کتایون ریاحی در کنار قحطی‌زدگان سومالی و کنیا

alborz_3000

اخراجی موقت
شما با کی داری میجنگی؟
سوالمو اصلاح میکنم دوس داری ارباب باشی یا برده؟
این واقعا سوال بود؟ مثل اینکه ما سردارهای همیشه فاتحی مثل سورنا، اریو برزن، محمد خوارزم(جز جنگ با مغول ها)، پسرش جلال الدین، شاه عباس، شاه طهماسب، نادر شاه، سردار بزرگ نادر-کریم خان زند-، لطفعلی و .... داشتیم. جز اربابی چیز دیگه ای برازنده 1 ایرانی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ همه متفق القول میگن نیست.
البته هر جنگی، 1 برنده و یک بازنده داره، باید توجه داشت، که نتیجه بستگی به تلاش، همت و درایت خودمون داره، در نهایت خواست خداست که تعیین کننده است. میجنگیم، یا پیروزیم، یا تا اخرین نفر میمیریم، که خودش دست کمی از پیروزی نداره

شوگا

عضو جدید
این واقعا سوال بود؟ مثل اینکه ما سردارهای همیشه فاتحی مثل سورنا، اریو برزن، محمد خوارزم(جز جنگ با مغول ها)، پسرش جلال الدین، شاه عباس، شاه طهماسب، نادر شاه، سردار بزرگ نادر-کریم خان زند-، لطفعلی و .... داشتیم. جز اربابی چیز دیگه ای برازنده 1 ایرانی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ همه متفق القول میگن نیست.
البته هر جنگی، 1 برنده و یک بازنده داره، باید توجه داشت، که نتیجه بستگی به تلاش، همت و درایت خودمون داره، در نهایت خواست خداست که تعیین کننده است. میجنگیم، یا پیروزیم، یا تا اخرین نفر میمیریم، که خودش دست کمی از پیروزی نداره

:surprised::surprised: عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب حالا اگه برده بشی بازم میگی برده داری خوبه؟

شوگا

عضو جدید
کجاش عجب داره؟ فکر کنم کاملا مفهوم توضیح دادم. سوالی هست، بپرسید

:que:........من الان تو شک جملات شمام.....
شما افکارتون مطابق با آداب برده داریه!!!!!!
اونقت دوس دارین که اربابم باشین!!!!!!!!!!!!!!
فکر میکنم که اگه نظامی بودی یه چیزی تو مایه های چنگیز مغول یااسکندر مقدونی میشدی................

alborz_3000

اخراجی موقت
خوب حالا اگه برده بشی بازم میگی برده داری خوبه؟
در انتهای پست من خوندید، که یا پیروز میشیم، یا میمیریم (یه چیزی مثل سپوکو -هاراگیری در ایین سامورایی ها- پس اسارت و بردگی برای ما مفهومی نداره.
اقا جواد با عرض پوزش جوابی برای سوال شما ندارم

alborz_3000

اخراجی موقت
:que:........من الان تو شک جملات شمام.....
شما افکارتون مطابق با آداب برده داریه!!!!!!
اونقت دوس دارین که اربابم باشین!!!!!!!!!!!!!!
فکر میکنم که اگه نظامی بودی یه چیزی تو مایه های چنگیز مغول یااسکندر مقدونی میشدی................
خانوم مهندس، من چندبار، در چند پست مختلف باید خواهش کنم، من رو با کسانی که ایران رو ویرانه کردن، مقایسه نکنید، چنگیز و اسکندر هم انسان بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما بی عرضه بودیمف والا پوزش رو بخاک میمالوندیم، تا کسی خیال حمله به وطن عزیزتر از جان رو نداشته باشه.
ا

شوگا

عضو جدید
خانوم مهندس، من چندبار، در چند پست مختلف باید خواهش کنم، من رو با کسانی که ایران رو ویرانه کردن، مقایسه نکنید، چنگیز و اسکندر هم انسان بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما بی عرضه بودیمف والا پوزش رو بخاک میمالوندیم، تا کسی خیال حمله به وطن عزیزتر از جان رو نداشته باشه.
ا

آهان.....ok.........

