کسانی که می گویند خارجه از ما پیشرفته تر است احمقند!

Meisam007

عضو جدید

:biggrin::biggrin::biggrin:

mohammad_che_eng

عضو جدید
اين حسني چيزاي جالبتري هم گفته بوده...

يه سخنراني ازش شنيدم كه ميگفت به جاي اينترنت بريت سيب زميني بكارن كه بهتره...:biggrin::biggrin::biggrin:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها بیاین یه کاری کنیم
واسه ایشون یه تاریخ دیگه بسازیم که 1400 هزار سال عقب تر از ما باشه :biggrin:

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بله البته جوک هم در مرودشون زیاد شنیدم که بعید میدونم خالی بندی باشه...
مطمئنن برای ما جوکه و برای خودش خاطرست...
حالا بهتره اینجا نگم چون ممکنه اخطار بگیرم...
منم حساسسسسسس....

Matrix

عضو جدید
یعنی واقعا" همچین آدمی ، همچین حرفی زده !؟

امام جمعه !؟

متاسفم واسه کسانی که پشت سرش نماز میخونن ! فاجعه س!

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ببینید اگر شما صحبتی از امام جمعه شنیدید بدونید که خیلیاش رو ابراهیم نبوی گفته ، این امام جمعه هم دقت کنید که آقای حسنی اما جمعه شهر رضاییه ، یعنی ارومیه :) از زمان انقلاب نام رضاییه به ارومیه تغییر پیدا کرده .. لطفاً بیشتر به این موارد توجه کنید تا دچار سوء تفاهم نشیم :)

Matrix

عضو جدید
ببینید اگر شما صحبتی از امام جمعه شنیدید بدونید که خیلیاش رو ابراهیم نبوی گفته ، این امام جمعه هم دقت کنید که آقای حسنی اما جمعه شهر رضاییه ، یعنی ارومیه :) از زمان انقلاب نام رضاییه به ارومیه تغییر پیدا کرده .. لطفاً بیشتر به این موارد توجه کنید تا دچار سوء تفاهم نشیم :)

من درست متوجه نشدم!:دی

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی پیش از انقلاب نام ارومیه ی امروزی "رضاییه" بود!؟

cute

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چیییییییی میگه...؟؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised::surprised:
خوب شد فهمیدیم چرا عقب افتادیم:biggrin:

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
این از اون وقتاییه که آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه:w15:......... :w19: ........ :crying:!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
یعنی پیش از انقلاب نام ارومیه ی امروزی "رضاییه" بود!؟

بله ، اولین مورد اینکه نام قدیم شهر ارومیه ، رضاییه بوده . دومین مورد اینکه اگر شما صحبتی به نام آقای حسنی شنیدید ، بدونید که صحبت های طنز از آقای ابراهیم نبوی NabaviOnline.com و NabaviOffline.com هستش و نه صحبت های خود آقای حسنی :) البته این آقای حسنی گویا یک مقداری شوخ طبع بودند که حالا دستمایه این آقایون شده ، الله و اعلم . ما که نبودیم ببینیم :)

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
جناب .mmbidhendi.. من نمیدونم شما چرا میخواید حتی از کسی که همه میدونن و دیدن و شنیدن سخنرانیهاشونو طرفداری کنید..
بله طنز های ابراهیم نبوی در مورد ایشونم شنیدم. در مورد شوخ طبعی ایشون هم باید بگم که کسی که به عنوان امام جمعه ی یک شهر سخنرانی میکنه و معمولا حرفاش هم همه جا پخش میشه نباید به این حد و اونم هر بار شو خی کنه..... فکر نمیکنید چیزی فراتر از یه شوخی سادست؟؟؟
دوست ندارم نمونه هایی از حرفاشونواینجا بگم... که البته خودم هم تو سخنرانیش شنیدم

