هر کسی برا خودش یه زندگیی داره .......و لازم نیست کسی ازش دفاع کنه , چون هر کسی از پس مسئولیت خودش بر میاد.........اینجا زمینه و هر کس حق زندگی کردن داره و فرقی نمیکنه کجا
پس برا چی ما رو به زاینده رود دعوت کردی؟
نه این نبود اتفاقا خخخخ حیف که مخ نداری بزتم![]()

ولی توی شیراز هرگز چنین چیزی را نه می بینی و نه احساس میکنی
زاینده رود سرچشمه اش تو استان ماست ولی این اصفهانیا گرفتن به خدشون.امسال هم که که دیگه نذاشتن زاینده رود وارد اصف بشه واسه همین خشک شده تو اصفهان
ارزوم اینه یکی مخمو بزنه یا یکی تورم کنه![]()

اینجا اکثرا دارند از روی نقل قولها حرف می زنند مثلا شنبدند اصفهان زیباست فلانه ... ولی کسی نرفته یه 2 3 ماهی اونجا زندگی بکنه ببینه چه خبره...!!
اصفهان و مازندران کلا جایی هستند که اصلا غیر بومی حتی ایرانی رو دشمن می دونند و با کسی گرم نمیشن .. حتی یکاری می کنند بره بیرون. ولی جای صنعتی هست برای خوشون. شهر قشنگی هست برای خودشون.
مشهد کرمان هم از دست افغانی و باند بازی نمیشه زندگی کرد شهر خوبیه فقط برای خودشون...
شیراز از اون شهرهایی هست که بیشتر از شیراز لر ها و بختیاری و قشقایی ها و بوشهری ها و اهوازی ها و افغانی و پاکستانی هستند و هر کسی برای خوش یه سازی می زنه...همون خاطر با اون بزرگیش هیچ وقت پیشرفت صنعتی و پولسازی نداره.
جنوب هم که پول اش ماله اصفهان و تهران هست کارش برای لرها و ترک ها و بدبختی ایش برای بومی ها....ببیم میشه اونجا زندگی کرد؟
کرمانشاه و کردستان هم بی خیال شی بهتره یه نمونه برو شهر بگر ببین چه خبره مخصوصا کرمانشاه..
در ضمن شما که حس انساندوستی تون گل کرده و می ترسین جنگ قومیتی در این تایپیک بوجود بیاد مظمون باشین که خیلی وقته در واقعیت این اتفاق افتاده.
اغا تبلیغات میکنیی ممنوعههه![]()
گاو خونی سرچشمه میگیره اگه درست یادم باشه
من آذری ام و 28 سال هست که مازندران هستماینجا اکثرا دارند از روی نقل قولها حرف می زنند مثلا شنبدند اصفهان زیباست فلانه ... ولی کسی نرفته یه 2 3 ماهی اونجا زندگی بکنه ببینه چه خبره...!!
اصفهان و مازندران کلا جایی هستند که اصلا غیر بومی حتی ایرانی رو دشمن می دونند و با کسی گرم نمیشن .. حتی یکاری می کنند بره بیرون. ولی جای صنعتی هست برای خوشون. شهر قشنگی هست برای خودشون.
مشهد کرمان هم از دست افغانی و باند بازی نمیشه زندگی کرد شهر خوبیه فقط برای خودشون...
شیراز از اون شهرهایی هست که بیشتر از شیراز لر ها و بختیاری و قشقایی ها و بوشهری ها و اهوازی ها و افغانی و پاکستانی هستند و هر کسی برای خوش یه سازی می زنه...همون خاطر با اون بزرگیش هیچ وقت پیشرفت صنعتی و پولسازی نداره.
جنوب هم که پول اش ماله اصفهان و تهران هست کارش برای لرها و ترک ها و بدبختی ایش برای بومی ها....ببیم میشه اونجا زندگی کرد؟
کرمانشاه و کردستان هم بی خیال شی بهتره یه نمونه برو شهر بگر ببین چه خبره مخصوصا کرمانشاه..
در ضمن شما که حس انساندوستی تون گل کرده و می ترسین جنگ قومیتی در این تایپیک بوجود بیاد مظمون باشین که خیلی وقته در واقعیت این اتفاق افتاده.
خودت گفتی نداری خب من میخاستم بزنم با گیوتینم میخاستم بزنم![]()
از زردکوه بختیاری سرچشمه میگیره به گاو خونی میریزه

من آذری ام و 28 سال هست که مازندران هستم
چنین چیزی اصلا واقعیت نداره
مازندران مردمان بسیار خوب و خونگرمی داره
با محبت و بسیار منطقی
چقد خوشگل بود همین ....پارکه
کاش ما هم از این بازارا داشتیم![]()
با چی؟؟؟؟عاقا شما تبریزیا خیلی با کلاسید هم بازاراتون هم حرفاتون
افسرده شدم اصن
لاله پارک...........
انشالله که درست میکنن............
هنوز تو شهر ماهم یه مرکز تجاری میسازن که بزرگترین و مدرنترین و اولین عابر گذر تجاری در مرکز شهره.........که هنوز در حال ساخته
من آذری ام و 28 سال هست که مازندران هستم
با محبت و بسیار منطقی
الان دیگه تو داری مخ منو میزنیییی![]()
واالا من ازخدامه شما منو تور کنی همیشه دوست داشتم برقیا رو بزار خودم بیام تو تورتالان تور شدی دیگه
هیشکی که مارو تور نکرد حداقل یکی مایکی رو تور کنیم که دس خالی نریم

مرسیکاملا با شما موافقم
اونو که نگو البته خیلی بدجایی ساخته قبول داری؟؟ واقعا حیف اون چیزی که اونجا ساحتتتتت حیفففففففففف
اینجا اکثرا دارند از روی نقل قولها حرف می زنند مثلا شنبدند اصفهان زیباست فلانه ... ولی کسی نرفته یه 2 3 ماهی اونجا زندگی بکنه ببینه چه خبره...!!
منم اولین باره درباره مازندرانی ها این و میشنوممن آذری ام و 28 سال هست که مازندران هستم
با محبت و بسیار منطقی
مرسیموافقم....
واالا من ازخدامه شما منو تور کنی همیشه دوست داشتم برقیا رو بزار خودم بیام تو تورت![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 239 | |
|
|
نفر قبلیت شبیه کدوم یک از علائم راهنمائیه ؟! | زنگ تفريح | 47 | |
|
|
کدوم ماهی؟ | زنگ تفريح | 33 | |
|
|
کدوم گل رو به نفر قبلیت میدی ؟ | زنگ تفريح | 43 | |