راجع به کانال هوا از من بپرسید،خوشحال میشم کمکتون کنم.
سلامراجع به کانال هوا از من بپرسید،خوشحال میشم کمکتون کنم.
درودسلام
ميخواستم بپرسم براي طراحي كانال برگشت هوا چه مقدار از هواي رفت در نظر ميگيريد؟؛
سلام من یک اگزوز فن با ظرفیت 1000 cfm دارم میخوام با کانال هوای تهویه شده انتقال بدم .راجع به کانال هوا از من بپرسید،خوشحال میشم کمکتون کنم.
سلامسلام
من مهندس برق هستم
اگه میشه به من بگید میزان هوای لازم برای سرد شدن وگرم شدن را از همان جدول
تعداد دفعات تعویض هوا بدست میآورند؟
سلام دوست عزیز برای محاسبه مقدار هوای لازم می توانید به جداول انتهای کتاب تاسیات مهندس طباطبایی مراجعه کنید اما به طور کلی میزان هوای تازه به چند روش محاسبه می شود 1-* بر اساس تعداد افراد 2- براساس مساحت و نوع کاربری که البته روش اول بهتره به شرطی که تعداد افراد راداشته باشیدسلام
من مهندس برق هستم
اگه میشه به من بگید میزان هوای لازم برای سرد شدن وگرم شدن را از همان جدول
تعداد دفعات تعویض هوا بدست میآورند؟
همون مقدار را میتونین در نظر بگیرید اما گویا استاندارد اشری میگه نصف رفت برای برگشت اینو بیشتر تحقیق کنیدسلام
ميخواستم بپرسم براي طراحي كانال برگشت هوا چه مقدار از هواي رفت در نظر ميگيريد؟؛
سرعت هوا پارامتر مهمیه که اگر دقت نشه صدای ایجاد شده مشکل ساز خواهد شد معمولا با توجه به نوع کاربری بین 1500 تا 2000 میگیرن سرعت را اما اگر مقدار دقیق تر خواستید به کتب موجود مراجعه کنید . در کل سه چهار روش مختلف داره محاسبه کانال 1- روش سرعت ثابت 2-روش افت فشار ثابت 3- ..سلام من یک اگزوز فن با ظرفیت 1000 cfm دارم میخوام با کانال هوای تهویه شده انتقال بدم .
سرعت را در ورود به کانال برای طراحی ابعاد کانال چند در نظر میگیرید؟
ایا الزامات دیگری هم برای طراحی وجود داره؟
در پلان های توزیع هوا توسط کانال در محل انشعاب گیری take off یک مشخصه Tتوسط طراح مشخص میگردد مثلا 2.5 =T اینچ می خواستم بدونم این مقدار چطور بدست میاد البته ابعاد کانال در دو طرف take off مشخصه.
برای محاسبه سطح کانالها چه باید کرد؟
در مورد کانالهای ارتجاعی تهویه مطبوع بگین
سلام میشه یکم بیشتر در مورد تیک اف توضیح بدین که اصلا چی هست و ....ببنین فرض کنید شما قراره 10 سی اف ام دبی از مقطع کانالتون رد بشه که عرض کانال 10 اینچ هست حالا اگر یه انشعاب بگیرید که مثلا 2.5 سی اف ام نیاز داره باید تیک اف شما برابر بشه با 2.5 چون کانال شما به نسبت تقسیم میشه بنابرین با T=2.5 نشون داده میشه
سلام میشه یکم بیشتر در مورد تیک اف توضیح بدین که اصلا چی هست و ....
ممنون از پاسختون میشه بیشتر توضیح بدین که در چه مسیرهایی از کانال باید محاسبش کنیم و وقتی این عدد رو مشخص میکنیم و در نقشه ها مینویسیم در حقیقت چی رو نشون میدیم؟یعنی وقتی میشه 7.2 اینچ یعنی چی؟تيك اف يا هوابر در كانال نفش اصلي تقسيم هواي عبوري از كانال را دارد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
نقشه روشهای متداول انشعاب گیری از کانال اصلی هوا | مهندسی تاسیسات | 0 | ||
کانال هوا | مهندسی تاسیسات | 16 | ||
حداکثر طول مجاز کانال کولر آبی | مهندسی تاسیسات | 2 | ||
S | فشار هوا در مخزن پمپ آب خانگی | مهندسی تاسیسات | 6 | |
تحليل جريان بخارات گرم در چيلر و شرايط تأمين هوا | مهندسی تاسیسات | 0 |