندگیت رو باید خودت بسازی نه دیگران....

ممنون

لوتوسو

عضو جدید
رها جان واقعا بستگی داره ب اینکه کی و تو چ شرایطی ازم انتقاد کنه
وقتی ازت انتقاد میکنن نیابد ساکت باشی و قبول کنی،باید دلایلت رو بیاری،بحث کنی،گاهی دفاع کنی از خودت
دوستان درست میگن ک گاهی هدف منتقد تخریب ادمه
بابت باشگاه هم ناراحت نباش،اینچا همه جور ادمی هست!!

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اگر یکی ازم انتقاد سازنده داشته باشه با جون و دل گوش میدم اما اگه غیر از این باشه همچین پوزشو میزنم که اسممو هم فراموش کنه!
:cool: