کدام استان ها بیشترین و کمترین نرخ بیکاری را دارند؟

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاهش ضريب جيني در دولت احمدي نژاد

از نقطه نظر شاخص هاي توزيع در آمد نيز متوسط ضريب جيني در ۳ دوره مورد بررسي به ترتيب 0.3985، 0.4040 و 0.3919 بوده است و به طور کلي وضعيت اين شاخص در ايران در يک دوره 24 ساله در حدود 0.40 درنوسان بوده است. شايان ذکر است هر چه ميزان ضريب جيني کمتر باشد ميزان اختلاف طبقاتي کمتر خواهد بود و از اين لحاظ دولت نهم و دهم بهترين عملکرد را داشته است.

.
.

کاهش ارزش پول ملي

طي ۳ دوره مورد بررسي در اين گزارش ، کاهش ارزش پول ملي چشمگير بوده است. نسبت نرخ ارز پايان دوره هاشمي به ترتيب در دوره هاي سه گانه برابر با1.8،3.7 و 2.9 بوده است. يعني ارزش پول ملي در دوره هاي هاشمي و احمدي نژاد به حدود يک سوم کاهش پيدا کرده است و در دوره خاتمي پول ملي نزديک به نيمي از ارزش خود را از دست داده است

.
.

بهبود قابل توجه صادرات غيرنفتي در دولت هاي نهم و دهم

در عين حال متوسط ارزش صادرات غير نفتي کشور در دوره مورد بحث به ترتيب برابر 2.9 ، 4.8 و 19.7 ميليارد دلار بوده است که از نقطه نظر اين شاخص بهبود قابل توجهي طي زمان و به ويژه در دوره سوم يعني دوره دولت هاي نهم و دهم قابل مشاهده است.
البته خبر آنلاين مي افزايد: «لازم به ذکر است که محصولات پتروشيمي بخش عمده اي از صادرات غير نفتي را شامل مي شود. با اين اوصاف ارزش صادرات غير نفتي در دوره سوم نسبت به دوره دوم افزايش قابل توجهي پيدا کرده است.
.
.

بيشترين توليد ناخالص سرانه در دولت هاي احمدي نژاد

بر اساس جداول منتشر شده در اين گزارش ميزان توليد ناخالص داخلي سرانه در دوره دولت هاي احمدي نژاد بيش از دولت هاي پيش از آن بوده است. بر اين اساس توليد ناخالص داخلي سرانه در دولت هاي هاشمي 1547 دلار و هم چنين در دولت هاي خاتمي اين شاخص 1821دلار بوده است. در حالي که اين ميزان در دوره احمدي نژاد به حدود 4862 دلار رسيده است.

بيشترين نرخ بيکاري در دولت خاتمي

بر اساس اين گزارش متوسط نرخ بيکاري در دولت هاي هاشمي در کشورهاي ايران، مصر و ترکيه به ترتيب 10.5 ، 9.8 و 8.1 بوده و ترکيه بهترين عملکرد را در اين خصوص داشته است. در دوره خاتمي بدترين عملکرد با متوسط نرخ بيکاري 12.8 درصدي مربوط به ايران بوده و در دولت هاي احمدي نژاد تقريبا هر 4 کشور عملکرد مشابهي داشته اند.

http://www.khorasannews.com/News.aspx?id=5054881&type=1&year=1392&month=5&day=24

مسعود.م

متخصص والیبال باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
مسعود جان آرام تر!شما اصلاح طلبین و اولین شعار اصلاح طلبی آزادی بیان و باز کردن فضاهاست .....من دوست ندارم شما هم مثل اقتدار گرایان باشید و برخی که فقط اسمشون اصلاح طلب است......شما طوری حرف میزنید که آمار مرکزهای جهانی صرفا نقاشی است!.خیر ...آمارها را بررسی میکنند .....ناظر میفرستن و بعد اعلام نظر میکنند ....در زمان آقای احدی نژاد رشد اقتصادی منفی اعلام شد ...و متوسط 3.3 درصدی در 8 ساله

من نمیدونم شما چرا انقدر بی سند و بر پایه اطلاعاتی که ثابت نشده مطالبی رو میگین ........مثلا خانم ابتکار میفرمودن پارازیت ضرر دارد ..فلان دارد ....وقتی مدارک ازشون خواسته شد چه مدرکی ارائه دادن؟.......این موضوع هم دقیقا همان است ....هیچ کس نتونسته ثابت کنه و با دلیل و منطق بیان کنه که مشکل از بنزین پتروشیمی است ....حال هم که یورو چهار خدا رو شکر هست ....مشکل جای دیگست .......مثل برنامه ای که برای برق دارن!

سهام عدالت تا آخر داده شد .......سفرهای استانی از جمله اقدامتی بود که رهبری هم تائید کردن .......آقای روحانی اگر مخالفن انجام ندهند ...میدونم اصلاح طلبان به دیدارهای مردمی لقب پوپولیستی میدهد .....در قبال مهندس مشایی ....یار غار آقای خاتمی کجاست؟...آقای خاتمی چرا میتونستن در سال 84 از معین حمایت کنند ولی احمدی نژاد نیتوانست از مشایی حمایت کند؟.....پیشنهاد میکنم اظهارات زیباکلام را در این باره بخوانید .....بالاخره در ظاهر اصلاح طلبان حرف همو بهتر میفهمند

حرف دکتر درست بود .........و ایشون مرخصی گرفته بود .....دفتر ریاست جمهوری هم اعلام کرد

بالاخره آقای احمدی نژاد گفتن یا معاونشون؟.....اقای رحیمی کم سابقه ندارن ....آدم یک شبه و دو شبه هم نیستن .....

شما نظر یک پروفوسور رو گذاشتی .حالا من بگم حتما نظر ایشون درسته؟.....خیلی جالب بود که بعد این حرف شرایط جوی کشور هم تغییر کرد ...البته من تا جایی که یادمه حرف از امواج ماهواره ای بود

در قبال یک سوم شدن دارایی و این مسائل ......حرفتون درسته ....ولی عاملش صرفا تحریم ها بود .....دلار چرا رفت بالا ......تا دو سال پیش و قبل تحریم همان هزار و خرده ای بود .....بعد هم یک عده بازار ارز رو به هم ریختن ......همونهایی که وقتی یکی از آقایون رد صلاحیت شده ورود به انتخابات کرد حضورش قیمت دلار رو به شدت اورد پائین .....مردم آقای عزیز .برادر من اینها رو دیدن

بحث بعدی ....دکتر احمدی نژاد جواب این سوال شما رو دادن .......ایشون گفتن قطعنامه سازمان ملل کاغذ پاره ای بیش نیست ......چرا که واقعا هم تاثیری نداشتن ......ولی تحریم های اتحادیه اروپا و آمریکا تاثیراتشو گذاشت...پشتشم کی بود .......فراری های سال 88 .......شما میبینید که همچنان آمریکا و رژیم صهیونیستی از این دو نفر حمایت میکنند و به زبان بیان .....این خد بیانگر خیلی واقعیات است .....در ضمن قطعنامه اروپا هم که تصویب شد و همینطور اعتبار پاسبورتها رو داریم میبینیم که آمریکایی ها با فردی مثل ابوطالبی چه برخوردی دارند .....و البته یادتان باشد آقای ظریف هم در مجلس گفتن تحریمهای اتحادیه اروپا و آمریکا کاغذپاره ای بیش نیست

احمدی نژاد بارها .......از جمله در سفرهای استانی از مردم عذرخواهی کرد .....یادتان هست اولین گرانی که رخ داد در قبال دانش جعفری در جمع مردم چه گفت ؟......آقای روحانی بله که عذرخواهیشونو دیدیم!. اگر در سبد کالا برخی اذیت شدند من از مرد م عذرخواهی می کنم........این اگر خودش کاملا نشان میدهد عذرخواهیشان چقدر رسمی بود ....

اما در قبال اینکه فرمودین دم کوچه بخرد .....اولا دکتر دوست نداشت خودش را بگیرد و از موضع برتر صحبت کند بعد هم حرفی که دکتر گفت در آن زمان واقعا راست بود.(همان بحث گوجه بود که گران شد بود و رسیده بود 2000 تومان! و دکتر میگفت هزار و خرده ای که خردشو یادم نیست در نارمک فروخته میشود) .....به لطف خدا احمدی نژاد با اینکه در حال حاضر رئیس جمهر سابق است همچنان خودش را از مردم میداند و در بین آنها حضور دارد .....این ارزشمند است

راستی میدانید دکتر تبرئه شد؟!........
ایران اسلامی - احمدی نژاد تبرئه شد

من به این احمدی نژاد افتخار میکنم که اجازه میدهد در دوران ریاست خودش برایش احضاریه ارسال شود .....دادگاه تشکیل شود حتی اگر شاکی یکی از مردم عادی باشند ..حال باز یک عده از خط قرمزهای کابینه دولت دهم نام ببرند!.همانهایی که حرف دکتر رو تحریف کردن و متوجه نشدن که دکتر پشت هرکسی که بیشتر بهش هجمه بی مدرک شود محکم تر خواهد ایستاد و از او نه صرفا برای حمایت بلکه برای اینکه رشته خدمت از کشور خارج نشود تا قبل اینکه مدعیان اتهامتشان را ثابت کنند حمایت خواهد کرد

شما خودتان خوب میدونید که چقدر پرونده شکایت از روسای دولت اصلاحات و سازندگی هست که خاک میخوره .اونم البته نه صرفا شکایت مردم عادی .که علاوه بر این قبیل شکایتها شکایتهای بیشمار دیگری هم هست

برای من خیلی جالب است که شما آمار خود مرکز استراژیک مجمع که ریاستش آن زمان حجت الاسلام روحانی بودن رو هم قبول ندارید البته بگذریم که شاید خودشان هم این آمار را در حال حاضر نخوان بیان کنند و متاسفانه آمارهایی میدن چه خودشان و چه نزدیکانشان که سکوت دکتر شکسته شود که البته نمیشود ......بد نیست چند بندشو به شما بگم
نکته بعد در قبال آمارهایی که روی هوا دادین!

.......تورم بالای 40 درصدی که برخی در مجلس گفتن در گزارش مرکز آمار کاملا رد شد
نرخ تورم اسفند 92 به 32.1 درصد رسید/ جدول تغییرات 24 ماهه

جدول نرخ تورم 24 ماهه براساس سال پايه 90
نرخ تورم(درصد) ماه
26.5 فروردین 91
26.3 اردیبهشت 91
25.8 خرداد 91
25.5 تیر 91
25.1 مرداد 91
24.7 شهریور 91
24.8 مهر 91
25.1 آبان 91
25.6 آذر 91
26.3 دی 91
27.4 بهمن 91
28.6 اسفند 91
29.8 فروردین 92
31 اردیبهشت 92
32.6 خرداد 92
33.9 تیر 92
35.1 مرداد 92
36 شهریور 92
36.2 مهر 92
35.9 آبان 92
35.5 آذر 92
35 دی 92
33.7 بهمن 92
32.1 اسفند 92

.......در قبال نرخ بیکاری هم اگر خیلی ها فراموش کردن ما فراموش نکردیم .....اواخر دولت آقای خاتمی وضعیت بیکاری چگونه بود و چه کسانی سنجش ها رو عوض کردن که سال آخر آمار افتضاح بیکاری بیان نشود!.....البته از نظر من اقدامی که شد درست است چون بایستی وقتی میخوایم تو جدول جهانی مقایسه بیکاری کنیم معیارها هم منطبق با استانداردهای بین المللی باشد
اتفاقا ما الان داریم در ارامش کامل بحث می کنیم:smile: برخلاف شما یادم نمیاد جایی ذکر کرده باشم اصلاح طلب یا اصولگرام؟
در دولت پیش ایران تنها کشور دنیا بود که در آن اجناس مختلف یکباره بین 20 تا 80 درصد گران می شدند اما با این وجود ، با همت و تلاش مسئولان ،نرخ تورم نیم درصد – نیم درصد بالا می رفت!! در هر صورت گرانی و مشایی دو یار همیشه همراه دولت قبل از ابتدا تا انتها بودند منتها ما اخر نفهمیدیم چرا وزیر صنعت و معدن و تجارت دولت قبل - وزیر گرانی - همیشه از ان با عنوان گرانی های اخیر!! یاد می کرد:D
قطعا سرکار گذاشتن ناظرهای اعزامی نهادهای جهانی از ناظرهای دقیق کنفدراسیون فوتبال اسیا سخت تر نیست... متاسفانه ما تو این زمینه سوابق زیادی داریم....

مرجع تصمیم گیری در ارتباط با الودگی بنزین پتروشیمی سازمان محیط زیست هست که رسما اعلام کرده الاینده است وزیر نفت هم این موضوع رو تایید کرده هر چند که الودگی کلانشهرها و افزایش شیوع بیماری های صعب العلاج بیانگر همه چیز هست... از قدیم هم گفتند چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است...

و ایضا شب انتخابات هم به همراه گونی های سیب زمینی اهدا شد... خب رهبری یک مسائلی رو تایید کردند و مسائلی را هم رد کردند از جمله دستور برکناری مشایی - یار غار - از معاون اولی... که در اخرین اظهارنظر رئیس جمهور سابق تاکید کرد مشایی یعنی من و من یعنی مشایی... همون تعبیر لاله و لادن که قبلا یکی از سیاسیون بیان کرده بودند دیگه....

بله اقایی که ذکر کردید ثروتش هم یک شبه دو شبه به دست نیامده!! حاصل سال ها کار کارشناسی و سند سازی بوده....
شما ممکنه خیلی چیزها یادتون باشه.. منتها ما حرف پروفسور کردوانی استاد برجسته علم کویرشناسی ایران رو باور کنیم یا خاطرات شما رو؟

بله دیگه تما افتخارات!! متعلق به ایشون بود سقوط ارزش پول ملی تقصیر تحریم ها... کی بود که خط و نشون میکشید که من کشور رو با نفت 5 دلاری هم اداره می کنم؟ زمان ثبت نامی که شما بهش اشاره کردید قیمت زیر 100 تومان پایین اومد دلیلش هم شوک روانی و امید به بهبود اوضاع بود... اما این که دلار از 1100 برسه به 3500 منطقی به نظر میاد که یک عده اخلالگر - البته فرضی... - بازار رو به ریخته باشن
اتفاقا عذرخواهی ایشون هم یادمون هست زمانی که مردم اذربایجان شرقی گرفتار اسیب های زلزله بودند ایشان بدون سرکشی به مناطق زلزله زده و صدور پیام تسلیت به موقع...در ونزوئلا و در مراسم ختم چاوز.....
در حالی که در زلزله بوشهر رئیس جمهور فعلی بلافاصله به مناطق سرکشی کرد...

برادر من! یادت هست در مجلس بین معاون رئیس جمهور و نمایندگان درگیری لفظی پیش اومد و نماینده دولت نرخ تورم رو 10 درصد!! و نمایندگان 60 درصد میدونستند... ایا نمایندگان ملت از این امار خبر نداشتند؟ یادت هست کار به جایی رسید که رئیس مرکز امار گفت تا اطلاع ثانوی نرخ تورم رو اعلام نمی کنیم:surprised: اخه تو قرن 21 کدوم کشور از این کارها انجام میداد؟ همون زمان اساتید دانشگاه مطالب دیگه ای میگفتن... در هر صورت در همین مقوله امار چندین سال زمان نیاز هست که به روال عادی برگرده....

اتفاقا زمانی که صندوق بین المللی پول امارهای دولتی رو ذکر میکرد با اعتراض نهادهای علمی جهان روبه رو میشد چرا که ان ها اعتقاد داشتند که نرخ تورم در ایران نه 25 درصد بلکه 196 درصد است!!

پ.ن: شما هنوز به صورت روشن جواب ندادی از زمانی که دولت جدید مستقر شده نرخ ارز کاهش داشته یا افزایش؟ ارزش پول ملی چطور؟

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا ما الان داریم در ارامش کامل بحث می کنیم:smile: برخلاف شما یادم نمیاد جایی ذکر کرده باشم اصلاح طلب یا اصولگرام؟
در دولت پیش ایران تنها کشور دنیا بود که در آن اجناس مختلف یکباره بین 20 تا 80 درصد گران می شدند اما با این وجود ، با همت و تلاش مسئولان ،نرخ تورم نیم درصد – نیم درصد بالا می رفت!! در هر صورت گرانی و مشایی دو یار همیشه همراه دولت قبل از ابتدا تا انتها بودند منتها ما اخر نفهمیدیم چرا وزیر صنعت و معدن و تجارت دولت قبل - وزیر گرانی - همیشه از ان با عنوان گرانی های اخیر!! یاد می کرد:D
قطعا سرکار گذاشتن ناظرهای اعزامی نهادهای جهانی از ناظرهای دقیق کنفدراسیون فوتبال اسیا سخت تر نیست... متاسفانه ما تو این زمینه سوابق زیادی داریم....

مرجع تصمیم گیری در ارتباط با الودگی بنزین پتروشیمی سازمان محیط زیست هست که رسما اعلام کرده الاینده است وزیر نفت هم این موضوع رو تایید کرده هر چند که الودگی کلانشهرها و افزایش شیوع بیماری های صعب العلاج بیانگر همه چیز هست... از قدیم هم گفتند چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است...

و ایضا شب انتخابات هم به همراه گونی های سیب زمینی اهدا شد... خب رهبری یک مسائلی رو تایید کردند و مسائلی را هم رد کردند از جمله دستور برکناری مشایی - یار غار - از معاون اولی... که در اخرین اظهارنظر رئیس جمهور سابق تاکید کرد مشایی یعنی من و من یعنی مشایی... همون تعبیر لاله و لادن که قبلا یکی از سیاسیون بیان کرده بودند دیگه....