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
جناب .mmbidhendi.. من نمیدونم شما چرا میخواید حتی از کسی که همه میدونن و دیدن و شنیدن سخنرانیهاشونو طرفداری کنید..
بله طنز های ابراهیم نبوی در مورد ایشونم شنیدم. در مورد شوخ طبعی ایشون هم باید بگم که کسی که به عنوان امام جمعه ی یک شهر سخنرانی میکنه و معمولا حرفاش هم همه جا پخش میشه نباید به این حد و اونم هر بار شو خی کنه..... فکر نمیکنید چیزی فراتر از یه شوخی سادست؟؟؟
دوست ندارم نمونه هایی از حرفاشونواینجا بگم... که البته خودم هم تو سخنرانیش شنیدم

اتفاقاً من ادعا میکنم این همه ای که شما میگید تعداد بسیار کمی هستند ، شما منبع موثقی دارید که صدای ایشون رو شنیدید ، میشه برای من هم بگذارید تا روشن بشم ؟ یک زمانی روزنامه جامعه اگر اشتباه نکنم به عنوان اولین روزنامه های اصلاح طلب توی سالهای 77-78 قسمتی داشت که هر شنبه توسط ابراهیم نبوی نوشته میشد ، توی اون قسمت هیچ چیز خاصی نبود غیر از اینکه سخنان امام جمعه ارومیه رو بنویسه ، حالا درست یا غلط نه من رفتم ارومیه نماز جمعه پای صحبت های ایشون نه شما مطمئناً رفتید . هر کدوم به استناد مدارکی که وجود داره داریم بحث میکنیم . شما تمامی روزنامه های رسمی کشور ، تاکید میکنم رسمی نه وبلاگ و ... رو بررسی کنید . اگر مطلب موثقی پیدا کردید حتماً من رو در جریان بگذارید ممنون میشم .

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

اتفاقاً ممنون میشم اگر نمونه حرفهاشون رو با منبع برام قرار بدید :) و چه بهتر اگر سخنرانی هاشونم با منبع قرار بدید .

shanli

مدیر بازنشسته
اتفاقاً من ادعا میکنم این همه ای که شما میگید تعداد بسیار کمی هستند ، شما منبع موثقی دارید که صدای ایشون رو شنیدید ، میشه برای من هم بگذارید تا روشن بشم ؟ یک زمانی روزنامه جامعه اگر اشتباه نکنم به عنوان اولین روزنامه های اصلاح طلب توی سالهای 77-78 قسمتی داشت که هر شنبه توسط ابراهیم نبوی نوشته میشد ، توی اون قسمت هیچ چیز خاصی نبود غیر از اینکه سخنان امام جمعه ارومیه رو بنویسه ، حالا درست یا غلط نه من رفتم ارومیه نماز جمعه پای صحبت های ایشون نه شما مطمئناً رفتید . هر کدوم به استناد مدارکی که وجود داره داریم بحث میکنیم . شما تمامی روزنامه های رسمی کشور ، تاکید میکنم رسمی نه وبلاگ و ... رو بررسی کنید . اگر مطلب موثقی پیدا کردید حتماً من رو در جریان بگذارید ممنون میشم .

جناب mmbidhendi من حدود پنج سال پیش بود که یکی از سخنرانی های ایشون رو از رادیو شنیدم!رادیو که منبع موثقیه!نه؟!

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
جناب mmbidhendi من حدود پنج سال پیش بود که یکی از سخنرانی های ایشون رو از رادیو شنیدم!رادیو که منبع موثقیه!نه؟!

بله موثقه :) من تسلیم ، اصلاً این آقا ... بیخیال :) تا باز تذکر و امتیاز منفی نگرفتم ...

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اگر اون آقایی رو که اول به بنده توهین کردند (sepehrkhosrawdad) رو نیز اخراج کنند اون وقت بهتون قول می دم که من تا پایان زمان اخراجیم دیگه مزاحمتون نشم.;) ولی چرا ایشون اخراج نشدند؟ چون همفکر مسئولان سایت هستند؟ نکنه به این میگن دموکراسی!!!!!!!!!!

:) لطفاً از بحث خارج نشید .