کاشف منشور کوروش کبیر که بود+عکس

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاشف منشور کوروش کبیر که بود+عکس

در سال ۱۲۵۸ خورشیدی/ ۱۸۷۹ میلادی به هنگام کاوشهای باستان‌شناسی هیئت بریتانیایی در محوطه باستانی بابل در بین‌النهرین، هرمز رسام(۱۸۲۶- ۱۹۱۰) باستان‌شناس بریتانیایی آسوری‌تبار، استوانهٔ گلی‌ای را یافت که شامل نوشته‌هایی به خط میخی بود

منشور کورش هخامنشی، کهن‌ترین بیانیه حقوق بشرِ شناخته شده جهان و سند سربلندی ایرانیان از همزیستی آشتی‌جویانه و گرامیداشتِ باورها و اندیشه‌های همه مردمان تابعه در هنگامه بنیادگذاری نخستین امپراطوری جهان است.

محل اصلی نگهداری این منشور ، موزه بریتانیاست .

در جریان جشن‌های ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی ایران، منشور کوروش به رغم مخالفت دولت وقت بریتانیا برای چند روز به ایران آورده شد و به نمایش در آمد.

این منشور در تاریخ ۱۹ شهریور ۱۳۸۹ وارد ایران و تحویل موزه ایران باستان شد.

قرار است منشور کوروش چهار ماه در ایران در معرض بازدید قرار گیرد و بعد از آن مجدداً به موزه بریتانیا تحویل داده شود.

این سند به عنوان نخستین منشور حقوق بشر شناخته می‌شود و در سال ۱۹۷۱ میلادی، سازمان ملل آن را به شش زبان رسمی سازمان منتشر کرد.

بدلی از این منشور در مقر سازمان ملل متحد در شهر نیویورک نگهداری می‌شود.

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا منشور كوروش خودش مگه چيه كه ما واسمون مهم باشه يابندش كي بود؟!!!
اولا وقتی صحبت میکنین کلمات جمع به کار نبرین و نظرشخصی خودتونو اعلام کنید!
ثانیا اگه شما و امثال شما در طول تاریخ متوجه میشدید منشورکوروش چیه که وضع الان ما این نبود که حسرت 2500 سال قبلمونو بخوریم!!

hemmat27

عضو جدید
اولا وقتی صحبت میکنین کلمات جمع به کار نبرین و نظرشخصی خودتونو اعلام کنید!
ثانیا اگه شما و امثال شما در طول تاریخ متوجه میشدید منشورکوروش چیه که وضع الان ما این نبود که حسرت 2500 سال قبلمونو بخوریم!!
اولا كو پست من؟
ثانيا "ما " براي احترام به خودم بود كسي نخواست از جانب شما حرف بزنه !
ثالثا اين مشكل من نيست كه شما به خاطر سياه بازي و بزرگنمايي يه عده در مورد كوروش داري حسرت 2500 سال پيشت رو ميخوري! يه كم مطالعه ي تاريخي داشته باش! كوروش همچين عليه السلام هم نبوده كه به ما گفتن!

kiana.d

عضو جدید
اولا كو پست من؟
ثالثا اين مشكل من نيست كه شما به خاطر سياه بازي و بزرگنمايي يه عده در مورد كوروش داري حسرت 2500 سال پيشت رو ميخوري! يه كم مطالعه ي تاريخي داشته باش! كوروش همچين عليه السلام هم نبوده كه به ما گفتن!
هر چي بد بختي ميكشيم ما ايراني ها از دست امثال شماهاست
از ماست كه بر ماست
اگه به قول خودت يه كم مطالعه تاريخي داشتي اين جوري حرف نميزدي

hemmat27

عضو جدید
هر چي بد بختي ميكشيم ما ايراني ها از دست امثال شماهاست
از ماست كه بر ماست
اگه به قول خودت يه كم مطالعه تاريخي داشتي اين جوري حرف نميزدي
اتفاقا ايران هر چي ميكشه از دست شماست!
به جاي كه به فكر الان باشيد و براي پيشرفت كشور تلاش كنيد چسبيديد به 2500 سال پيش كه كوروش اومد خر و ورداشت اسب گذاشت جاشو ،2تا ساختمون اينجور و اونجور درست كرد و...
به تاپيك كوروش كبيــــــــــــــــــــــر!!! مراجعه كنيد منظورم رو از مطالعه ي تاريخي مي فهميد!

