کدام دین بهتر است؟

Sarp

مدیر بازنشسته
لئوناردو باف یک پژوهشگر دینى معروف در برزیل است. متن زیر، نوشته اوست:
در میز گردى که درباره «دین و آزادى» بر پا شده بود و دالایى لاما هم در آن حضور داشت، من با کنجکاوى، و البته کمى بدجنسى، از او پرسیدم:
عالى جناب، بهترین دین کدام است؟
خودم فکر کردم که او لابد خواهد گفت: «بودایى» یا «ادیان شرقى که خیلى قدیمى تر از مسیحیت هستند.»
دالایى لاما کمى درنگ کرد، لبخندى زد و به چشمان من خیره شد ... و آنگاه گفت:
بهترین دین، آن است که شما را به خداوند نزدیک تر سازد. دینى که از شما آدم بهترى بسازد.»
من که از چنین پاسخ خردمندانه اى شرمنده شده بودم، پرسیدم:
آنچه مرا انسان بهترى مى سازد چیست؟
او پاسخ داد:

هر چیز که شما را دل رحم تر، فهمیده تر، مستقل تر، بى طرف تر، با محبت تر، انسان دوست تر، با مسئولیت تر و اخلاقى تر سازد. دینى که این کار را براى شما بکند، بهترین دین است»
من لحظه اى ساکت ماندم و به حرف هاى خردمندانه او اندیشیدم. به نظر من پیامى که در پشت حرف هاى او قرار دارد چنین است:
دوست من! این که تو به چه دینى اعتقاد دارى براى من اهمیت ندارد. آنچه براى من اهمیت دارد، رفتار تو در خانه، در خانواده، در محل کار، در جامعه و در کلّ جهان است.
به یاد داشته باش، عالم هستى بازتاب اعمال و افکار ماست.
قانون عمل و عکس العمل فقط منحصر به فیزیک نیست. در روابط انسانى هم صادق است.
اگر خوبى کنى، خوبى مى بینى و اگر بدى کنى، بدى.
همیشه چیزهایى را به دست خواهى آورد که براى دیگران نیز همان ها را آرزو کنى.
شاد بودن، هدف نیست. یک انتخاب است.
به آرامی آغاز به مردن می کنی

به آرامی آغاز به مردن می کنی
اگر سفر نکنی،
اگر چیزی نخوانی،
اگر به اصوات زندگی گوش ندهی،
اگر از خودت قدردانی نکنی.

به آرامی آغاز به مردن میکنی
زمانیکه خودباوری را در خودت بکشی،
وقتی نگذاری دیگران به تو کمک کنند

به آرامی آغاز به مردن میکنی
اگر برده عادات خود شوی،
اگرهمیشه از یک راه تکراری بروی
اگر روزمرگی را تغییر ندهی
اگر رنگهای متفاوت به تن نکنی،
یا اگر با افراد ناشناس صحبت نکنی

تو به آرامی آغاز به مردن میکنی
اگر از شور و حرارت،
از احساسات سرکش،
و از چیزهایی که چشمانت را به درخشش وا می دارند
و ضربان قلبت را تندتر می کنند،
دوری کنی...

تو به آرامی آغاز به مردن میکنی
اگر هنگامیکه با شغلت، یا عشقت شاد نیستی، آنرا عوض نکنی
اگر برای مطمئن در نامطمئن خطر نکنی
اگر ورای رویاها نروی،
اگر به خودت اجازه ندهی
که حداقل یکبار در تمام زندگیت
ورای مصلحت اندیشی بروی...

امروز زندگی را آغاز کن!
امروز مخاطره کن!
امروز کاری بکن!
نگذار که به آرامی بمیری...

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انسان داراي سه منبع انرژي است، يكي بدن است، ديگري ذهن و سومي قلب. در نقطه اي كه اين سه جريان باهم تلافي مي كنند و به هم مي پيوندند و با هم يكي مي شوند، چهارمي پديد مي آيد. اين چهارمي را نه ميتوان بدن ناميد نه ذهن و نه قلب. از اين رو آن را تنها "چهارمي" (turia) مي نامند.
به آن نام ديگري نداده اند و پديد آمدن چهارمي سر آغاز معنويت و دگرگوني و سر آغاز زندگي واقعي، راست و درست، جاودان و الهي است.
اين سه جريان در همه وجود دارد اما آنها به هم پيوسته نيستند. در واقعا آن ها هر يك در مسيري متفاوت حركت مي كنند. ذهن تو را به سويي مي كشد، قلب به سويي ديگر و بدن راه خود را مي رود. آن ها هرگز با هم به توافق نمي رسند.
اگر تو فعاليت هاي دروني خود را به تماشا بنشيني، شگفت زده خواهي شد! بدن مي گويد: بس است ديگر نخور، دارم بالا مياورم! – اما ذهن پافشاري ميكند: اين خيلي خوشمزه است؛ فقط يه خورده ديگر...! و قلب مي گويد: اين خيلي زيباست. ذهن مي گويد تو خيلي ناداني، احمقي، ديوانه اي. هر زمان قلب گرفتار عشق ميشود ذهن ميگويد تو كور شده اي. قلب در هر جهتي حركت مي كند، ذهن در آن ايرادي مي يابد. آن ها در دنيايي متفاوت به سر مي برند.
هدف مراقبه آن است كه به اين نيرو هاي نا موفق كمك كند تا بهم بپيوندند و با هم هماهنگ شوند. آن گاه تو سرشار از انرژي مي شوي، زيرا تمام آن انرژي هايي كه در دشمني باهم بي جهت به هدر مي رفتند حالا در اختيار تو قرار مي گيرند. و اين همان انرژي است كه به بالا هاي تو تبديل مي شود و تو را به فراسو مي برد

Mehdi_Architect

عضو جدید
دین نداشته باشـید ، سعی کنید آزادمَـــــرد باشید !
دیندار بودن ، انســان رو در یک پاکت بسته بندی قرار میده و تمام حرکات و تصمیمات انسـان براسـاس یک دین رقم میخوره ولی اگر آزاد فکر کنید ، میتونید تصمیمات عقلانی و بهتری بگیرید . سعی کنید تمام نکات مثبت و انسان دوستانه ی تمام دین هارو برای خودتون برگزینید بجای اینکه یک دین رو بطـور کامل قبول کنید !
مسـلمون ها با دین یهودی ها مشکل دارن ! همینطور با مسـیحی ها ! مسلمون ها میگن بهترین دین ، دین اسلامه ! یهــودی ها میگن بهترین دین یهودیت ئه ! و همینطور مسیجی ها میگن دین مسـیح بهترین دین ئه ! ببینید ، هر سه طیف با هم مشکل دارن ! پس سعی کنید آزاد اندیش باشید .