کافیست انار دلت ترک بخورد...! دلم میخواد برگردم پیشت....

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

raspina.

عضو جدید
خدایا دلم برایت تنگ شده است ... دلم برای خودم تنگ شده ...
دنیایت برایم مایه عذاب شده ... دلم تو را کم دارد ...
دلم تو را می خواهد ... برگرد به قلب این بنده ی گناهکارت ...
میدانم شاید باز خطا کنم ... میدانم ولی ی جایی خوندم وقتی اجازه توبه میدی یعنی می خوای ببخشی ؟!
پس من را هم ببخش ...
دلم برایت تنگ شده بود .

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
دستهای تو......

دستهای تو......

بگذار همه ی زندگی ام گره ی کور بخورد

دستهای “تو” که باشد ملالی نیست

با دستهای "تو” گره از همه چیز باز میشود حتی از دل ِ گره

خورده من...

...................

نیلومانا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی خیلی عالی بود . فقط میشه آن ذکر را بگید چی بود ؟ خیلی واضح نمیگه .
بازم ممنون

خواهش میکنم ممنونم از شما که وقت گذاشتین...

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین..

یعنی خدایی جز تو نیست منزهی...من به خودم ظلم کردم...

معروف به ذکر یونسیه هست..وقتی ادم غرق گرفتاری یا ظلمت میشه وقتی دلش عجیب میشکنه و فقط خدارو ناجی خودش میدونه اینو از ته دل بگه تا اثرشو ببینه..

raspina.

عضو جدید
خدایا به خاطر تمام چیزهایی که به من دادی و چیزهایی که ندادی تنها می تونم یک جمله بگم : خدای مهربونم شکرت
مرسی به خاطر اینکه حواست به این بنده کوچکت هست .
دوستت دارم تنها یگانه قلبم

لیلای من

عضو جدید
یَا مَنْ هُوَ رَبُّ کُلِّ شَیْ‏ءٍ یَا مَنْ هُوَ إِلَهُ کُلِّ شَیْ‏ءٍ یَا مَنْ هُوَ خَالِقُ کُلِّ شَیْ‏ءٍ یَا مَنْ هُوَ صَانِعُ کُلِّ شَیْ‏ءٍ یَا مَنْ هُوَ قَبْلَ کُلِّ شَیْ‏ءٍ یَا مَنْ هُوَ بَعْدَ کُلِّ شَیْ‏ءٍ یَا مَنْ هُوَ فَوْقَ کُلِّ شَیْ‏ءٍ یَا مَنْ هُوَ عَالِمٌ بِکُلِّ شَیْ‏ءٍ یَا مَنْ هُوَ قَادِرٌ عَلَى کُلِّ شَیْ‏ءٍ یَا مَنْ هُوَ یَبْقَى وَ یَفْنَى کُلُّ شَیْ‏ءٍ
.
.
.
اى که پروردگار هر چیز او است اى که معبود هر چیز او است اى که آفریننده هر چیز او است اى که سازنده هر چیز او است اى که او پیش از هر چیز بوده و اى که او پس از هر چیز خواهد بود و اى که او برتر از هر چیز است اى که او به هر چیز دانا است اى که او به هر چیزى توانا است اى که تنها او بماند و هر چیز دیگر فانى گردد

لیلای من

عضو جدید
«اللَّهم صَلِّ عَلى محمد و الِهِ وَاكْفِنِى ما يشغَلُنِى الاِهتِمامُ بِهِ و استَعْمِلْنى بما تَسأَلُنى غداً عَنْه»

.
.
.

... خدايا! آنچه موجب دل مشغولى من است از سر راه من بردار، تا دل من تنها متوجه تو باشد و من را به انجام وظايفى كه در فرداى قيامت در مورد آن ها از من سؤال مى‌كنى موفق بدار.
:heart:

لیلای من

عضو جدید
اَللَّهُمَّ إِنِّي أَعُوذُ بِكَ مِنْ نَفْسٍ لاَ تَشْبَعُ وَ مِنْ قَلْبٍ لاَ يَخْشَعُ‏

وَ مِنْ عِلْمٍ لاَ يَنْفَعُ وَ مِنْ صَلاَةٍ لاَ تُرْفَعُ وَ مِنْ دُعَاءٍ لاَ يُسْمَعُ‏
.
.
.
خدايا پناه به تو مى ‏برم از نفسى كه از دنيا سيرى ندارد و از قلبى كه خاشع نباشد
و از
علمى كه نفع نبخشد و از نمازى كه بالا نرود و از دعايى كه به اجابت نرسد...