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا كو پست من؟
اولا میخواستین شهامت داشته باشین و پستتونو حذف نکنین(خوبه نقل قول گرفتم ازش و گرنه...)
دوما باعث سرافرازیمه که چون شمایی از جانب من حرف نمیزنه!:cool:........در مورد احترام به خودتونم مختارین ولی فک کنم این احترام رو دیگران بهتون بزارن بیشتر باعث غرور و افتخاره!
سوما شمایی که به خودتون احترام میذارین!!!!بهتر نیست وقتی با یه خانم صحبت میکنین فعل جمع به کارببرین!:razz:
چه شما قبول داشته باشین چه نه شکوه و عظمت ایران در2500 سال پیش خیلی بیشتر از حالا بوده!ضمنا مطمئن باشید مطالعه تاریخی من اگر بیشتر از شما نباشه کمتر نیست (خواستین امتحان میکنیم)!اینم اضافه کنم که برای من کوروش به گفته شما علیه السلام نبوده ولی خودش و منشورش بی نهایت قابل احترامه اگر بین احترام و پرستش نمیتونید تفاوتی قائل بشید از دست من کاری برنمیاد!:D

hemmat27

عضو جدید
اولا میخواستین شهامت داشته باشین و پستتونو حذف نکنین(خوبه نقل قول گرفتم ازش و گرنه...)
دوما باعث سرافرازیمه که چون شمایی از جانب من حرف نمیزنه!:cool:........در مورد احترام به خودتونم مختارین ولی فک کنم این احترام رو دیگران بهتون بزارن بیشتر باعث غرور و افتخاره!
سوما شمایی که به خودتون احترام میذارین!!!!بهتر نیست وقتی با یه خانم صحبت میکنین فعل جمع به کارببرین!:razz:
چه شما قبول داشته باشین چه نه شکوه و عظمت ایران در2500 سال پیش خیلی بیشتر از حالا بوده!

ضمنا مطمئن باشید مطالعه تاریخی من اگر بیشتر از شما نباشه کمتر نیست (خواستین امتحان میکنیم)!اینم اضافه کنم که برای من کوروش به گفته شما علیه السلام نبوده ولی خودش و منشورش بی نهایت قابل احترامه اگر بین احترام و پرستش نمیتونید تفاوتی قائل بشید از دست من کاری برنمیاد!:D
اولا من پستمو حذف نكردم خودش حذف شده واسه همين هم تعجب كردم!
دوما من كه از جانب شما حرفي نزدم! شما واست توهم پيش اومده بود كه كسي داره از جانب شما حرف ميزنه و موضع گيري كردي بعد الان باز اومدي ميگي موجب افتخاره ... تكليفتو با خودت معلوم كن!
سوما خانومي كه احترامت رو نداشت تو هم نبايد بهش احترام بزاري!:razz:
كسي شكوه ايران رو منكر نشد! بحث اينجاست كه يه عده اومدن و كوروش رو كردن خدا و پيغمبر! و دارند به جاي خدا پرستي كوروش پرستي مي كنند!
ما تو همين 30 سال اخير خيلي ها رو داشتيم كه از كوروش مرد تر بودند و براي اين كشور جونشونو فدا كردن! همت ها و باكري هاي زيادي بودند تو اين 30 سال كه مردونگيشونو ثابت كردن!

از چه نظر قابل احترامه؟ اين كه ما بيايم و نظام ولايت فقيه رو رد كنيم و بگيم بايد حكومت كوروش ميبود؟!!!
بيشتر توضيح بديد راجع به اين آخري

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا من پستمو حذف نكردم خودش حذف شده واسه همين هم تعجب كردم!
دوما من كه از جانب شما حرفي نزدم! شما واست توهم پيش اومده بود كه كسي داره از جانب شما حرف ميزنه و موضع گيري كردي بعد الان باز اومدي ميگي موجب افتخاره ... تكليفتو با خودت معلوم كن!
سوما خانومي كه احترامت رو نداشت تو هم نبايد بهش احترام بزاري!:razz:
كسي شكوه ايران رو منكر نشد! بحث اينجاست كه يه عده اومدن و كوروش رو كردن خدا و پيغمبر! و دارند به جاي خدا پرستي كوروش پرستي مي كنند!
ما تو همين 30 سال اخير خيلي ها رو داشتيم كه از كوروش مرد تر بودند و براي اين كشور جونشونو فدا كردن! همت ها و باكري هاي زيادي بودند تو اين 30 سال كه مردونگيشونو ثابت كردن!

از چه نظر قابل احترامه؟ اين كه ما بيايم و نظام ولايت فقيه رو رد كنيم و بگيم بايد حكومت كوروش ميبود؟!!!
بيشتر توضيح بديد راجع به اين آخري
:surprised::surprised::surprised: پس واسه همین سراغ پستتونو از من گرفتین؟؟؟:surprised::surprised::surprised:
تکلیف من با خودم معلومه.....گفتم از جانب خودتون صحبت کنین گفتید همین کاررو کردم بنده هم گفتم خوشحالم....کجاش نامعلومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فیض زیادی از این نظرتون بردم.....حداقل شمایی که ادعای دینداری میکنین دیگه اینجور صحبت نکنین!!!
ضمنا من کجابه شما بی احترامی کردم؟؟؟بفرمائید شهامت عذرخواهی دارم!!!
آخه برادر من چرااینقد متناقض صحبت میکنین؟؟؟من تایپک کوروش کبیر رو دنبال میکنم همون یه عده در تلاشند بگن کوروش پیامبر خداست اونوقت شما میگین کوروش پرستی میکنن؟؟؟:confused::confused::confused:
همت و باکری و...رو به خوبی میشناسم و براشونم احترام زیادی قائلم ولی فک میکنم قیاستون به کل اشتباهست شما دارین یه فرمانده جنگی رو با رئیس یه مملکت مقایسه میکنین......به نظرم کوروش رو با رهبران و شاهان کشور در دوره های مختلف مقایسه کنید منطقی تره!!!
ضمنا خدمات زیاد کوروش به کشور رو بدون تعصب وجبهه گیری در نظر بگیرید متوجه میشید که ایشون هم کم شخصیتی نیستند!
از این نظر قابل احترامه که احترام به حقوق دیگران و حقوق بشرو حقوق زنان و....رابه اعتراف همون غربیها اولین بار در جهان کوروش ترویج کرد! قابل احترام و افتخار نیست به نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ربطشو اصلا به ولایت فقیه نفهمیدم:confused::confused::confused: .....میخواید به چی برسید توی بحثتون؟؟؟؟

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام علیکم..........لطف می کنید نظر خودتون رو هم بفرمائید؟...........این وبلاگ و سایت ها متعلق به شماست؟........چه هدفی با بالاآوردن تاپیک های خاک خورده با موضوع هخامنشیان بویژه کوروش کبیر دارید که به جای بیان آن از وبلاگ ! مطلب می گذارید؟

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالبی که گذاشتید تماما تحریف شده و تکه پردازی است ..........فکر می کنم در قبال نوروز همین که عالی ترین مقام کشور پیام می دهند نظر ایشان کاملا مشخص است .......اما در قبال موضوع کوروش

یکی از مصیبت هایی که داریم تحلیل جانبگرایانه برخی افراد از نظرات رهبری است .......که این جور تحلیل ها دستمایه یک سری مخالفین و دشمنان میشود ...............

فکر می کنم پر واضح است نظر رهبر انقلاب درباره تخت جمشید چیست ........از این منظر که این بنا متعلق به حکومت پادشاهی است ......یک نمره منفی است و از این منظر که هنر ایرانی است جنبه بسیار مثبتی است .......نمیدانم شما طرفدار رهبری هستید یا مخالف ایشون!.......ولی یک چیز می دانم .......اینکه هنر ایرانی توسط ناصر پورپیراها که روزگاری خودشان را انقلابی نشان میدادند و نشان داده شد نان حزب توده را میخورند زیاد است

...........
شما اگر از رهبری حرف میزنید ......و خب منتقدین لا اقل آداب نقد رو هم از ایشون یاد بگیرید ................

«خوب، اينجا نزديكى كازرون ـ آن طورى كه شنيدم ـ مجسمه‌‌ والرين است؛ امپراتور روم، كه زانو زده در مقابل پادشاه ايران. خيلى خوب، اينجا را برويد نشان بدهيد؛ اين به آن در! اين همه نقاط مثبتى كه مي‌تواند گذشته‌‌ ما را نشان بدهد...».

در دنیا از چیزهائی که جنبه‌ی افتخارآمیز هم خیلی ندارد، گاهی اوقات به عنوان مفاخر تاریخی استفاده میکنند. آن کسانی که مفاخر تاریخی را ندارند، برای خودشان خلق میکنند! ما این همه مفاخر تاریخی داریم، این همه چیزهائی که مایه‌ی تفاخر تاریخی ملت ایران است، اعتماد به نفس ملت ایران است؛ چرا اینها را نشان ندهیم؟............البته اعتقاد علمى دارم شکوفایی ايران بعد اسلام، باگذشته‌اش قابل مقايسه نيست اما آن هم تاريخ ماست طاغوت در رأسش بوده اما هنر ايرانى است...»