بله اقایی که ذکر کردید ثروتش هم یک شبه دو شبه به دست نیامده!! حاصل سال ها کار کارشناسی و سند سازی بوده....
شما ممکنه خیلی چیزها یادتون باشه.. منتها ما حرف پروفسور کردوانی استاد برجسته علم کویرشناسی ایران رو باور کنیم یا خاطرات شما رو؟

بله دیگه تما افتخارات!! متعلق به ایشون بود سقوط ارزش پول ملی تقصیر تحریم ها... کی بود که خط و نشون میکشید که من کشور رو با نفت 5 دلاری هم اداره می کنم؟ زمان ثبت نامی که شما بهش اشاره کردید قیمت زیر 100 تومان پایین اومد دلیلش هم شوک روانی و امید به بهبود اوضاع بود... اما این که دلار از 1100 برسه به 3500 منطقی به نظر میاد که یک عده اخلالگر - البته فرضی... - بازار رو به ریخته باشن
اتفاقا عذرخواهی ایشون هم یادمون هست زمانی که مردم اذربایجان شرقی گرفتار اسیب های زلزله بودند ایشان بدون سرکشی به مناطق زلزله زده و صدور پیام تسلیت به موقع...در ونزوئلا و در مراسم ختم چاوز.....
در حالی که در زلزله بوشهر رئیس جمهور فعلی بلافاصله به مناطق سرکشی کرد...

برادر من! یادت هست در مجلس بین معاون رئیس جمهور و نمایندگان درگیری لفظی پیش اومد و نماینده دولت نرخ تورم رو 10 درصد!! و نمایندگان 60 درصد میدونستند... ایا نمایندگان ملت از این امار خبر نداشتند؟ یادت هست کار به جایی رسید که رئیس مرکز امار گفت تا اطلاع ثانوی نرخ تورم رو اعلام نمی کنیم:surprised: اخه تو قرن 21 کدوم کشور از این کارها انجام میداد؟ همون زمان اساتید دانشگاه مطالب دیگه ای میگفتن... در هر صورت در همین مقوله امار چندین سال زمان نیاز هست که به روال عادی برگرده....

اتفاقا زمانی که صندوق بین المللی پول امارهای دولتی رو ذکر میکرد با اعتراض نهادهای علمی جهان روبه رو میشد چرا که ان ها اعتقاد داشتند که نرخ تورم در ایران نه 25 درصد بلکه 196 درصد است!!

پ.ن: شما هنوز به صورت روشن جواب ندادی از زمانی که دولت جدید مستقر شده نرخ ارز کاهش داشته یا افزایش؟ ارزش پول ملی چطور؟

سلام مسعود جان ....متاسفانه بعد حذف تاپیکم
تمایلی به پاسخگویی ندارم ...
آیا شرعاً و قانوناً حقوق زن جزء درآمد سرپرست خانوار محسوب می‌گردد؟
فقط یک نکته در قبال اون تاپیک

مرکز خبر حوزه: سئوال و پاسخ آیت‌الله ناصرمکارم شیرازی پیرامون درآمد زنان برای خانواده‌ها بدین شرح است:
سئوال:
احتساب درآمد زنان شاغل دارای همسر، جزو درآمدهای خانوار، با توجه به این‌که شرعا مسئولیتی در قبال هزینه‌های زندگی ندارند، شرعاً چه حکمی دارد؟
پاسخ:
در صورتی که همسر شما حاضر نباشد اموالش را در اختیار شما قرار دهد جزو درآمدتان محسوب نمی‌شود.

نظر آیت‌الله مکارم‌شیرازی پیرامون درآمد زنان برای خانواده‌ها - فارس

.
.
در قبال آقای رحیمی ...ایشون هم سابقه حضور در قوه مجریه ، مقننه و قضائیه رو دارند .....در سال 72 که میدانید دولت چه کسی هم بوده!.استاندار کردستان بودن
بنابراین اینکه ایشون رو بگید احمدی نژاد برداشته اورده یک شبه کاملا اشتباه است!.ولی در قبال آقای مشایی درست است و احمدی نژاد مصون از اشتباه نیست ....در ضمن نامه رهبر رو دقیق بخوانید رهبر گفتن بودن آقای مشایی به عنوان معاون موجب اختلاف حامیان شما میشود و نگفتن هیچ کجا از ایشون استفاده نشود!......که البته موجب اختلاف شد و کسی که از ابتدا بحث انحراف را مطرح کرد موفق و پیروز شد .....در ضمن آن نامه کاملا محرمانه بوده .و اگر یادتان باشد رهبری یک جا به صراحت هم گفتن!.موضوعات اصلی و فرعی رو قاطی نکنید ......اون موضوع فرعی است و آن فرد دشمن هم نبوده ..دشمن ما آمریکاست ......در قبال خانه نشینی ....این بحث هم حاشیه ای بیش نیست .......به اظهارا اخیر آقای مصلحی سر بزنید .....
[h=3]ناگفته‌های «وزیر سابق اطلاعات» از خانه نشینی احمدی نژاد[/h]نکته خنده دار در قبال برخی اصولگرایان آن است که سایت خبرگزاری دانشجو را احمدی نژادی خواندند!
اگر یادتان باشد رهبری همان موقع یک مسئله را گفتند ........ملاک آمار رسمی مراکز است و نبایستی به آنها خدشه وارد شود ......یادتان که هست