مسروری

عضو جدید
کاربر ممتاز
ادب عبودیت اقتضا می کند كه انسان از خدا بخواهد. آن كسى كه از خدا چیز نمى‏ خواهد او در مقابل خدا انانیّت به خرج مى‏دهد. عبودیت اقتضا می کند كه انسان همیشه از خداوند چیز بخواهد و وقتى كه انسان از خدا چیز مى‏ خواهد، اول این را باید بخواهد:

خدایا این قلب من را هدایت كن كه از تو آن چیزى را بخواهد كه حكمت و مصلحت است و الّا من خیلى اوقات گمراه مى‏شوم، چیزهایى براى خود مى‏خواهم كه نباید بخواهم.

و چه دعاى بزرگى است! در نهج‌البلاغه است، مى ‏فرماید:

اللَّهُمَّ انْ فَهِهْتُ عَنْ مَسْأَلَتى، اوْ عَمِهْتُ عَنْ طَلِبَتى، فَدُلَّنى عَلى‏ مَصالِحى، وَ خُذْ بِقَلْبى الى‏ مَراشِدى، فَلَیْسَ ذلِكَ بِنُكْرٍ مِنْ هِدایاتِكَ، وَ لا بِبِدْعٍ مِنْ كِفایاتِكَ (خطبه 218 فیض الاسلام)

یعنى خدایا اگر زمانى من گنگ و لال شدم نفهمیدم از تو چه باید بخواهم، عوضى چیزى خواستم، خدایا اگر از مطلوب واقعى خودم كور شدم، چشمهایم آن مطلوبهاى واقعى خودم را ندید و چیزهایى را دید كه اصلًا نباید من به اینها توجه كنم، خدایا اولین دعاى من این است كه با آن لطف و كرم خودت دست به قلب من بینداز و دل مرا هدایت كن كه بفهمم چه بخواهم، مرا به مصالح خودم راهنمایى كن.

این قلب من را بگیر و به سوى رشدش و آنچه كه صلاح و هدایت و راهش است راهنمایى بفرما. از كرم تو و از لطف عمیم تو اینها عجیب و چیز تازه‏اى نیست؛ یعنى تو چقدر لطف دارى كه بسیارى از اوقات اصلًا قلب من را خودت هدایت كرده‏اى كه من چه از تو بخواهم، اینها هم جزء لطف هاى توست.

منبع: تبیان

آخرین ویرایش توسط مدیر:

لیلای من

عضو جدید
رمز بزرگ زندگی ،تنهایی ست...
و بزرگترین تنهای عالم ،همدم ِ تنهایی آدمهاست...
.
.
.

و هو معکم...

کاش یادم نره ،لطف بودنت درلحظه های رمزآلود زندگی م رو...
کاش پای قرارمون بمونم و شرمنده ت نباشم...
کاش دوستی ما شکل دیگه ای به خودش بگیره...
منو لبریز ِ خودت کن...
مهربانم...

:heart:

بهار00

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عالم و آدم هم که من را توبیخ کنند
باز به پای توبیخ وعتاب خودم نمی رسد
خدایا
در حیرتی
بس عجیب غوطه ورم!
نمی دانم به باطنم
ایمان بیاورم یا به ظاهرم ؟
بین این دو اختلاف طبقاتی غوغا می کند

بهار00

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]می دانم[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]...

"غــم" که می دهی یعنی
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]..

" دلم برایت تنگ شده صدایم بزن[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]"

نازنین خدای من[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]..

با دلی پُر از "غــم" صدایت می زنم[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]و همین که من را می شنوی کافیست...[/FONT]

[/FONT]
[/FONT]

بهار00

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا خدا هست کسی تنها نیست

من اگر گم شده ام
تو اگر خسته شدی
در پس پرده ی اشک من و تو...
مأمن گرم خداست

او همین جاست
کنار من و تو. . .
سالها منتظر است
تا بسویش بدویم از سر شوق
تا صدایش بزنیم از سر عجز

و بفهمیم که او
مونس واقعی خلوت ماست .......

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدایا...
امروز بي نهايت دلگيرم نميدانم ؟؟؟
تا كي به اين جاده ، تولد تا مرگ پنجه در پنجه كنم!
در زندگي جز كوله باري آرزو چيزي ديگري نديدم ...
هميشه اسير بازيچه سرنوشت شدم،
هيچگاه پرواز را نفهميدم ولي دنیاي بيرحم بال و پرم را شكست و قدرت پرواز و فرياد را از من گرفت !

ومن همیشه در گوشه اي با خود خلوت كرده و حرفهاي دلم را بر تن كاغذ سفيد نوشتم ...
خدايا !!!
به تو نيازمندم چرا كه فقط تو هستي كه نظاره گر تنهائي ام هستي و حرفهايم را میتوانم برايت بيان کنم ...

پس كمكم كن ...
در خیالم، با خیالت، بی خیال عالمم...