http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3436

اینکه رهبری در دورانی که یک عده کوروش پرست بودند و هستند و سعی در نشان دادن بی اشکال حکومت هخامنشان نه صرفا کوروش است این چنین حرف هایی بزنند پر بیراه نیست....به هر حال همگان به خوبی میدانند که حکومت پهلوی با نردبان حکومت هخامنشی به دنبال حفظ تاج و تخت خود بود .....
...ولی چیزی که بیراه است این است که عده ای با کج فهمی بخواهند تاریخ یک ملت رو تحریف کنند ......اینکه کوروش بالاخره پادشاهی میکرده درست ......ولی این دال بر این نمیشه که بیایم تاریخ خودمون رو با دست خودمون نابود کنیم و اقدامات خوبش رو نادیده بگیریم ......اون هم در زمانی که پادشاهی چیز عجیبی نبوده گرچه پادشاهی مثل کریم خان زند بودن نادر بوده!........و البته از اون بدتر بخوایم صنعت گردشگری رو در کشور تعطیل کنیم و به تخریب این آثار فاخر هنر ایرانی بپردازیم............چیزی که یقینا غربی ها نیز می خواهند!

..........
نکته بعدی هم که باید به شما کاربر محترم عرض کنم نظر علامه طباطبایی در المزان است و همینطور چند تن از بزرگاني که بر يکي بودن ذوالقرنين قرآن و مسيح عهد عتيق با کورش هخامنشي گواهي داده‌اند، که از آن ها مي توان به مولانا ابوالکلام آزاد، مفسر بزرگ قرآن و وزير فرهنگ هند در زمان گاندي در تفسيرالبيان، ترجمه تفسير سوره کهف از باستاني پاريزي، تابنده گنابادي در کتاب سه داستان عرفاني از قرآن، آيت الله مير محمد کريم علوي در تفسير کشف الحقايق (با ترجمه عبدالمجيد صادق نوبري )، حجت الاسلام سيد نورالدين ابطحي در کتاب ايرانيان در قرآن و روايات،دکتر علي شريعتي در کتاب بازشناسي هويت ايراني اسلامي،صدر بلاغي در قصص قرآن،جلال رفيع در کتاب بهشت شداد،منوچهر خدايار در کتاب کورش در اديان آسياي غربي، قاسم آذيني فر در کتاب کوروش پيام آور بزرگ، دکتر فريدون بدره‌اي در کتاب کوروش در قرآن و عهد عتيق، محمد کاظم توانگر زمين در کتاب ذوالقرنين و کوروش، آيت الله سيد محمد فقيه استاد اخلاق، حافظ کل قرآن و نماينده مجلس خبرگان دوم، استاد محيط طباطبايي، حجه الاسلام شهيد هاشمي نژاد و احمدخان بنيان‌گذار دانشگاه اسلامي عليگر هند نام برد

.........
و باز هم برمی گردم به سوال قبلی ........آیا این وبلاگ وبلاگ شماست؟........آیا الآن این مسئله که کوروش چه جور انسانی بوده مسئله اول کشور است؟!...........آیا الآن در سال 78 و 83 هستیم؟!

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سخن شما مغلطه در کلام است : همین که عالی ترین مقام کشور پیام میدهند نظر ایشان کاملا مشخص است : من از این سخن هیچی متوجه نشدم، ایا صرف داشتم مقام کفایت میکنه است؟ یعنی شما ارزش کلام رو به پست و مقام میدونید؟ یعنی حضرت علی که چاه می کندند و پست و مقامی نداشتن دیگه نهج البلاغشون به درد نمی خوره؟نظر ایشون محترم ولی ما دیگه نمیتونیم نطر بدیم و نقد کنیم؟ نطر ایشون رو که منم تو همون مطلبی که گذاشتم که حذف کردن ایا غیر این نظری است که شما از ایشون گذاشتین؟ ایا شما فقط گوش به نظر ایشون میدین، یعنی اگه امسال از نظرشون برگردن شما هم از نظرتون بر می گردین و باز دوباره برگردن و همین نظر رو بدن شما باز بر میگردین از نظرتون؟

از دوحالت خارج نیست:
1- وبلاگ مال من است: خوب بفرمایید؟
2- وبلاگ مال من نیست: خوب بفرمایید؟

اولا برای کسانی که پست منو حدف کردند متاسفم

ثانیا علامه طباطبایی در تفسیر المیزان ایراداتی به ذوالقرنین بودن کوروش دارند و ایراداتشونو بیان نکردن فقط فرمودند ایراداتی موجود است - و علامه نظر قطعی ندادند بلکه قول مفسرین دیگر رو بیان کردند

ثالثا مسئله ی اول بودن کشور چه ارتباطی به اصل قضیه و اهمیت قضیه دارد؟مسئله ی اول کشور از لحاظ یک اقتصاد دان مسئله ی پول و گردشگری است از لحاظ یک مبلغ فرهنگی شاید یک چیز دیگر باشد