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در انتهای پست من خوندید، که یا پیروز میشیم، یا میمیریم (یه چیزی مثل سپوکو -هاراگیری در ایین سامورایی ها- پس اسارت و بردگی برای ما مفهومی نداره.
واقعا ؟؟؟
یعنی یا ارباب باش یا بمیر؟ببخشید ولی الان که شما این حرفارو میزنی حالت کاملا عادیه یا چیزی مصرف کردی؟
فکر نمیکردم تو این عصر وزمان همچین عقاید وحشتناکی هنوز وجود داشته باشه.والا ادم هیچی نمیتونه بگه
البته یه سوال برام پیش اومد /ارباب که نیستی پس چرا هنوز زنده ای؟
پس حرفیو بزن که بتونی انجام بدی .ازین حرفای بی ارزش خیلیا میزنن

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ا
ینی شما طرفدار قانون جنگل هستید؟هر کی وحشی تره بهتره؟اربابتره؟

alborz_3000

اخراجی موقت
واقعا ؟؟؟
یعنی یا ارباب باش یا بمیر؟ببخشید ولی الان که شما این حرفارو میزنی حالت کاملا عادیه یا چیزی مصرف کردی؟
فکر نمیکردم تو این عصر وزمان همچین عقاید وحشتناکی هنوز وجود داشته باشه.والا ادم هیچی نمیتونه بگه
البته یه سوال برام پیش اومد /ارباب که نیستی پس چرا هنوز زنده ای؟
پس حرفیو بزن که بتونی انجام بدی .ازین حرفای بی ارزش خیلیا میزنن
در باره بی ارزش بودن حرف، جوابت رو نمیدم.
در مورد حالت عادی، بله کاملا عادی هستمف هرگز چیزی که از حالت عادی خارجم کنه استفاده نکردم
حالا ک ارباب یستی چرا زنده ای؟؟؟/ سوالت در حد مهد کودکا بودف خوب ادم با ارزش، باید شرایطی فراهم شه که ما برتری خودمون رو نشون بدیم، در حال حاضر وظیفه ما، امادگی جسمی و روحی برای چنین شرایطیهف که ن تقریبا اماده هستم.
ولی با حضور انسان هایی مثل شما، که طرز فکرت مثل دختر خانوماست، بنظرم راه به جایی نمیبریم

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در باره بی ارزش بودن حرف، جوابت رو نمیدم.
در مورد حالت عادی، بله کاملا عادی هستمف هرگز چیزی که از حالت عادی خارجم کنه استفاده نکردم
حالا ک ارباب یستی چرا زنده ای؟؟؟/ سوالت در حد مهد کودکا بودف خوب ادم با ارزش، باید شرایطی فراهم شه که ما برتری خودمون رو نشون بدیم، در حال حاضر وظیفه ما، امادگی جسمی و روحی برای چنین شرایطیهف که ن تقریبا اماده هستم.
ولی با حضور انسان هایی مثل شما، که طرز فکرت مثل دختر خانوماست، بنظرم راه به جایی نمیبریم
جواب ندادی چون جوابی نداری
اگه حرف میزنی پای حرفت واستا.ارباب که نیستس پس اگه دختر بچه نیستی (که هستی)برو خود کشی کن(اونم عرضه میخاد.که مطمئنا نداری)
ببخشیدا نمیخاستم بگم دقیقا مثل حیوانها که فقط به درندگی فکر میکنن و قوای جسمی شما هم فقط به اینا فکر میکنی و بویی از انسانیت و عواطف انسانی و حتی غرایز انسانی نبردی

alborz_3000

اخراجی موقت
ینی شما طرفدار قانون جنگل هستید؟هر کی وحشی تره بهتره؟اربابتره؟
زمانی که دیگران تمکین نمیکنن، باید وادار به تمکین بکنیمشون. و تنها راهش جنگیدنه، این قانون جنگل نیست. پشت جنگ ما، ایمان، عقیده، عشق به وطن، عشق به انسانیت به عنوان اصل وجود داره. سامورایی باید برتری جو باشه.
باری رسیدن به برتری، اولین عامل، داشتن قدرت نظامیه. هرکس قوی تره، بهتره، ما حرفی از وحشی گری نزدیم. اگر بدو ن جنگ، مارو به عنوان قدرت برتر قبول کنن، و فرمانبر باشن، نیازی نیست خونشون رو بریزیم. این انتخابیه که خودشون میکنن.

JavadMessi

مدیر بازنشسته
جواب که نمیخواد چون خیلی تاپیکا میبینم نظری غیر از نظر جمع یا به قول معروف خاص در نظر میگیری و به اصطلاح کل کل میکنی
اما اگه واقعا این حرفات از روی عقیدست که...

