درسته ، ولی نسخه های RC2 به پایین اشکالات زیادی دارن .win7 حرف نداره............من 1 سال استفاده می کنم![]()
ممنون حتما دانلودش میکنممن يك نسخه دارم ولي نمي دونم كرك شده است يا نه
ولي احتمال 90% هموني است كه مي خواي چون مربوط به سايت thepiratebay است
اگه تورنت داري كليك كن براي دريافت آهنربايي تورنت
از دوستان کسی لینک دانلود نسخه ی کرک شده ی mac رو نداره ؟
چرا نمیگی نظرسنجی عمومیه ؟!![]()
آقا من از 7 استفاده میکنم !
ببخشيد ولي لينك اف تي پي كار نمي كنه
لطفا چك بفرماييد
نه انگار راست میگن . ولی باز ممنون .کار میکنه اینجا که کار میکنه
برنامه هاتون اگه driver باشن نمی دونم ولی در غیر این صورت روش پایین رو هم رو فایل نصبی و هم فایل اجرای برنامه اجرا کنید بعد بازشون کنید:فقط سون
ولي حيف كه يه سري برنامه ها سرش نصب نميشه
اونی که اول از همه به چشم میخوره زیبایی ضاهری ، ثانیا 7 میتونه نرم افزار های win 95 رو هم باز کنه (البته اگه driver نباشن) ثالثا کار باهاش خیلی راحت تر و جذاب تره .برتریه 7 نسبت به XP در چیه؟
نرم افزاره ای wind95 چیه دیگه؟اونی که اول از همه به چشم میخوره زیبایی ضاهری ، ثانیا 7 میتونه نرم افزار های wind95 رو هم باز کنه (البته اگه driver نباشن) ثالثا کار باهاش خیلی راحت تر و جذاب تره .
خوب اون 7
این یکی xp
نمیدونستی؟؟؟؟؟![]()
اخ اخ ببخشید ، یه d اون وسط اضافیه ، منظورم win 95 بود که میشه ویندوز 95نرم افزاره ای wind95 چیه دیگه؟
منظورم سرعت انتقال داده ها و امنیتش بود، وگرنه عکسه شارون استونو میندازم تو دسکتاپ xp ام خوشگل میشه![]()
تفاوتشو که نگفتم برتریشو گفتم
مثلا میشه گفت 7 عدد مقدسیه
یه پیشنهاد به دوستانی که xp و vista استفاده میکنن : حتما ویندوز 7 رو امتحان کنید خیلی باحاله![]()
دوست عزیز این تاپیک جاش اینجا نیست.![]()
حتما میفرمایین جاش تالار کامپیوتره ، تالار کامپیوتر اونقدر خلوته که ادم میترسه بره توشدوست عزیز این تاپیک جاش اینجا نیست.![]()