رابعا مرجع سایتی رو که دادین با نوشته هاتون یکی نیست؟ این عکس هایی که گذاشتین تو سایت معرفی شده نیست

خامسا شما پاسخ منو بدید تا پاسخ شما داده شود:

سوال:

اصل هفدهم از قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران

بر اثر آنچه‌ ما در اينجا آورديم‌ ، انتظار مي‌رفت‌ كه‌ پس‌ از فرو ريختن‌ كاخ‌ ظلم‌ و استبداد ، و حركت‌ سيل‌ خروشان‌ ملّت‌ مسلمان‌ كه‌ هزار و چهارصد سال‌ از پستان‌ مادراني‌ كه‌ آنها را با نام‌ محمّد شير داده‌اند ، و سپرده‌ شدن‌ اختيار ملّت‌ به‌ خود ملّت‌ در مجلس‌ خبرگاني‌ كه‌ تشكيل‌ شد ، تاريخ‌ را فقط‌ هجري‌ قمري‌ اعلام‌ كنند ، ولي‌ چنين‌ نكردند ، و اصل‌ هفدهم‌ از قانون‌ اساسي‌ جمهوري‌ اسلامي‌ ايران‌ بدين‌ صورت‌ تدوين‌ شد:
«مبدأ تاريخ‌ رسمي‌ كشور هجرت‌ پيامبر اسلام‌ صلّي‌ الله‌ عليه‌ وآله‌

ص 136
وسلّم‌ است‌ و تاريخ‌ هجري‌ شمسي‌ و هجري‌ قمري‌ هر دو معتبر است‌ . امّا مبناي‌ كار ادارات‌ دولتي‌ هجري‌ شمسي‌ است‌ . تعطيل‌ رسمي‌ هفتگي‌ روز جمعه‌ است‌.» .
در اينجا مي‌بينيم‌ اصلاحي‌ كه‌ به‌ عمل‌ آمده‌ فقط‌ طرح‌ مسأله‌ سوّم‌ است‌ يعني‌ از شاهنشاهي‌ به‌ هجري‌ برگشت‌ . ولي‌ باز هم‌ سالهاي‌ شمسي‌ به‌ رسميّت‌ باقي‌ است‌ ، و ماههاي‌ زردشتي‌ باستاني‌ همچون‌ خرداد و بهمن‌ نيز تغيير نكرده‌ است‌ .
و در اين‌ سه‌ اشكال‌ است‌:
اوّلاً معتبر دانستن‌ تاريخ‌ شمسي‌ و قمري‌ هر دو چه‌ معني‌ دارد ! جائي‌ كه‌ قرآن‌ كريم‌ ، تاريخ‌ را منحصراً به‌ شهور قمريّه‌ منحصر مي‌كند ، و سنّت‌ پيامبر اكرم‌ ، و منهاج‌ پيشوايان‌ دين‌ إجماعاً و اتّفاقاً نيز به‌ ماههاي‌ قمري‌ اقتصار كرده‌اند ، اعتبار دادن‌ كه‌ همان‌ به‌ رسميّت‌ در آوردن‌ ماهها و سالهاي‌ شمسي‌ است‌ منضمّاً به‌ ماههاي‌ قمري‌ صحيح‌ نيست‌ .
و ثانياً مبناي‌ كرهاي‌ دولتي‌ چرا خصوص‌ تاريخ‌ شمسي‌ است‌ كه‌ در آن‌ دو مرحله‌ از اشكال‌ باقي‌ است‌ ؟ اگر مذهب‌ از سياست‌ انفكاك‌ ندارد ، حتماً بايد مبناي‌ كارهاي‌ دوائر دولتي‌ بر شهور قمريّه‌ باشد ، اين‌ تفكيك‌ از كجا پيدا شده‌ است‌ ؟
و ثالثاً مبناي‌ كارهاي‌ دولتي‌ را تاريخ‌ شمسي‌ قرار دادن‌ ، عبارۀ أُخراي‌ رسميّت‌ دادن‌ ماهها و سالهاي‌ شمسي‌

ص 136
است‌ . چون‌ رسميّت‌ معنائي‌ ندارد جز آنكه‌ در مورد عمل‌ ، بايد آن‌ را مورد استفاده‌ قرار داد . و عليهذا دوائر دولتي‌ تاريخ‌ شمسي‌ را به‌ رسميت‌ مي‌شناسند ، نه‌ قمري‌ را . و در ميان‌ خود با آن‌ معامله‌ مي‌كنند ، نه‌ با قمري‌ ، و اين‌ عين‌ محذور است‌ .

