اخیییییییییییپرشین بلاگه که.![]()
اخیییییییییییپرشین بلاگه که.![]()
سلف سرویسم که کردی عالیه
خوش اومدی حالا بودیمن واقعن باید برم نهار.مرسی از دعوتتون.روز خوبی داشته باشین.خداحافظتون.![]()
خیلی ممنون خوش اومدی ایشالله نصیب تو هم بشهزیارت قبول .. خدا رو شکر که سالم رفتی و سالم اومدی ....
علیک سلام انشالله نصیب شما هم بشهسلام زیارت قبول![]()
ینا که از دیروزه.خواهش میکنم.دیروز یهو رفتین.مهموناتون اومدن؟سلف سرویسم که کردی عالیه
علیک سلام خیلی ممنون نصیب شما هم بشه ایشالله........... خواهش میکنمسلام. مرسی از دعوتتون.زیارت قبول باشه.به خاطر همه چیز هم ممنونم![]()
نه بابا برق قطع شده بودینا که از دیروزه.خواهش میکنم.دیروز یهو رفتین.مهموناتون اومدن؟![]()
بله دعا کردیم خب شما لب تر کنین تا ما پیش مرگتون شویم خخخخخخخزیارت قبول دوست عزیز...انشالله ما رو هم دعا کردینحالا مهمانی به صرف هیچ و پوچ!!!؟؟؟چی رو باید بخوریم و بیاشامیم و اصراف نکنیم!!!!؟؟؟
نه بابا برق قطع شده بود
سلام خوش اومدی خیلی ممنون ایشالله نصیب شما هم بشهزیارت قبول.![]()
سلام ممنون داداش ایشالله نصیب شما هم بشه بیاییم خونتونخيلي خوش اومدي مهندسزيارت قبول![]()
خیلی ممنونخوش اومدی یاسین جان زیارتت قبول باشه...![]()
ایووووووووول به تو میگن مهمون خوباهان اخه داشتم حسرت به مرغ میموندم.رفتم خودم دس به کار شدم.هه هه ههه.
سلامسلاااااااام سلااام خوش اومدي
زيارت قبول
چه ژستي ام گرفتي ها
بودی حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در پناه حقما دیه رفتیم.روز خوش در پناه حق.خداحافظ آقا یاسین.
خیلی ممنون بانو ایشالله قسمت شما هم بشهزیارت قبول رفیق![]()
خیلی ممنون حسین جون ایشالله قسمت تو وبانوت بشهخوش اومدی کربلایی ! ....
قبول حق باشه ایشالله قسمت شما هم بشهزیارت قبول آقا یاسین![]()
ممنون انشالله قسمت شما هم بشهخوش اومدی....به سلامتی...انشاالله سفر مکه...
علیک سلام خب سوغاتی چی میخوای بگو بدمسیلام..زیارت قبول آقایاسین..سوغاتیاتون کو؟![]()
بفرما قدمت رو جفت چشامحالا بعد دوباره میام.![]()
قبول حق باشهزیارت قبول.....
علیک سلام خیلی ممنون ایشالله قسمت شماســـلامرسيـــدنتون بخيـــر![]()
علیک سلام چی میخوای بانو بگو تا برات بیارمسلام خوش اومدی...من که به ناهار نرسیدم ، بگو چی برام آوردی؟؟؟
علیک سلام یه سوال میدونی ندید بدید چیه ؟؟؟؟؟؟ خوووووووو ندید بدید به من میگن دیگه رفتم اونجا نت پیدا کردم زود اومدم باشگاهسلام کربلاییخوش اومدیولی خداییش کی رفتی.عیدقربان بودیا
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مهمونی کربلایی یاسین جون(( یاس منم )) | مناسبتها | 236 |