در ضمن در حال حاضر هم آماری که مرکز آمار ارائه میدهد با بانک مرکزی متفاوت است ......
نمیشود آمار تورم خود را از مرکز آمار داد .....آمار تورم دولت قبل را از مرکز پژوهش ها یا یافته های جناب نیلی!که قطعا هر دو آنها به مراتب غیر رسمی تر از مرکز آمار و بانک مرکزی است
[h=3]نرخ تورم بهمن ماه 36.7 درصد اعلام شد [/h]
و در ضمن وزیر فعلی صنعت و مهدن قرا نیست به سرکارشان برگردند؟..الآن چند هفته شده؟
و در قبال نرخ دلار ......دلار به دو هزار و خرده ای در انتهای دولت آقای احمدی نژاد و همینطور اوایل دولت جدید قبل انتصاب رئیس بانک مرکزی رسید ........ولی امروز بیش از سه هزار تومان است و مدام از سوی بانک مرکزی نرخ رسمی افزایش می یابد ....قیمت سکه ه با اینکه به حدود 800 تومان رسید ....در دولت حجت الاسلام روحانی یک بار رقم بالای یک یلیون رو تجربه کرد بعد کاهش یافت و امروز شد 972 هزار تومان ....در ضمن شما در قبال رئیس بانک مرکزی از بانکی ها لااقل بپرسید ...اگر کارمند بانکی در خانه دارید که در زمان دولت سازندگی فالیت داشته .... .....شاید به نتایجی برسید!

دوست عزیز .تحریم فقط اسمش تحریم است و باطنش یعنی جنگ اقتصادی پنهان .....البته منم مثل دکتر منظورم تحریم های اتحادیه اروپا و بعد آن است ....چون قبل اون هم کشور تحریم بود ولی مشکلات نبود ....

تحریم چه کرد؟......باعث شد پول نقد به کشور ما وارد نشود!....کاهش شدید درآمدهای نفتی... جهش نرخ ارز و بی‌ثباتی ، حاکمیت نظام چندنرخی ارز، سخت‌تر شدن مبادلات مالی و کالایی با کشورهای خارجی و افزایش ریسک و نااطمینانی و کاهش امنیت اقتصادی.در کنار همه اینها بزارید شایعات رسانه ها ....یک روز حرف بورس ارز میان آمد ...دلار تا کجاها که نرفت ....یک سایت خبری در روز تعطیل به مردم پیامک داد سکه شده یک میلیون..آن هم در روز تعطیل !....در حالیکه تا روز قبلش 900 و 40 و اینها بود ....سایتهای طلا آمارهای دروغ دادن و چنتاشون مثل مثقال که منتظر محکامه اونها هستیم دستگیر شدند ..
بله فقط تحریم نبود ....چند عامل هم در کنارش بود که ارزش پول ملی پائین آمد ....تحریم، جنگ روانی که توسط زسانه ها ایجاد شد ...وجود عده ی سواستفاده چی ...حضور افراد اجیر شده که نزدیک به گروه خاصی بودن .....و بی تدبیری دولت ....شاید بهترین تدبیری که انجام شد ایجاد مرکز ارز مبادله ای بود که اثراتش هم دیده شد

دولت احمدی نژاد و شخص احمدی نژاد اشتباهات کمی نداشتند .......ولی باز هم به مراتب نسبت به اشتباهات قبلی ها آن هم در شرایطی که دولتشان به دولت سیاست خارجه معروف بود ...به مراتب بهتر عمل کردن
بایستی واقعا از اقایون پرسید که چرا حاضر نشدن در اون شرایط به قول خودشان گل و بلبل هدفمندی را اجرا کنند ....و جالب است حال همانها هستند که مدام میفرمایند انصراف از یارانه داده اند و بیانیه میدهد برای تشویق مردم به این کار !

احسنت به دکتر حداد عادل ها و یاسر خمینی ها ......از ابتدا یارانه نمیگرفتند که حال نیاز به انصراف داشته باشند!

شما همیشه اظهار حمایت از آقای خاتمی رو داشتید .....خاتمی پرچمدار اصلاحات هست بگذریم که برخی از او آن چنان عبور کردند که وضع این شد و فرصت برای بهانه جویان مهیا..اینکه شما در گذشته بارها خودتون رو اصلاح طلب خواندید در مقابل من و اظهارات امروزتان برای بنده جالب است.... احیاناشما هم نبودین که گفتین حزب گرایی که حجت الاسلام روحانی دنبالش هستن قابل تقدیر است و اینکه خانه احزاب بازگشایی میشود!
.موقعی بنده هم حامی ایشون بودم و به ایشون رای دادم ....ولی چیزهایی دیدم مثل خیلی اصلاح طلبانی که اصول نظام براشون ارزش داشت که سبب شد از اصلاح طلبی کاملا فاصله بگیرم و به یک احمدی نژادی تبدیل شویم.همان احمدی نژادی که در دوران ریاست جمهوریش به روستاها سر میزد ....او که موقع زلزله اردبیل در دورانی که فرماندار بود حضور داشت.وقتی هم که به کشور بازگشت به آذربایجان رفت و استقبال مردم شهرها و روستاهای آذربایجان از او خود بیانگر بسیاری از حرفها بود ...و اینکه او خانه ها در چه مدتی تحویل داد و چند بار اعضای دولتش رفتند ...حتی وقتی او در خارج ایران بود کدام اعضای دولت رفتند ..... .....توصیه میکنم حتما به روستاها برین تا ببینید با اینکه روستائیان به حجت الاسلام روحانی رای دادند .....ولی در قبال دکتر چی میگن .... .....گیلان وضعش بحرانی شد حجت الاسلام در کشور بودند ....سایت وزارت نیرو اینکه بیاید عکس فوتوشاپ بزارد و حضور مسئولی رو بیان کند جالب نیست!....اینکه بوشهر زلزله شود ....رفتن به آنجا خوب است ....ولی فضای ان شهر رو آن چنان امنیتی کنند با اسکورتهای اعجاب انگیز! جالب نیست

و فعلا فردی که هم اصلاح طلب باشد و هم اصولگرا جز دکتر احمدی نژاد سراغ نداریم.......شما سراغ دارید بگید!

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا....:| اصل مطلبو گفتین شما :|
.
.