http://www.maarefislam.com/doreholomvamaarefislam/bookscontent/novin/novin4.htm#_Toc68869273

==============================================================================
جدايي دين از سياست از ديدگاه امام خميني (ره)

http://vista.ir/page/226131/جدایی-دین-از-سیاست-از-دیدگاه-امام-خمینی-(ره)

==================================================
جدایی دین از سیاست

http://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=1687
================================================
مقام معظم رهبری تز جدایی دین از سیاست را بزرگ‌ترین مظهر شرک می‌دانند

http://www.mehrnews.com/news/244508...ی-دین-از-سیاست-را-بزرگ-ترین-مظهر-شرک-می-دانند

سلام برادر گرامی ....اولا تشکر می کنم که دست از منابع وبلاگی برداشتید و از همه مهمتر از درون منابع خود خبردارید و آن ها را خوانده اید.....این مسئله لایق تشکر بود ......اما در بعد سایر موارد....چه کسی گفت شما حق انتقاد ندارید؟.......بنده گفتم حق انتساب دروغین نداریم.......از این وبلاگی که مطلب گذاشتید بسیاری از مطالب تحریف شده و تقطیع شده است که مواردیشو عرض کردم البته شاید صاحب وبلاگ نیز خیلی اطلاع نداشته باشد وقتی منبع سخنانش از افراد حزب توده است و کسانی که برای بزرگ نشان دادن حکومت عثمانی به جای تعریف از آن حمله میبرند به تاریخ کشورهای متمدن دیگر......اگر ایشان از نظری برگردند دلالشون رو هم میگن ......با توجه به دلایل میشه بحث کرد ......مثلا در بحث فرزند آوری

بسیار خوب .......خوشبختانه این جا بین بنده و شما یک اتفاق نظر وجود دارد .....که شما هم به این قائلین ولو نه به صراحت ......ولی نظر علامه به منطبق بودن کوروش بر ذوالقرنین نزدیک بوده است.........وگرنه نیازی به بیان صریح و مثایسه ویژگی با ویژگی نبوده
خب اگر این دید شما رو هم در نظر بگیریم.......برادر جان .........ببینید یک عالم دینی هم با احتیاط در این باره سخن میگن......حالا ما بیایم کلا صفر و یکی به این مسئله نگاه کنیم صحیح است؟ و از همه بدتر انتساب بدیم به رهبر فرزانه انقلاب اون هم با تقطیع ؟!
دست شما درد نکند!........چطور مسئله اول کشور که امروز رهبری بارها ازش سخن میگن رو نادیده میگیرید؟......آیا مسئله نشان دادن خباثت و بدقولی و بدعهدی آمریکا و مسئله نفوذی که مطرح است مهمتر است یا بحث در قبال مسئله ای که الآن از سوی کوروش پرستان حمله ای صورت نگرفته و بیانی صورت نگرفته؟........مسئله هسته ای مهمتر است در این برهه زمانی یا بیان این چنین مسائل؟........مسئله اقتصاد مقاومتی مهمتر است یا بیان مسائلی که دیدگاه های مختلف حتی تاریخی درباره آن وجود دارد؟!

در قبال کوروش نظر شما رو به نظر برادر رهبر انقلاب جلب می کنم
آیت الله سید محمد خامنه ای ................در قبال کتابی با نام سیر حکمت در ایران و جهان نتیجه تحقیقاتشون رو در قبال حکمت و فلسفه در ایران قبل اسلام نگاشته اند ............

