ehsankakhki
عضو جدید
خوب حالا یعنی چه که یاسینی؟
یاسین
یا سی نی
یا بشقاب
یا کاسه
اصن هرچی
آخه اینم افتخار داره؟
یاسین
یا سی نی
یا بشقاب
یا کاسه
اصن هرچی
آخه اینم افتخار داره؟
منم دهنم آب افتاد پس من چی؟
ایششششش پسش بده خخخخخخخخخخخخخمنم نمیپوشمبدم میاد چون لاغرمولی چیکار کنم آورده دیگهچاکهنه برا تمیز کاری ازش استفاده میکنم
کاری نداره بیا خونمون بخورزیارت قبول . مجازی پذیرایی میکنی؟یه وقت خسته نشید با این همه مهمون به هر حال ممنون از دعوتتون
![]()
هاااااااااا کی گفته ارزش نداره به این خوشمزگی دلتم بخوادمگه میشه بستنی خوشمزه نباشه اما اینکه بخواد جای سوغاتی باشه ارزششو نداره
کاری نداره بیا خونمون بخور
یا علیییییییییییییییییوااااااااما فکر کردیم حالا چی میخواییزودتر میگفتی خودمون برات میاوردیماین کل یاسی اینروزا سرش یکم شلوغه دستش بنده بستنی تودستشه از کربلا تا اینجانمیتونست بره داروخونه
افتخار بزرگیه دلت اب خخخخخخخخخخخخخخخوب حالا یعنی چه که یاسینی؟یاسینیا سی نی یا بشقابیا کاسهاصن هرچی آخه اینم افتخار داره؟
هاااااااااا کی گفته ارزش نداره به این خوشمزگی دلتم بخواد
خوب حالا یعنی چه که یاسینی؟
یاسین
یا سی نی
یا بشقاب
یا کاسه
اصن هرچی
آخه اینم افتخار داره؟
ایششششش پسش بده خخخخخخخخخخخخخ
چکار به داداشم داری اگه بهت سوغات دادم خخخخخخخسلام این کیکو آبجیتون گذاشته واسه شما بستنیو خودش خورده نوش جونتون
اخه ادرس بدم به تو که زود دو میگیر ی میایی خونمون خونه تو با ما نهایتش 15 مین فاصله باشهخیلی آدرس میده دعوتم میکنه
چکار به داداشم داری اگه بهت سوغات دادم خخخخخخخ
http://www.ajums.ac.ir/_vchsc/images/ax251020بستنی.jpgمنم دهنم آب افتاد پس من چی؟
چرا اخه چراااااااااااااااااا میخواسم بدم به این هانیییییی خخخخخخخخخخخخخ حالا عیب ندارهنمیدم مامانم باش کف آشپز خونه رو تمیز کرد متاسفم
اخه ادرس بدم به تو که زود دو میگیر ی میایی خونمون خونه تو با ما نهایتش 15 مین فاصله باشه
هاااااااااااااااااااااااااا
چرا اخه چراااااااااااااااااا میخواسم بدم به این هانیییییی خخخخخخخخخخخخخ حالا عیب نداره
اااااوووووووووووو بابا رفتم از سالار دره گرفتم دلتم بخوادداداش ما خودمون تو کار صنعت غذاییم گولمون نزن این بستنیو رفتی از تلکا گرفتی میگی از کربلا آوردم
اااااوووووووووووو بابا رفتم از سالار دره گرفتم دلتم بخواد
نه تووووووووووورخدا بیا تورجون یاسی بیا بیادیدی گفتم میترسی بیام خونتون؟نترس داداش نمیام نمیام
ببخشید اومدم تو صحبتای جذابتوم...دلم نیومد چیزی نگمهاااااااااااااااااااااااااا
نه بابا چرا ناراحت بشم خودم هم همینگونه امخوب بچه ها خوش گذشتداداش خوش اومدیزیارت قبول ببخشید اگه حرفی زدم ناراحت نشی اخلاقم اینجوریه شوخی زیاد میکنمفعلا من برم این طرحم پدرمو در آوردهبای
خیلیم بوده امروز میام جلو مغازتون با شاسخین خخخخخخخخخخخخخخخ نگاه کن فقطمن چیکار داشتم فقط خواستم بگم آبجیش براش کیک کنار گذاشتهحالا بهونه نیار همینجورشم فک نکنم سوغاتی درکار بوده باشه![]()
اااااااوووووووووووو خوش اومدی صفا اوردی منور کردیببخشید اومدم تو صحبتای جذابتوم...دلم نیومد چیزی نگم
نه تووووووووووورخدا بیا تورجون یاسی بیا بیا
خیلیم بوده امروز میام جلو مغازتون با شاسخین خخخخخخخخخخخخخخخ نگاه کن فقط
نه بابا تو کربلا داشت یه سالار دره البته تو بغداد بوداوه یه دیدی گفتم از کربلا نیاوردی؟ دروغت درامد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مهمونی کربلایی یاسین جون(( یاس منم )) | مناسبتها | 236 |