توقعات بالا نیست جناب محمدآقا....
اینا که واس شما نظریه س واس ما خاطره س...
الان کارآموز هم بخوای بری نمی خوان... باورت نمی شه نه؟؟؟

بحث گرانی خیار و گوجه به خاطر انبار کردن میوه های گلخانه ای است............گوجه که شد 2000 تومان در دولت نهم فصل گوجه نبود و اتفاقا تهش هم در آمد که گلخانه دارانی تحت یک مافیا چه کردند ...وارد جزئیات نمیشم

به نظر شما و کسانی که از پست شما تشکر کردند ....اگر واقعا موافق حرفتون در کارآموزی هستند بایستی شک کرد که در ایران تشریف دارند!

در حال حاضر کارآموزی یک عمل فرمالیته است ..طرف 300 ساعت باید کارآموزی بگذرونه ....اول از همه میره جایی که آشنا داشته باشه و بتونه با نامه از رفتن کارآموزی فرار کنه!....اگر از سوی دانشگاه به جایی معرفی میشه به جای 300 ساعت 100 ساعت هم کار نمیکنن و دوباره نامه میگیرن!.....

کار اموزی زنگ تفریح نیست .........کارآموزی رو گذاشتن که دانشجو کمی هم در عمل با رشته اش اشنا شود ......
البته شاید هم حرفتان درست باشد که کارآموزی هم دیگر نمیگیرن ......برخی شرکتها و کارخانجات از این دست کارآموزهای بی مسئولیت کم ضربه نخردن ...طبیعی است که اجازه ورود ندهند

نکته بعد که گفتید خاطره ....اگر حرف من برای شما خاطره و تجربه بود ....الآن به گفته خودتان بیکار نبودین!.....این بیکاری ناشی از چند چیز است .......توقع بالا ..عدم تخصص و مهارت کافی.تمایلی نداشتن به شاغل بودن... ........توصیه اکید دارم اگر واقعا دنبال کار هستین حتما خودتونو به مراکز کاریابی معرفی کنید .........و واقعا هم کار عار نیست
در ضمن خیلی ایرانی ها هستند که میروند خارج کشور و تهش مجبور میشوند گارسون شوند! و در رستوران مشغول به فعالیت گردند آن هم با مدرک لیسانس و بالاتر!....در شرایطی که قطعا اگر کمی صبر پیشه میکردند و صرفا دل خوش به مدرکشان نبودن در همین کشور خودمان شغل مناسب تری پیدا میکردند ....

البته امیدوارم دولت حاضر روابط بین دانشگاه و صنعت را قوی کند و حرکتهایی در این راستا انجام دهد ......دولت قبل علی رغم برنامه هایی که داشت و برخی روسای دانشگاه مثل دانشگاه صنعتی شریف و علم و صنعت اقدامات مثبت هرچند ناکافی در این باره انجام دادن نتوانست موفقیتی بدست آورد ....امیدواریم دولت یازدهم که روابط به مراتب بهتری با کارفرمایان و سرمایهداران دارد ..در این زمینه موفقیتهایی بدست آورد که به نفع دانشگاه، صنعت و در کل ایران عزیز باشد

و امیدوارم قیمت سیب زمینی که رشد مضاعفی قیمتش در دولت حاضر داشته و آن چنان هم خبر رسانی نیشود!.....قیمتش کاهش پیدا کند ......یادمان نرود که تا بوده در مملکت اسلامی ما سیب زمینی جز ارزان ترین ها بوده....

آخرین ویرایش:

مسعود.م

متخصص والیبال باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
سلام مسعود جان ....متاسفانه بعد حذف تاپیکم
تمایلی به پاسخگویی ندارم ...
آیا شرعاً و قانوناً حقوق زن جزء درآمد سرپرست خانوار محسوب می‌گردد؟
فقط یک نکته در قبال اون تاپیک

مرکز خبر حوزه: سئوال و پاسخ آیت‌الله ناصرمکارم شیرازی پیرامون درآمد زنان برای خانواده‌ها بدین شرح است:
سئوال:
احتساب درآمد زنان شاغل دارای همسر، جزو درآمدهای خانوار، با توجه به این‌که شرعا مسئولیتی در قبال هزینه‌های زندگی ندارند، شرعاً چه حکمی دارد؟
پاسخ:
در صورتی که همسر شما حاضر نباشد اموالش را در اختیار شما قرار دهد جزو درآمدتان محسوب نمی‌شود.

نظر آیت‌الله مکارم‌شیرازی پیرامون درآمد زنان برای خانواده‌ها - فارس

.
.
در قبال آقای رحیمی ...ایشون هم سابقه حضور در قوه مجریه ، مقننه و قضائیه رو دارند .....در سال 72 که میدانید دولت چه کسی هم بوده!.استاندار کردستان بودن
بنابراین اینکه ایشون رو بگید احمدی نژاد برداشته اورده یک شبه کاملا اشتباه است!.ولی در قبال آقای مشایی درست است و احمدی نژاد مصون از اشتباه نیست ....در ضمن نامه رهبر رو دقیق بخوانید رهبر گفتن بودن آقای مشایی به عنوان معاون موجب اختلاف حامیان شما میشود و نگفتن هیچ کجا از ایشون استفاده نشود!......که البته موجب اختلاف شد و کسی که از ابتدا بحث انحراف را مطرح کرد موفق و پیروز شد .....در ضمن آن نامه کاملا محرمانه بوده .و اگر یادتان باشد رهبری یک جا به صراحت هم گفتن!.موضوعات اصلی و فرعی رو قاطی نکنید ......اون موضوع فرعی است و آن فرد دشمن هم نبوده ..دشمن ما آمریکاست ......در قبال خانه نشینی ....این بحث هم حاشیه ای بیش نیست .......به اظهارا اخیر آقای مصلحی سر بزنید .....

