کتابهای جدید

apadana34

عضو جدید
سلام
باتوجه به اینکه امسال بعضی از کتابها و مولفین عوض شده و بعضی کتابها هنوز چاپ نشده است
از کجا می تونیم بفهمیم که کتاب جدید کی چاپ می شه یا اصلا چاپ شده یا اینکه به محض اینکه
چاپ شد ان را تهیه بکنیم.
من دنبال کتاب مدیریت توسعه با مولف محمد بیوک زاده هستم و چون ترم اخرم هست می ترسم
نتونم پیداش کنم . در این موارد که کتاب دیر چاپ می شه چکار می کنن برای امتحان

Gholche

عضو جدید
سلام
من جواب سوال شما رو نمی دونم
ولی امروز که دانشگاه بودم ساختمان علوم انسانی مرکز تهران یه نمایشگاه کتابای درسی گذاشته
دیگه اطلاع نداشتم کدوم شهر هستید گفتم شاید کمکی بکنه

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من جواب سوال شما رو نمی دونم
ولی امروز که دانشگاه بودم ساختمان علوم انسانی مرکز تهران یه نمایشگاه کتابای درسی گذاشته
دیگه اطلاع نداشتم کدوم شهر هستید گفتم شاید کمکی بکنه

نمایشگاه کتاب کمک درسی نیست ... هرسال می زاره نمایشگاه کتابهای با موضوعات مختلف است

Gholche

عضو جدید
نمایشگاه کتاب کمک درسی نیست ... هرسال می زاره نمایشگاه کتابهای با موضوعات مختلف است

من فکر می کردم کتاب درسی هم داره
آخه از پشت شیشه های ساختمون سپند یه سری کتاب پیام نور معلوم بود

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
واقعا موندم کیاین منایع را اعلام می کنه؟!
کتاب های که سنار نمی ارزن
از این هم که بگذریم نایاب هستند!!!

apadana34

عضو جدید
مرکز پخش این کتابهای پیام نور کجاست یا در تهران کجا اگه بیاید انجا هم فورا می ارن. همانطور که گفتم
برای من مهم است چون ترم اخرم است . نصف ترم رفته هنوز این کتاب نیست.

Gholche

عضو جدید
اساتید و دانشجویان محترم می توانند فایل PDF کتابهای در دست چاپ و جزوات را از این پس از وبگاه مدیریت تولید مواد و تجهیزات آموزشی سازمان مرکزی دانلود نمایند.
از این پس می توانید با مراجعه به لینک زیر تمام کتابهای در دست چاپ و جزوات انتشارات پیام نور را دریافت فرمایید:

http://www.pnu.ac.ir/Portal/Home/Sh...3700d&ID=10a48411-5e5c-4cf4-aa02-92c17cae30f9

دانلود فایل Pdf کتابهای در دست چاپ و جزوات پیام نور

hamidelahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد كتابهايي كه كمياب هستند يه سرچي با اسم انتشارات تو نت بكنيد بعد هم ميتونيد سفارش اينترنتي بدين تا خيلي زود براتون ارسال شه

بالا