ایشون گفتند مثلا امروز به ظاهر، مردم ما علوم را از غرب فرا می‌گیرند ولی مایه اصلی این علوم را غرب (اروپا و به ویژه ایتالیا و فرانسه قرون وسطی) از مسلمانان اندلس (اسپانیای کنونی) گرفته‌اند که طبق تحقیق، بیشتر آن‌ها از شیعیان و باطنیه اهل ایران بودند (غربی‌ها به عمد یا به اشتباه آن‌ها را اَعراب وانمود می‌کنند).در ایران قدیم هم، چه دولت‌های آریایی و چه دولت‌های بومی ایرانی (مثل عیلامی‌ها یا کاسپین‌های شمال یا تمدن‌های مانایی و نواحی مرکزی در کاشان و کرمان) همه، پایه‌‌گذار فرهنگ‌های غنی و تولید علم و هنر و نوعا مروج توحید و اخلاق بوده‌اند. مثلا کوروش و فرزندش با جهاد فرهنگی به ظاهر نظامی خود، توحید را در بین‌النهرین و سومر و مصر و آتن (یونان) گسترش دادند و روحانیون آن زمان هم بزرگ‌ترین دانشمندان علوم مختلف و فیلسوفان عصر خود بودند.همه این سوابق در هویت ملی هر ایرانی ثبت شده و وجود دارد و می‌شود به آن‌ها افتخار کرد. نسبت فکری و روحی و فرهنگی ملت ایران همه به آن سوابق برمی‌گردد و از این روست که شناسنامه تاریخی هر ایرانی، هزاران سال فرهنگ و سابقه درخشان را در خود دارد. در کشفیاتی که اخیرا در حفاری‌های زاگرس مرکزی انجام شد آثاری یافت شد که متعلق به دوازده هزار سال پیش بود. پیش از شهر سوخته و ناحیه سیلک و نقاط دیگر را که تا نزدیک ۱۰ هزار سال حدس می‌زدند، در آنجا تمدن وجود داشته و مردمی ساکن بوده‌اند و کشاورزی داشته‌اند.این تاریخ را اگر با به اصطلاح قدیمی‌ترین تمدن‌ها مثل مصر پنج هزار سال، بین‌النهرین شش هزار تا شش هزار و پانصد سال و هند آریایی حدود چهار هزار تا چهار هزار و پانصد سال مقایسه کنید، سابقه تمدن ایرانی روشن‌تر می‌شود.ملت ایران به دلیل همین رشد فکری ایرانی و فرهنگ و هوش مثبتی که داشت، زود‌تر از ملل دیگر اسلام را شناخت و حتی پیش از نفوذ لشکر مسلمین به ایران، اسلام را پذیرا شد و جای شگفتی ندارد اگر روحانیون زرتشتی آن زمان زود‌تر از مردم دیگر به اسلام روی آوردند که مشهور‌ترین آن‌ها سلمان (روزبه) فارسی است که خود او از طایفه مغان و از روحانیون بزرگ بود.فرهنگ و معارف اسلامی، شتاب و رشد شعور عالی ایرانی‌ها را بیشتر کرد و اتفاقی نیست اگر می‌بینیم بزرگترین فیلسوفان و دانشمندان و پزشکان و منجمان تاریخ اسلام همه ایرانی هستند و بیشترین قرآن‌شناسان و حدیث‌شناسان و پایه‌گذاران ادبیات عرب هم ایرانی می‌باشند.سید محمد خامنه‌ای: کوروش و فرزندش، توحید را گسترش دادند

اما اینکه فرمودید متنی که بنده نوشتم با منبع گذاشته شده هم خوانی ندارد .......این منبع سایت رهبری است و لینک هم بیانات کامل ایشون در این باره است ....با تقطیع بیانات میشود هر برداشتی کرد

بله عکس در سایت نیست........ولی اشاره رهبری با توجه به آدرسی که می دهند این موضوع است

آیا تمایل دارید کل مطلب آنجا را در پست دیگر برای شما کپی کنم تا سیه روی شود هر کس در او غش باشد؟:smile:

نکته بعد در قبال تاریخ هجری شمسی و قمری!.............خب شما مخالف ایرانیت هستید ؟........مخالف اسلامیت هستید؟.........لطفا این موضوع رو اول برای بنده مشخص کنید

به طبع همونطور که بند 17 قانون اساسی رو گذاشتید نظر مسئولین فعلی کشور مشخص است ..........خب شما کسی رو بفرستید مجلس که بعدی رو که قبول دارید برای شما انجام دهد......یادش بخیر یک کاندید انختابات مجلس بود که به دورغ به مردم وعده تغییر قانون اساسی میداد ....در شرایطی که ربطی به وظایف رئیس جمهور این مسئله ندارد ........ولی بنده مثل خیلی از مسئولین کشور معتقدم
ایرانیت و اسلام هر دو، متقابلا خدمات و تأثیرات قابل ‌توجهی بر یکدیگر داشتند......طوری که یک فرهنگ تجزیه ناپذیر بوجود آورده

اما علت موافقت من با تاریخ هجری شمسی برخلاف بیان دیدگاهی است که مطرح کردید......چرا که این دیدگاه معتقدم دیدگاه صحیحی نیست......وقتی ما تارسخچه تقویم هجری شمسی رو ورق می زنیم به نکات خوبی می رسیم ........از جمله اینکه برخلاف دیدگاهی که مطرح نمودید .........
تقویم هجری شمسی به تبعیت از تقویم جلالی است که حاصل سال ها تلاش ریاضی دانان و منجمان ایرانی بوده و دقیق‌ترین تقویم جهان است از نظر بنده و خیلی از منجمین دیگر.........مبدا تقویم هجری شمسی هم مثل تقویم هجری قمری........... سال هجرت پیامبر اکرم از مکه به مدینه است......... با این تفاوت که نحوه محاسبه روزها در آن متفاوت است.......... از ۲۲ مارس ۶۲۲ میلادی شروع می شه و 365روز و سال را در 12ماه جا می ده.......... البته با توجه به ته مانده اعشارش از یک روز ..... چهارسال یک بار یک روز به تقویم اضافه می کند.

