کدوم شهربرای زندگی بهتره........؟؟؟؟؟

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا بهت بر میخوره :)
گفتم خوب و بد همه جا هست
میدونم ،شوخی گلم

نه بهم برنخورد خداییش .فقط خواستم حرفمو تکرار کنم ........برا همه تونم احترام خاصی قائلم........
دقیقآ.........

ولی دوستان فک کنم خیلی پیش رفتیم و از این بیشترم پیش بریم........شاید اختلاف قومیتی پیش بیاد..........البته با ما که پیش نمیاد ولی شاید یکی از سر راه رسیدو همه جارو به آشوب داد.........

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما قبل از ایشون چند نفر زنده داشتین.....مورد قبول واقع نشد ولی تا ایشون اومدن پذیرفتین ؟؟

ترکا راحت تر تو تبریز زندگی میکنن چون شهر خودشونه،هم زبونن و خیلی چیزای دیگه، قبول نداری؟

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا فکر میکنی مخشو زدم؟ ایشون هرجا برند هیچ سودی باری من یکی نداره ولی تبریز اب و هوای خوبی داره واسه همین پیشنهاد دادم البته نه مطلق ایشون یه بار میاد میبینه خوشش بیاد بعد مهاجرت میکنه اکی؟ الان شما مشکلی داری؟

ارع مشکل دارم تو مکان عمومی مخ میزنی؟میخای بیاد اونجا تورش کنی؟

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شرمنده ما زیاد زرنگ باشیم همون ترک های دوروبرخودمون و شهرستانهای آذربایجان رو ساپورت می کنیم و با هم یه شهر خوب می سازیم. هر وقت تشریف بردین شهر های دیگه ایران و باهاشون زندگی کردین متوجه منظورم میشین.

هر کسی برا خودش یه زندگیی داره .......و لازم نیست کسی ازش دفاع کنه , چون هر کسی از پس مسئولیت خودش بر میاد.........اینجا زمینه و هر کس حق زندگی کردن داره و فرقی نمیکنه کجا

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
شرمنده ما زیاد زرنگ باشیم همون ترک های دوروبرخودمون و شهرستانهای آذربایجان رو ساپورت می کنیم و با هم یه شهر خوب می سازیم. هر وقت تشریف بردین شهر های دیگه ایران و باهاشون زندگی کردین متوجه منظورم میشین.
اگه ملت طرز فکر شما رو داشتم و ما هم به این صورت فکر میکردیم الان استان هرمزگان نمیشد استان هفتاد و دو ملت ... کسی که به هرمزگان سر زده دیگه میدونه چه خبره...

با یه نگاه کوچیک به استان هرمزگان میتونید ببینید که الان در حالا حاضر چقد غیر بومی دارن .. و با نگاه کوچیک میشه گفت به چه دیدی بهشون نگاه میشه ..با هم واقعن رفیقیم و اصلن تو فکر این چیزا نیستیم که این اون از این شهر اومدخ و یکی دیگه از شهر دیگه .... بله کسایی هستن که مثال رفتن شهری رفتار بدی شده با غیر بومی برگشته بندر خواسته اونم مثل اونا رفتار کنه ولی در کل این طرز فکر درست نیست همه جای ایران سرای من است

عاشق پیشه

عضو جدید
هر کسی برا خودش یه زندگیی داره .......و لازم نیست کسی ازش دفاع کنه , چون هر کسی از پس مسئولیت خودش بر میاد.........اینجا زمینه و هر کس حق زندگی کردن داره و فرقی نمیکنه کجا
یه نمونه همین petromech
نحوه ی برخوردش را با غیر آذری ها را ملاحظه فرمودید؟

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ترکا راحت تر تو تبریز زندگی میکنن چون شهر خودشونه،هم زبونن و خیلی چیزای دیگه، قبول نداری؟

بله حرفت متین.........ولی ما زیاد آشنا داریم که از شهر دیگه ای اومدن و ترک زبون نیستن و از زندگیشونم خیلی راضین.........

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه نمونه همین petromech
نحوه ی برخوردش را با غیر آذری ها را ملاحظه فرمودید؟

بله دیدم و براشونم احترام قائلم ولی از رفتارشون متآسفم و بدم اومد..........چون ایشون باعث میشن دید بقیه هم برا همه غیر معقول باشه .....

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینا هم نمونه ای از لاله پارک