کایرا کـریسـتانا نایتـلی

مریدا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من همیشه عاشقش بودم و هستم و فیلماش رو دوست دارم بخصوص در فیلم غروو تعصب ودزدان کارائیب و دوشس و خیلی فیلمهای دیگه اش
ممنونم خیلی خوشحال شدم:gol::redface:

اوژنی دزیره

عضو جدید
خب این عکسا برای چی گذاشته شده؟بخاطر قیافش؟اگه بدون آرایششو داری بذار تا اونموقع نظر بدیم الآن که فقط آرایش دیده میشه و با این حال معمولیه...

آخرین ویرایش:

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
واقعا زیباست
فک کنم پارسال بود که به عنوات سومین زن زیبای جهان انتخاب شد

واقعا
اوننایی ک به اون دختر چینی زاپنیه گیر داده بودن بیان اینو ببینن تا بفهمن ما چرا می گیم اون زیادم خوشگل نببود :D

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
ولی از نظر اندام به نظر من فقط ممد خردادیان پادشاه اندامه خخخخخخ

اوژنی دزیره

عضو جدید
سلام عزیزانم خوبین؟واقعا زیباست؟:eek:

منم همینو میگم زیبا نیست بعد اینکه از طرف یه عده بشه زیباترین زن جهان یا چه میدونم سومین زن زیبا و... مهم نیست و ارزشی نداره چون اونا که همه ی دخترا و زنان جهان رو نیومدن ببینن بعد نظر بدن خداییش معمولیه من زیبایی توی صورتش نمیبینم.اون دختر قزاقیه صورتش معصوم و ملیح بود مهر داشت این ویژگیهای زیبایی رو نداره.تازه اون آرایشی نداشت اینو نگاه موهاشو نگاه خود این موها میدونید چقدر نقش دارن؟تازه باز میگم با تمام اینا زیبا نیست معمولیه.

hellenaa

عضو جدید
سلام من همیشه عاشقش بودم و هستم و فیلماش رو دوست دارم بخصوص در فیلم غروو تعصب ودزدان کارائیب و دوشس و خیلی فیلمهای دیگه اش
ممنونم خیلی خوشحال شدم:gol::redface:

عزیزمشما خییییلی خوش سلیقه ای,خواهش,منم عاشقشم,به نظرم فوق العاده ست

hellenaa

عضو جدید
خب این عکسا برای چی گذاشته شده؟بخاطر قیافش؟اگه بدون آرایششو داری بذار تا اونموقع نظر بدیم الآن که فقط آرایش دیده میشه و با این حال معمولیه...

الان دقیقا چرا فکر میکنی باید به چهره ش نمره بدی شما؟چون بهش علاقه دارم گذاشتم,بخاطر فیلمهای ارزشمندش و تیپ بازیش,و بله چهره ش رو هم خیلی دوست دارم,این ارایش نیست اسمش,حتی در حد گریم و لایت هم نیست,کلا چهره ی قشنگی داره ولی چیزی ک مهمتره برام بازیهای درخشانشه,چند بار نامزد اسکار شده,

بالا