اما کلام آخر شما!........
بنده گفتم دین از سیاست جداست؟!............این از اون حرف ها بود...........و البته تشکر میکنم از مطلبی که در این باره نوشتید و چه خوب که در تالار تاریخ تاپیکشرا میزدید و انشاالله ذهن افراد خواب زده که اسم خمینی رو بر زبان میارن و فریاد جدایی دین از سیاست رو به ایشون منتسب میکنن بیدار شود

پ.ن: به جایاینکه بپرسید چرا مدیری آمده و پیام های شما رو حذف کرده ........بهتر نیست از خود بپرسید در این قبال چگونه رفتار کرده اید که آن مدیر پست یکسان شما در تاپیک های مختلف را حذف کرده؟!.......

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسلام از تسلیم شدن می اید یعنی بدعت ها و روش های غلط رو کنار گذاشتن و تسلیم شدن - اسلام اومده که انانیت اشخاص رو ازشون بگیره ، شما اینجوری که میگین دارین از اسلام به عنوان ی شعار تبلیغاتی که بهش در صحنه ی زندگی عمل نمیکنید استفاده میکنید- یعنی اسلام مال کردیم - این حرف شما یعنی اسلام دین ناقص است و ایرانیت بهش کمک کرده است؟!؟!؟!؟!؟!!؟؟!

ذر ضمن این همه حرف زدین جواب سوال من داده نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شما چرا دوست داری منو مخالف ایرانیت و مخالف اسلامیت قرار بدی

اگر مذهب‌ از سياست‌ انفكاك‌ ندارد ، حتماً بايد مبناي‌ كارهاي‌ دوائر دولتي‌ بر شهور قمريّه‌ باشد ، اين‌ تفكيك‌ از كجا پيدا شده‌ است‌ ؟

http://www.maarefislam.com/doreholomvamaarefislam/bookscontent/novin/novin4.htm#_Toc68869273

اسلام دینی است که همه كمالات را چه از جهت جهان ‌بيني و چه در ابعاد حقوقي و مديريت اجتماعي و چه در جنبه اخلاقي و تربيتي با خود داشت و حتي يك جامعه نيمه وحشي اعراب حجاز و اطراف آنرا توانست در مدت كوتاهي جهل‌زدايي كند و به مدارج عالي فرهنگي و اعتقادي برساند......... اما همين اسلام وقتي به ايران رسيد، اوج فرهنگ باستاني ايراني به قدري بود كه توانست ضمن استفاده‌ شايان از اسلام و فرهنگ آن، پيرايه‌هايي در زمينه‌هاي مختلف به آن بيافزايد و به تفسير مجملات فرهنگ اسلامي و گسترش عرفان و معارف آن بپردازد و معارف اسلامي را با جان و دل خود بياميزد؛ توجه ايرانيان به اهل بيت‌(ع) هم بدليل سرچشمه و پر‌فيض بودن آنها براي ايرانيان هوشمند و پرسشگر بود......

بنابرين، نه به نفع مردم ايران دوست و وطن دوست است كه فرهنگ و تاريخ خود را مستقل از اسلام بجويند و نه به سود طرفداران اسلام است كه به توهم دفاع از اسلام، به سوابق پر مجد و عظمت و توحيدي و اخلاقي غني ايران باستان حمله كنند.

این ها بخشی از نظرات آیت الله محمد خامنه ای است .........بنده هم با این نظر کاملا موافقم......چرا که وقتی در تاریخ نگاه می کنیم این مسائل کاملا عیان است .........بنده با توجه به مطالبی که شما گفتید و حرف از این زدید که چرا تاریخ هجری شمسی حتی در قانون اساسی مانده چند سوال از شما پرسیدم .......البته مثل همیشه شما جواب ندادی

برادر جان .......من سوال شما رو متوجه نشدم!........منکه گفتم جدایی دین از سیاست رو قبول ندارم

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی قبول دارید که تقویم رسمی کشور هجری قمری باشه بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصل هفدهم قانون اساسی باید تصحیح بشه؟؟؟؟؟؟؟؟

بنده روال فعلی رو قبول دارم......دلیلی نداره دسترنج منجمین ایرانی کنار گذاشته بشه!..........تقویمی که مبدا آن هم هجرت رسول الله است

Uchiha Itachi

عضو جدید

مردی که نام نیکش او را در طی هزاران سال زنده نگاه داشته، کوروش کبیر.