ناگفته‌های «وزیر سابق اطلاعات» از خانه نشینی احمدی نژاد

نکته خنده دار در قبال برخی اصولگرایان آن است که سایت خبرگزاری دانشجو را احمدی نژادی خواندند!
اگر یادتان باشد رهبری همان موقع یک مسئله را گفتند ........ملاک آمار رسمی مراکز است و نبایستی به آنها خدشه وارد شود ......یادتان که هست

در ضمن در حال حاضر هم آماری که مرکز آمار ارائه میدهد با بانک مرکزی متفاوت است ......
نمیشود آمار تورم خود را از مرکز آمار داد .....آمار تورم دولت قبل را از مرکز پژوهش ها یا یافته های جناب نیلی!که قطعا هر دو آنها به مراتب غیر رسمی تر از مرکز آمار و بانک مرکزی است
نرخ تورم بهمن ماه 36.7 درصد اعلام شد

و در ضمن وزیر فعلی صنعت و مهدن قرا نیست به سرکارشان برگردند؟..الآن چند هفته شده؟
و در قبال نرخ دلار ......دلار به دو هزار و خرده ای در انتهای دولت آقای احمدی نژاد و همینطور اوایل دولت جدید قبل انتصاب رئیس بانک مرکزی رسید ........ولی امروز بیش از سه هزار تومان است و مدام از سوی بانک مرکزی نرخ رسمی افزایش می یابد ....قیمت سکه ه با اینکه به حدود 800 تومان رسید ....در دولت حجت الاسلام روحانی یک بار رقم بالای یک یلیون رو تجربه کرد بعد کاهش یافت و امروز شد 972 هزار تومان ....در ضمن شما در قبال رئیس بانک مرکزی از بانکی ها لااقل بپرسید ...اگر کارمند بانکی در خانه دارید که در زمان دولت سازندگی فالیت داشته .... .....شاید به نتایجی برسید!

دوست عزیز .تحریم فقط اسمش تحریم است و باطنش یعنی جنگ اقتصادی پنهان .....البته منم مثل دکتر منظورم تحریم های اتحادیه اروپا و بعد آن است ....چون قبل اون هم کشور تحریم بود ولی مشکلات نبود ....

تحریم چه کرد؟......باعث شد پول نقد به کشور ما وارد نشود!....کاهش شدید درآمدهای نفتی... جهش نرخ ارز و بی‌ثباتی ، حاکمیت نظام چندنرخی ارز، سخت‌تر شدن مبادلات مالی و کالایی با کشورهای خارجی و افزایش ریسک و نااطمینانی و کاهش امنیت اقتصادی.در کنار همه اینها بزارید شایعات رسانه ها ....یک روز حرف بورس ارز میان آمد ...دلار تا کجاها که نرفت ....یک سایت خبری در روز تعطیل به مردم پیامک داد سکه شده یک میلیون..آن هم در روز تعطیل !....در حالیکه تا روز قبلش 900 و 40 و اینها بود ....سایتهای طلا آمارهای دروغ دادن و چنتاشون مثل مثقال که منتظر محکامه اونها هستیم دستگیر شدند ..
بله فقط تحریم نبود ....چند عامل هم در کنارش بود که ارزش پول ملی پائین آمد ....تحریم، جنگ روانی که توسط زسانه ها ایجاد شد ...وجود عده ی سواستفاده چی ...حضور افراد اجیر شده که نزدیک به گروه خاصی بودن .....و بی تدبیری دولت ....شاید بهترین تدبیری که انجام شد ایجاد مرکز ارز مبادله ای بود که اثراتش هم دیده شد

دولت احمدی نژاد و شخص احمدی نژاد اشتباهات کمی نداشتند .......ولی باز هم به مراتب نسبت به اشتباهات قبلی ها آن هم در شرایطی که دولتشان به دولت سیاست خارجه معروف بود ...به مراتب بهتر عمل کردن
بایستی واقعا از اقایون پرسید که چرا حاضر نشدن در اون شرایط به قول خودشان گل و بلبل هدفمندی را اجرا کنند ....و جالب است حال همانها هستند که مدام میفرمایند انصراف از یارانه داده اند و بیانیه میدهد برای تشویق مردم به این کار !

احسنت به دکتر حداد عادل ها و یاسر خمینی ها ......از ابتدا یارانه نمیگرفتند که حال نیاز به انصراف داشته باشند!

شما همیشه اظهار حمایت از آقای خاتمی رو داشتید .....خاتمی پرچمدار اصلاحات هست بگذریم که برخی از او آن چنان عبور کردند که وضع این شد و فرصت برای بهانه جویان مهیا..اینکه شما در گذشته بارها خودتون رو اصلاح طلب خواندید در مقابل من و اظهارات امروزتان برای بنده جالب است.... احیاناشما هم نبودین که گفتین حزب گرایی که حجت الاسلام روحانی دنبالش هستن قابل تقدیر است و اینکه خانه احزاب بازگشایی میشود!
.موقعی بنده هم حامی ایشون بودم و به ایشون رای دادم ....ولی چیزهایی دیدم مثل خیلی اصلاح طلبانی که اصول نظام براشون ارزش داشت که سبب شد از اصلاح طلبی کاملا فاصله بگیرم و به یک احمدی نژادی تبدیل شویم.همان احمدی نژادی که در دوران ریاست جمهوریش به روستاها سر میزد ....او که موقع زلزله اردبیل در دورانی که فرماندار بود حضور داشت.وقتی هم که به کشور بازگشت به آذربایجان رفت و استقبال مردم شهرها و روستاهای آذربایجان از او خود بیانگر بسیاری از حرفها بود ...و اینکه او خانه ها در چه مدتی تحویل داد و چند بار اعضای دولتش رفتند ...حتی وقتی او در خارج ایران بود کدام اعضای دولت رفتند ..... .....توصیه میکنم حتما به روستاها برین تا ببینید با اینکه روستائیان به حجت الاسلام روحانی رای دادند .....ولی در قبال دکتر چی میگن .... .....گیلان وضعش بحرانی شد حجت الاسلام در کشور بودند ....سایت وزارت نیرو اینکه بیاید عکس فوتوشاپ بزارد و حضور مسئولی رو بیان کند جالب نیست!....اینکه بوشهر زلزله شود ....رفتن به آنجا خوب است ....ولی فضای ان شهر رو آن چنان امنیتی کنند با اسکورتهای اعجاب انگیز! جالب نیست

و فعلا فردی که هم اصلاح طلب باشد و هم اصولگرا جز دکتر احمدی نژاد سراغ نداریم.......شما سراغ دارید بگید!

