کار ، امریه و کارآموزی

joey

عضو جدید
دوستان این تاپیکو ایجاد کردم که هرکس سوالاتی در این رابطه داره بپرسه و مطلع ها جواب بدن.....:gol::gol::gol:

پیشاپیش ممنون

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیر،موضوع تاپیک خوب هستش
مخصوصا امریه.....
الان امریه بیشتر بند پ خیلی جواب میده.....از آنجایی که امریه حداقل 5-6 ماه آدمو الاف میکنه درنتیجه به دوستان پیشنهاد میکنم تا پارتی خوب نداشته باشن نرن سراغ امریه....یعنی تقریبا مطمئن باشین که پذیرش میشین....
در غیر این صورت سربازی معمولی برین بهتره....
امریه غیرنظامی(شهرداری و...) اگه بگیرین سه ماه اضافه تر باید خدمت کنین و این زمان اضافه با آن زمان الافی که گفتم جمع میشه و در نهایت یعنی کلا ضرر میکنین..
امریه نظامی(پادگانها و...)آن سه ماه اضافه رو نمیخورین....
ولی امریه هرچی هم باشه دیگه کسریا پر میشن.....
نمیگم امریه بده ازسربازی کردن خیلی بهتره ولی خوب زمان الافی و جاش که مهمه!!!.....این نکته هم توجه کنین برای رشته ما سعی کنین امریه نفت بگیرین یا گاز و چیزی که حداقل به رشتمون کمی ربط داشته باشه......تا حداقل یه سابقه مناسب گیرتون میاد و اطلاعاتی کسب میکنین...امریه آموزش و پرورش زیاد به درد رشته ما نمیخوره.....چون سابقه کاری خوبی از آب در نمیاد...به نظرم باید برای امریه نوع سابقه کاری و تجربه کاری هم درنظر بگیرید.....چون سابقه کاری مناسب رشتتون خیلی مهمه....الان هر جا بری سابقه کاری براشون ارزش داره پس چه بهتره با سربازی با یه تیر دو نشون بزنین و سابقه کاری خوب هم درحین سربازی برای خودتون به یدک بکشین....
برای دوستانیکه میدونن کسری زیاد دارن اصلا امریه توصیه نمیشه...به شرطی که پارتی درسته حسابی داشته باشن آنم برای جای خوب...چون دردسر و الافی امریه زیاده....و تازه هم آن کسری هم پر میشه که کلا ضرره......
برای دوستانی که متاهل هستن امریه هر جورش خوبه......چون با کمی تلاش میتونن تو شهر خودشون خدمت کنن......البته اول باید بررسی کنن که اینطور امتیازات وجود داره یا نه مثلا برای امریه آموزش و پرورش میشه...ولی خوب بازم بند پ خیلی تاثیر گذاره.....
برای دانشجویان میتونن از پروژه های کسری خدمت استفاده کنن.....این کسری خیلی خوبه...ولی نمیدونم گرفتن پروژه سخته یا نه..یعنی به راحتی میدن؟؟؟یه سری میگن گرفتنش راحته.....اصلا چقد کسری میدن؟؟(دوستان بیان تو بحث و بهم راهنمایی کنیم)
سرباز هیئت علمی....که به جای دوسال باید 4 سال داخل دانشگاه خدمت کنین....البته مثل بقیه استادا هستین و حقوقتون فرقی نداره....ولی خوب اینم گرفتنش باز سخته....بند پ خیلی جواب میده....این امریه از نظرم فوق العادس....
کلا بخوام بگم اگه پارتی ندارین زیاد دلتونو به امریه جاهای خوب دلخوش نکنین.....و اینم بگم امریه جاهای بد هم امکان داره بیفتین ولی خیلی کم پیش میاد....امیدوارم مطالبی که نوشتن برای دوستان مفید باشه و یه محرک برای ادامه دادن تاپیک،یاعلی

joey

عضو جدید
سلام دوست عزیر،موضوع تاپیک خوب هستش
مخصوصا امریه.....
الان امریه بیشتر بند پ خیلی جواب میده.....از آنجایی که امریه حداقل 5-6 ماه آدمو الاف میکنه درنتیجه به دوستان پیشنهاد میکنم تا پارتی خوب نداشته باشن نرن سراغ امریه....یعنی تقریبا مطمئن باشین که پذیرش میشین....
در غیر این صورت سربازی معمولی برین بهتره....
امریه غیرنظامی(شهرداری و...) اگه بگیرین سه ماه اضافه تر باید خدمت کنین و این زمان اضافه با آن زمان الافی که گفتم جمع میشه و در نهایت یعنی کلا ضرر میکنین..
امریه نظامی(پادگانها و...)آن سه ماه اضافه رو نمیخورین....
ولی امریه هرچی هم باشه دیگه کسریا پر میشن.....
نمیگم امریه بده ازسربازی کردن خیلی بهتره ولی خوب زمان الافی و جاش که مهمه!!!.....این نکته هم توجه کنین برای رشته ما سعی کنین امریه نفت بگیرین یا گاز و چیزی که حداقل به رشتمون کمی ربط داشته باشه......تا حداقل یه سابقه مناسب گیرتون میاد و اطلاعاتی کسب میکنین...امریه آموزش و پرورش زیاد به درد رشته ما نمیخوره.....چون سابقه کاری خوبی از آب در نمیاد...به نظرم باید برای امریه نوع سابقه کاری و تجربه کاری هم درنظر بگیرید.....چون سابقه کاری مناسب رشتتون خیلی مهمه....الان هر جا بری سابقه کاری براشون ارزش داره پس چه بهتره با سربازی با یه تیر دو نشون بزنین و سابقه کاری خوب هم درحین سربازی برای خودتون به یدک بکشین....
برای دوستانیکه میدونن کسری زیاد دارن اصلا امریه توصیه نمیشه...به شرطی که پارتی درسته حسابی داشته باشن آنم برای جای خوب...چون دردسر و الافی امریه زیاده....و تازه هم آن کسری هم پر میشه که کلا ضرره......
برای دوستانی که متاهل هستن امریه هر جورش خوبه......چون با کمی تلاش میتونن تو شهر خودشون خدمت کنن......البته اول باید بررسی کنن که اینطور امتیازات وجود داره یا نه مثلا برای امریه آموزش و پرورش میشه...ولی خوب بازم بند پ خیلی تاثیر گذاره.....
برای دانشجویان میتونن از پروژه های کسری خدمت استفاده کنن.....این کسری خیلی خوبه...ولی نمیدونم گرفتن پروژه سخته یا نه..یعنی به راحتی میدن؟؟؟یه سری میگن گرفتنش راحته.....اصلا چقد کسری میدن؟؟(دوستان بیان تو بحث و بهم راهنمایی کنیم)
سرباز هیئت علمی....که به جای دوسال باید 4 سال داخل دانشگاه خدمت کنین....البته مثل بقیه استادا هستین و حقوقتون فرقی نداره....ولی خوب اینم گرفتنش باز سخته....بند پ خیلی جواب میده....این امریه از نظرم فوق العادس....
کلا بخوام بگم اگه پارتی ندارین زیاد دلتونو به امریه جاهای خوب دلخوش نکنین.....و اینم بگم امریه جاهای بد هم امکان داره بیفتین ولی خیلی کم پیش میاد....امیدوارم مطالبی که نوشتن برای دوستان مفید باشه و یه محرک برای ادامه دادن تاپیک،یاعلی

کسری پروژه؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورتون همون چیزیه که برای اعضای بنیاد ملی نخبگان هس؟با عنوان سرباز پروژه؟

• Like
واکنش ها: pm1

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نظرتون راجع به امریه نیروگاه چیه؟

سلام،ببین دوست من،در ظاهر که امریه نیروگاه واسه بچه های مکانیک فوق العادس....چون جا واسه پیشرفت تو نیروگاه خیلی زیاده....ولی خوب به علاقه و بند پ شما بستگی هم داره....من خودم امریه نگرفتم فقط یه اطلاعاتی داشتم و دادم،دوستان دیگه هم باید بیان وسط بهمون کمک کنن..

کسری پروژه؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورتون همون چیزیه که برای اعضای بنیاد ملی نخبگان هس؟با عنوان سرباز پروژه؟

آره کسری پروژه....چرا تعجب کردی....من بنیاد نخبه رو نمیدونم ولی میدونم میشه پروژه گرفت و گرفتنش راحتر از مراحل امریه گرفتنه،و ربطی به نخبه بودنم نداره،یکی از آشنایان میگفت....من تو این زمینه اطلاعات ندارم.....نمیدونم برای پروژه های کسری خدمت از کجا باید شروع کنیم و باید به کجا مراجعه کنیم....چه شرایطی لازمه....اگه دوستان میدونن بیان تو بحث،یاعلی

joey

عضو جدید
سلام،ببین دوست من،در ظاهر که امریه نیروگاه واسه بچه های مکانیک فوق العادس....چون جا واسه پیشرفت تو نیروگاه خیلی زیاده....ولی خوب به علاقه و بند پ شما بستگی هم داره....من خودم امریه نگرفتم فقط یه اطلاعاتی داشتم و دادم،دوستان دیگه هم باید بیان وسط بهمون کمک کنن..

آره کسری پروژه....چرا تعجب کردی....من بنیاد نخبه رو نمیدونم ولی میدونم میشه پروژه گرفت و گرفتنش راحتر از مراحل امریه گرفتنه،و ربطی به نخبه بودنم نداره،یکی از آشنایان میگفت....من تو این زمینه اطلاعات ندارم.....نمیدونم برای پروژه های کسری خدمت از کجا باید شروع کنیم و باید به کجا مراجعه کنیم....چه شرایطی لازمه....اگه دوستان میدونن بیان تو بحث،یاعلی

ممنون بابت راهنمایی .... نه من بند پ ندارم تو نیروگاه اما شرایطش که تو سایت نوشته به من میخورد .... یعنی شانسی ندارم بدون بند پ؟
دوستان دیگم بیان اطلاعاتی دارن بگن نه فقط امریه کار و کارآموزی؟؟؟

• Like
واکنش ها: pm1

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون بابت راهنمایی .... نه من بند پ ندارم تو نیروگاه اما شرایطش که تو سایت نوشته به من میخورد .... یعنی شانسی ندارم بدون بند پ؟
دوستان دیگم بیان اطلاعاتی دارن بگن نه فقط امریه کار و کارآموزی؟؟؟

من کسی رو ندیدم بدون بند پ امریه گرفته باشه،شما دیدی بگو.....بند پ خیلی برای امریه تاثیر گذاره.....مخصوصا نیروگاه اتمی:surprised:

pm1

عضو جدید
سلام . میشه راجع به بند پ بیشتر توضیح بدید ؟ راجع به چی هست ؟
من یکی از آشناهام نیروگاه برق کار می کنه ، میگفت اصلآ امریه نمیگیره نیروگاه ... درسته یا نه ؟

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام . میشه راجع به بند پ بیشتر توضیح بدید ؟ راجع به چی هست ؟
من یکی از آشناهام نیروگاه برق کار می کنه ، میگفت اصلآ امریه نمیگیره نیروگاه ... درسته یا نه ؟

سلام....
عرضم به خدمتت بند پ همون چیزی هست که همه تقریبا تو هر زمینه ای از زندگی بهش احتیاج داریم و فقط مربوط به امریه نیست
بند پ یعنی:
آقا یا خانم پارتی عزیز و دل انگیزم;)
در مورد سوال دومت والله راستشو بخوای خودم خبر ندارم....ولی میدونم شدنی هست....ولی بند پ باید باشه یا شاید هم یکی رزومه خیلی خوبی داشته باشه بتونه امریه آنجا رو بگیره.....دقیق نمیدونم ولی بند پ خیلی ضروریه....یعنی خیلی کمکت میکنه که من ندارم...شما داری بسم الله...

joey

عضو جدید
سلام....
عرضم به خدمتت بند پ همون چیزی هست که همه تقریبا تو هر زمینه ای از زندگی بهش احتیاج داریم و فقط مربوط به امریه نیست
بند پ یعنی:
در مورد سوال دومت والله راستشو بخوای خودم خبر ندارم....ولی میدونم شدنی هست....ولی بند پ باید باشه یا شاید هم یکی رزومه خیلی خوبی داشته باشه بتونه امریه آنجا رو بگیره.....دقیق نمیدونم ولی بند پ خیلی ضروریه....یعنی خیلی کمکت میکنه که من ندارم...شما داری بسم الله...

