maral55
مدیر بازنشسته
این اسم کارگاه رو از ایده نوشین برای کارگاه اسکیس دزدیدم
گفتم 10 تا 15 روز دیگه ولی امروز وقتم یه کم باز تر بود گفتم هر چی زودتر کار خوب رو شروع کنی بهتره البته می دونم اکثرا بچه ها امتحان دارن ولی بعد از اون به امید خدا جدی تر پیش میریم.
اولین چیزی که فکر کردم خوبه عنوان کنیم موضوعش این باشه حالا این به فکر من رسید شما دوستای خوبم اگه هر نظر بهتری دارین بگین تا بهتر بشه.
موضوع اول :بیان یکی از کارهای یک معمار به انتخاب خودتون در یک شیت فتوشاپ
فقط بچه ها تو رو خدا نگین کارمون بده نمی زاریم ها هر کاری یه چیزهایی برای یادگیری داره
تازه کار خودم هم اصلا خوب نیست
این کار خودم منتظر کاراتون هستم
برای درست کردنش هم اون عکس های کوچیک که فقط با free transform کوچیک شدن و هر کدوم در جایی قرار گرفتن و بعد با فرمان stroke بهشون stroke سیاه دادم
عکس خود زاها رو یه قسمتی ازش رو cut :ردم و بزرگ کردم باز با free transform یا ctrl+t
اون فونت هم که به صورت فونت عمودی نوشتم با ابزار تایپ فتوشاپ
و همچنین شفافیت عکس زاها رو کم کردم (transparency(
یکی از عکس های کارهاشو هم بزرگ کردم و با کم کردم شفافیت در پس زمینه قرار دادم.
من اینو 5 دقیقه کار کردم روش ولی هر چی بیشتر وقت بزارین کارتون مسلما بهتر میشه منتظر شنیدن نظراتون هستم و همچنین دیدن کاراتون.
زمان هم نمی زام فعلا چون حتما همه گرفتارن و زیاد وقت ندارن.
راستی عکس های استفاده شده رو هم گذاشتم شاید کسی بخواد از همینا استفاده کنه

گفتم 10 تا 15 روز دیگه ولی امروز وقتم یه کم باز تر بود گفتم هر چی زودتر کار خوب رو شروع کنی بهتره البته می دونم اکثرا بچه ها امتحان دارن ولی بعد از اون به امید خدا جدی تر پیش میریم.
اولین چیزی که فکر کردم خوبه عنوان کنیم موضوعش این باشه حالا این به فکر من رسید شما دوستای خوبم اگه هر نظر بهتری دارین بگین تا بهتر بشه.
موضوع اول :بیان یکی از کارهای یک معمار به انتخاب خودتون در یک شیت فتوشاپ
فقط بچه ها تو رو خدا نگین کارمون بده نمی زاریم ها هر کاری یه چیزهایی برای یادگیری داره
تازه کار خودم هم اصلا خوب نیست
این کار خودم منتظر کاراتون هستم
برای درست کردنش هم اون عکس های کوچیک که فقط با free transform کوچیک شدن و هر کدوم در جایی قرار گرفتن و بعد با فرمان stroke بهشون stroke سیاه دادم
عکس خود زاها رو یه قسمتی ازش رو cut :ردم و بزرگ کردم باز با free transform یا ctrl+t
اون فونت هم که به صورت فونت عمودی نوشتم با ابزار تایپ فتوشاپ
و همچنین شفافیت عکس زاها رو کم کردم (transparency(
یکی از عکس های کارهاشو هم بزرگ کردم و با کم کردم شفافیت در پس زمینه قرار دادم.
من اینو 5 دقیقه کار کردم روش ولی هر چی بیشتر وقت بزارین کارتون مسلما بهتر میشه منتظر شنیدن نظراتون هستم و همچنین دیدن کاراتون.
زمان هم نمی زام فعلا چون حتما همه گرفتارن و زیاد وقت ندارن.
راستی عکس های استفاده شده رو هم گذاشتم شاید کسی بخواد از همینا استفاده کنه