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زمانی که دیگران تمکین نمیکنن، باید وادار به تمکین بکنیمشون. و تنها راهش جنگیدنه، این قانون جنگل نیست. پشت جنگ ما، ایمان، عقیده، عشق به وطن، عشق به انسانیت به عنوان اصل وجود داره. سامورایی باید برتری جو باشه.
باری رسیدن به برتری، اولین عامل، داشتن قدرت نظامیه. هرکس قوی تره، بهتره، ما حرفی از وحشی گری نزدیم. اگر بدو ن جنگ، مارو به عنوان قدرت برتر قبول کنن، و فرمانبر باشن، نیازی نیست خونشون رو بریزیم. این انتخابیه که خودشون میکنن.
چی باعث شده فکر کنی برتر از دیگرانی با این افکار ت؟
در این جور مواقع یک چیز به ذهنم میرسه:
فاحشه های مغذی
شهوت قدرت عقلتو ذائل کرده

alborz_3000

اخراجی موقت
جواب ندادی چون جوابی نداری
اگه حرف میزنی پای حرفت واستا.ارباب که نیستس پس اگه دختر بچه نیستی (که هستی)برو خود کشی کن(اونم عرضه میخاد.که مطمئنا نداری)
ببخشیدا نمیخاستم بگم دقیقا مثل حیوانها که فقط به درندگی فکر میکنن و قوای جسمی شما هم فقط به اینا فکر میکنی و بویی از انسانیت و عواطف انسانی و حتی غرایز انسانی نبردی
خوب شما پست های من رو کامل نمیخونی، و توهین میکنی. جواب ندادم چون قرار شد که عصبانی نشم.
خدمت شما عرض کردم، ما برای روزی اماده میشیم، که برتری خودمون رو اثبات کنیم.
سپوکو شرایط داره، همینطوری نیست که بپری خودکشی کنی. اول مطالعه کن بعد نظر بده
من بویی از عواطف انسانی نبردم؟ دیشب دوستمم این رو بمن میگفت. گمان کنم شما ها در تعریف انسان به خطا رفتید.
دوستان من باید برم، امیدوارم حرفی نزده باشم که موجب ازردگی خاطر شده باشه. خدا نگهدار فعلا

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب شما پست های من رو کامل نمیخونی، و توهین میکنی. جواب ندادم چون قرار شد که عصبانی نشم.
من بویی از عواطف انسانی نبردم؟ دیشب دوستمم این رو بمن میگفت. گمان کنم شما ها در تعریف انسان به خطا رفتید.
دوستان من باید برم، امیدوارم حرفی نزده باشم که موجب ازردگی خاطر شده باشه. خدا نگهدار فعلا
شما کسی رو نیازردی به جز خودت
که بعدا پشیمون میشی

alborz_3000

اخراجی موقت
چی باعث شده فکر کنی برتر از دیگرانی با این افکار ت؟
در این جور مواقع یک چیز به ذهنم میرسه:
فاحشه های مغذی
شهوت قدرت عقلتو ذائل کرده
:biggrin:این لغت رو از کجا اوردی. مثل اینکه من و شما نباید با هم بحث کنیم. حرف همدیگرو متوجه نمیشیم

JavadMessi

مدیر بازنشسته
فکر کنم کل کل امروز خونت تامین شده!!!:دی

aradoleh

اخراجی موقت
خانوم مهندس، من چندبار، در چند پست مختلف باید خواهش کنم، من رو با کسانی که ایران رو ویرانه کردن، مقایسه نکنید، چنگیز و اسکندر هم انسان بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما بی عرضه بودیمف والا پوزش رو بخاک میمالوندیم، تا کسی خیال حمله به وطن عزیزتر از جان رو نداشته باشه.ا
درود بر البز کاملا منطق حرف میزنه -این بنده خدا جواد مسی از وقتی تو باشگاه کاره ای شده لحن صداش عوض شده .پستهارو پاک میکنه .عزیزم این هم بگذرد

JavadMessi

مدیر بازنشسته
درود بر البز کاملا منطق حرف میزنه -این بنده خدا جواد مسی از وقتی تو باشگاه کاره ای شده لحن صداش عوض شده .پستهارو پاک میکنه .عزیزم این هم بگذرد
اوخییی اما من تو تالار آزاد هیچ مسئولیتی ندارما

بالا