اس ام اس سركاری مخصوص ماه رمضان
اس ام اس سركاری مخصوص ماه رمضان
نظریه فلسفی غضنفر درباره روزه:انسان در این دنیا مسافری بیش نیست... و روزه بر مسافرواجب نیست
[FONT=tahoma, sans-serif]* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * [/FONT]
[FONT=tahoma, sans-serif]مشترک گرامی به علت حلول ماه مبارک رمضان از خوردن جگر شما تا هنگام افطار معذوریم لطفا بعد از افطار در دسترس باشید[/FONT]
[FONT=tahoma, sans-serif]
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * [/FONT]
[FONT=tahoma, sans-serif]به یارو میگن تو که روزه نمی گیری، چرا سحری می خوری؟ می گه نماز که نخونم،... روزه که نگیرم... سحری هم نخورم؟ بابا مگه من کافرم؟[/FONT]
[FONT=tahoma, sans-serif]یارو! روزه میگیره از حال میره از پذیرایی در میاد!!![/FONT]
[FONT=tahoma, sans-serif] [/FONT]
[FONT=tahoma, sans-serif]* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * [/FONT]
[FONT=tahoma, sans-serif]طرف روزه می گیره، 5 دقیقه به اذان روزشو میشکنه. می گن چرا اینکارو کردی؟ می گه خواستم به خدا ثابت کنم که می تونم اما نمی گیرم[/FONT]
[FONT=tahoma, sans-serif]ماه رمضان بر تو ای دوست گلم که دم افطاری تخته گاز داری میری خونه مبارک باد..[/FONT]
[FONT=tahoma, sans-serif].[/FONT]
[FONT=tahoma, sans-serif]جمعیت مبارزه با سوء تغذیه شدید[/FONT]
[FONT=tahoma, sans-serif]ماه رمضان ماه صفا ، تعطیلی ، پرخوری ، بیکاری و سیگار بعد از افطاری و تماشای سریالهای سرکاری مبارک باد[/FONT]
[FONT=tahoma, sans-serif]به غضنفر می گن نظر شما راجع به ماه رمضان چیه ؟ می گه والا خیلی خوبه فقط یه ذره زولبیا بامیه اش رو زیاد کنن بهتر میشه[/FONT]
[FONT=tahoma, sans-serif]ماه رمضونه یه وقت جایی نری که پیدات نکنم. آخه دارم دنباله ۶۰ تا گدا میگردم !!! روتو حساب کردم!!!!![/FONT]
[FONT=tahoma, sans-serif]مناجات غضنفر باخدا : خدایا ماه رمضان را مانند المپیک هر 4 سال یک بار آن هم در یک کشور برگزار کن[/FONT]
[FONT=tahoma, sans-serif]به دلیل استقبال بی نظیر شما روزه داران عزیز, ماه رمضان تا پایان شهریور ماه تمدید گردید[/FONT]
[FONT=tahoma, sans-serif]عید فطر مبارک ( رصدخانه ی غضنفر)[/FONT]
[FONT=tahoma, sans-serif]به غضنفر میگن پاشو سحره. میگه بزار بخوابم. خودم فردا بهش زنگ میزنم[/FONT]
[FONT=tahoma, sans-serif]یارو! ماه رمضون میره خونه دوستش می خوابه [/FONT]
دوستش بهش میگه سحر صدات كنم؟؟ [/FONT]
یارو! می گه نه همون غضنفر صدام كنی بهتره[/FONT]
[FONT=tahoma, sans-serif]پایان[/FONT]