ببینید اگر شما صحبتی از امام جمعه شنیدید بدونید که خیلیاش رو ابراهیم نبوی گفته ، این امام جمعه هم دقت کنید که آقای حسنی اما جمعه شهر رضاییه ، یعنی ارومیهاز زمان انقلاب نام رضاییه به ارومیه تغییر پیدا کرده .. لطفاً بیشتر به این موارد توجه کنید تا دچار سوء تفاهم نشیم
![]()
یعنی پیش از انقلاب نام ارومیه ی امروزی "رضاییه" بود!؟ببینید اگر شما صحبتی از امام جمعه شنیدید بدونید که خیلیاش رو ابراهیم نبوی گفته ، این امام جمعه هم دقت کنید که آقای حسنی اما جمعه شهر رضاییه ، یعنی ارومیهاز زمان انقلاب نام رضاییه به ارومیه تغییر پیدا کرده .. لطفاً بیشتر به این موارد توجه کنید تا دچار سوء تفاهم نشیم
![]()
یعنی پیش از انقلاب نام ارومیه ی امروزی "رضاییه" بود!؟
جناب .mmbidhendi.. من نمیدونم شما چرا میخواید حتی از کسی که همه میدونن و دیدن و شنیدن سخنرانیهاشونو طرفداری کنید..
بله طنز های ابراهیم نبوی در مورد ایشونم شنیدم. در مورد شوخ طبعی ایشون هم باید بگم که کسی که به عنوان امام جمعه ی یک شهر سخنرانی میکنه و معمولا حرفاش هم همه جا پخش میشه نباید به این حد و اونم هر بار شو خی کنه..... فکر نمیکنید چیزی فراتر از یه شوخی سادست؟؟؟
دوست ندارم نمونه هایی از حرفاشونواینجا بگم... که البته خودم هم تو سخنرانیش شنیدم
جناب .mmbidhendi.. من نمیدونم شما چرا میخواید حتی از کسی که همه میدونن و دیدن و شنیدن سخنرانیهاشونو طرفداری کنید..
بله طنز های ابراهیم نبوی در مورد ایشونم شنیدم. در مورد شوخ طبعی ایشون هم باید بگم که کسی که به عنوان امام جمعه ی یک شهر سخنرانی میکنه و معمولا حرفاش هم همه جا پخش میشه نباید به این حد و اونم هر بار شو خی کنه..... فکر نمیکنید چیزی فراتر از یه شوخی سادست؟؟؟
دوست ندارم نمونه هایی از حرفاشونواینجا بگم... که البته خودم هم تو سخنرانیش شنیدم
اتفاقاً من ادعا میکنم این همه ای که شما میگید تعداد بسیار کمی هستند ، شما منبع موثقی دارید که صدای ایشون رو شنیدید ، میشه برای من هم بگذارید تا روشن بشم ؟ یک زمانی روزنامه جامعه اگر اشتباه نکنم به عنوان اولین روزنامه های اصلاح طلب توی سالهای 77-78 قسمتی داشت که هر شنبه توسط ابراهیم نبوی نوشته میشد ، توی اون قسمت هیچ چیز خاصی نبود غیر از اینکه سخنان امام جمعه ارومیه رو بنویسه ، حالا درست یا غلط نه من رفتم ارومیه نماز جمعه پای صحبت های ایشون نه شما مطمئناً رفتید . هر کدوم به استناد مدارکی که وجود داره داریم بحث میکنیم . شما تمامی روزنامه های رسمی کشور ، تاکید میکنم رسمی نه وبلاگ و ... رو بررسی کنید . اگر مطلب موثقی پیدا کردید حتماً من رو در جریان بگذارید ممنون میشم .
جناب mmbidhendi من حدود پنج سال پیش بود که یکی از سخنرانی های ایشون رو از رادیو شنیدم!رادیو که منبع موثقیه!نه؟!
خداروشکر عاقبت برای یک بار هم که شده حرف دیگران رو قبول کردید![]()
اگر اون آقایی رو که اول به بنده توهین کردند (sepehrkhosrawdad) رو نیز اخراج کنند اون وقت بهتون قول می دم که من تا پایان زمان اخراجیم دیگه مزاحمتون نشم.ولی چرا ایشون اخراج نشدند؟ چون همفکر مسئولان سایت هستند؟ نکنه به این میگن دموکراسی!!!!!!!!!!
shaggy dog story
شرمنده مجبور بودم انگلیسی بنویسم.
قابلی نداشت!!شما تاپیک اوردیش بالا تازش کردی![]()