سلام مجدد
بله متاسفانه این کار دولت اشتباه هست - از بیان اشتباهات نباید ترسی داشت باید واقعیات رو قبول کرد نه این که مثل دولت قبل در مقابل مشکلات متاسفانه با دروغ صورت مسئله رو پاک کرد

اتفاقا مناسب دیدم بخشی از مطالب این مرجع معظم تقلید را ذکر کنم - به نظر مناسب بحث هست

نقل به مضمون : مسئله یارانه نقدی بدون مطالعه کافی در دولت گذشته انجام شد و برای خدمت به مردم تمام مردم مملکت را تحت پوشش آن قرار دادند و امروز برای دادن یارانه نقدی به همه مردم دولت با مشکل مواجه است و در فکر حل مسئله یارانه نقدی است. استاد برجسته حوزه ادامه داد: یارانه نقدی مال الخراج نبوده که برای همه مردم باشد بلکه بیت المال است و باید برای مصارف نیازمندان، امنیت و کشور خرج شود و هیچ مصلحتی ایجاب نمی کرد که همه مردم یارانه نقدی را دریافت کنند و در دولت گذشته نیز این مطلب را بیان کردیم.
وی ابراز داشت: در دولت گذشته برای دادن یارانه به همه مردم پولی که از ناحیه گران کردن برخی حامل های انرژی به دست می آمد کافی نبود و دولت از بانک مرکزی قرض کرد و این کار بسیار خطرناکی بود.

بله کسی منکر سوابق ایشان نیست منتها از چه سالی وارد حلقه فساد باند معروف شدند که همه اعضای ان هم به جز این شخص دستگیر شدند... وقتی که همه ی اعضای باند دستگیر شدند ولی معاون اول و رئیس این باند خودش رئیس کمیته مبارزه با مفاسد اقتصادی دولت بود!!! این به معنای تمام یعنی فساد سیستمی... چه کسی گفت اطرافیان من خط قرمز محسوب می شوند؟ خوشبختانه بیشتر افرادی هم که در مجلس به این مسائل پرداختند از طرفداران سابق! دولت بودند!
بله رهبری ذکر کردند ملاک امار هست منتها وقتی اماری وجود داشته باشه نه این که دولت اعلام کنه تا اطلاع ثانوی نرخ تورم اعلام نمیشه
:surprised:

دو هزار و خرده ای؟ فکر کنم منظورتون 2900 تومن باشه؟ البته 900 تومن کمی بیشتر از خرده ای باشه؟ هر چند صحیحش 3500 محسوب میشه ... با انتخاب دولت تدبیر و امید بود که دلار روند کاهش قیمت رو در پیش گرفت پس دلار 3500 تومانی میراث دولت قبل محسوب میشه نه 2900!!!

میشه بفرمایید چه کسی باعث این تحریم ها شد؟ از کسی که در سفر وزیرخارجه رو برکنار میکنه و باعث سرافکندگی کشور میشه! یا تلفنی به رئیس وقت سازمان بین المللی انرژی اتمی پیشنهاد میکنه تمام بودجه شما رو ما تامین می کنیم پس نگران امریکایی ها نباشید انتظاری جز این میره؟ این چنین تفکری متاسفانه در سیاست خارجی دولت سابق ما حاکم بوده!
دکتر ولایتی اصل مطلب رو در مناظرات ذکر کرد که چطور توافق با فرانسه و به دنبالش با سایر کشورها رو با یک سخنرانی بر هم زدند!!
ادم منصف وقتی این موارد رو میبینه درک میکنه کشور از چه خطری نجات پیدا کرده؟

بله قطعا من وقتی عملکرد دولت اصلاحات در بخش اقتصادی رو میبینم بیشتر تصمیمات رو تحسین میکنم و همیشه هم این رو بیان کردم همان طور که به عملکرد فرهنگی اون نقد دارم... منتها ذکر نکردم که اصلاحطلب یا اصولگرام...
بلکه هر انسان منصفی وقتی رشد اقتصادی در بخش صنعت دو رقمی ... اداره کشور نه در حد حرف بلکه با عمل در زمان نفت با قیمت بسیار پایین ... خودکفایی در محصولات استراتژیک کشاورزی مثل گندم ..
. روابط بر حسب احترام با کشورهای مختلف رو میبینه باید این عملکرد رو تحسین کنه
...
ما 700 میلیون برای ورود یک نماینده به مجلس خرج نمی کنیم چرا که با این رقم می توانیم اماده ان را بخریم!! این جمله رئیس دولت قبل رو به خاطر دارید دیگه؟ اوج احترام!!! دولت قبل در برخورد با نمایندگان ملت.....

خاطرم نیست در ارتباط با بازگشایی خانه احزاب اظهارنظر کرده باشم منتها کاملا با اداره کشور بر حسب سیستم حزبی موافقم
چرا ما نباید از کارهای مناسب کشوری مثل انگلیس در بحث سیستم حزبی الگوبرداری کنیم؟ یعنی یک دولت منتخب داشته باشیم و یک دولت در سایه که تصمیمات تمام بخش ها رو زیرنظر داشته باشه... در سایه مشورت و انتقاد و پیشنهادات مناسب هست که کشور پیشرفت میکنه نه در شرایط دولت قبل و سیستم خودرایی که ما در کابینه با کوچکترین اعتراضی وزرا رو عزل کنیم و هیئت دولتی بدون قدرت تصمیم گیری حتی در درون خودش سراغ داشته باشیم که در هنگام اتخاذ تصمیمات نگاه برخی وزرا برای ابراز مخالفت یا موافقت به نظر رئیس جمهور معطوف شده باشه!

آخرین ویرایش:
بالا