با همه این حرفا من معتقدم دست خدا بالای همه دستا هس......... همه باید تلاش کنن و امیدشون به خدا باشه ........ آره ما همه یی انصافی و پارتی بازی دیدیم ولی ما باید مرد باشیم حالا که میبینیم حق بقیه ضایع میشه اگه حتی داشته باشیم استفاده نکنیم .......
خداجون اگه یه روز من یه جا پارتی داشتمو بهش نیازم داشتمو ..... فرصتشم بود نزار من ازش استفاده کنم نزار حتی بهش فک کنم....... خودت کریمی....
یا کریم....

Untitled.jpg

pm1

عضو جدید
سلام....
بند پ یعنی:

آهان پس اینجور !!! پس من بند پ دارم ولی از جنس ناجورش که دوست نداره پ باشه :smile:

joey

عضو جدید
برا کارهای تحقیقاتی چه محیط هایی هست و از نظر درامد چطورن؟

joey

عضو جدید
دوستان دیگم بیان از کارو کارآموزی و سربازیشون بگن!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

233336

عضو جدید
س.بچه هاخسته نباشید انشا.. ک خداهمیشه یارو یاورتون باشه
من تازه ب جمعتون اضافه شدم
امیدوارم منوبپذیرید
امریه مرکزهای فنی حرفه ای های مرکزاستان ها
میگیرن
یاحق

ali_pishtaz

عضو جدید
س.بچه هاخسته نباشید انشا.. ک خداهمیشه یارو یاورتون باشه
من تازه ب جمعتون اضافه شدم
امیدوارم منوبپذیرید
امریه مرکزهای فنی حرفه ای های مرکزاستان ها
میگیرن
یاحق

سلام.
میشه بعدش انتقالی بگیری بیای شه خودت؟و بیای تو مدارس فنی و حرفه ای درس بدی؟

nzfg

عضو جدید
سلام من يه سوال در مورد كارآموزي داشتم
كارآموزي را تو شركت هاي خصوصي بگذرونيم بهتره يا جاهايي مثل پتروشيمي و پالايشگاه نفت
آخه احساس ميكنم پتروشيمي يا پالايشگاه محيطش مردونه هست و از اونجايي هم كه كار خيلي برام مهمه ميخوام جايي برم كه كار ياد بگيرم
ميخوام كارآموزيمو شيراز برم ولي شيراز درس نخميخونم
اگه بخوام تو شركتا برم كارآموزي احتياج به پارتي داره؟

• Like
واکنش ها: joey

joey

عضو جدید
سلام من يه سوال در مورد كارآموزي داشتم
كارآموزي را تو شركت هاي خصوصي بگذرونيم بهتره يا جاهايي مثل پتروشيمي و پالايشگاه نفت
آخه احساس ميكنم پتروشيمي يا پالايشگاه محيطش مردونه هست و از اونجايي هم كه كار خيلي برام مهمه ميخوام جايي برم كه كار ياد بگيرم
ميخوام كارآموزيمو شيراز برم ولي شيراز درس نخميخونم
اگه بخوام تو شركتا برم كارآموزي احتياج به پارتي داره؟

سلام
یاید سعی کنی اونجایی بری کارآموزی که میخوای کار کنی که فردا بتونی تو مصاحبه و ... چیزایی که اونجا یاد گرفتی رو به رخشون بکشی و نشون بدی نسبت به بقیه اونایی که اومدن مصاحبه بهتری ...
ولی بعید میدونم شرکت های خصوصی کارآموز بگیرن حداقلش بدون پارتی که بعید به نظر میرسه ...
با قسمت انسانیشون تماس بگیر و بپرس

13622012

عضو جدید
اگر دوره ای بمدت 6 ماه و بنام کارشناس و بازرس کار گاه جوشکاری در سازمان آموزش فنی و حرفه ای برگزار گردد که شامل فلز کاری و جوشکاری گاز و جوشکاری برق و جوشکاری آرگون و co2 و تست های چشمی جوش و UT و pt , mt باشد وخروجی آن مهندس ماهر و خبره در جوش باشد آیا کسی تمایل داره بیاد ثبت نام کنه ؟
اگر کسی مایل است به ایمیل زیر مشخصات خود را بفرستد 1362smm@gmail.com
من مربی فنی و حرفه ای هستم چند مدت است بفکر اشتغال فارغ التحصیل دانشگاهم و این طرح 6 ماهه که از طرح مشترک 18 ماهه (2800 ساعته ) ایران و آلمان اختباس شده و در حال نوشتن استاندارد آن می باشم لطفا کمکم کنید و پیشنهاد کنید :