نه دیگه همه چی آرومه یکی به من دلبسته :biggrin: ووووووووووووووووی خوش به حااااااااااااالت :w12:
negin1990 عضو جدید کاربر ممتاز Sep 23, 2010 #31 Sepideh.mt گفت: نه دیگه همه چی آرومه یکی به من دلبسته کلیک کنید تا باز شود... ووووووووووووووووی خوش به حااااااااااااالت
Sepideh.mt گفت: نه دیگه همه چی آرومه یکی به من دلبسته کلیک کنید تا باز شود... ووووووووووووووووی خوش به حااااااااااااالت
mina_p کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Sep 23, 2010 #32 hamed-Gibson گفت: ماها اکثرا دو نوع زندگی و شخصیت داریم. یکی واقعی و اونی که تو آینه خونمون میبینیم یکی مجازی و تو آواتاری که انتخاب می کنیم حالا فکر کنین که روزی رسیده که باید یکی از اینها رو انتخاب کنیم کدوم یکی رو انتخاب میکنید؟ کلیک کنید تا باز شود... منظورتون قيافه واقعي يا مجازي هست و يا زندگي واقعي يا مجازيمون؟ اوني كه تو آينه يا آواتارمون ميبينيم فقط ظاهرمونه ولي شخصيت ادما يكي هست هموني هست كه هستيم و بايد باشيم
hamed-Gibson گفت: ماها اکثرا دو نوع زندگی و شخصیت داریم. یکی واقعی و اونی که تو آینه خونمون میبینیم یکی مجازی و تو آواتاری که انتخاب می کنیم حالا فکر کنین که روزی رسیده که باید یکی از اینها رو انتخاب کنیم کدوم یکی رو انتخاب میکنید؟ کلیک کنید تا باز شود... منظورتون قيافه واقعي يا مجازي هست و يا زندگي واقعي يا مجازيمون؟ اوني كه تو آينه يا آواتارمون ميبينيم فقط ظاهرمونه ولي شخصيت ادما يكي هست هموني هست كه هستيم و بايد باشيم
Sepideh.mt عضو جدید کاربر ممتاز Sep 23, 2010 #33 negin1990 گفت: ووووووووووووووووی خوش به حااااااااااااالت کلیک کنید تا باز شود... توهمی بیش نبود